| | |
12.11.2010 06:30 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2362301
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Mám u nainstalované repasované vzpěry od pana Gorčáka rok a půl a jsou stále v plné kondici.
Kadý den při prvním otevírání také vrznou, na funkčnost to ale vliv nemá.
Tenkrát jsem platil nějakých 980,- Kč za repasi vech čtyřech vzpěr.
Mám u nainstalované repasované vzpěry od pana Gorčáka rok a půl a jsou stále v plné kondici.
Kadý den při prvním otevírání také vrznou, na funkčnost to ale vliv nemá.
Tenkrát jsem platil nějakých 980,- Kč za repasi vech čtyřech vzpěr.
|
|
12.11.2010 08:54 -
|
2362322
|
|
edivák
|
|
|
Kristepane, kdyby lidi četli ty vlákna celý....
Kristepane, kdyby lidi četli ty vlákna celý....:nevim
|
|
12.11.2010 19:58 -
|
2362381
|
|
jumep
|
|
|
takze test novej vzpery
+ je nova
- miesto 10mm tycky, ma len 8mm tycku
miesto 8mm zavitu, ma 6mm zavit
po vyrobeni redukcie a namontovani - ucinnost 100%
ak by mal niekto zaujem, je to k dispozicii aj s vyrobenymi zavitmi (kontaktujte ma)
plne odporucam vymenit aj oknove vzpery
takze test novej vzpery
+ je nova
- miesto 10mm tycky, ma len 8mm tycku
miesto 8mm zavitu, ma 6mm zavit
po vyrobeni redukcie a namontovani - ucinnost 100%
ak by mal niekto zaujem, je to k dispozicii aj s vyrobenymi zavitmi (kontaktujte ma)
plne odporucam vymenit aj oknove vzpery
|
|
16.11.2010 08:49 -
|
2362786
|
|
drago666
|
Město: Kralupy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Pokud má někdo zájem o doplnění tlaku vzpěr tady je kontakt
.link.
cti pravidla !!! kontakt vlozit do CCCA a sem jenom odkaz !!!
Pokud má někdo zájem o doplnění tlaku vzpěr tady je kontakt
http://www.ccca.cz/seznam/zdenek_peceny
cti pravidla !!! kontakt vlozit do CCCA a sem jenom odkaz !!!
|
|
16.11.2010 17:22 -
|
2362836
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
No nevím jestli pomůe jen doplnění tlaku.Ty moje jsou jaksi oblité,tudí u netěsné...
No nevím jestli pomůe jen doplnění tlaku.Ty moje jsou jaksi oblité,tudí u netěsné...
|
|
17.11.2010 17:23 -
|
2362960
|
|
fordík
|
Město: Kvasiny, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
kokoumes napsal(a): Cena za komplet 4 vzpěr včetně potovného 2635,- . Jediný co bych jim vytknul je horí lak na povrchu. Stačilo málo a u se mi na hraně loupal.
napsal(a): C5-ku vlastním rok a ji i v létě jsem měl někdy dveře opřené o hlavu, nato v tomto počasí a to není mráz . Sledoval jsem s hrůzou, jak pan Gorčák ukončil repasi těchto vzpěr někdy v dubnu. Ji jsem byl téměř smířen, e se budu muset do dalí zimy připravit na výměnu originálních vzpěr za ty ílené peníze. Mohu potvrdil, e jsem počkal a el taky do této volby u f. Moliton. Cena je totoná, co uvedl kokoumes za komplet vech 4-řech vzpěr. Do výroby zadávají a po uhrazení proforma faktury s dodací lhůtou 10-15. dní. Vzpěra tudí vyjde na 598,80 Kč (oknová i do dveří) a 240,- Kč potovné + balné (ceny uvedeny včetně DPH). Firma uvádí, e vzpěry jsou dimenzovány na min. 100.000 cyklů . Výměna by mě ji tedy potkat neměla . Jednal jsem jetě s p. Bretfeldem o ceně a ona uvedená by dle odběrů mohla být do budoucna na částce o 100,- Kč nií (399,- bez DPH). Tento typ ji zadávají do výroby stále častěji, tak je ve reálné. Mě to ji nepotká , ale ostatní zcela jistě ano. Zároveň jsem jej ádal o uvedení tohoto "nového" provedení do jejich ceníku, včetně správného originálního označení pro jasnou identifikaci a lepí cenu standardně vyráběných vzpěr. Doufám, e níe uvedené označení čerpané z tohoto vlákna je správné... Upozornil jsem je rovně, a prověří povrchovou úpravu vzpěr, kterou zmiňoval kokoumes. Tak se nechám překvapit. Ji se těím na drící 5-té dveře!!!
Febi FB 28005 / (citroen cislo: 8731 F4) 400N - 5-té dveře Break (s tlačnou pruinou)
Febi FB 29260 / (citroen cislo: 8731 F7) 250N - okno 5-tých dveří Break
Zdravím vechny a přeji mnoho astných kilometrů s C5-kou.
Cena za komplet 4 vzpěr včetně potovného 2635,- . Jediný co bych jim vytknul je horí lak na povrchu. Stačilo málo a u se mi na hraně loupal.
