| | |
08.04.2012 22:57 -
Re: Tempomat - občas nefunguje
|
2467541
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to znamena uprava map v ridici jednotce motoru tak aby ji nevadilo ze diferencni tlak je stejny dusledkem vykuchaneho FAP..mino jine
to znamena uprava map v ridici jednotce motoru tak aby ji nevadilo ze diferencni tlak je stejny dusledkem vykuchaneho FAP..mino jine
|
|
08.04.2012 22:59 -
|
2467542
|
|
jumep
|
|
|
cize sahnute do ecu ... tiez ak tam niekto dal nieco divne to moze byt potencionalny problem
cize sahnute do ecu ... tiez ak tam niekto dal nieco divne to moze byt potencionalny problem
|
|
08.04.2012 23:03 -
|
2467555
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vis jak to je..to je tezko rict...edc16c32 s timhle problem moc nema..moznost to je ale ja bych se ji moc nedrzel
vis jak to je..to je tezko rict...edc16c32 s timhle problem moc nema..moznost to je ale ja bych se ji moc nedrzel
|
|
08.04.2012 23:11 -
|
2467560
|
|
jumep
|
|
|
to bola len moznost, nikdy nevies kym to nemas v rukach ...
takze tu asi uz viac neporiesime...
to bola len moznost, nikdy nevies kym to nemas v rukach ...
takze tu asi uz viac neporiesime...
|
|
08.04.2012 23:35 -
|
2467576
|
|
zdenycit
|
Město: Tupadly, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
řekl bych patný postup,mě funguje takto-kolečkem zapnout,blikají 3 čárky-vrchním tlačítkem nastavit rychlost,zobrazí se na displeji-bočním tl. aktivovat. A jedu.
řekl bych patný postup,mě funguje takto-kolečkem zapnout,blikají 3 čárky-vrchním tlačítkem nastavit rychlost,zobrazí se na displeji-bočním tl. aktivovat. A jedu.
|
|
20.07.2012 14:22 -
|
2493664
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Přestal fungovat tempomat. Spínače na brzdovém pedálu- ádný zázrak. Zajímavost v BENEXU, spínač tempomat veden jako brzdový spínač. Zakoupeny oba (červený a bílý), namontováno a funkřní.
Pro zajímavost: .link.
Přestal fungovat tempomat. Spínače na brzdovém pedálu- ádný zázrak. Zajímavost v BENEXU, spínač tempomat veden jako brzdový spínač. Zakoupeny oba (červený a bílý), namontováno a funkřní.
Pro zajímavost: http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/brzdovy-system/spinac-brzdoveho-svetla/?skt=15914.1.0
|
|
19.11.2012 09:24 -
|
2523478
|
|
aajven
|
Město: Slavičín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny odborníky, tak mám stejou závadu na tempomatu. Je funkční pouze pokud přizvednu a drím brzdový pedál. Chtěl bych jenom upřesnit jestli i u C5 II jsou 2 spínače nebo u pouze jeden. Spínač na brzdové světla měnili v loňském roce v autorizovaném servisu a po předchozích zkuenostech tuím e si závadu musím nahlásit sám a nechat opravit na vlastní riziko Předem díky za odpovědi
Zdravím vechny odborníky, tak mám stejou závadu na tempomatu. Je funkční pouze pokud přizvednu a drím brzdový pedál. Chtěl bych jenom upřesnit jestli i u C5 II jsou 2 spínače nebo u pouze jeden. Spínač na brzdové světla měnili v loňském roce v autorizovaném servisu a po předchozích zkuenostech tuím e si závadu musím nahlásit sám a nechat opravit na vlastní riziko :-) Předem díky za odpovědi
|
|
19.11.2012 09:46 -
|
2523486
|
|
jumep
|
|
|
ten snimac ma aj 2 polohy, podla mna bude len moc zatlaceny kolik dovnutra, vybrat vytiahnut kolik a nasadit s5 / nastavit
ten snimac ma aj 2 polohy, podla mna bude len moc zatlaceny kolik dovnutra, vybrat vytiahnut kolik a nasadit s5 / nastavit
|
|
19.11.2012 11:18 -
|
2523502
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Nebo rozebrat , očistit kontakty , sloit . Práce na 5 minut .
