| | |
28.12.2009 20:13 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
1430038
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Lobos napsal(a): Pro Tomana.Nevytahuj nádr nasilím.Ve spod je hadice která vede podběhem ke koulim.Jak ji vyrve tak ti vyteče olej,podběh musí ven,nasadit zpět hadici na nadrku,dolit olej a modlit se e nic nepoteče.
díky, to jsem potřeboval vědět, jetě, e jsem za to nezabral. Právě ty drátky přes árovky jsou tak naponovaný, e je potřeba to pořádně chytnout a díky nulovému místo to moc nejde. Jetě to zkusím!
díky, to jsem potřeboval vědět, jetě, e jsem za to nezabral. Právě ty drátky přes árovky jsou tak naponovaný, e je potřeba to pořádně chytnout a díky nulovému místo to moc nejde. Jetě to zkusím!
|
|
28.12.2009 20:18 -
|
1430039
|
|
tief
|
|
|
To radsej demontuj naraznik a svetlo ... rychlejsie a jednoduchsie ...
To radsej demontuj naraznik a svetlo ... rychlejsie a jednoduchsie ...
|
|
28.12.2009 21:46 -
|
1430044
|
|
jumep
|
|
|
jo, nadrzku som nikdy nedaval dole a ani by som to nerobil, zbytocna robota, stiahnut sa to da, nacvic si to na lavej strane a potom to spravis, myslim ze mam dost velku ruku a nemam s tym problem ....
poblikavaniu nepomozu kostry, robia to vsetky c5 co som videl a presne je to zopnutie a vypnutie cerpadla (kostry okrem tej ktora je v strede pod klimou som mal dole a dal som tam aj vejarovky podlozky pretoze mam este iny problem, ktory som pripisoval kostram)
a ked uz nieco davat dole, tak ako pise tief, naraznik a svetlo ....
jo, nadrzku som nikdy nedaval dole a ani by som to nerobil, zbytocna robota, stiahnut sa to da, nacvic si to na lavej strane a potom to spravis, myslim ze mam dost velku ruku a nemam s tym problem ....
poblikavaniu nepomozu kostry, robia to vsetky c5 co som videl a presne je to zopnutie a vypnutie cerpadla (kostry okrem tej ktora je v strede pod klimou som mal dole a dal som tam aj vejarovky podlozky pretoze mam este iny problem, ktory som pripisoval kostram)
a ked uz nieco davat dole, tak ako pise tief, naraznik a svetlo ....
|
|
28.12.2009 22:40 -
|
1430051
|
|
Mecho
|
|
|
ahoj pokud jsi zručny tak to vytahne ze zadu jak sunda krytky na
leve straně na je to jednodui tam si pomue kdy vynda baterku a pokud ti to nepujde ta musi demontovat naraznik a pak světla prace maximalně na 30 minut
ahoj pokud jsi zručny tak to vytahne ze zadu jak sunda krytky na
leve straně na je to jednodui tam si pomue kdy vynda baterku a pokud ti to nepujde ta musi demontovat naraznik a pak světla prace maximalně na 30 minut:palec
|
|
31.12.2009 16:43 -
|
1430132
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Opakování je matka moudrosti. Stanu se zručným a jetě zručnějím, a budu nejzručnějí na celém světě!!! Výměna árovky s vyjmutím baterie a následným zpětným venastavením - necelých pět minut. Juchůůůůůůů.....
Opakování je matka moudrosti. Stanu se zručným a jetě zručnějím, a budu nejzručnějí na celém světě!!! Výměna árovky s vyjmutím baterie a následným zpětným venastavením - necelých pět minut. Juchůůůůůůů.....
|
|
01.01.2010 09:35 -
|
1430136
|
|
DOUFAK
|
|
|
Baterii nemusí odpojovat,to je zbytečné.Já u mám čas, tak cca 3 minuty na výměnu H7 - plast na baterii,víčko světlometu,svorka patice H7,pérko k sobě a je venku. Zpět,Nová H7 jazýčkem nahoru a je to... Zlatá C5 I a trénink je trénink
Baterii nemusí odpojovat,to je zbytečné.Já u mám čas, tak cca 3 minuty na výměnu H7 - plast na baterii,víčko světlometu,svorka patice H7,pérko k sobě a je venku. Zpět,Nová H7 jazýčkem nahoru a je to... Zlatá C5 I a trénink je trénink:-))))
|
|
23.01.2010 10:29 -
|
1802815
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak jsem zvítězil napoprvé s výměnou vech 4 árovek, jenom u H7 jsem měl docela problém uvolnit konektor, tak jsem musel na obou stranách nejdřív vyndat zajiovací pérko, pak vyndat árovku i s konektorem a oddělit konektor mimo světlomet. Na kontaktech obou H7 jsem měl vyditelné pucky od přechoďáku, tak kdo ví co se tam dělo a jak tam byly dlouho...
