| | |
10.12.2009 19:57 -
Re: Výměna baterií v dálkovém ovládání
|
1429126
|
|
DOUFAK
|
|
|
Já mám v dálkáči baterku přes 6 let,od té doby co jsem to jako Nové koupil,C5 pouívám denně,neb je to celou dobu od začátku taxík a mám ji tam k naprosté spokojenosti do dnes.
Já mám v dálkáči baterku přes 6 let,od té doby co jsem to jako Nové koupil,C5 pouívám denně,neb je to celou dobu od začátku taxík a mám ji tam k naprosté spokojenosti do dnes.
|
|
10.12.2009 20:03 -
|
1429129
|
|
DOUFAK
|
|
|
Co je ale horí,e mi asi odchází spínací skřínka.Kdy vypnu motor,má zůstat hrát rádio a to se vypne.Musím dát klíč úplně nazpět a pak vrátit na polohu hraní rádia. Asi má po 6 letech denního pouívání dost.Co s tím? Kolik stojí Nová spínací skřínka?Měnil ji u někdo?...
Co je ale horí,e mi asi odchází spínací skřínka.Kdy vypnu motor,má zůstat hrát rádio a to se vypne.Musím dát klíč úplně nazpět a pak vrátit na polohu hraní rádia. Asi má po 6 letech denního pouívání dost.Co s tím? Kolik stojí Nová spínací skřínka?Měnil ji u někdo?...
|
|
10.12.2009 20:37 -
|
1429135
|
|
jumep
|
|
|
chcel som ti pozret navod na to, ale nemam ho ....
zamok si nakodovany dokazes objednat a potom to odvrtat a vymenit, ked das dole stlpik riadenia tak sa k tomu krasne vonku dostanes
chcel som ti pozret navod na to, ale nemam ho ....
zamok si nakodovany dokazes objednat a potom to odvrtat a vymenit, ked das dole stlpik riadenia tak sa k tomu krasne vonku dostanes :)
|
|
12.12.2009 12:39 -
|
1429190
|
|
DOUFAK
|
|
|
Samotná spínací skřínka C5 v Citroenu K.Vary stojí 6752 kč s DPH. V Praze Holeovicích Citroenu stojí 6100 kč s DPH. A to bez práce! Za tu bude jistě dalích 1000 kč. Za samotnou skřínku je to teda pěknej BALÍK,kdy pomyslím,e na Passata se lidi vejdou do 1000 kč neb je dělená !!! To je bída...
Samotná spínací skřínka C5 v Citroenu K.Vary stojí 6752 kč s DPH. V Praze Holeovicích Citroenu stojí 6100 kč s DPH. A to bez práce! Za tu bude jistě dalích 1000 kč. Za samotnou skřínku je to teda pěknej BALÍK,kdy pomyslím,e na Passata se lidi vejdou do 1000 kč neb je dělená !!! To je bída...
|
|
12.12.2009 13:32 -
|
1429192
|
|
tief
|
|
|
taky jak se kradou passaty ... a jak C5ky
taky jak se kradou passaty ... a jak C5ky :-D
|
|
12.12.2009 20:57 -
|
1429206
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
na slovensku za poslednych 5 rokov takto .link.
na slovensku za poslednych 5 rokov takto http://tinyurl.com/c5kradeze :)
|
|
12.12.2009 21:01 -
|
1429207
|
|
tief
|
|
|
:-D :-D :-D :-D
|
|
14.12.2009 06:54 -
|
1429303
|
|
JirkaŘ
|
|
|
dobrý odkaz Drobec ! Podíval jsem se a zjistil jsem e C5 se ztratilo 5 kusů.... ale Passatů bylo na 4 stránky !!!! . Take mi to přijde, e nae vozy jsou relativně v bezpečí..
dobrý odkaz Drobec ! Podíval jsem se a zjistil jsem e C5 se ztratilo 5 kusů.... ale Passatů bylo na 4 stránky !!!! :-o . Take mi to přijde, e nae vozy jsou relativně v bezpečí.. :-)):-d
|
|
12.07.2010 17:23 -
otevření klíčku od zapalovaní pro výměnu baterek
|
2350131
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Ahoj!
Nevíte někdo jak otevřít plastový kryt klíčku s DO za účelem výměny baterek? Zkousel jsem jej "rozlousknout", ale nelo to... Asi by byl ideální obrázek s umístěním západek, nebo popis kde a jak zabrat...
Předem dík vem za inspiraci.
Ahoj!
Nevíte někdo jak otevřít plastový kryt klíčku s DO za účelem výměny baterek? Zkousel jsem jej "rozlousknout", ale nelo to... Asi by byl ideální obrázek s umístěním západek, nebo popis kde a jak zabrat...
Předem dík vem za inspiraci.
|
|
12.07.2010 18:29 -
Re: otevření klíčku od zapalovaní pro výměnu baterek
|
2350139
|
|
Darja
|
|
|
Rozlouskni to něčím plastovým.... Já to louskám v prostředku... a musí jemně, a tam nemá vykouslé zuby.
