| | |
08.07.2009 11:27 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
873577
|
|
tief
|
|
|
Pozor na ledkove parkovacky, niektore typy dost zle znasaju teplo ...
Pozor na ledkove parkovacky, niektore typy dost zle znasaju teplo ...
|
|
08.07.2009 12:12 -
|
873578
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Já právě taky koupil LEDky na ebay, e by mohly víc vydret (?), uvidíme.
Co ta baterka? Jak dlouho můe být odpojená, aby se něco nevyresetovalo, a co se musí udělat, kdy se to vyresetuje?
Zkusim to nejdřív bez baterky, no.
Já právě taky koupil LEDky na ebay, e by mohly víc vydret (?), uvidíme.
Co ta baterka? Jak dlouho můe být odpojená, aby se něco nevyresetovalo, a co se musí udělat, kdy se to vyresetuje?
Zkusim to nejdřív bez baterky, no.
|
|
08.07.2009 12:26 -
|
873579
|
|
tief
|
|
|
Baterka je v pohode, akurat sa ti strati nastavenie hodin a myslim radia ( nemam skusenosti s c5 II ).
Baterka je v pohode, akurat sa ti strati nastavenie hodin a myslim radia ( nemam skusenosti s c5 II ).
|
|
08.07.2009 12:39 -
|
873580
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ani dálka na klíčích se nějak nemusí synchronizovat? (nemám alarm).
Neni v nějakym servisním manuálu, co se děje, při odpojení/zapojení baterky?
Má to někdo ověřený i u C5 II?
Ani dálka na klíčích se nějak nemusí synchronizovat? (nemám alarm).
|
|
08.07.2009 12:48 -
|
873585
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
myneur napsal(a): Ani dálka na klíčích se nějak nemusí synchronizovat? (nemám alarm).
odpojis baterku,pripojis baterku ,zapnes klic nechas ho 3 minuty zaplej a NIC NEDELAS..po 3 minutach vypnes a to je vse
odpojis baterku,pripojis baterku ,zapnes klic nechas ho 3 minuty zaplej a NIC NEDELAS..po 3 minutach vypnes a to je vse
|
|
08.07.2009 13:38 -
|
873589
|
|
myneur
|
|
|
při tom resetování pozic oken se musí dret čudl kadýho okna na kadou stranu jak dlouho? Musí se to udělat během těch 3 minut po prvním otočením klíče nebo to nedělat opravdu nic? Vdy zmačknout nahoru a dret, nechat sjet dolu, a dret postupně u vech oken? Stačí na ovládání od řidiče?
No, dík za info, a u vim, jak to s tim je
při tom resetování pozic oken se musí dret čudl kadýho okna na kadou stranu jak dlouho? Musí se to udělat během těch 3 minut po prvním otočením klíče nebo to nedělat opravdu nic? Vdy zmačknout nahoru a dret, nechat sjet dolu, a dret postupně u vech oken? Stačí na ovládání od řidiče?
No, dík za info, a u vim, jak to s tim je:)
|
|
08.07.2009 19:07 -
|
873593
|
|
jumep
|
|
|
baterka ma dost dlhe kable ze sa da polozit na prednu masku a nemusi sa odpojit
najk ma precvicil, chcel vymenit pravu, len zabudol povedat ze ked sa pozera na auto spredu ...
baterka ma dost dlhe kable ze sa da polozit na prednu masku a nemusi sa odpojit
najk ma precvicil, chcel vymenit pravu, len zabudol povedat ze ked sa pozera na auto spredu ... :)
|
|
08.07.2009 20:02 -
|
873600
|
|
tief
|
|
|
mam pocit ze ked sa pri odpojeni baterky nechaju zatvorene okna tak sa to delat nemusi ...
myneur: staci okno zavriet a potom este asi 5 vterin drzat zatvaranie okna. da sa to urobit kedykolvek, neni to viazane na ten 3 minutovy interval ... samozrejme staci od ridice ...
mam pocit ze ked sa pri odpojeni baterky nechaju zatvorene okna tak sa to delat nemusi ...
myneur: staci okno zavriet a potom este asi 5 vterin drzat zatvaranie okna. da sa to urobit kedykolvek, neni to viazane na ten 3 minutovy interval ... samozrejme staci od ridice ...
|
|
08.07.2009 20:44 -
|
873602
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak jsem asi před týdnem zail pěkné odpoledne .
Nesvítila mi levá přední potkávačka, vyzbrojen informacemi odtud a s vědomím e jsem technický typ a e nejsem ádný blbec jsem si naplánoval výměnu tak maaaximááálně na 20 min.
