| | |
28.08.2011 21:33 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2410161
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Tak jsem taky v klubu otlučenejch hlav. Funguje jetě p.Gorčák?Někdo psal,e prý to měl předat někomu do Prahy?... e bych se taky do toho pustil,kdy se blíí ta zima!
Tak jsem taky v klubu otlučenejch hlav. :-d Funguje jetě p.Gorčák?Někdo psal,e prý to měl předat někomu do Prahy?...:-o e bych se taky do toho pustil,kdy se blíí ta zima!;-)
|
|
28.08.2011 21:35 -
|
2410162
|
|
jumep
|
|
|
a ja som tiez pisal ze mam nove ...
co mi pripomina, breakaci, na zraz ak chcete mozem doniest a mozme pomenit, ak mate zaujem, piste do SZ
a ja som tiez pisal ze mam nove ...
co mi pripomina, breakaci, na zraz ak chcete mozem doniest a mozme pomenit, ak mate zaujem, piste do SZ
|
|
28.08.2011 21:46 -
|
2410170
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
já bych o tom i uvaoval,ale sraz je pro mě daleko...
já bych o tom i uvaoval,ale sraz je pro mě daleko...:-((((
|
|
20.11.2011 22:35 -
|
2426382
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Tak se taky přidám se svou zkueností do mlýna Měl jsem padavé zadní dveře, tvalo mě vozit sukovici v kufru, nael jsem tohle vlákno (díky bohu a adminům za jeho existenci! ) napsal jsem panu Gorčákovi, vymontoval dvě vzpěry (jen dveří, i to mám za svůj heroický výkon, to víte, iju v paneláku, na parkoviti toho moc neuděláte a moje dílna se vejde do jedné taky, tu segrovku jsem sundaval snad i zubama..), poslal a čekal. Za 10 dní balíček, cena 920 peněz. Dneska jsem vzpěry namontoval a ..... dveře se vznáí! No prostě nádhera, funguje to jak zázrakem!
Tak se taky přidám se svou zkueností do mlýna :) Měl jsem padavé zadní dveře, tvalo mě vozit sukovici v kufru, nael jsem tohle vlákno (díky bohu a adminům za jeho existenci! :palec) napsal jsem panu Gorčákovi, vymontoval dvě vzpěry (jen dveří, i to mám za svůj heroický výkon, to víte, iju v paneláku, na parkoviti toho moc neuděláte a moje dílna se vejde do jedné taky, tu segrovku jsem sundaval snad i zubama..), poslal a čekal. Za 10 dní balíček, cena 920 peněz. Dneska jsem vzpěry namontoval a ..... dveře se vznáí! No prostě nádhera, funguje to jak zázrakem! :-))))
|
|
20.11.2011 22:37 -
|
2426385
|
|
jumep
|
|
|
robite chybu ak nemenite aj oknove vzpery
robite chybu ak nemenite aj oknove vzpery
|
|
21.11.2011 09:07 -
|
2426461
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Rosta napsal(a): Tak se taky přidám se svou zkueností do mlýna Měl jsem padavé zadní dveře, tvalo mě vozit sukovici v kufru, nael jsem tohle vlákno (díky bohu a adminům za jeho existenci! ) napsal jsem panu Gorčákovi, vymontoval dvě vzpěry (jen dveří, i to mám za svůj heroický výkon, to víte, iju v paneláku, na parkoviti toho moc neuděláte a moje dílna se vejde do jedné taky, tu segrovku jsem sundaval snad i zubama..), poslal a čekal. Za 10 dní balíček, cena 920 peněz. Dneska jsem vzpěry namontoval a ..... dveře se vznáí! No prostě nádhera, funguje to jak zázrakem! myslí p.Gorčáka z Ostravy?pokud jo tak je to machr-mi dělal na seata a to byl na tom hooodně zle vypadalo to sním e půjde na operaci s páteří ale stejně mi to dal dokupy:900peněz(2vzpěry seat toledo+2vzpěry známého .octávia)na jaro vezu z citronka vechny 4 na repas
Tak se taky přidám se svou zkueností do mlýna :) Měl jsem padavé zadní dveře, tvalo mě vozit sukovici v kufru, nael jsem tohle vlákno (díky bohu a adminům za jeho existenci! :palec) napsal jsem panu Gorčákovi, vymontoval dvě vzpěry (jen dveří, i to mám za svůj heroický výkon, to víte, iju v paneláku, na parkoviti toho moc neuděláte a moje dílna se vejde do jedné taky, tu segrovku jsem sundaval snad i zubama..), poslal a čekal. Za 10 dní balíček, cena 920 peněz. Dneska jsem vzpěry namontoval a ..... dveře se vznáí! No prostě nádhera, funguje to jak zázrakem! :-)))) myslí p.Gorčáka z Ostravy?pokud jo tak je to machr-mi dělal na seata a to byl na tom hooodně zle vypadalo to sním e půjde na operaci s páteří ale stejně mi to dal dokupy:900peněz(2vzpěry seat toledo+2vzpěry známého .octávia)na jaro vezu z citronka vechny 4 na repas:palec
|
|
21.11.2011 11:36 -
|
2426479
|
|
Rosta
|
|
|
jumep napsal(a): robite chybu ak nemenite aj oknove vzpery
Jo, to me napadlo, ale mluvil jsem o tom s panem Gorčákem a podle něho ty dvě dveřní stačí, tak jsem poslal jen je. Ono se mi to okno stejně neotvírá a ačkoli je to chyba, tak mi okno napevno vyhovuje víc ne okno vyklápěcí a neřeím ho Uvidím, jestli se to třeba nebude časem zhorovat, ale teď ty dveře vyjedou nahoru v pohodě.