Nebo rozebrat , očistit kontakty , sloit . Práce na 5 minut .
|
|
19.11.2012 13:30 -
|
2523541
|
|
jumep
|
|
|
on ho ma novy, 99% bude len zle nasadeny a nastaveny
on ho ma novy, 99% bude len zle nasadeny a nastaveny
|
|
01.08.2013 08:28 -
|
2604079
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Poslední dobou se mi stávalo, e tu a tam neel zapnout tempomat, případně se samovolně vypnul, po pár měsících na mě vyskočila hláka "braking system faulty", tak jsem začal hledat. Na diagnostice jsem si viml, e opoděně reaguje sekundární brzdový spínač, ten jsem vyměnil, nicméně to nebyl ten hlavní problém (kdybych ho proměřil, tak bych zjistil, e mu nic není). Chvíli jsem problém nechal být, abych si viml, e mi svítí brzdová světla i bez stistknutého pedálu. Včera jsem tedy auto připojil na diag a tam viděl, e spínače reagují jak mají, ovem jen do té doby, ne pustím světla. Jakmile pustím světla, diag. napíe "hlavní brzdový spínač - stisknuto" a společně se světly (obrysovými i potkávacími) se rozsvítí i brzdová světla. Prosím vás, nemáte někdo s tímto problémem zkuenost nebo nějaký nápad, kde začít hledat?
Poslední dobou se mi stávalo, e tu a tam neel zapnout tempomat, případně se samovolně vypnul, po pár měsících na mě vyskočila hláka "braking system faulty", tak jsem začal hledat. Na diagnostice jsem si viml, e opoděně reaguje sekundární brzdový spínač, ten jsem vyměnil, nicméně to nebyl ten hlavní problém (kdybych ho proměřil, tak bych zjistil, e mu nic není). Chvíli jsem problém nechal být, abych si viml, e mi svítí brzdová světla i bez stistknutého pedálu. Včera jsem tedy auto připojil na diag a tam viděl, e spínače reagují jak mají, ovem jen do té doby, ne pustím světla. Jakmile pustím světla, diag. napíe "hlavní brzdový spínač - stisknuto" a společně se světly (obrysovými i potkávacími) se rozsvítí i brzdová světla. Prosím vás, nemáte někdo s tímto problémem zkuenost nebo nějaký nápad, kde začít hledat? :nevim
|
|
01.08.2013 11:29 -
|
2604086
|
|
jumep
|
|
|
ziarovka v zadnych svetlach bude zle nasadena (nemenil si nahodou?)
ziarovka v zadnych svetlach bude zle nasadena (nemenil si nahodou?)
|
|
01.08.2013 13:47 -
|
2604119
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Neměnil, co to auto mám, tak jsem vlastně ádnou neměnil, nicméně zadní lampy prověřím. Díky za tip, dám vědět, jak jsem pochodil.
Neměnil, co to auto mám, tak jsem vlastně ádnou neměnil, nicméně zadní lampy prověřím. Díky za tip, dám vědět, jak jsem pochodil.
|
|
06.08.2013 07:10 -
|
2605240
|
|
lemac
|
|
|
Tak záhada zřejmě odhalena, zkratuje mi to redukce, kterou mám píchnutou v zásuvce u taného zařízení, mám toti na autě 13-pólovou zásuvku, tak v ním mám píchnutou redukci na 7-pólovou. Kdy ji vyndám, tak je ve ok.
