| | |
16.09.2011 18:17 -
Re: Tempomat - občas nefunguje
|
2414295
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
No nasieram tu das auta nevedia to prekusnú e ich predbehlo creativ technology .O tom lanku viem ale neni čas ako ma to nes...e e to vypne ked to tak má by tak OK
No nasieram tu das auta nevedia to prekusnú e ich predbehlo creativ technology .O tom lanku viem ale neni čas ako ma to nes...e e to vypne ked to tak má by tak OK:-d
|
|
02.02.2012 23:25 -
|
2446750
|
|
hancarm
|
Město: Zdiby, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím. Mám úplně stejný problém, jako smailik27.
Standartně mi funguje na 4. a 5.rychlostní stupeň, ale jen do 90 km/h jakmile překročím tuto rychlost tempomat se vypne a nasledně ji během jízdy nejsem schopen aktivovat. Musím zastavit, vypnout klíček a pak zase znovu funguje, ale opět pouze jen do cca 90 km/h. To platí i kdy vozidlo nastartuji, rychlost koriguje jen pedálem, překročím rychlost 90 km/h, tak u pak tempomat nesepne. Nehází to ádnou chybu
Zdravím. Mám úplně stejný problém, jako smailik27.
Standartně mi funguje na 4. a 5.rychlostní stupeň, ale jen do 90 km/h jakmile překročím tuto rychlost tempomat se vypne a nasledně ji během jízdy nejsem schopen aktivovat. Musím zastavit, vypnout klíček a pak zase znovu funguje, ale opět pouze jen do cca 90 km/h. To platí i kdy vozidlo nastartuji, rychlost koriguje jen pedálem, překročím rychlost 90 km/h, tak u pak tempomat nesepne. Nehází to ádnou chybu
|
|
05.04.2012 19:27 -
Re: Tempomat - nefunguje vůbec
|
2466254
|
|
womo
|
|
|
Ahoj, já mám trochu jiný problém. Tempomat mi nefunguje vůbec. Pokud jej aktivuji na ovladači, na displeji stále svítí OFF a místo rychlosti blikají 3 čárky. Spínače na pedálech mám zkontrolované. Jsou přeměřené i prověřené diagnostikou. Pedál plynu takté. Občas auto vypsalo hláku ENTER THE SPEED.
Nesetkal se s tím někdo? Byl jsem s tím v několika servisech (včetně značkového, kde se zmohli akorát na vybití baterky), ale nikde mi zatím nedokázali pomoci.
Poradíte někdo, Díky...
Ahoj, já mám trochu jiný problém. Tempomat mi nefunguje vůbec. Pokud jej aktivuji na ovladači, na displeji stále svítí OFF a místo rychlosti blikají 3 čárky. Spínače na pedálech mám zkontrolované. Jsou přeměřené i prověřené diagnostikou. Pedál plynu takté. Občas auto vypsalo hláku ENTER THE SPEED.
Nesetkal se s tím někdo? Byl jsem s tím v několika servisech (včetně značkového, kde se zmohli akorát na vybití baterky), ale nikde mi zatím nedokázali pomoci.
Poradíte někdo, Díky...
Přílohy: 20120406_002.jpg ( 887836b ) - |
|
05.04.2012 20:15 -
|
2466268
|
|
jumep
|
|
|
no bud bude nieco zle nakonfigurovane alebo bude niekde chyba
konkretne s tymto som sa nestretol takze nejako poradit neviem, ale vypada to na nejaky blud rychlosti .... tazko povedat
no bud bude nieco zle nakonfigurovane alebo bude niekde chyba
konkretne s tymto som sa nestretol takze nejako poradit neviem, ale vypada to na nejaky blud rychlosti .... tazko povedat
|
|
06.04.2012 15:43 -
Re: Tempomat - nefunguje vůbec
|
2466542
|
|
womo
|
|
|
Co zkusit přehrát aktuální verzi softvéru?
Co zkusit přehrát aktuální verzi softvéru?
|
|
07.04.2012 05:41 -
|
2466812
|
|
womo
|
|
|
Tak takový blbec opravdu nejsem. To foto je pouze ilustrační. Ono se to za jízdy dost blbě fotí...
Tak takový blbec opravdu nejsem. To foto je pouze ilustrační. Ono se to za jízdy dost blbě fotí...
|
|
07.04.2012 06:48 -
|
2466814
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A co je potom tohle?
.link.
Š Luki_C5
A co je potom tohle? :-p
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84423950_10958761494e050cf730ad7.jpg
Š Luki_C5 :palec
:-))))
|
|
07.04.2012 08:13 -
|
2466823
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
....to je 222222 najeto, 222 na tripu a vyplej tempomat
....to je 222222 najeto, 222 na tripu a vyplej tempomat
|
|
07.04.2012 11:13 -
|
2466829
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
a zataená ruční brzda
a zataená ruční brzda
|
|
07.04.2012 13:58 -
|
2466938
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Správně, chlapci. Já jen e je to zajímavá výtvarná kompozice.
A taky je tam jen tak jako nepodstatný vidět, e nastavená rychlost se zobrazuje i po zastavení.
