| | |
04.05.2018 08:34 -
Re: Výměna baterií v dálkovém ovládání
|
3154951
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Mozete mi prosim poradit aj kluc pre mna? Objednal som original z Citroenu, ale nahradny sa zide. Dakujem.
Mozete mi prosim poradit aj kluc pre mna? Objednal som original z Citroenu, ale nahradny sa zide. Dakujem.
|
|
04.05.2018 09:12 -
|
3154955
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Myák napsal(a):
ID by melo sedet,vyzkousene to nemam tak nemuzu rict jeste ano nebo ne..ale za 15 americkejch se to da vyzkouset...
ID by melo sedet,vyzkousene to nemam tak nemuzu rict jeste ano nebo ne..ale za 15 americkejch se to da vyzkouset...
|
|
14.06.2018 19:48 -
|
3164395
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Take klíč od číňana je k nerozeznání od originálu. Přehodil jsem ploák a jel do autorizáku, tam jej nakódovali a funguje to. Celé to přilo na osm stovek, tři za klíč a pětikilo vzal autorizák za pár minut práce, ale platil jsem s úsměvem, protoe pořizovat to celé v citroenu by bylo daleko horí.
Take klíč od číňana je k nerozeznání od originálu. Přehodil jsem ploák a jel do autorizáku, tam jej nakódovali a funguje to. Celé to přilo na osm stovek, tři za klíč a pětikilo vzal autorizák za pár minut práce, ale platil jsem s úsměvem, protoe pořizovat to celé v citroenu by bylo daleko horí.
|
|
21.04.2019 14:06 -
reset dálkového ovladače
|
3217508
|
|
Leo
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdravím, měnil jsem baterii v dálkovým ovladači. Ovladač má tři tlačítka, ale uvnitř je skryto čtvrté (asi ho schovali předemnou ) Chtěl jsem vyzkouet k čemu je a zruil jsem asi celý ovladač. Musím otevírat klíčkem. Nevíte někdo jak to napravit? Díky
Zdravím, měnil jsem baterii v dálkovým ovladači. Ovladač má tři tlačítka, ale uvnitř je skryto čtvrté (asi ho schovali předemnou :-) ) Chtěl jsem vyzkouet k čemu je a zruil jsem asi celý ovladač. Musím otevírat klíčkem. Nevíte někdo jak to napravit? Díky
|
|
21.04.2019 20:57 -
Re: reset dálkového ovladače
|
3217553
|
|
Leo
|
|
|
Ahoj díky. Zítra prubnu a dám vědět výsledek
Tak jsem prubnul a nic. Vyměnil jsem jinou baterii a taky nic. Asi se budu muset smířit tím, e budu otvírat klíčkem
Ahoj díky. Zítra prubnu a dám vědět výsledek :-)
Tak jsem prubnul a nic. Vyměnil jsem jinou baterii a taky nic. Asi se budu muset smířit tím, e budu otvírat klíčkem :-(
|
|
22.04.2019 19:27 -
Re: reset dálkového ovladače
|
3217716
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Nedal jsi opačně baterii?
Nedal jsi opačně baterii? :-)
|
|
28.04.2019 10:58 -
|
3219306
|
|
Leo
|
|
|
Ne sem sice osel ale ne takovej
Ne sem sice osel ale ne takovej :-D
|
|
28.04.2019 13:36 -
|
3219403
|
|
Leo
|
|
|
Tak přátelé a kamarádi. Jak psal jruze (moc děkuji!) je správnej postup. Jen jsem to měl udělat dvakrát. Viz. .link. Podle tohoto návodu jsem to pak zkouel znovu a taky to nefungovalo. Nedalo mi to a udělal jsem to s tlačítkem pro otevírání. A to je asi to jak se tam píe kdy to neklapne tak opakovat. Take tím to děkuji vem zúčastměným a nech je tato rada pomůckou pro stejný lamy jako já co si vyresetují ovladač
Tak přátelé a kamarádi. Jak psal jruze (moc děkuji!) je správnej postup. Jen jsem to měl udělat dvakrát. Viz. http://key-master.cz/programovani-dalky-citroen-c5/ Podle tohoto návodu jsem to pak zkouel znovu a taky to nefungovalo. Nedalo mi to a udělal jsem to s tlačítkem pro otevírání. A to je asi to jak se tam píe kdy to neklapne tak opakovat. Take tím to děkuji vem zúčastměným a nech je tato rada pomůckou pro stejný lamy jako já co si vyresetují ovladač :-D :-D :-D
|
|
17.10.2021 09:02 -
Re: Centrální zamykání
|
3325126
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj, mám dotaz k dálkovému ovládání - dálkáč přestal fungovat, tak jsem vyměnil baterii - ve funguje jak má, ale jen "pár" hodin - ráno vyměním baterii a odpoledne u to nejde... nějaká rada prosím? děkuji
Ahoj, mám dotaz k dálkovému ovládání - dálkáč přestal fungovat, tak jsem vyměnil baterii - ve funguje jak má, ale jen "pár" hodin - ráno vyměním baterii a odpoledne u to nejde... nějaká rada prosím? děkuji
|
|
17.10.2021 20:13 -
|
3325185
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nekvalitni / stara baterie ,spinace v ovladaci,vadny ovladac...nic co by nebylo resitelne
nekvalitni / stara baterie ,spinace v ovladaci,vadny ovladac...nic co by nebylo resitelne
|
|
18.10.2021 15:09 -
|
3325240
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Diky za odpověď. Volal jsem do Citroenu v Českých Budějovicích a tam mi řekli, e jediné řeení je nový celý klíč za cca 4400,- Kč tak mě spí zajímalo jestli by to nelo vyřeit nějak jinak.
Diky za odpověď. Volal jsem do Citroenu v Českých Budějovicích a tam mi řekli, e jediné řeení je nový celý klíč za cca 4400,- Kč tak mě spí zajímalo jestli by to nelo vyřeit nějak jinak.
|
|
20.10.2021 08:50 -
|
3325397
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Jde kup si na aliku klic, nech si ho vyrezat a nekym s diag nahrat do jednotky. Vyslo to na petinu ceny.
Jde kup si na aliku klic, nech si ho vyrezat a nekym s diag nahrat do jednotky. Vyslo to na petinu ceny.
|
|
25.10.2021 10:43 -
|
3325618
|
|
Leonidas.1
|
|
|
Carlík napsal(a): Jde kup si na aliku klic, nech si ho vyrezat a nekym s diag nahrat do jednotky. Vyslo to na petinu ceny.
A podle čeho mám najít ten klíč kterej potřebuji? Je tam toho mrak... Předem díky za radu...
A podle čeho mám najít ten klíč kterej potřebuji? Je tam toho mrak... Předem díky za radu...
|
|
| |
|
|