PS Pablik1: Ano, pan Gorčák z ostravy.
Jo, to me napadlo, ale mluvil jsem o tom s panem Gorčákem a podle něho ty dvě dveřní stačí, tak jsem poslal jen je. Ono se mi to okno stejně neotvírá a ačkoli je to chyba, tak mi okno napevno vyhovuje víc ne okno vyklápěcí a neřeím ho :) Uvidím, jestli se to třeba nebude časem zhorovat, ale teď ty dveře vyjedou nahoru v pohodě.
PS Pablik1: Ano, pan Gorčák z ostravy.
|
|
21.11.2011 12:06 -
|
2426484
|
|
miskod
|
|
|
To ze sa ti okno neotvara je jedno. Ked otvaras cele dvere, tak ti na ne tlacia vsetky styri vzpery.
To ze sa ti okno neotvara je jedno. Ked otvaras cele dvere, tak ti na ne tlacia vsetky styri vzpery.
|
|
21.11.2011 12:19 -
|
2426488
|
|
Rosta
|
|
|
To ze dvere zvedaji i oknove je mi jasne, proto jsem se Gorcaka zeptal. Ale rekl ze dverni staci a zatim to vypada ze mel pravdu.
To ze dvere zvedaji i oknove je mi jasne, proto jsem se Gorcaka zeptal. Ale rekl ze dverni staci a zatim to vypada ze mel pravdu.
|
|
21.11.2011 12:47 -
|
2426494
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Mně ale dveřní vzpěry stačí na otevření zadních dveří i v případě, e mám ji jejich okno naplno předem otevřené.
Mně ale dveřní vzpěry stačí na otevření zadních dveří i v případě, e mám ji jejich okno naplno předem otevřené.
|
|
21.11.2011 12:51 -
|
2426495
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jinak u těch okenních je cena nových podobná ceně za repas (na rozdíl od dveřních).
Jinak u těch okenních je cena nových podobná ceně za repas (na rozdíl od dveřních).
|
|
16.01.2012 17:34 -
|
2441662
|
|
dkrcmar
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zdravím,
má niekto dlhodobejie skúsenosti s repasovanými vzperami od p. Gorčáka? Zaujíma ma, či po napr. roku nebudú zasa bez tlaku.
Vďaka, Dave.
Zdravím,
má niekto dlhodobejie skúsenosti s repasovanými vzperami od p. Gorčáka? Zaujíma ma, či po napr. roku nebudú zasa bez tlaku.
Vďaka, Dave.
|
|
16.01.2012 19:30 -
|
2441793
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ahojky, v červnu tam budu mít repasy od p. Gorčáka u 3 roky a stále jsou v perfektní kondici. I teď v zimě při -5 plně zvedají nahoru (větí mráz u nás zatím letos nebyl).
Ahojky, v červnu tam budu mít repasy od p. Gorčáka u 3 roky a stále jsou v perfektní kondici. I teď v zimě při -5 plně zvedají nahoru (větí mráz u nás zatím letos nebyl).
|
|
16.01.2012 19:36 -
|
2441801
|
|
jumep
|
|
|
to je dost individualne s tou vydrzou, vzdy su stavane na x zdvihov, ak ten kufor budes pouzivat denne 10x tak vydrzia casovo omnoho kratsie ako ked ho otvoris raz do tyzdna
to je dost individualne s tou vydrzou, vzdy su stavane na x zdvihov, ak ten kufor budes pouzivat denne 10x tak vydrzia casovo omnoho kratsie ako ked ho otvoris raz do tyzdna
|
|
17.01.2012 10:51 -
|
2442143
|
|
dkrcmar
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Vetkým ďakujem za odpovede,
nakožko mi padajú dvere kufra na hlavu (najmä teraz v zime), asi to budem riei. Len som si chcel by istý, či sa oplatí ís do repasu a vďaka vaim skúsenostiam vidím, e áno.
Dikes,
Dave.
Vetkým ďakujem za odpovede,
nakožko mi padajú dvere kufra na hlavu (najmä teraz v zime), asi to budem riei. Len som si chcel by istý, či sa oplatí ís do repasu a vďaka vaim skúsenostiam vidím, e áno.
Dikes,
Dave.
|
|
17.01.2012 11:00 -
|
2442144
|
|
jumep
|
|
|
repas = v podstate nova vzpera, nakolko to jedine co sa v nej opotrebuje p. Gorcak vymeni
repas = v podstate nova vzpera, nakolko to jedine co sa v nej opotrebuje p. Gorcak vymeni
|
|
17.01.2012 14:01 -
|
2442183
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Na Slovensku je do konca februára vo vybraných autoservisoch Citroen 50% zžava na vetky diely C5. Skús ete tam.Mono to vynde lacnejie.
Na Slovensku je do konca februára vo vybraných autoservisoch Citroen 50% zžava na vetky diely C5. Skús ete tam.Mono to vynde lacnejie.:palec
|
|
17.01.2012 17:23 -
|
2442235
|
|
jumep
|
|
|
dulo1: vidno ze nemas prehlad
1 vzpera neoriginal stoji 100E, v citroene je tazko povedat kolko to bude, ale isto sa to nedostane na cenu 20E / ks
dulo1: vidno ze nemas prehlad
1 vzpera neoriginal stoji 100E, v citroene je tazko povedat kolko to bude, ale isto sa to nedostane na cenu 20E / ks
|
|
| |
|
|