| | |
13.05.2012 19:05 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2477755
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Jimik napsal(a): I s pruinou
Dík
Zítra mu to polu. Sice ty okenní mají orezlé tělo ale jinak jsou ok.
I s pruinou
Dík
Zítra mu to polu. Sice ty okenní mají orezlé tělo ale jinak jsou ok.
|
|
13.05.2012 21:21 -
|
2477808
|
|
jumep
|
|
|
o5 otvaram temu, na zraz berem vzpery pre 2ch ludi, ak este niekto chcete napiste mi SZ
o5 otvaram temu, na zraz berem vzpery pre 2ch ludi, ak este niekto chcete napiste mi SZ
|
|
03.06.2012 21:29 -
|
2482185
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Hlásím výměnu vzpěr a musím říct paráda!!! Díky panu Gorčákovi! Pístnice jako nové.
P.S. pár technických z vlastní demontáe a montáe.
1. Hlavní pístnice nepotřebuji závlačku/segrovku. Pruina vrací pístnici tak rychle zpět, e je nemoně ji z úchytu vysadit.
2. Na okně ovem segrovky být musí, při plném zdvihu a horím stavu se můe stát, e je z uchytu kuele vysadíte.
Jimmi
Hlásím výměnu vzpěr a musím říct paráda!!! Díky panu Gorčákovi! Pístnice jako nové.
P.S. pár technických z vlastní demontáe a montáe.
1. Hlavní pístnice nepotřebuji závlačku/segrovku. Pruina vrací pístnici tak rychle zpět, e je nemoně ji z úchytu vysadit.
2. Na okně ovem segrovky být musí, při plném zdvihu a horím stavu se můe stát, e je z uchytu kuele vysadíte.
Jimmi
|
|
04.06.2012 20:53 -
|
2482423
|
|
DOUFAK
|
|
|
V létě musí jít dveře kadému,kdy je teplo.Horí je to v zimě,anebo,kdy je mínus C. Pokud,ale nejdou ani v létě,tak je to konečná oněch vzpěr...
V létě musí jít dveře kadému,kdy je teplo.Horí je to v zimě,anebo,kdy je mínus C. Pokud,ale nejdou ani v létě,tak je to konečná oněch vzpěr...:-(
|
|
04.06.2012 20:56 -
|
2482425
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DOUFAK napsal(a): V létě musí jít dveře kadému,kdy je teplo.Horí je to v zimě,anebo,kdy je mínus C. Pokud,ale nejdou ani v létě,tak je to konečná oněch vzpěr...
nenene, mně u to blbne i v teplém počasí, budou nové - brzy
nenene, mně u to blbne i v teplém počasí, budou nové - brzy ;-)
|
|
11.06.2012 19:41 -
|
2483435
|
|
vrato
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravím vechny diskutující na tému tvzpěry - dveře.
Nemáte kontakt na toho p. Gorčáka v Ostravě?
díly
vb
Zdravím vechny diskutující na tému tvzpěry - dveře.
Nemáte kontakt na toho p. Gorčáka v Ostravě?
díly
vb
|
|
11.06.2012 20:23 -
|
2483443
|
|
JirkaŘ
|
|
|
.link.
http://www.ccca.cz/seznam/ivo_gorcak
|
|
12.06.2012 23:05 -
|
2483692
|
|
vrato
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj JirkoŘ
díky za link , zatím slyím samou chválu
vrato
Ahoj JirkoŘ
díky za link , zatím slyím samou chválu
vrato
|
|
13.06.2012 06:20 -
|
2483708
|
|
Mamlas
|
|
|
Maji se ty vzpery posilat panu Gorcakovi posilat doporocene nebo jak?
Maji se ty vzpery posilat panu Gorcakovi posilat doporocene nebo jak? :nevim
|
|
13.06.2012 13:11 -
|
2483730
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
No to je asi jedno, třeba potovním holubem. Hlavně aby to dorazilo
No to je asi jedno, třeba potovním holubem. Hlavně aby to dorazilo :-d
|
|
08.07.2012 20:51 -
|
2490836
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Uivatel Frantiek přinesl dobrou zprávu, e pan Gorčák sníil cenu repasu na 150,- Kč za kus.
