| | |
02.09.2011 21:50 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2411421
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Honzo, díky. Mám to zatím takhle s náhradním spínačem.
Honzo, díky. Mám to zatím takhle s náhradním spínačem.
Přílohy: Spínač bastl 1.pdf ( 41576b ) - |
|
19.09.2011 05:41 -
|
2414605
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Berka napsal(a): Přestalo mi u C5 Break (2002) fungovat otvírání (vyklápění) skla v pátých dveřích, mám za to, e v konzoli stěrače je jakýsi mikrospinač, který ovládá odjitění záchytu zámku v rámu dveří. Nevím jak demontovat tu konzoli. Prosím o radu. ahoj,já měl ten samý problém:nelo otevřít okno 5dveří.zkusil jsem podle návodů,rad+linků ale hlucho-prostě tam neel proud tak jsem koupil osvětlený kolíbkový spínač s pojistkou 15A,na středovém panelu jsem zabudoval tlačítko vedle zásuvky 12V,natáhl drát a k motorku-take si odemknu auto a tlačítkem otevřu oknoráce na dvě hoďky není to tak pohodlné jako originál ale účel to splnilo.(ten spínač musí fungovat jako zvonkové tlačítko-nesmí jít stále proud do motorku ZHOŘÍ!!!)
Přestalo mi u C5 Break (2002) fungovat otvírání (vyklápění) skla v pátých dveřích, mám za to, e v konzoli stěrače je jakýsi mikrospinač, který ovládá odjitění záchytu zámku v rámu dveří. Nevím jak demontovat tu konzoli. Prosím o radu. ahoj,já měl ten samý problém:nelo otevřít okno 5dveří.zkusil jsem podle návodů,rad+linků ale hlucho-prostě tam neel proud tak jsem koupil osvětlený kolíbkový spínač s pojistkou 15A,na středovém panelu jsem zabudoval tlačítko vedle zásuvky 12V,natáhl drát a k motorku-take si odemknu auto a tlačítkem otevřu okno:práce na dvě hoďky není to tak pohodlné jako originál ale účel to splnilo.(ten spínač musí fungovat jako zvonkové tlačítko-nesmí jít stále proud do motorku ZHOŘÍ!!!)
|
|
15.12.2011 19:17 -
|
2432931
|
|
mckimi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Pro vechny kterým odejde mikrospínač u stěrače. Nael jsem náhradu tady .link.
Pro vechny kterým odejde mikrospínač u stěrače. Nael jsem náhradu tady http://www.gme.cz/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici/mikrospinac-zippy-dw-n2s-00e1-ea018a-z-p630-262/.
|
|
15.12.2011 20:12 -
|
2432949
|
|
mckimi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Jednodue: sundá krytku na stěrači a jse u něj.
Jednodue: sundá krytku na stěrači a jse u něj.
|
|
15.12.2011 23:02 -
|
2432982
|
|
jumep
|
|
|
skor ma zaujima ci ten spinac sedi ako ma ..
skor ma zaujima ci ten spinac sedi ako ma ..
|
|
12.03.2012 09:22 -
|
2457974
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Caute,
bezdovodne sa mi obcas otvori okno piatych dveri.
Je chyba v spinaci (mam ho vymenit) alebo mam skontrolovat(premostit) jeden z troch kablikov ktore su na skle zadnych dveri? Dik.
Caute,
bezdovodne sa mi obcas otvori okno piatych dveri.
Je chyba v spinaci (mam ho vymenit) alebo mam skontrolovat(premostit) jeden z troch kablikov ktore su na skle zadnych dveri? Dik.
|
|
12.03.2012 09:44 -
|
2457980
|
|
Maxifik
|
|
|
U mě byl vadný spínač (vyhnilé perko uvnitř) a spínal i na poklep prstem na zadní okno, bouchnutí bočních dveří nebo přejetí elezničního přejezdu. Ber to jako jednu z moností.
