| | |
04.02.2008 20:15 -
Tempomat - občas nefunguje
|
167833
|
|
Jirin
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
občas se mi stane e kdy z druhé strany tempomatu zmacknu vrchni tlacitko abych potvrdil a nastavil rychlost tak nefunguje ,ani po vypnutí a vytáhnutí klíčku, vypnutí samotného tempomatu. Ale někdy to zase funguje celý den nevíte, nebo nestává se to někomu také děkuji? nezkoueli jste tempomat rozdělat?
občas se mi stane e kdy z druhé strany tempomatu zmacknu vrchni tlacitko abych potvrdil a nastavil rychlost tak nefunguje ,ani po vypnutí a vytáhnutí klíčku, vypnutí samotného tempomatu. Ale někdy to zase funguje celý den nevíte, nebo nestává se to někomu také děkuji? nezkoueli jste tempomat rozdělat?
|
|
05.02.2008 00:38 -
Re: Tempomat - občas nefunguje
|
167834
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
take se mi toto stavalo a tenkrat me konkretne pomohlo prizvednout nohou spojkovy pedal. Pravdepodobne se kousal spinac. Zkus tedy skouknout spinace na pedalech.
take se mi toto stavalo a tenkrat me konkretne pomohlo prizvednout nohou spojkovy pedal. Pravdepodobne se kousal spinac. Zkus tedy skouknout spinace na pedalech.
|
|
05.02.2008 09:31 -
|
167835
|
|
Jirin
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
děkuji vyzkouím to
děkuji vyzkouím to
|
|
25.04.2009 09:39 -
Nejde tempomat
|
660417
|
|
Ivan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Prosím můe mi někdo poradit s tempomatem? C5 mám cvíli a přestal mi fungovat tempomat.Souvisí to s tím e jsem měl odpojenou baterii? Prostě najednou přestal se mnou spolupracovat.Nebo jsem ho nějak vypnul?
Díky moc za rady.
Prosím můe mi někdo poradit s tempomatem? C5 mám cvíli a přestal mi fungovat tempomat.Souvisí to s tím e jsem měl odpojenou baterii? Prostě najednou přestal se mnou spolupracovat.Nebo jsem ho nějak vypnul?
Díky moc za rady.
|
|
25.04.2009 14:07 -
Re: Nejde tempomat
|
660421
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
moná blbá připomínka. Nevypnul jsi si tenpomat kolečkem na ovládací páčce tempomatu? Pokud ne, tak první a nejlevnějí varianta je brzdový spínač.
moná blbá připomínka. Nevypnul jsi si tenpomat kolečkem na ovládací páčce tempomatu? Pokud ne, tak první a nejlevnějí varianta je brzdový spínač.
|
|
25.04.2009 22:44 -
|
660430
|
|
jumep
|
|
|
najskor to bude brzdovy alebo spojkovy spinac (ak neni teda vypnute to kolecko)
z baterkou to nema spolocne nic
najskor to bude brzdovy alebo spojkovy spinac (ak neni teda vypnute to kolecko)
z baterkou to nema spolocne nic
|
|
26.04.2009 07:18 -
|
660434
|
|
Tom K
|
|
|
Ivan napsal(a): Prosím můe mi někdo poradit s tempomatem? C5 mám cvíli a přestal mi fungovat tempomat.Souvisí to s tím e jsem měl odpojenou baterii? Prostě najednou přestal se mnou spolupracovat.Nebo jsem ho nějak vypnul? Díky moc za rady.
Pravděpodobně ti odeel brzdový spínač
Prosím můe mi někdo poradit s tempomatem? C5 mám cvíli a přestal mi fungovat tempomat.Souvisí to s tím e jsem měl odpojenou baterii? Prostě najednou přestal se mnou spolupracovat.Nebo jsem ho nějak vypnul? Díky moc za rady.
Pravděpodobně ti odeel brzdový spínač
|
|
26.04.2009 11:25 -
|
660436
|
|
Ivan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Děkuji za rady.Kolečko není vypnuté to bylo to první čím jsem veksloval. Jetě jsem si uvědomil e mi nejde od té doby co bylo auto u pana doktora na nových rozvodech a opravě páčky ovládání počítače. Je moné e něco někde odpojili? Třeba nějaký konektor nebo tak něco? Jinak tedy návtěva u pana autodoktora.Jetě jednou díky za rady a přeju hezké houpání vem a výsledek dám vědět.
Děkuji za rady.Kolečko není vypnuté to bylo to první čím jsem veksloval. Jetě jsem si uvědomil e mi nejde od té doby co bylo auto u pana doktora na nových rozvodech a opravě páčky ovládání počítače. Je moné e něco někde odpojili? Třeba nějaký konektor nebo tak něco? Jinak tedy návtěva u pana autodoktora.Jetě jednou díky za rady a přeju hezké houpání vem a výsledek dám vědět.
|
|
26.04.2009 17:08 -
|
660463
|
|
jumep
|
|
|
ak ti to robi odvtedy, chod to tam reklamovat, ktovie co porobili, ak je to zhoda nahod ze ti odisiel spinac na brzde tak ti na to pridu ... ale skor to co popisujes je ze nieco zle zlozili na companely
ak ti to robi odvtedy, chod to tam reklamovat, ktovie co porobili, ak je to zhoda nahod ze ti odisiel spinac na brzde tak ti na to pridu ... ale skor to co popisujes je ze nieco zle zlozili na companely
|
|
26.04.2009 22:26 -
|
660475
|
|
tief
|
|
|
Nebo si taky nekdo hral s com2000 ?