Uivatel Frantiek přinesl dobrou zprávu, e pan Gorčák sníil cenu repasu na 150,- Kč za kus.
|
|
08.08.2012 08:26 -
|
2497944
|
|
Paki
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím pánové, čeká mě repas vzpěr a mám dotaz. Jak dlouho trvá demontá, zvládnu to dám a je potřeba nejaké spec.nářadí ? Díky
Zdravím pánové, čeká mě repas vzpěr a mám dotaz. Jak dlouho trvá demontá, zvládnu to dám a je potřeba nejaké spec.nářadí ? Díky
|
|
08.08.2012 10:30 -
|
2497993
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Paki napsal(a): Zdravím pánové, čeká mě repas vzpěr a mám dotaz. Jak dlouho trvá demontá, zvládnu to dám a je potřeba nejaké spec.nářadí ? Díky
Myslím, e to můe zvládnout asi za hodinu. Speciílní nářadí - jen kletě na vnějí segerovky, ty co se stisknutím rozevírají. Se roubovákem a kombinačkama si tu nepomůe, leda, e by jsi sundal celý strop. Tak stačí opatrně odehnout zadní část tapecirunku a závlačku sundat jednou rukou poslepu. Mě samozřejmě obě závlačky spadly a zůstanou u navdy ve střee tak můe zkusit dát na kletě nějaký malý magnetek.
Myslím, e to můe zvládnout asi za hodinu. Speciílní nářadí - jen kletě na vnějí segerovky, ty co se stisknutím rozevírají. Se roubovákem a kombinačkama si tu nepomůe, leda, e by jsi sundal celý strop. Tak stačí opatrně odehnout zadní část tapecirunku a závlačku sundat jednou rukou poslepu. Mě samozřejmě obě závlačky spadly a zůstanou u navdy ve střee :-( tak můe zkusit dát na kletě nějaký malý magnetek.
|
|
19.10.2012 21:34 -
|
2513880
|
|
valtom
|
Město: Rosice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Mám za sebou opravu plynových vzpěr. Díky panu Gorčákovi , fungují výborně . Byl jsem pouze týden bez vzpěr. Nechal jsem si je přifouknout ze 400 Nm na 500 Nm a dveře jdou krásně nahoru. Cena 300 za obě plus dobírka. Take super a ne kupovat nové za hříné peníze. Jetě e jsou takový fachmani jako pan Gorčák. Take moc díky.
Mám za sebou opravu plynových vzpěr. Díky panu Gorčákovi , fungují výborně . Byl jsem pouze týden bez vzpěr. Nechal jsem si je přifouknout ze 400 Nm na 500 Nm a dveře jdou krásně nahoru. Cena 300 za obě plus dobírka. Take super a ne kupovat nové za hříné peníze. Jetě e jsou takový fachmani jako pan Gorčák. Take moc díky.:palec:palec
|
|
20.10.2012 18:10 -
|
2514086
|
|
Henry
|
|
|
Jimik napsal(a): .....Se roubovákem a kombinačkama si tu nepomůe, leda, e by jsi sundal celý strop. Tak stačí opatrně odehnout zadní část tapecirunku a závlačku sundat jednou rukou poslepu. Mě samozřejmě obě závlačky spadly a zůstanou u navdy ve střee tak můe zkusit dát na kletě nějaký malý magnetek.
Právě toho jsem se bál a taky toho, e se strop zlomí, tak jsem ho sundal celý a odsunul dopředu na přístrojovku. Nejdřív jsem zkouel dle návodu "opatrně odehnout" zadní část, ale pro toho kdo to nedělá po několikáté a poslepu je tam tak málo místa, e el strop dolů celý. O moc víc práce to není - několik roubů na slunečních clonkách.