U mě byl vadný spínač (vyhnilé perko uvnitř) a spínal i na poklep prstem na zadní okno, bouchnutí bočních dveří nebo přejetí elezničního přejezdu. Ber to jako jednu z moností.
|
|
12.03.2012 12:54 -
|
2458028
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Maxifik napsal(a): U mě byl vadný spínač (vyhnilé perko uvnitř) a spínal i na poklep prstem na zadní okno, bouchnutí bočních dveří nebo přejetí elezničního přejezdu. Ber to jako jednu z moností.
To je presne moj pripad. Skusim teda vymenit spinac. Predpokladam ze treba zhodit "tapacírung" zadnych dveri, nie?
To je presne moj pripad. Skusim teda vymenit spinac. Predpokladam ze treba zhodit "tapacírung" zadnych dveri, nie?
|
|
12.03.2012 13:18 -
|
2458036
|
|
jumep
|
|
|
nie, ked otvoris to okno na madle je zospodu dierka, do tej zatlacis nejakym srobovacikom a stiahnes vrch (neodlomit)
tam je vypinac, ktory preletujes
nie, ked otvoris to okno na madle je zospodu dierka, do tej zatlacis nejakym srobovacikom a stiahnes vrch (neodlomit)
tam je vypinac, ktory preletujes
|
|
12.03.2012 13:30 -
|
2458039
|
|
Maxifik
|
|
|
Ne ne, stačí otevřít kryt - viz příspěvěk trochu nahoře.Na origo spínači je konektor protaený skrz díru v okně u osičky stěrače. Stěrač asi bez jeho pokození dolu nedostane, u se to tu taky někde psalo. Asi rychlejí je naletovat vývody nového spínače na vodiče od původního.
Ne ne, stačí otevřít kryt - viz příspěvěk trochu nahoře.Na origo spínači je konektor protaený skrz díru v okně u osičky stěrače. Stěrač asi bez jeho pokození dolu nedostane, u se to tu taky někde psalo. Asi rychlejí je naletovat vývody nového spínače na vodiče od původního.
|
|
13.03.2012 08:44 -
|
2458280
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Přesně jak popisuje Maxifik, tak jsem to udělal já. Taky se mi okno občas samo otvíralo. Pouil jsem spínač, co zmínil mckimi, zkrátil troku ty disedací noičky a naletoval jsem to na konektor od původního spínače. Jen mi spoj samozřejmě vyel přesně blbě do místa, kde se to v průchodní dírce zohýbá, ale jinak OK. Funguje zatim dobře. Co se týká ramínka stěrače, tak se mi ho podařilo stahovákem sundat bez větího pokkození, ale jeliko jsem tam u lezl nejednou. Nalepil jsem na spodek (pod to, kde je zalisovaný tisícihran) i nahoru nad to podloku. U nevím velikosti, ale obě mi tam sedí úplně přesně a teď u to stahuju bez problémů, protoe to netahám jen za ten plast.
Přesně jak popisuje Maxifik, tak jsem to udělal já. Taky se mi okno občas samo otvíralo. Pouil jsem spínač, co zmínil mckimi, zkrátil troku ty disedací noičky a naletoval jsem to na konektor od původního spínače. Jen mi spoj samozřejmě vyel přesně blbě do místa, kde se to v průchodní dírce zohýbá, ale jinak OK. Funguje zatim dobře. Co se týká ramínka stěrače, tak se mi ho podařilo stahovákem sundat bez větího pokkození, ale jeliko jsem tam u lezl nejednou. Nalepil jsem na spodek (pod to, kde je zalisovaný tisícihran) i nahoru nad to podloku. U nevím velikosti, ale obě mi tam sedí úplně přesně a teď u to stahuju bez problémů, protoe to netahám jen za ten plast.