Rozdělám zadní krytku na světlometu, kouknu zrcátkem jak je tam ta pruinka sáhnu vyndám árovku a v duchu si říkám e to je v pohodě a nechápu jak s tím můe mít někdo problém....
Dám novou árovku, ve zadělám a jdu vyskouet svoje dílo (cca 5 min). Jo jetě zabouchnu kapotu protoe si věřím e to bude v pohodě.
Zapnu světla, jdu dopředu a světlo nesvítí.
Proběhne pár nadávek ale celkem v klidu si říkám e je jsem to asi patně zadělal tak ve zkontroluji a pořád nic.
Tak jsem si přeměřil původní árovku a ta je dobrá, změřím napětí na konektoru a tam nic.
Nadávky u jsou hrubího zrna jeliko se dostávám ke svému 20 min limitu
Ve nasvědčuje tomu, e mě vypadla pojistka. Studuji v návodu kde jsou vlastně pojistkové skřínky a po delí době se dostávám ke vem pojistkám jak v kabině tak i v motoru. V návodu studuji které by to mohly bejt ....... ty jsou samořejmě dobrý. Nervozita silně stoupá
Pro jistotu kontroluji vechny pojistky. Time u se blíí k hodině! Začínám o sobě pochybovat. Za ve můou francoutí inenýři .....
Začínám jse koukat po kabelech , hýbu vemi konektory.
Jdu to zase zkusit, zapnu světla a árovka nic. Stojím před autem a počítám do desiti , kdy jsem tak u devítky tak si vimnu e měním jinou árovku!!!!
Já se hrabal v H4 (dálkové + mlhovka). Po cca 90 minutách jsem na začátku a mám rozdělanýho půlku auta
Samozřejmě H7 mi bez vyndání baterky vyměnit nela.
Po cca dvou hodinách svití auto i já
Jedu domů, za 5 min mám sraz v hospodě s kamoema (těím se jak tu ichtu zapiju)
Zase zdrení musím nastavit datum, radio předvolby a pod.
Konečně přijídím k baráku, zaparkuju a chci u řidiče zatáhnout okno a to se mi vrací pořád do polootevřené polohy. Nadávky vygradovaly do maxima !!!
U jsem měl být v hospodě a tenhle francouzský sr.č si ze mě dělá prdel.
Nezbývá ne odpojit a zapojit baterku, okno zavřít naladit rádio o pod. 20 min v pr..li.
Tak to je konec.
Děkuji za pozornost.
Tak jsem asi před týdnem zail pěkné odpoledne :-) .
Nesvítila mi levá přední potkávačka, vyzbrojen informacemi odtud a s vědomím e jsem technický typ a e nejsem ádný blbec jsem si naplánoval výměnu tak maaaximááálně na 20 min.
Rozdělám zadní krytku na světlometu, kouknu zrcátkem jak je tam ta pruinka sáhnu vyndám árovku a v duchu si říkám e to je v pohodě a nechápu jak s tím můe mít někdo problém....
Dám novou árovku, ve zadělám a jdu vyskouet svoje dílo (cca 5 min). Jo jetě zabouchnu kapotu protoe si věřím e to bude v pohodě.
Zapnu světla, jdu dopředu a :-o světlo nesvítí.
Proběhne pár nadávek ale celkem v klidu si říkám e je jsem to asi patně zadělal tak ve zkontroluji a pořád nic.:nevim
Tak jsem si přeměřil původní árovku a ta je dobrá, změřím napětí na konektoru a tam nic.
Nadávky u jsou hrubího zrna jeliko se dostávám ke svému 20 min limitu :-((((
Ve nasvědčuje tomu, e mě vypadla pojistka. Studuji v návodu kde jsou vlastně pojistkové skřínky a po delí době se dostávám ke vem pojistkám jak v kabině tak i v motoru. V návodu studuji které by to mohly bejt ....... ty jsou samořejmě dobrý. Nervozita silně stoupá :-((((
Pro jistotu kontroluji vechny pojistky. Time u se blíí k hodině! Začínám o sobě pochybovat. Za ve můou francoutí inenýři .....
Začínám jse koukat po kabelech , hýbu vemi konektory.
Jdu to zase zkusit, zapnu světla a árovka nic. Stojím před autem a počítám do desiti , kdy jsem tak u devítky tak si vimnu e měním jinou árovku!!!!
