| | |
12.02.2009 09:32 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
387187
|
|
kask
|
|
|
V Ostravě je nějaký Gorčák Ivo .link. Snad to tady nebude cenzurováno jako reklama. Myslím, e je to klíčová informace.
Najdete tam i ceník. Co mám zatím informace, tak po jeho opravě drí vzpěry zase několik let. A za tyto peníze není co řeit.
V Ostravě je nějaký Gorčák Ivo http://www.gorcak.cz/ Snad to tady nebude cenzurováno jako reklama. Myslím, e je to klíčová informace.
Najdete tam i ceník. Co mám zatím informace, tak po jeho opravě drí vzpěry zase několik let. A za tyto peníze :palec není co řeit.:-d
|
|
12.02.2009 10:41 -
|
387189
|
|
maóek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
no, to by pomalu chtělo ho oslovit hromadně
no, to by pomalu chtělo ho oslovit hromadně :-o
|
|
12.02.2009 11:00 -
|
387190
|
|
kask
|
|
|
Kdyby to někomu pomohlo, jezdím občas kolem něj. Na jeho stránkách jsou ale komletní informace a pán vypadá solidně a rychle.. Doufám, e to někomu pomohlo. Pokud najdete někoho, kdo to dělá qualitněji, rychleji a levněji, dejte vědět.
Kdyby to někomu pomohlo, jezdím občas kolem něj. Na jeho stránkách jsou ale komletní informace a pán vypadá solidně a rychle.;-). Doufám, e to někomu pomohlo. Pokud najdete někoho, kdo to dělá qualitněji, rychleji a levněji, dejte vědět.:-d
|
|
12.02.2009 12:55 -
|
387193
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Kompletní informace právě teda zrovna nejsou. U jsem jim psal, jak jsou na tom se vzpěrama pro C5, jestli jsme zahrnutý v názvu "evropské vozy". Čekám na odpověď. Dám vědět.
...jinak ale díky "kask"... kadý info dobrý
Kompletní informace právě teda zrovna nejsou. U jsem jim psal, jak jsou na tom se vzpěrama pro C5, jestli jsme zahrnutý v názvu "evropské vozy". Čekám na odpověď. Dám vědět.
...jinak ale díky "kask"... kadý info dobrý :palec
|
|
12.02.2009 13:11 -
|
387194
|
|
tomc
|
|
|
u se někam do ostravy posílaly dva kousky a smula neopravitelné
u se někam do ostravy posílaly dva kousky a smula :-((((neopravitelné:-((((
|
|
12.02.2009 14:46 -
|
387197
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Jeden kousek jsem posílal někam Ronova a druhý Blansko nebo Boskovice tak nevím jak to dopadlo jinak na standa34 je pár fotek jak to rozmontovat (nelo mi to se dát )
Jeden kousek jsem posílal někam Ronova a druhý Blansko nebo Boskovice tak nevím jak to dopadlo jinak na standa34 je pár fotek jak to rozmontovat (nelo mi to se dát :-(((( )
|
|
12.02.2009 15:50 -
|
387198
|
|
tomc
|
|
|
no pravě Ronov hlásí zatím uspěch zatím 0
no pravě Ronov hlásí zatím uspěch zatím 0 :-((((:nevim
|
|
12.02.2009 16:18 -
|
387200
|
|
kask
|
|
|
Byl to Ronov u Náchoda, Jindřichova Hradce, nebo v Beskydech?
Byl to Ronov u Náchoda, Jindřichova Hradce, nebo v Beskydech?
|
|
12.02.2009 17:58 -
|
387205
|
|
tomc
|
|
|
Ronov pod Radhotěm a proč to potřebuje vědět,směrodatné je e plynokapalinové vzpěry se zatím nedaří opravit ani jinak přebastlit
Ronov pod Radhotěm :palec a proč to potřebuje vědět,směrodatné je e plynokapalinové vzpěry se zatím nedaří opravit ani jinak přebastlit :nevim
|
|
12.02.2009 18:03 -
|
387206
|
|
tomc
|
|
|
Nojo u je mi to jasné skoukl jsem profil
Nojo u je mi to jasné :-d skoukl jsem profil :-))
|
|
13.02.2009 08:54 -
|
387219
|
|
kask
|
|
|
Kdybych věděl, co to bylo v Ronově za firmu, snad by se nalo nějaké řeení po osobní návtěvě. Take?