|
|
26.04.2012 15:39 -
|
2472108
|
|
ivanivan
|
|
|
ivanivan napsal(a): jumep napsal(a): jo, este poznmenam ze kostra je spolocna z vyhrievanim okna, moze sa stat ze sa aj ta prerusi (dole do vypinaca idu zo skla 2 kable, jeden je to napajanie, druhy je to vyhrievanie) Před zimou jsem opravil lutý drát dle návodu. Teď mi od skla odpadl i druhý drát. S čím ho propojit? Dík za rychlou odpověď. Mám to rozhrabaný před barákem
Tak se mi ho podařilo přiletovat na okno , ale nevěřil jsem si. Otázka jinak stále platí. Dal bych tam 2linku a byl by pokoj na věky
jo, este poznmenam ze kostra je spolocna z vyhrievanim okna, moze sa stat ze sa aj ta prerusi (dole do vypinaca idu zo skla 2 kable, jeden je to napajanie, druhy je to vyhrievanie) Před zimou jsem opravil lutý drát dle návodu. Teď mi od skla odpadl i druhý drát. S čím ho propojit? Dík za rychlou odpověď. Mám to rozhrabaný před barákem:nevim
Tak se mi ho podařilo přiletovat na okno :-d, ale nevěřil jsem si. Otázka jinak stále platí. Dal bych tam 2linku a byl by pokoj na věky :-p
|
|
06.05.2012 00:17 -
|
2475225
|
|
Lobo
|
Město: Varnsdorf, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Při servávání plastu dle návodu jsem odtrhl vechny tři dráty ze skla (vyhřejvání, ovládání okna). Mám to normálně přiletovat? Někdo mi řikal, e můe rupnout sklo, e je kalený, co samozřejmě nechci. Díky za odpověď. Jinak bych moh mít z vrakáče okno za 1.500,-. Ale nevim, jak je to s výměnou, jetě jsem nekoukal po fóru. Radi bych to jen přiletoval.
Při servávání plastu dle návodu jsem odtrhl vechny tři dráty ze skla (vyhřejvání, ovládání okna). Mám to normálně přiletovat? Někdo mi řikal, e můe rupnout sklo, e je kalený, co samozřejmě nechci. Díky za odpověď. Jinak bych moh mít z vrakáče okno za 1.500,-. Ale nevim, jak je to s výměnou, jetě jsem nekoukal po fóru. Radi bych to jen přiletoval.
|
|
06.05.2012 00:22 -
|
2475226
|
|
jumep
|
|
|
a preco si servaval plast z okna? staci narezat tu buzirku a nadpojit sa na kablik tenky ...
letovat sa to da, ale nesmies nahrievat to okno
prist k tomu z roztavenym cinom ktory sa prichyti
a preco si servaval plast z okna? staci narezat tu buzirku a nadpojit sa na kablik tenky ...
letovat sa to da, ale nesmies nahrievat to okno
prist k tomu z roztavenym cinom ktory sa prichyti
|
|
07.05.2012 22:04 -
|
2475697
|
|
Lobo
|
Město: Varnsdorf, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
OK, zkusim to.
OK, zkusim to.
|
|
11.05.2012 14:14 -
|
2477170
|
|
lukdo
|
|
|
Já mám problém s oknem trochu jiný, nefungovalo otevírání a tak jsem lutý drát propojil s černým u spínače. Spínač sice funguje, ale místo otevření okénka mi otevírá celý kufr a okno nic. Nevím jak to řeit, nermáte někdo podobnou zkuenost? Spínač prostě funguje jako spínač dveří. Ovem servo na otevírání okna je funkční, to jsem odzkouel, kdy jsem do něj pustil proud. Poradtě prosím
Já mám problém s oknem trochu jiný, nefungovalo otevírání a tak jsem lutý drát propojil s černým u spínače. Spínač sice funguje, ale místo otevření okénka mi otevírá celý kufr a okno nic. Nevím jak to řeit, nermáte někdo podobnou zkuenost? Spínač prostě funguje jako spínač dveří. Ovem servo na otevírání okna je funkční, to jsem odzkouel, kdy jsem do něj pustil proud. Poradtě prosím
|
|
| |
|
|