Já se hrabal v H4 (dálkové + mlhovka). Po cca 90 minutách jsem na začátku a mám rozdělanýho půlku auta :-))
Samozřejmě H7 mi bez vyndání baterky vyměnit nela.
Po cca dvou hodinách svití auto i já :-p
Jedu domů, za 5 min mám sraz v hospodě s kamoema (těím se jak tu ichtu zapiju)
Zase zdrení musím nastavit datum, radio předvolby a pod.
Konečně přijídím k baráku, zaparkuju a chci u řidiče zatáhnout okno a to se mi vrací pořád do polootevřené polohy. Nadávky vygradovaly do maxima !!!
U jsem měl být v hospodě a tenhle francouzský sr.č si ze mě dělá prdel.
Nezbývá ne odpojit a zapojit baterku, okno zavřít naladit rádio o pod. 20 min v pr..li.
Tak to je konec.
Děkuji za pozornost.:-))))
|
|
08.07.2009 20:50 -
|
873603
|
|
jumep
|
|
|
keby ste sa kukli niekto, C5 -1 mam nafotene rozbite zvetla z darcu z ktorych je patrne co s tym
btw: na tie okna netreba odpajat baterku - aj diagnostika to vie zresetovat
keby ste sa kukli niekto, C5 -1 mam nafotene rozbite zvetla z darcu z ktorych je patrne co s tym :)
btw: na tie okna netreba odpajat baterku - aj diagnostika to vie zresetovat :D
|
|
09.07.2009 13:59 -
|
873614
|
|
jumep
|
|
|
okrem pruzin je setko fuc, nepouzitelne
okrem pruzin je setko fuc, nepouzitelne
|
|
09.07.2009 17:10 -
|
873616
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
A dajú sa niekde kúpi tie kryty?
A dajú sa niekde kúpi tie kryty?
|
|
09.07.2009 19:35 -
|
873627
|
|
jumep
|
|
|
pruziny sa nedaju, mam dojem ze predavaju len cele svetla
pruziny sa nedaju, mam dojem ze predavaju len cele svetla :(
|
|
09.07.2009 22:44 -
|
873634
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
:-((((
|
|
01.08.2009 14:40 -
|
874160
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
S levou stranou jsem byl v servisu, teď jsem měnil pravé tlumené sám(vyndal jsem baterku), bylo to úděsné s mou větí rukou (mám 120kg)...nebýt Jumepových foto, tak jsem to vzdal, DÍKY JUMEPe ZA TY FOTKY!!!!.
Resetovalo se mi datum+čas a nejde mi dálkové ovládání, přestoe jsem postupoval dle Autodiagnostika-zapnout klíč+3 min nic nedělat+ vypnout klíč....Ha! Stačilo si přečíst manuál a ejhle, u to fachá.
S levou stranou jsem byl v servisu, teď jsem měnil pravé tlumené sám(vyndal jsem baterku), bylo to úděsné :-(s mou větí rukou (mám 120kg)...nebýt Jumepových foto, tak jsem to vzdal, DÍKY JUMEPe ZA TY FOTKY!!!!:palec.
Resetovalo se mi datum+čas a nejde mi dálkové ovládání, přestoe jsem postupoval dle Autodiagnostika-zapnout klíč+3 min nic nedělat+ vypnout klíč....Ha! Stačilo si přečíst manuál a ejhle, u to fachá.
|
|
02.08.2009 10:15 -
|
874166
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj můete mi poradit? nesvítí mi přední parkovačky na C5 2006. U jsem několikrát koukal miniaturníma kvírkama za světly, ale nevím si rady jak vyndat patné parkovačky a dát nové. Jestli je nějaký fígl, prosím prozraďte. Díky T
Ahoj můete mi poradit? nesvítí mi přední parkovačky na C5 2006. U jsem několikrát koukal miniaturníma kvírkama za světly, ale nevím si rady jak vyndat patné parkovačky a dát nové. Jestli je nějaký fígl, prosím prozraďte. Díky T
|
|
02.08.2009 13:34 -
|
874167
|
|
jumep
|
|
|
das dole tu gumu co to zakryva, mierne pootocis a vytiahnes, odporucam si zapamatat polohu aby si potom nehladal ako to tam bolo.
je to zvlast zakrytovane na tom svetle tak hore, taka gumova capica - najk by to mohol odfotit
das dole tu gumu co to zakryva, mierne pootocis a vytiahnes, odporucam si zapamatat polohu aby si potom nehladal ako to tam bolo.
je to zvlast zakrytovane na tom svetle tak hore, taka gumova capica - najk by to mohol odfotit :)
|
|
| |
|
|