Tak jsem zvítězil napoprvé s výměnou vech 4 árovek, jenom u H7 jsem měl docela problém uvolnit konektor, tak jsem musel na obou stranách nejdřív vyndat zajiovací pérko, pak vyndat árovku i s konektorem a oddělit konektor mimo světlomet. Na kontaktech obou H7 jsem měl vyditelné pucky od přechoďáku, tak kdo ví co se tam dělo a jak tam byly dlouho...
|
|
05.05.2010 11:41 -
|
2344159
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Chci se zeptat, pravá výbojka mi někdy svítí, někdy vůbec. Četl jsem tu, e v C5 I to bliká a mění barvu, kdy odchází. Tady to prostě buď svítí, nebo nesvítí. Je výbojka v háji nebo je to i něčím jiným? A jaký přesný typ vzít, jsou tady různé posty....
Např. tady od Morisse, je to vončo? Nechci dávat 1200,- co mi říkali v servisu, těch 500 je příjemnějích.
zdravim.je mozne vymenit jen jednu vybojku .nicmene je otazka o kolik ta druha vydrzi vice.vymenit jen za original.mohu dodat bez uctu nove d2s,r philips za 500 kus .nove vyzkousene. pekny den.... pripadny zajem prez sz. zdravim.je mozne vymenit jen jednu vybojku .nicmene je otazka o kolik ta druha vydrzi vice.vymenit jen za original.mohu dodat bez uctu nove d2s,r philips za 500 kus .nove vyzkousene. pekny den.... pripadny zajem prez sz.
Chci se zeptat, pravá výbojka mi někdy svítí, někdy vůbec. Četl jsem tu, e v C5 I to bliká a mění barvu, kdy odchází. Tady to prostě buď svítí, nebo nesvítí. Je výbojka v háji nebo je to i něčím jiným? A jaký přesný typ vzít, jsou tady různé posty....
Např. tady od Morisse, je to vončo? Nechci dávat 1200,- co mi říkali v servisu, těch 500 je příjemnějích.
zdravim.je mozne vymenit jen jednu vybojku .nicmene je otazka o kolik ta druha vydrzi vice.vymenit jen za original.mohu dodat bez uctu nove d2s,r philips za 500 kus .nove vyzkousene. pekny den.... pripadny zajem prez sz. zdravim.je mozne vymenit jen jednu vybojku .nicmene je otazka o kolik ta druha vydrzi vice.vymenit jen za original.mohu dodat bez uctu nove d2s,r philips za 500 kus .nove vyzkousene. pekny den.... pripadny zajem prez sz.
|
|
05.05.2010 12:30 -
|
2344160
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Také jedna výbojka (Philips) mi jednou za čas zhasne a hned se zase rozsvítí. Přitom svítí krásně, ale stejně jde asi do kytek.
Tak jsem ji prohodil na druhou stranu a zatím neblikla. Jestli ale blikne i na druhé straně, tak určitě odchází, jestli ale blikne stejná strana, tak to bude jiná závada.
Také jedna výbojka (Philips) mi jednou za čas zhasne a hned se zase rozsvítí. Přitom svítí krásně, ale stejně jde asi do kytek.
Tak jsem ji prohodil na druhou stranu a zatím neblikla. Jestli ale blikne i na druhé straně, tak určitě odchází, jestli ale blikne stejná strana, tak to bude jiná závada.
|
|
05.05.2010 12:58 -
|
2344161
|
|
Stirius
|
|
|
Mně se ale nerozsvítí, mně zůstane třeba 300km zhasnutá. A rozsvítí se pak při dalím startu a potom stejně třeba zase zhasne...
Mně se ale nerozsvítí, mně zůstane třeba 300km zhasnutá. A rozsvítí se pak při dalím startu a potom stejně třeba zase zhasne...
|
|
16.05.2010 12:57 -
|
2344882
|
|
Stirius
|
|
|
Tohle asi nekupovat co? .link. Ale jak hledám na webu, tak nějaké rozumné obchody nemůu najít. Jen Moriss tady psal e má za 500,-
PS: Jaká teplota je barevně nejlepí?