Nebo si taky nekdo hral s com2000 ?
|
|
26.04.2009 22:28 -
|
660476
|
|
jumep
|
|
|
hrali sa mu s com2000: citujem: "mi nejde od té doby co bylo auto u pana doktora na nových rozvodech a opravě páčky ovládání počítače"
takze zato hovorim ist to reklamovat ...
hrali sa mu s com2000: citujem: "mi nejde od té doby co bylo auto u pana doktora na nových rozvodech a opravě páčky ovládání počítače"
takze zato hovorim ist to reklamovat ...
|
|
27.04.2009 07:04 -
|
660477
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...a pritom to tlacitko je opravit bez vyndani COMu
...a pritom to tlacitko je opravit bez vyndani COMu
|
|
01.11.2009 12:10 -
|
1108685
|
|
Lubik
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
To se mi také stává. Tempomat někdy jde a někdy nejde. nepřiel jsem čím to můe být.
Kde jsou ty spinače konkrétně?
To se mi také stává. Tempomat někdy jde a někdy nejde. nepřiel jsem čím to můe být.
Kde jsou ty spinače konkrétně?
|
|
01.11.2009 12:19 -
|
1108686
|
|
tief
|
|
|
Na pedalech, konkretne na brzde a spojce(u manual) ... asi nejcastejsi problem tempomatu ...
Na pedalech, konkretne na brzde a spojce(u manual) ... asi nejcastejsi problem tempomatu ...
|
|
01.11.2009 23:41 -
|
1108760
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Nebo má v háji kontakty v páčce tempomatu, jako já. U mne fungovalo správně spodní tlačítko (zpomalit), ale horní (zrychlit) jen někdy. Bohuel jediná oprava byla výměna celé páčky za asi 1500-1600 (od Boba). Starou páčku jsem rozebral a nafotil, snad se mi podaří přítí týden sem fotky nahrát.
Nebo má v háji kontakty v páčce tempomatu, jako já. U mne fungovalo správně spodní tlačítko (zpomalit), ale horní (zrychlit) jen někdy. Bohuel jediná oprava byla výměna celé páčky za asi 1500-1600 (od Boba). Starou páčku jsem rozebral a nafotil, snad se mi podaří přítí týden sem fotky nahrát.
|
|
02.11.2009 12:43 -
|
1108771
|
|
jumep
|
|
|
miskod napsal(a): Len pre pripomenutie. Tempomat je aktivny len pri zaradenom stvrtom a piatom rychl. stupni. Ja som tiez bol vyplaseny, ked mi to pri trojke v meste neslo.
o tomto sme polemizovali uz dost, zalezi evidentne od motoru a roku vyrobi
mne tempomat chodi od 3 a 30km/h (tak mam uvedene aj v navode od auta)
a co sa tyka nefunkcnosti, mal som zly spinac na brzde
tu je tych spinacov zasa viac druhov, auta do November 3, 2002 maju na brzde 2 spinace, cerveny a biely (spinaci rozpinaci), po tomto datume uz len jeden spinac, ktory je redukciou napojeny na dva konektory (zasa cerveny a biely)
biely spinac stal v citroene asi 230 korun, cerveny 650
novy typ stoji do 300 korun
samozrejme druhov moze byt este viac
o tomto sme polemizovali uz dost, zalezi evidentne od motoru a roku vyrobi
mne tempomat chodi od 3 a 30km/h (tak mam uvedene aj v navode od auta)
a co sa tyka nefunkcnosti, mal som zly spinac na brzde
tu je tych spinacov zasa viac druhov, auta do November 3, 2002 maju na brzde 2 spinace, cerveny a biely (spinaci rozpinaci), po tomto datume uz len jeden spinac, ktory je redukciou napojeny na dva konektory (zasa cerveny a biely)
biely spinac stal v citroene asi 230 korun, cerveny 650
novy typ stoji do 300 korun
samozrejme druhov moze byt este viac
|
|
02.11.2009 14:56 -
|
1108774
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Mne to ide tie 3 a 30km/h teraz som skúal
Mne to ide tie 3 a 30km/h teraz som skúal:-d
|
|
02.11.2009 15:14 -
|
1108777
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Mně to chodí úplně stejně jako u "miskod". Jen 4 a 5 a od cca 53km. Mám taky 1,8i CI.
Mně to chodí úplně stejně jako u "miskod". Jen 4 a 5 a od cca 53km. Mám taky 1,8i CI.
|
|
08.11.2009 17:21 -
|
1427835
|
|
Lubik
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Dneska mi tempomat jednu cestu el a na zpáteční cestě neel. Je fakt, e ty tlačítka na tý páčce se nějak vrklají.
Jde to nějak rozebrat?
Dneska mi tempomat jednu cestu el a na zpáteční cestě neel. Je fakt, e ty tlačítka na tý páčce se nějak vrklají.
Jde to nějak rozebrat?
|
|
| |
|
|