| | |
15.10.2008 12:28 -
Výměna baterií v dálkovém ovládání
|
168313
|
|
máca
|
|
|
Ahojky,u se vám to někdy stalo?Jezdím svým broučkem 2roky a za celou dobu jsem neměnila baterku v dálk.ovládání-klíčích.Přijedu domů,chci zamknout a ono nic.Zkusila jsem znovu a nic.Natěstí mám doma 2.klíče,tak jsem zamkla jimi-dálkově.Myslím,e jsem někde četla,e pokud zamknu klíčem v zámku dveří,take vyruím alarm.Je to pravda?Napadlo mne,co kdybych musela tím klíčem zamknout někde mimo bydlitě.Díky.
Ahojky,u se vám to někdy stalo?Jezdím svým broučkem 2roky a za celou dobu jsem neměnila baterku v dálk.ovládání-klíčích.Přijedu domů,chci zamknout a ono nic.Zkusila jsem znovu a nic.Natěstí mám doma 2.klíče,tak jsem zamkla jimi-dálkově.Myslím,e jsem někde četla,e pokud zamknu klíčem v zámku dveří,take vyruím alarm.Je to pravda?Napadlo mne,co kdybych musela tím klíčem zamknout někde mimo bydlitě.Díky.
|
|
15.10.2008 14:33 -
Re: Výměna baterií v dálkovém ovládání
|
168314
|
|
tief
|
|
|
Ja by som to tak tragicky nevidel, dolezite je ze zamknutim sa ti zamkne cele auto. Vacsina C5 alarm ani nema aj ked maju dialkove a ziju. C5 sa nastastie moc nekradnu ani nevykradaju ...
Ja by som to tak tragicky nevidel, dolezite je ze zamknutim sa ti zamkne cele auto. Vacsina C5 alarm ani nema aj ked maju dialkove a ziju. C5 sa nastastie moc nekradnu ani nevykradaju ...
|
|
16.10.2008 07:12 -
|
168315
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ve důleité o zamykání a odemykání, i alarmu je popsáno v návodu k obsluze.
Alarm se deaktivuje buď pomocí DO nebo ručně pomocí klíče. Nejdříve odemknete vozidlo a do 30 vteřin musíte strčit klíč do spínací skříňky, čím dojde k deaktivaci alarmu. Pozor toto platí u originál alarmu C5, u dodatečných montáí jiných značek to můe a určitě bude jinak, ale to vyčtete v návodu k tomu alarmu.
A nebo testujte a houkejte
Ve důleité o zamykání a odemykání, i alarmu je popsáno v návodu k obsluze.
Alarm se deaktivuje buď pomocí DO nebo ručně pomocí klíče. Nejdříve odemknete vozidlo a do 30 vteřin musíte strčit klíč do spínací skříňky, čím dojde k deaktivaci alarmu. Pozor toto platí u originál alarmu C5, u dodatečných montáí jiných značek to můe a určitě bude jinak, ale to vyčtete v návodu k tomu alarmu.
A nebo testujte a houkejte :-)
|
|
23.02.2009 22:42 -
|
387672
|
|
Darja
|
|
|
to s jinou C5 se mi stalo. Jdu od auta, v kapse mackam zamecek a nejak neslysim to "zamknuti". Tak zkousim zas a zas a zas. no nakonec jsem dosla zpet k vozu, zamkla normalne (asi podruhe v zivote jsem strcila do zamku klicek ). Kdyz jsem prisla, uz to zase normalne fungovalo.
to s jinou C5 se mi stalo. Jdu od auta, v kapse mackam zamecek a nejak neslysim to "zamknuti". Tak zkousim zas a zas a zas. no nakonec jsem dosla zpet k vozu, zamkla normalne (asi podruhe v zivote jsem strcila do zamku klicek:-)) ). Kdyz jsem prisla, uz to zase normalne fungovalo.
|
|
23.02.2009 22:48 -
|
387674
|
|
jumep
|
|
|
ja som minule odvazne zaparkoval vedla inej C5 , nastastie bez prob
ja som minule odvazne zaparkoval vedla inej C5 :-)) , nastastie bez prob :)
|
|
23.02.2009 22:50 -
|
387675
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
No minimálně půl roku ádná jiná C5 v okruhu 300m(soused tu svoji vyměnil za nějakou kiu ). Tu baterku určitě zkusím vyměnit.
No minimálně půl roku ádná jiná C5 v okruhu 300m(soused tu svoji vyměnil za nějakou kiu:-( ). Tu baterku určitě zkusím vyměnit.
|
|
23.02.2009 22:59 -
|
387676
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Zatim mi funguje normalně vechno,jen kdy otevřu klíčem auto,tak interval na alarm tam snad ani neni tech 30 sekund co píou,take asi budu nosit v kapse punty do uí,pro jistotu Apropo,parkrat mi auto spustilo poplach,ne jsem přiel na to,e jsem v něm nechal druhý mobil a nějak to na něj reagovalo nebo co
Zatim mi funguje normalně vechno,jen kdy otevřu klíčem auto,tak interval na alarm tam snad ani neni tech 30 sekund co píou,take asi budu nosit v kapse punty do uí,pro jistotu:-d Apropo,parkrat mi auto spustilo poplach,ne jsem přiel na to,e jsem v něm nechal druhý mobil a nějak to na něj reagovalo nebo co :nevim
|
|
23.02.2009 23:22 -
|
387677
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Tak mě napadá, e nejlepí způsob na ověření vzájemného ovlivňování dvou různých dálkáčů bude velkej letní sraz
Tak mě napadá, e nejlepí způsob na ověření vzájemného ovlivňování dvou různých dálkáčů bude velkej letní sraz:-))
|
|
15.03.2009 16:26 -
|
659290
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Mně se povedlo něco trochu jiného, včera jdu k autu, chci odemknout a nic. Tak znova a znova, snad dvacetkrát, kolem celého vozu a nic. Zkusila jsem odemknout klíčem, ale to jdou jen dveře a při otočení klíčku ve spínací skříňce se nerozsvítily kontrolky ani displeje. la jsem se podívat do návodu a tady na diskusi, pak jsem to la zkusit znovu a auto jsem normálně dálkáčem odemkla. Můu říct, e kdy to nelo, docela mi tuhla krev...dočetla jsem se v návodu, e v případě slabé baterky v dálkovém by to mělo zahlásit na displeji, ale nic takového jsem nepozorovala...