:-d Správně, chlapci. Já jen e je to zajímavá výtvarná kompozice. :-d
A taky je tam jen tak jako nepodstatný vidět, e nastavená rychlost se zobrazuje i po zastavení.
|
|
07.04.2012 14:54 -
|
2466942
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
womo napsal(a): Ahoj, já mám trochu jiný problém. Tempomat mi nefunguje vůbec. Pokud jej aktivuji na ovladači, na displeji stále svítí OFF a místo rychlosti blikají 3 čárky. Spínače na pedálech mám zkontrolované. Jsou přeměřené i prověřené diagnostikou. Pedál plynu takté. Občas auto vypsalo hláku ENTER THE SPEED.
Poradíte někdo, Díky...
Podle mě je to normální stav, já kdy zapnu tempomat ukazuje to to samé, pak nastavím rychlost a je to.
Moná blbá otázka, ale nastavuje rychlost těmi spodními tlačítky nebo po zapnutí tempomatu mačká to boční. Já kdy po zapnutí tempomatu máčknu to boční tlačítko bez nastavení rychlosti, tak to vdy píe ENTER THE SPEED
Podle mě je to normální stav, já kdy zapnu tempomat ukazuje to to samé, pak nastavím rychlost a je to.
Moná blbá otázka, ale nastavuje rychlost těmi spodními tlačítky nebo po zapnutí tempomatu mačká to boční. Já kdy po zapnutí tempomatu máčknu to boční tlačítko bez nastavení rychlosti, tak to vdy píe ENTER THE SPEED
|
|
07.04.2012 17:52 -
Re: Tempomat - vůbec nefunguje
|
2467037
|
|
womo
|
|
|
Srandičky srandičky, ale já jsem bez tempomatu
Problém je ten, e zapnu tempomat (kolečko dolů) a stále svítí OFF a místo čisla udávající rychlost na displeji blikají 3 čárky. Pokud tempomat vypnu a znovu zapnu, místo tří čárek se u objeví čislo udávající rychlost (tlačítka + a - fungují a hodnota poadované rychlosti se dá měnit), ale stále svítí OFF a tempomat nefunguje.
A je úplně jedno jestli je to v 70ti, 90ti, 120ti nebo 160ti...
A u mě neučte tempomat zapínat!
Proel jsem snad vekerá moná fóra a příspěvky, ale nikde nic.
Autory genitálních příspěvků o ručních brzdách ádám, aby si je pro přítě strčili za klobouk!!!
Srandičky srandičky, ale já jsem bez tempomatu:(
Problém je ten, e zapnu tempomat (kolečko dolů) a stále svítí OFF a místo čisla udávající rychlost na displeji blikají 3 čárky. Pokud tempomat vypnu a znovu zapnu, místo tří čárek se u objeví čislo udávající rychlost (tlačítka + a - fungují a hodnota poadované rychlosti se dá měnit), ale stále svítí OFF a tempomat nefunguje.
A je úplně jedno jestli je to v 70ti, 90ti, 120ti nebo 160ti...
A u mě neučte tempomat zapínat!
Proel jsem snad vekerá moná fóra a příspěvky, ale nikde nic.
Autory genitálních příspěvků o ručních brzdách ádám, aby si je pro přítě strčili za klobouk!!!
|
|
07.04.2012 21:53 -
|
2467155
|
|
jumep
|
|
|
a neni v diagnostike niekde chyba o rychlosti vozidla? abs/esp vsetko ok?
a neni v diagnostike niekde chyba o rychlosti vozidla? abs/esp vsetko ok?
|
|
08.04.2012 07:25 -
|
2467205
|
|
womo
|
|
|
Diagnostika nenala nic. Člověk, který ji dělal kontroloval i toto. Jetě mě napadá jestli by to nemohlo být elektronickým zrueným FAPem...
Diagnostika nenala nic. Člověk, který ji dělal kontroloval i toto. Jetě mě napadá jestli by to nemohlo být elektronickým zrueným FAPem...
|
|
08.04.2012 08:03 -
|
2467210
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz se dela diagnostika tak se snad automaticky projede vse,ne ?
druha vec je co to bylo za diagnostiku
zavada jak ji popisujes odpovida vsem symptomum ktere u teto zavady muzou byt
packa na COM2000,brzdovy spinac-e,porucha ABS,porucha rizeni motoru,porucha AT prevodovu (pokud ji mas) atd...muze to byt klidne i zavada na motoru kterou ,pokud nevis k cemu diagnostika je nepoznas,protoze mnoho lidi si mysli ze diagnostika je to kdyz se prectou chyby a kdyz nejsou tak je vse v poradku
kdyz se dela diagnostika tak se snad automaticky projede vse,ne ?
druha vec je co to bylo za diagnostiku
zavada jak ji popisujes odpovida vsem symptomum ktere u teto zavady muzou byt
packa na COM2000,brzdovy spinac-e,porucha ABS,porucha rizeni motoru,porucha AT prevodovu (pokud ji mas) atd...muze to byt klidne i zavada na motoru kterou ,pokud nevis k cemu diagnostika je nepoznas,protoze mnoho lidi si mysli ze diagnostika je to kdyz se prectou chyby a kdyz nejsou tak je vse v poradku
|
|
| |
|
|