| | |
20.04.2013 18:44 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2569871
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
lidičky, hlavně vy technicky zdatní a naich miláčků znalí, prosím prosím, smutně koukám ..... (asi jsem opět patně hledala ), bylo mi řečeno, e okenní vzpěry nemají vliv na zvedání dveří kufru, ...., no a jde mi o to, zdali je tady někde nějaký nákres toho, jak to tam vzadu autí vypadá. Nikdy jsem to neviděla komplet rozebrané, tak si to nedokáu představit, dokud se mi do rukou nedostane aspoň nákres . Moc díky za vai ochotu a pomoc.
lidičky, hlavně vy technicky zdatní a naich miláčků znalí, prosím prosím, smutně koukám ..... (asi jsem opět patně hledala :(), bylo mi řečeno, e okenní vzpěry nemají vliv na zvedání dveří kufru, ...., no a jde mi o to, zdali je tady někde nějaký nákres toho, jak to tam vzadu autí vypadá. Nikdy jsem to neviděla komplet rozebrané, tak si to nedokáu představit, dokud se mi do rukou nedostane aspoň nákres ;). Moc díky za vai ochotu a pomoc.
|
|
20.04.2013 19:33 -
|
2569925
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Obrázek v service.citroen.com nic moc neukáe. ádný detail.
Kdo ti tvrdil, e vzpěry na okno nemají vliv na otvírání celých dveří ti lhal. Jsou tam celkem 4 vzpěry. Dvě na samotný dveře a dvě na samotný okno. Pokud je okno zavřený, tak ty vzpěry na okno stejně tlačí a pomáhají tím zvedat i dveře. Samotný dveřní vzpěry asi udrí dveře jen kdy jsou úplně nový. Jakmile v nich stářím troku poklesne tlak, tak u na to nemají dost síly a ty okenní jim při tom krásně pomáhaj.
Prostě tam musí být oboje a pokud mono v dobrý kondici. Často se vyměňujou jen ty dveřní. Ono to na chvíli stačí, ale zase to dřív přestane lapat. Rozebírat to bez konzultace s někým, kdo to umí, to bych skoro nedoporučoval. Alespoň jednou se na to podívat a pak u to zvládne asi kadý.
Postup práce nechám napsat někomu, kdo to u dělal. Rád se přiučím, protoe mě to taky za čas bude čekat. Sice u jsem to viděl dělat samotnýho předsedu na srazu, ale to jsem byl tak ztrémovanej, e si z toho nic nepamatuju.
Obrázek v service.citroen.com nic moc neukáe. ádný detail.
Kdo ti tvrdil, e vzpěry na okno nemají vliv na otvírání celých dveří ti lhal. Jsou tam celkem 4 vzpěry. Dvě na samotný dveře a dvě na samotný okno. Pokud je okno zavřený, tak ty vzpěry na okno stejně tlačí a pomáhají tím zvedat i dveře. Samotný dveřní vzpěry asi udrí dveře jen kdy jsou úplně nový. Jakmile v nich stářím troku poklesne tlak, tak u na to nemají dost síly a ty okenní jim při tom krásně pomáhaj.
Prostě tam musí být oboje a pokud mono v dobrý kondici. Často se vyměňujou jen ty dveřní. Ono to na chvíli stačí, ale zase to dřív přestane lapat. Rozebírat to bez konzultace s někým, kdo to umí, to bych skoro nedoporučoval. Alespoň jednou se na to podívat a pak u to zvládne asi kadý.
Postup práce nechám napsat někomu, kdo to u dělal. Rád se přiučím, protoe mě to taky za čas bude čekat. Sice u jsem to viděl dělat samotnýho předsedu na srazu, ale to jsem byl tak ztrémovanej, e si z toho nic nepamatuju. :-d:-d:-d
|
|
22.04.2013 18:22 -
|
2571005
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
napadl mne jetě jednen dotaz . Jsou vidět oknové vzpěry, kdy se okno otevře (samozřejmě kufrové) nebo jsou taky ve střee jako kufrové? Mě to co to auto máme, nefunguje, a tak se naprázdno dohadujem s manelem, zda ano či ne. Díky.
napadl mne jetě jednen dotaz :-)). Jsou vidět oknové vzpěry, kdy se okno otevře (samozřejmě kufrové) nebo jsou taky ve střee jako kufrové? Mě to co to auto máme, nefunguje, a tak se naprázdno dohadujem s manelem, zda ano či ne. Díky.
|
|
22.04.2013 19:49 -
|
2571045
|
|
jirkapo
|
Město: Krucemburk, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Tak jsem dneska vymontoval vechny 4 vzpěry a zítra posílám p.Gorčákovi.
Tak jsem dneska vymontoval vechny 4 vzpěry a zítra posílám p.Gorčákovi.
|
|
13.05.2013 09:36 -
|
2579181
|
|
citrónek
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdravím, volám na kontakt panu Gorčákovi z CCCA na tel 603107135 a číslo neexistuje Nemáte jiný kontakt na něj abych mohl poslat pístnice na repas? Děkuji
Zdravím, volám na kontakt panu Gorčákovi z CCCA na tel 603107135 a číslo neexistuje:nevim Nemáte jiný kontakt na něj abych mohl poslat pístnice na repas? Děkuji
|
|
13.05.2013 10:17 -
|
2579195
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
725 268 711
725 268 711
|
|
28.05.2013 10:16 -
|
2583675
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Tak u je mám od p. Gorčáka také zpět - posílány 4ks, i s pruinami, vrátily se za dobírku 720,-
Okenní jsem tam hned nacvakl, ale na ty dveřní nemám nějak dost síly (první pokus jen na parkoviti před potou) - překonáváte to hrubou silou, nebo je na to nějaký trik?