Kdybych věděl, co to bylo v Ronově za firmu, snad by se nalo nějaké řeení po osobní návtěvě. T:-pake?
|
|
13.02.2009 09:14 -
|
387222
|
|
tomc
|
|
|
se stav na kafe pneuservis v tesle za ZPV
se stav na kafe :-) pneuservis v tesle za ZPV
|
|
16.02.2009 22:34 -
|
387401
|
|
immer
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vechny, mám také problémy se vzpěrami,ale do nedávna jsem to moc neřeil. Po několika přečtení vaich příspěvků jsem se rozhodl,e se to musí nějak řeit. Vymontoval jsem písty s pruinami,rozebral a začal schánět dle výrobního čísla. Jsou to vzpěry od fy. Stabilus č.8242 LG se silou 400 N,ale dodávají se pouze v kompletu s pruinami,a jejich cenu určitě vichni známe. Je jasné,e hlavní funkci mají právě vzpěry. Pruiny jsou jen pomocné a jejich dodatečné podkládání nemá delí účinek. Samotné se mi je nepodařilo sehnat,nebo jsou to atypy vyráběné přímo pro P.S.A. Zatím nejsem v konečném stadiu...jezdím bez nich Jakmile se mi podaří dotlačit to do zdárného konce,určitě se podělím.
Zdravím vechny, mám také problémy se vzpěrami,ale do nedávna jsem to moc neřeil. Po několika přečtení vaich příspěvků jsem se rozhodl,e se to musí nějak řeit. Vymontoval jsem písty s pruinami,rozebral a začal schánět dle výrobního čísla. Jsou to vzpěry od fy. Stabilus č.8242 LG se silou 400 N,ale dodávají se pouze v kompletu s pruinami,a jejich cenu určitě vichni známe:-o. Je jasné,e hlavní funkci mají právě vzpěry. Pruiny jsou jen pomocné a jejich dodatečné podkládání nemá delí účinek. Samotné se mi je nepodařilo sehnat,nebo jsou to atypy vyráběné přímo pro P.S.A. Zatím nejsem v konečném stadiu...jezdím bez nich:nevim Jakmile se mi podaří dotlačit to do zdárného konce,určitě se podělím.
|
|
16.02.2009 22:37 -
|
387402
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
diky za cenne informace
diky za cenne informace :palec
|
|
17.02.2009 06:13 -
|
387403
|
|
tomc
|
|
|
zdravím mue zjistit jak silné jsou vzpěry okna??zaměnit je by bylo určitě řeení ty pruiny pujdou přehodit.muj dodavatel dilu u nechce nic zjitovat
zdravím mue zjistit jak silné jsou vzpěry okna??zaměnit je by bylo určitě řeení ty pruiny pujdou přehodit.muj dodavatel dilu u nechce nic zjitovat :-(
|
|
26.02.2009 17:04 -
|
387745
|
|
zulu23
|
|
|
Take se mi po týdnu ozval pan "Gorcak" (www.gorcak.cz), e prý opravit nae vzpěry není problém. Zkuste mu tam někdo, kdo bydlíte poblí, nějakou oupnout, a se přesvědčíme
Take se mi po týdnu ozval pan "Gorcak" (www.gorcak.cz), e prý opravit nae vzpěry není problém. Zkuste mu tam někdo, kdo bydlíte poblí, nějakou oupnout, a se přesvědčíme ;-)
|
|
26.02.2009 17:22 -
|
387746
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
super, ted jeste najit nekoho, kdo je ma vyndane Taky uz me to zacina stvat
super, ted jeste najit nekoho, kdo je ma vyndane :) Taky uz me to zacina stvat :-(
|
|
26.02.2009 18:12 -
|
387748
|
|
kask
|
|
|
Já jsem pana Gorčáka spovídal po telefonu asi 15 minut, tyto vzpěry prý jetě nedělal, ale nevidí v tom problém. Navíc C5 podle jeho slov spadá do kategorie 200,-Kč/ks. Opravit prý umí vechno, co má píst 10mm. Tlakuje to podle údajů na pouzdře, co v naem případě znamená 400N. Na přání je schopen to i přefouknout a do 1200N. Kdybyste mu to někdo posílal, chce je bez pruiny. Prostě holý píst. Já to budu řeit tak za týden dva. Teď mám dost aktivní období a nechci stokrát denně podepírat kufr tyčí.
Já jsem pana Gorčáka spovídal po telefonu asi 15 minut, tyto vzpěry prý jetě nedělal, ale nevidí v tom problém. Navíc C5 podle jeho slov spadá do kategorie 200,-Kč/ks. Opravit prý umí vechno, co má píst 10mm. Tlakuje to podle údajů na pouzdře, co v naem případě znamená 400N. Na přání je schopen to i přefouknout a do 1200N. Kdybyste mu to někdo posílal, chce je bez pruiny. Prostě holý píst. Já to budu řeit tak za týden dva. Teď mám dost aktivní období a nechci stokrát denně podepírat kufr tyčí.
|
|
26.02.2009 18:28 -
|
387750
|
|
zulu23
|
|
|
Asi se obětuju ...horí, ne je to teď, to bejt nemůe. Mám se s ním teda dohodnout, a to foukne třeba na 600N? Abych pak neotevřel a dveře neulítly i se střechou
Asi se obětuju:-) ...horí, ne je to teď, to bejt nemůe. Mám se s ním teda dohodnout, a to foukne třeba na 600N? Abych pak neotevřel a dveře neulítly i se střechou:-))
|
|
| |
|
|