Tohle asi nekupovat co? http://www.xenony.us/d2r-xenonove-vybojky/xenonova-vybojka-d2r Ale jak hledám na webu, tak nějaké rozumné obchody nemůu najít. Jen Moriss tady psal e má za 500,-
PS: Jaká teplota je barevně nejlepí?
|
|
16.05.2010 13:39 -
|
2344901
|
|
jumep
|
|
|
nema C5 1 nahodu D1R ?
ok
sorry berem s5
12V-D2R
C5 2 ma D1S - este raz sorry za matenie
nema C5 1 nahodu D1R ?
ok
sorry berem s5
12V-D2R
C5 2 ma D1S - este raz sorry za matenie
|
|
16.05.2010 17:44 -
|
2344940
|
|
jumep
|
|
|
philips 6000k myslim, ze je optimalna volba,
ale nemam xenon takze to by mali povedat xenonaci
philips 6000k myslim, ze je optimalna volba,
ale nemam xenon takze to by mali povedat xenonaci
|
|
16.05.2010 18:16 -
|
2344944
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Philips je len 4300k ja som chcel 6000k ale nenaiel som tak som to vzal ale terazky by som zobral aj neznačkovu vybojku 6000k
Philips je len 4300k ja som chcel 6000k ale nenaiel som tak som to vzal ale terazky by som zobral aj neznačkovu vybojku 6000k:-d
|
|
16.05.2010 21:26 -
|
2345071
|
|
Stirius
|
|
|
A jak se hýbou průměrně ceny, za které nakupujete? Servis mi nabízel jednu za 1200,-, v odkaze mám za 4 kilča. Je mi jasné, e značka je lepí, ale nějaké zkuenosti by bodly...
A jak se hýbou průměrně ceny, za které nakupujete? Servis mi nabízel jednu za 1200,-, v odkaze mám za 4 kilča. Je mi jasné, e značka je lepí, ale nějaké zkuenosti by bodly...
|
|
21.05.2010 12:44 -
|
2345824
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Rozebrat světlo určitě ne (musel bys sundat nárazník).
Stačí tam zezadu sáhnout tenkou rukou, sundat krytku, sundat ze árovky konektor, vyndat árovku - a zase opačně sloit.
Na levé straně je myslím kvůli místu doporučeno vyndání baterie - ale u mě se mi zdálo, e to jde i bez toho.
Rozebrat světlo určitě ne (musel bys sundat nárazník).
Stačí tam zezadu sáhnout tenkou rukou, sundat krytku, sundat ze árovky konektor, vyndat árovku - a zase opačně sloit.
Na levé straně je myslím kvůli místu doporučeno vyndání baterie - ale u mě se mi zdálo, e to jde i bez toho.
|
|
21.05.2010 12:58 -
|
2345825
|
|
yejro
|
|
|
je to rovno to svetlo pri baterii.aka iarovka ide na obrysove svetlo?
je to rovno to svetlo pri baterii.aka iarovka ide na obrysove svetlo?:-))
|
|
21.05.2010 13:54 -
|
2345833
|
|
Stirius
|
|
|
Hledej, taky jsem musel. A pokud nenajde, tak po hodině klikni sem .link.
Hledej, taky jsem musel. A pokud nenajde, tak po hodině klikni sem http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/168549-vymena-zarovek-hlavniho-svetlometu/6/
|
|
03.06.2010 20:38 -
|
2347289
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj, chci se zeptat nevíte kde bych sehnal zadní gumový kryt na světlomet pro C5 II s halog.árovkou pro potkávací světlo, tedy ten větí kryt. Někde jsem ho ztratil a tak trochu od té doby se mlí světlomet a praská árovka a celkové ivotnosti světla to asi také nepřidá. Díky. PS: v servisu objednat nelze, pouze celé světlo za 8500kč
Ahoj, chci se zeptat nevíte kde bych sehnal zadní gumový kryt na světlomet pro C5 II s halog.árovkou pro potkávací světlo, tedy ten větí kryt. Někde jsem ho ztratil a tak trochu od té doby se mlí světlomet a praská árovka a celkové ivotnosti světla to asi také nepřidá. Díky. PS: v servisu objednat nelze, pouze celé světlo za 8500kč
|
|
| |
|
|