Tak záhada zřejmě odhalena, zkratuje mi to redukce, kterou mám píchnutou v zásuvce u taného zařízení, mám toti na autě 13-pólovou zásuvku, tak v ním mám píchnutou redukci na 7-pólovou. Kdy ji vyndám, tak je ve ok. :palec
|
|
20.10.2013 21:19 -
Re: Tempomat výměna
|
2628581
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
mám problém nejde mi klakson a svítí erbek sehnal jsem páčky z jiného vozu ale ty mají na ovládáni tempomatu jednu funkci navíc múj dotaz zní pújdou přehodit páčky jsou z kombíku a já mám sedana ročníky výroby jsou stejný děkuji za rady
mám problém nejde mi klakson a svítí erbek sehnal jsem páčky z jiného vozu ale ty mají na ovládáni tempomatu jednu funkci navíc múj dotaz zní pújdou přehodit páčky jsou z kombíku a já mám sedana ročníky výroby jsou stejný děkuji za rady :-))
|
|
20.10.2013 21:20 -
|
2628583
|
|
jumep
|
|
|
s packami sa neda len tak experimentovat a hlavne si zohnal podla popisu faceliftove, ktore tam isto nepojdu (pre C5 1 je ich okolo 25 druhov)
s packami sa neda len tak experimentovat a hlavne si zohnal podla popisu faceliftove, ktore tam isto nepojdu (pre C5 1 je ich okolo 25 druhov)
|
|
23.02.2014 21:39 -
|
2671283
|
|
Yenya
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Začal se mi chovat divně tempomat - byl jsem zvyklý na delích cestách se s ním rozjídět na dálnici třeba po konci rychlostního omezení - podrel jsem +, a tam naskákalo třeba o 30 km/h víc, auto se rozjelo a jelo. Včera se mi ale opakovaně stalo, e po podrení + (třeba i jen o dva kroky, čili o 10 km/h navíc) auto tak půl vteřiny a vteřinu zrychlovalo, a pak se tempomat vypnul - na displeji bylo OFF a auto jelo bez plynu. Kdy jsem stiskl boční tlačítko a znovu tempomat zapnul, stalo se toté. Kdy jsem ale poadované rychlosti dosáhl pedálem plynu a a pak zapnul tempomat, spolehlivě drel nastavenou rychlost. Jen zvyování hodnoty tempomatu o 1 km/h krátkými stisky + taky fungovalo, ale teda 30krát jsem neklikl. Setkali jste se s tím někdo?
Začal se mi chovat divně tempomat - byl jsem zvyklý na delích cestách se s ním rozjídět na dálnici třeba po konci rychlostního omezení - podrel jsem +, a tam naskákalo třeba o 30 km/h víc, auto se rozjelo a jelo. Včera se mi ale opakovaně stalo, e po podrení + (třeba i jen o dva kroky, čili o 10 km/h navíc) auto tak půl vteřiny a vteřinu zrychlovalo, a pak se tempomat vypnul - na displeji bylo OFF a auto jelo bez plynu. Kdy jsem stiskl boční tlačítko a znovu tempomat zapnul, stalo se toté. Kdy jsem ale poadované rychlosti dosáhl pedálem plynu a a pak zapnul tempomat, spolehlivě drel nastavenou rychlost. Jen zvyování hodnoty tempomatu o 1 km/h krátkými stisky + taky fungovalo, ale teda 30krát jsem neklikl. Setkali jste se s tím někdo?
|
|
23.02.2014 21:41 -
|
2671285
|
|
jumep
|
|
|
anomalia vo vykone motora
nieco neni 100%, ale neni to na hlasku o chybe
skus diagnostiku ci tam nebude nejaka poznamka
anomalia vo vykone motora
nieco neni 100%, ale neni to na hlasku o chybe
skus diagnostiku ci tam nebude nejaka poznamka
|
|
16.05.2014 10:19 -
|
2696392
|
|
Adeon88
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj.
Dávám jen pro info, třeba se to také někomu stane...
Nefungoval mi tempomat, po delím hledáním a hláce "braking fault" vyměněny brzdové árovky a ve funguje....
Ahoj.
Dávám jen pro info, třeba se to také někomu stane...
Nefungoval mi tempomat, po delím hledáním a hláce "braking fault" vyměněny brzdové árovky a ve funguje....:-))))
|
|
| |
|
|