Rozlouskni to něčím plastovým.... Já to louskám v prostředku... a musí jemně, a tam nemá vykouslé zuby.
|
|
12.07.2010 23:15 -
|
2350172
|
|
Pavel C5
|
|
|
chce to jemne ruky,nemas tam co pokazit pokial ides nato s citom,ja to zacinam od toho chromovaneho kusu,hruby srubovak alebo plas co vojde do tej medzery a ides dookola a potom to pukne a mas to otvorene
chce to jemne ruky,nemas tam co pokazit pokial ides nato s citom,ja to zacinam od toho chromovaneho kusu,hruby srubovak alebo plas co vojde do tej medzery a ides dookola a potom to pukne a mas to otvorene:palec
|
|
19.07.2010 12:32 -
|
2350417
|
|
jumep
|
|
|
.link.
sice tam neni to rozluskovanie nafotene ...
http://c5.jumep.com/kluc/
sice tam neni to rozluskovanie nafotene ...
|
|
19.07.2010 13:41 -
|
2350423
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já ho dnes rozdělával a viml jsem si e v tomto místě:
.link.
je udělaná větí kvírka , tak jsem tam strčil pičku noe a hezky se klíček otevřel.
Mimochodem ... dají se koupit samostatně ty tlačítka ( ta guma ) ? Mám je "oahaný" , ale asi to bude balík za ten kousek gumy
Já ho dnes rozdělával a viml jsem si e v tomto místě:
http://www.jpeg.cz/view-733_IMG_0097.jpg.html
je udělaná větí kvírka , tak jsem tam strčil pičku noe a hezky se klíček otevřel.
Mimochodem ... dají se koupit samostatně ty tlačítka ( ta guma ) ? Mám je "oahaný" , ale asi to bude balík za ten kousek gumy:-((((
|
|
19.07.2010 13:44 -
|
2350424
|
|
jumep
|
|
|
myslim si ze isto nie, ani samostatny plast nekupis, len cely nakodovany kluc si mozes objednat, co je z druhej strany mozno dobre mat nahradny kluc
myslim si ze isto nie, ani samostatny plast nekupis, len cely nakodovany kluc si mozes objednat, co je z druhej strany mozno dobre mat nahradny kluc :)
|
|
19.07.2010 13:55 -
|
2350427
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj,
souhlas s M.P, taky mi el tímto krasne otevrit..Jeste dotaz, kolik stoji nakodovani klice, kdyz mam druhy "nahradni" plastovy klic, ale od jine c5tky..?Diky
Ahoj,
souhlas s M.P, taky mi el tímto krasne otevrit..Jeste dotaz, kolik stoji nakodovani klice, kdyz mam druhy "nahradni" plastovy klic, ale od jine c5tky..?Diky :nevim
|
|
19.07.2010 18:13 -
|
2350440
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pokud by Ti ta guma dole nevodila, dá se koupit lak na opravu vodivosti této gumy. Zkuenosti s ním nemám. Já opravoval podobné tlačítko na vysílačce tak, e jsem tu gunu dole zkrátil a na ploný spoj přiletoval mikrospínač a bylo to pak věčný. Taky se s klíčkem blíím do tohoto bodu, ale z jiné strany. Guma je jako nabobtnalá a díra v palstu ji je těsná a patně se vrací. Asi to taky bude muset vyřesit mikrospínač s hmatníkem .
Pokud by Ti ta guma dole nevodila, dá se koupit lak na opravu vodivosti této gumy. Zkuenosti s ním nemám. Já opravoval podobné tlačítko na vysílačce tak, e jsem tu gunu dole zkrátil a na ploný spoj přiletoval mikrospínač a bylo to pak věčný. Taky se s klíčkem blíím do tohoto bodu, ale z jiné strany. Guma je jako nabobtnalá a díra v palstu ji je těsná a patně se vrací. Asi to taky bude muset vyřesit mikrospínač s hmatníkem :-).
|
|
19.07.2010 19:40 -
|
2350451
|
|
jumep
|
|
|
staci to dobre vycistit, aspon v mojom pripade to pomohlo
akurat je to osuchane ....
staci to dobre vycistit, aspon v mojom pripade to pomohlo
akurat je to osuchane ....
|
|
19.07.2010 20:13 -
|
2350453
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
to jsem zkouel, dokonce jsem jemně vyfrézoval tu díru v plastu, ale to je jen na chvíli
to jsem zkouel, dokonce jsem jemně vyfrézoval tu díru v plastu, ale to je jen na chvíli
|
|
19.07.2010 22:39 -
|
2350471
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Je prosím třeba po výměně baterek klíč znova párovat s autem? A jaké baterky do něj patří?
Je prosím třeba po výměně baterek klíč znova párovat s autem? A jaké baterky do něj patří?
|
|
| |
|
|