Tak u je mám od p. Gorčáka také zpět - posílány 4ks, i s pruinami, vrátily se za dobírku 720,- :-d
Okenní jsem tam hned nacvakl, ale na ty dveřní nemám nějak dost síly (první pokus jen na parkoviti před potou) - překonáváte to hrubou silou, nebo je na to nějaký trik? :nevim
|
|
28.05.2013 10:27 -
|
2583680
|
|
jumep
|
|
|
co prekonavat silou?
nasunem dozadu a pri otvorenych dverach len nacvaknem, nesmies tlacit na tu pruzinu toho klbiku
co prekonavat silou?
nasunem dozadu a pri otvorenych dverach len nacvaknem, nesmies tlacit na tu pruzinu toho klbiku
|
|
27.06.2013 13:37 -
|
2593414
|
|
zico
|
|
|
dodal niekomu z vás p.Gorčák aj faktúru?
pretoe mám doklad o zaplatení dobierky, ale faktúru ani zaboha. neviem to z neho vypáči ..
dik za info
dodal niekomu z vás p.Gorčák aj faktúru?
pretoe mám doklad o zaplatení dobierky, ale faktúru ani zaboha. neviem to z neho vypáči ..
dik za info :-)
|
|
27.06.2013 13:51 -
|
2593416
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
zico, kožko a stálo potovné na Slovensko a kožko a vyla celá oprava aj s potovným? Ďakujem za odpoveď. Čaute vetci.
zico, kožko a stálo potovné na Slovensko a kožko a vyla celá oprava aj s potovným? Ďakujem za odpoveď. Čaute vetci.
|
|
27.06.2013 16:03 -
|
2593444
|
|
zico
|
|
|
postovne z Bratislavy do Bohumina: ca. 10,- .. fakt si nespominam
Gorcakov repas vzpier: 4x 150,-CZK (spolu 23,88 )
Gorcakov poplatok za postovne: 300,-CZK (11,94 )
poplatok Slov.posty: 6,-
>>
spolu teda za 4 vzpery: asi 50
PS. Najvacsia polozka je postovne. Ale kto by sa tocil do Ostravy, ze?
postovne z Bratislavy do Bohumina: ca. 10,- .. :nevim fakt si nespominam
Gorcakov repas vzpier: 4x 150,-CZK (spolu 23,88 )
Gorcakov poplatok za postovne: 300,-CZK (11,94 )
poplatok Slov.posty: 6,-
>>
spolu teda za 4 vzpery: asi 50 :-))
PS. Najvacsia polozka je postovne. Ale kto by sa tocil do Ostravy, ze?
|
|
05.07.2013 23:47 -
|
2596607
|
|
kask
|
|
|
Jsou tomu 4 roky od dofouknutí u p. Gorčáka a vzpěry pořád solidně drí. Gorčák forever
Jsou tomu 4 roky od dofouknutí u p. Gorčáka a vzpěry pořád solidně drí. Gorčák forever
|
|
22.07.2013 19:49 -
|
2600686
|
|
ivanivan
|
|
|
Vítám se v klubu . Vyndat vzpěry byl těkej porod. Zrcátko, světlo, kletě na ségrovky, ale kde vzít ikovný ruce? Předem jsem sehnal patný, tak jsem ani nejezdil bez vzpěr. Kdyby někdo potřeboval z LB, JNC a okolí, tak mám pár dveřních na půjčení .
Vítám se v klubu :-)))) . Vyndat vzpěry byl těkej porod. Zrcátko, světlo, kletě na ségrovky, ale kde vzít ikovný ruce? :nevim Předem jsem sehnal patný, tak jsem ani nejezdil bez vzpěr. Kdyby někdo potřeboval z LB, JNC a okolí, tak mám pár dveřních na půjčení :palec .
|
|
23.10.2013 13:47 -
|
2629533
|
|
JaNa
|
|
|
zico napsal(a): dodal niekomu z vás p.Gorčák aj faktúru?
dik za info
Kdo by ádal po p.Gorčákovi fakturu, ádá nemoné, protoe on tuto činnost má pouze jako přivýdělek a "sezónní práci", při normálním zaměstnání. Take buďme rádi za tohoto človíčka, který se ochotně nabídl, e bude řeit problémy jiných.
Kdo by ádal po p.Gorčákovi fakturu, ádá nemoné, protoe on tuto činnost má pouze jako přivýdělek a "sezónní práci", při normálním zaměstnání. Take buďme rádi za tohoto človíčka, který se ochotně nabídl, e bude řeit problémy jiných. ;-)
|
|
23.10.2013 16:30 -
|
2629582
|
|
elektronik
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Aký názor máte na tieto vzpery? .link.
Aký názor máte na tieto vzpery? http://www.depoauto.sk/product_info.php/products_id/56024
|
|
23.10.2013 18:55 -
|
2629627
|
|
jumep
|
|
|
podla fotky to neni na break
podla fotky to neni na break
|
|
24.10.2013 16:39 -
|
2629877
|
|
elektronik
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ja som s nimi komunikoval cez e-mail. Mám od nich potvrdené, e fotka je iba ilustračná a e ponúkajú vzpery pre piate dvere kombi (break).
Ja som s nimi komunikoval cez e-mail. Mám od nich potvrdené, e fotka je iba ilustračná a e ponúkajú vzpery pre piate dvere kombi (break).
|
|
| |
|
|