.....Se roubovákem a kombinačkama si tu nepomůe, leda, e by jsi sundal celý strop. Tak stačí opatrně odehnout zadní část tapecirunku a závlačku sundat jednou rukou poslepu. Mě samozřejmě obě závlačky spadly a zůstanou u navdy ve střee :-( tak můe zkusit dát na kletě nějaký malý magnetek.
Právě toho jsem se bál a taky toho, e se strop zlomí, tak jsem ho sundal celý a odsunul dopředu na přístrojovku. Nejdřív jsem zkouel dle návodu "opatrně odehnout" zadní část, ale pro toho kdo to nedělá po několikáté a poslepu je tam tak málo místa, e el strop dolů celý. O moc víc práce to není - několik roubů na slunečních clonkách.;-)
|
|
20.10.2012 21:52 -
|
2514167
|
|
valtom
|
Město: Rosice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Já to řěil odehnutím tapecírunku jen vzadu a odmontováním dráků na věák. Pak jako pomůcka zrcátko a světlo a zahnuté segerovky. Za půl hoďky nebylo co dělat. Prostě jen chytit segerovku. Na montá u kletě nejsou třeba. Malým roubovákem tam jde segerovka pěkně zasunout.
Já to řěil odehnutím tapecírunku jen vzadu a odmontováním dráků na věák. Pak jako pomůcka zrcátko a světlo a zahnuté segerovky. Za půl hoďky nebylo co dělat. Prostě jen chytit segerovku. Na montá u kletě nejsou třeba. Malým roubovákem tam jde segerovka pěkně zasunout.
|
|
08.11.2012 14:45 -
|
2519512
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahojte vetci. Tak u aj ja mám problém s padajúcimi dvermi. Chcem sa spýta hlavne chalanov so Slovenska, či nemali nejaký problém s dobierkou od pána Gorčáka a porípade kožko vylo potovné, ďakujem za odpovede,
Ahojte vetci. Tak u aj ja mám problém s padajúcimi dvermi. Chcem sa spýta hlavne chalanov so Slovenska, či nemali nejaký problém s dobierkou od pána Gorčáka a porípade kožko vylo potovné, ďakujem za odpovede,
|
|
03.12.2012 11:11 -
|
2527489
|
|
krem
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Po 9 letech u to fakt s těmi vzpěrami nelo - dveře mi při pár stupních nad nulou leely vyloeně na zádech . Odhodlal jsem se a brnknul p. Gorčákovi. Jeliko do Ostravy jezdím, nebyl problém je osobně předat tak jak jsem je vymontoval v pátek večer. V neděli dopoledne jsem si je vyzvedl, zacáloval 300,- a odpoledne namontoval. PERFEKTNÍ - málem to člověku vyrazí zuby .
Rychle, seriozně, dobrá práce a navíc levně. Co víc dodat.
p.Gorčáka můu jen doporučit. Kdo má potíe, a neváhá. Zima se blíí
Po 9 letech u to fakt s těmi vzpěrami nelo - dveře mi při pár stupních nad nulou leely vyloeně na zádech :-((((. Odhodlal jsem se a brnknul p. Gorčákovi. Jeliko do Ostravy jezdím, nebyl problém je osobně předat tak jak jsem je vymontoval v pátek večer. V neděli dopoledne jsem si je vyzvedl, zacáloval 300,- a odpoledne namontoval. PERFEKTNÍ - málem to člověku vyrazí zuby :-d.
Rychle, seriozně, dobrá práce a navíc levně. Co víc dodat.
p.Gorčáka můu jen doporučit. Kdo má potíe, a neváhá. Zima se blíí ;-)
|
|
03.12.2012 12:15 -
|
2527526
|
|
jumep
|
|
|
300 aj s oknovymi?
kto nevymeni oknove robi obrovsku chybu ....
300 aj s oknovymi?
kto nevymeni oknove robi obrovsku chybu ....
|
|
| |
|
|