| | |
28.12.2008 14:17 -
demontá středového panelu
|
168167
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
zdravím vechny
v mé c5ce mam nepotřebnou handsfree sadu kterou chci demontovat,můe mi prosím někdo poradit jak rozebrat středovej panel ani by něco přilo k úhoně_ Předem děkuji za přízpěvky
zdravím vechny
v mé c5ce mam nepotřebnou handsfree sadu kterou chci demontovat,můe mi prosím někdo poradit jak rozebrat středovej panel ani by něco přilo k úhoně_ Předem děkuji za přízpěvky
|
|
28.12.2008 14:59 -
Re: demontá středového panelu
|
168168
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Hledej někde to tady je tuím u opravy topení nebo opravy klima
Hledej někde to tady je tuím u opravy topení nebo opravy klima
|
|
28.12.2008 15:15 -
|
168169
|
|
jumep
|
|
|
je to tam len nacvakane, ide to lahko von (treba radio vybrat)
akurat by som to asi nerobil teraz, resp. by som to robil v dobre vyhriatej garazi aspon po 8 hodinach ked uz auto bude prehriate
je to tam len nacvakane, ide to lahko von (treba radio vybrat)
akurat by som to asi nerobil teraz, resp. by som to robil v dobre vyhriatej garazi aspon po 8 hodinach ked uz auto bude prehriate
|
|
25.05.2009 21:06 -
|
661017
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Nael tedy někdo, kde je ten postup? Já jsem to jinde nenael.
Jak se aspoň vyndá autorádio? Tady .link. jsem sice nael nějakej popis k rámečku autoradia, ale jsou tam odkazované obrázky, které tam nejsou.
Odroubovat imbusem 2 autoradio - kde? Zkusil jsem strkat 2 mm imbus do těch dvou dírek na krajích autoradia, a nic, buď je 2 mm moc malý nebo nevim.
Nael tedy někdo, kde je ten postup? Já jsem to jinde nenael.
Jak se aspoň vyndá autorádio? Tady http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=88718718 jsem sice nael nějakej popis k rámečku autoradia, ale jsou tam odkazované obrázky, které tam nejsou.
Odroubovat imbusem 2 autoradio - kde? Zkusil jsem strkat 2 mm imbus do těch dvou dírek na krajích autoradia, a nic, buď je 2 mm moc malý nebo nevim.
|
|
25.05.2009 21:08 -
|
661018
|
|
jumep
|
|
|
pozri sa do mojho profilu alebo .link.
pozri sa do mojho profilu alebo http://www.jumep.com/c5/panelklimatizacie/
|
|
26.05.2009 01:40 -
|
661026
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
díky, jetě - ví někdo, jak je velkej ten imbus u autorádia na C5 II? Tam neni vidět, a kdy jsem tam strčil 2mm, jak někdo radil, tak ten tam nepasuje, a bohuel nemám celou sadu, abych to mohl vyzkouet, a neni tam vidět..
díky, jetě - ví někdo, jak je velkej ten imbus u autorádia na C5 II? Tam neni vidět, a kdy jsem tam strčil 2mm, jak někdo radil, tak ten tam nepasuje, a bohuel nemám celou sadu, abych to mohl vyzkouet, a neni tam vidět..
|
|
26.05.2009 09:20 -
|
661032
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze to bola t20, ale isto som si neni, pozrem na to doma
aha ty mas c5 - 2 - som prehliadol, tam myslim bolo treba tu sadu na opravu radii, cize dlhy tx ... ale aky neviem
najskor t15 alebo t20, to by mohol vedet niekto kto to daval dole
myslim ze to bola t20, ale isto som si neni, pozrem na to doma
aha ty mas c5 - 2 - som prehliadol, tam myslim bolo treba tu sadu na opravu radii, cize dlhy tx ... ale aky neviem
najskor t15 alebo t20, to by mohol vedet niekto kto to daval dole
|
|
26.05.2009 11:10 -
|
661046
|
|
myneur
|
|
|
momentalne mam odinstalovanu dokumentaciu...
Nainstalovanou dokumentaci? To chci, kde se to seene?
Nainstalovanou dokumentaci? To chci, kde se to seene?
|
|
26.05.2009 13:43 -
|
661051
|
|
jumep
|
|
|
myneur: na zraze, dones si nejake 12GB zariadenie
myneur: na zraze, dones si nejake 12GB zariadenie
|
|
26.05.2009 15:31 -
|
661054
|
|
Mamlas
|
|
|
Muzes napsat jak se ta dokumentace jmenuje? Dik
Muzes napsat jak se ta dokumentace jmenuje? Dik
|
|
13.03.2010 17:17 -
|
1806556
|
|
Radwy
|
|
|
Ahojki vsem. Menil jsem stredovy panel +panel na prevodovku za imitaci dreva ale ten na te prevodovce je trosku jiny,nejde mi presne nasadit ta kozenka zpatky do toho vypada to jako ze ten plast co drzi tu kozenku je o malinko veci.nevi te nahodou nekdo jak nato aby to presne sedelo diky?
Ahojki vsem. Menil jsem stredovy panel +panel na prevodovku za imitaci dreva ale ten na te prevodovce je trosku jiny,nejde mi presne nasadit ta kozenka zpatky do toho vypada to jako ze ten plast co drzi tu kozenku je o malinko veci.nevi te nahodou nekdo jak nato aby to presne sedelo diky?
|
|
13.03.2010 18:01 -
|
1806558
|
|
jumep
|
|
|
kozenka sa da vymenit (nebolo to s automatu?)
ked zatiahnes za paku dohora - vytiahnes ju, drzi tam pomerne silno, v ziadnom pripade ju neotacaj do strany
kozenka sa da vymenit (nebolo to s automatu?)
ked zatiahnes za paku dohora - vytiahnes ju, drzi tam pomerne silno, v ziadnom pripade ju neotacaj do strany
|
|
13.03.2010 18:18 -
|
1806559
|
|
Radwy
|
|
|
no tak to jo byl to automat ale na tom automatu yadna kozenka nebyla ja mam tu svoji s manualu. premyslel jsem jestli ten plast co tu kozenku drzi ze ji cvaknu ale pak by nejspis ten tvar uz nedrzela vubec
no tak to jo byl to automat ale na tom automatu yadna kozenka nebyla ja mam tu svoji s manualu. premyslel jsem jestli ten plast co tu kozenku drzi ze ji cvaknu ale pak by nejspis ten tvar uz nedrzela vubec
|
|
13.03.2010 18:31 -
|
1806560
|
|
jumep
|
|
|
tam je problem, automat ma ten panel iny, skus si zohnat este panel z manualnu
edit: pre upresnenie, tne nema uchyt na tu kozenku a preto to tam nema ako drzat
na manual je tam taky vystupok a uchyt
tam je problem, automat ma ten panel iny, skus si zohnat este panel z manualnu
edit: pre upresnenie, tne nema uchyt na tu kozenku a preto to tam nema ako drzat
na manual je tam taky vystupok a uchyt
|
|
13.03.2010 19:06 -
|
1806561
|
|
Radwy
|
|
|
asi to budu muset nekde v uk na internetu pohledat diky.
asi to budu muset nekde v uk na internetu pohledat diky.
|
|
| |
|
|