C5-ku vlastním rok a ji i v létě jsem měl někdy dveře opřené o hlavu, nato v tomto počasí a to není mráz :-(. Sledoval jsem s hrůzou, jak pan Gorčák ukončil repasi těchto vzpěr někdy v dubnu. Ji jsem byl téměř smířen, e se budu muset do dalí zimy připravit na výměnu originálních vzpěr za ty ílené peníze. Mohu potvrdil, e jsem počkal a el taky do této volby u f. Moliton. Cena je totoná, co uvedl kokoumes za komplet vech 4-řech vzpěr. Do výroby zadávají a po uhrazení proforma faktury s dodací lhůtou 10-15. dní. Vzpěra tudí vyjde na 598,80 Kč (oknová i do dveří) a 240,- Kč potovné + balné (ceny uvedeny včetně DPH). Firma uvádí, e vzpěry jsou dimenzovány na min. 100.000 cyklů :-). Výměna by mě ji tedy potkat neměla :nevim. Jednal jsem jetě s p. Bretfeldem o ceně a ona uvedená by dle odběrů mohla být do budoucna na částce o 100,- Kč nií (399,- bez DPH). Tento typ ji zadávají do výroby stále častěji, tak je ve reálné. Mě to ji nepotká :-(, ale ostatní zcela jistě ano. Zároveň jsem jej ádal o uvedení tohoto "nového" provedení do jejich ceníku, včetně správného originálního označení pro jasnou identifikaci a lepí cenu standardně vyráběných vzpěr. Doufám, e níe uvedené označení čerpané z tohoto vlákna je správné... Upozornil jsem je rovně, a prověří povrchovou úpravu vzpěr, kterou zmiňoval kokoumes. Tak se nechám překvapit. Ji se těím na drící 5-té dveře!!!
Febi FB 28005 / (citroen cislo: 8731 F4) 400N - 5-té dveře Break (s tlačnou pruinou)
Febi FB 29260 / (citroen cislo: 8731 F7) 250N - okno 5-tých dveří Break
Zdravím vechny a přeji mnoho astných kilometrů s C5-kou.
|
|
04.12.2010 22:22 -
|
2365260
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Dnes jsem namontoval vzpery z MOLITONU (mimochodem diky KOKOMES). Vsechno o.k., venku minus 15 a dvere drzi paradne.
Dnes jsem namontoval vzpery z MOLITONU (mimochodem diky KOKOMES). Vsechno o.k., venku minus 15 a dvere drzi paradne.
|
|
15.12.2010 22:22 -
|
2366053
|
|
jumep
|
|
|
nove zistenie
v C5 2 su 440tky, nie 400vky
jasne ze 400vky spravia sluzbu, ale nie taku ako by mali
nove zistenie
v C5 2 su 440tky, nie 400vky
jasne ze 400vky spravia sluzbu, ale nie taku ako by mali
|
|
16.12.2010 00:00 -
|
2366065
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
No ja do molitonu psal ze bych chtel 450 ale oni udelali presne ty ktere tam byly. Tak nevim. Ale silnejsi by to urcite sneslo. Dveře sice drí ale nevyjedou nahoru sami. No ale jsem rad ze aspon drzi
No ja do molitonu psal ze bych chtel 450 ale oni udelali presne ty ktere tam byly. Tak nevim. Ale silnejsi by to urcite sneslo. Dveře sice drí ale nevyjedou nahoru sami. No ale jsem rad ze aspon drzi :-)
|
|
16.12.2010 10:44 -
|
2366076
|
|
jumep
|
|
|
co davam ja tie tak dvere vyjedou same asi tak ked su na 45 stupnov (to su 410)
ale ako som pisal, C5 2 ma 440tky, tam uz dvere nevystrelia tak ako pri 1tke, evidentne budu o nieco tazsie
co davam ja tie tak dvere vyjedou same asi tak ked su na 45 stupnov (to su 410)
ale ako som pisal, C5 2 ma 440tky, tam uz dvere nevystrelia tak ako pri 1tke, evidentne budu o nieco tazsie
|
|
18.12.2010 20:21 -
|
2366290
|
|
Mike_N
|
|
|
Ahoj asi před 14dny jsem mailem kontaktoval pana Gorčáka a dnes jsem namontoval repasované vzpěry. Je super pocit mít 5. dveře vpořádu. Tak e kdo potřebuje repasovat tak a ho neváhá kontaktovat.
Ahoj asi před 14dny jsem mailem kontaktoval pana Gorčáka a dnes jsem namontoval repasované vzpěry. Je super pocit mít 5. dveře vpořádu. Tak e kdo potřebuje repasovat tak a ho neváhá kontaktovat.
|
|
11.03.2011 19:31 -
|
2377185
|
|
POPCORNcz
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím vechny a přidal bych do mlýna ......koupil jsem C5 a vrhl na první opravy,konkrétně ony vzpěry.Rady jsem nabyl zde na fórech,ale jak sundat ony pruiny ! Tak jsem si za dopoledne udělal takovýto přípravek.Není dokonalý,protoe to chce trochu zručnosti,ale nedostanete pérem !Snad to někdo vyuije.A se daří....
Zdravím vechny a přidal bych do mlýna ......koupil jsem C5 a vrhl na první opravy,konkrétně ony vzpěry.Rady jsem nabyl zde na fórech,ale jak sundat ony pruiny ! Tak jsem si za dopoledne udělal takovýto přípravek.Není dokonalý,protoe to chce trochu zručnosti,ale nedostanete pérem !Snad to někdo vyuije.A se daří....
Přílohy: vzpera (1).JPG ( 787327b ) - vzpera (2).JPG ( 775022b ) - vzpera (3).JPG ( 777317b ) - vzpera (4).JPG ( 776362b ) - vzpera (5).JPG ( 776061b ) - |
|
11.03.2011 21:30 -
|
2377269
|
|
jumep
|
|
|
dvaja ludia a jedny klieste a neni co riesit
ty co sme to menili to dosvedcia
dvaja ludia a jedny klieste a neni co riesit :)
ty co sme to menili to dosvedcia
|
|
| |
|
|