Mně se povedlo něco trochu jiného, včera jdu k autu, chci odemknout a nic. Tak znova a znova, snad dvacetkrát, kolem celého vozu a nic. Zkusila jsem odemknout klíčem, ale to jdou jen dveře a při otočení klíčku ve spínací skříňce se nerozsvítily kontrolky ani displeje. la jsem se podívat do návodu a tady na diskusi, pak jsem to la zkusit znovu a auto jsem normálně dálkáčem odemkla. Můu říct, e kdy to nelo, docela mi tuhla krev...dočetla jsem se v návodu, e v případě slabé baterky v dálkovém by to mělo zahlásit na displeji, ale nic takového jsem nepozorovala...
|
|
26.09.2009 22:14 -
|
1106490
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Dobrý den. To já mám problém sice klíče týkající se , ale ne tak zcela . Manelka vyprala kalhoty i s dálkáčem. Ani po výměně baterky jsem se nedočkal reakce. Nevím jak do auta. Po odemknutí dveří manuálně klíčem ,,ječí "alarm. Take mne asi čeká návtěva servisu. Ale jak?Nebo je nějaké jiné řeení? A co mue stát nové dálkové , mám pocit e to vyzkratované asi ji nepujde. Sehnal jsem jiné vozidlo ale C5 stojí nečině před barákem .
Dobrý den. To já mám problém sice klíče týkající se , ale ne tak zcela . Manelka vyprala kalhoty i s dálkáčem. Ani po výměně baterky jsem se nedočkal reakce. Nevím jak do auta. Po odemknutí dveří manuálně klíčem ,,ječí "alarm. Take mne asi čeká návtěva servisu.:-( Ale jak?Nebo je nějaké jiné řeení? A co mue stát nové dálkové , mám pocit e to vyzkratované asi ji nepujde. Sehnal jsem jiné vozidlo ale C5 stojí nečině před barákem .
|
|
26.09.2009 22:25 -
|
1106492
|
|
jumep
|
|
|
ak mas origo alarm, vytiahni poistku f4 a potom skus ci nastartujes
nova dialka v citroene stoji nejakych 135E
predpokladam ze to objednavaju na zaklade kodovej karty
ak mas origo alarm, vytiahni poistku f4 a potom skus ci nastartujes
nova dialka v citroene stoji nejakych 135E
predpokladam ze to objednavaju na zaklade kodovej karty
|
|
27.09.2009 01:08 -
|
1106500
|
|
novbo
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Podívej se na .link.
Podívej se na http://www.autoklice.cz/
|
|
27.09.2009 08:01 -
|
1106501
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Já vyměnil baterku v dálkáči a od té doby mám utrum.(téměř) Několikrát jsem synchronizoval DO, ale bez valného výsledku. Někdy odemknu (asi tak 30%) ale ve větině případů musím klíčem. No a kdy u otevřu klíčem, tak to potom funguje jakoby nic. Napadá mě: mám načnutý COM 2000, nemůe to spolu souviset?
Já vyměnil baterku v dálkáči a od té doby mám utrum.(téměř) Několikrát jsem synchronizoval DO, ale bez valného výsledku. Někdy odemknu (asi tak 30%) ale ve větině případů musím klíčem. No a kdy u otevřu klíčem, tak to potom funguje jakoby nic. :nevim Napadá mě: mám načnutý COM 2000, nemůe to spolu souviset?
|
|
27.09.2009 20:03 -
|
1106512
|
|
tief
|
|
|
Muze, com2000 dela taky komunikaci s dalkou, zajed do servisu na diagnostiku, tam se presne zobrazit komunikace s klicem.
Muze, com2000 dela taky komunikaci s dalkou, zajed do servisu na diagnostiku, tam se presne zobrazit komunikace s klicem.
|
|
28.09.2009 21:05 -
|
1106574
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Tak dnes jsem úspěně (a doufám, e na dlouho) zpojízdnil COM 2000. U o5 svítím, blikám a snad i odemykám imho- nael sem spóóóustu volných konektorů
Tak dnes jsem úspěně (a doufám, e na dlouho) :-d zpojízdnil COM 2000. U o5 svítím, blikám a snad i odemykám :) imho- nael sem spóóóustu volných konektorů ;-)
|
|
29.09.2009 07:09 -
|
1106583
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ahoj vem. Děkuji za rady . Auto jsem zprovoznil. Jen dálkáč nechodí. Dřív jsem kontroloval zamknutí dle sklopených zrcátek , ale ted je to pasé. Ale JEZDÍM
Ahoj vem. Děkuji za rady . Auto jsem zprovoznil. Jen dálkáč nechodí. Dřív jsem kontroloval zamknutí dle sklopených zrcátek , ale ted je to pasé. Ale JEZDÍM:-d :palec
|
|
| |
|
|