| | |
24.12.2010 11:40 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2366811
|
|
jumep
|
|
|
tie kable sa tam zlomia bez akehokolvek zasahu, maju dost tvrde buzirky a pri tejto zime je to o to nachylnejsie, potom tom tam "iskri" a otvara okno
nemusis na tych kabloch vidiet nic, ale ked ich popotahujes zistis ze je niektory preruseny
odporucam vymenit cely kus niekde zo stlpiku az do polky dveri za nejaky kvalitnejsi (postriebrene jemne lanko v teflonovej buzirke)
tie kable sa tam zlomia bez akehokolvek zasahu, maju dost tvrde buzirky a pri tejto zime je to o to nachylnejsie, potom tom tam "iskri" a otvara okno
nemusis na tych kabloch vidiet nic, ale ked ich popotahujes zistis ze je niektory preruseny
odporucam vymenit cely kus niekde zo stlpiku az do polky dveri za nejaky kvalitnejsi (postriebrene jemne lanko v teflonovej buzirke)
|
|
04.01.2011 00:23 -
|
2368070
|
|
orca5
|
Město: Dolní Branná 67, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Nejde mi zavřít okno pátých dveří-zámek je zaklapnut.Nevíte co s tím?
Nejde mi zavřít okno pátých dveří-zámek je zaklapnut.Nevíte co s tím?
|
|
04.01.2011 17:49 -
|
2368172
|
|
Mamlas
|
|
|
Sundat tapecirunk patych dveri nebo ho jen odtahnout v miste zamku a pod nim je servo, ktere ovlada zamek (je s nim propojene tahlem). Za toto tahlo nebo servo staci zatahnout a zamek se odjisti.
Sundat tapecirunk patych dveri nebo ho jen odtahnout v miste zamku a pod nim je servo, ktere ovlada zamek (je s nim propojene tahlem). Za toto tahlo nebo servo staci zatahnout a zamek se odjisti.
|
|
18.01.2011 10:54 -
|
2370149
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Berka napsal(a): Přestalo mi u C5 Break (2002) fungovat otvírání (vyklápění) skla v pátých dveřích, mám za to, e v konzoli stěrače je jakýsi mikrospinač, který ovládá odjitění záchytu zámku v rámu dveří. Nevím jak demontovat tu konzoli. Prosím o radu.
pod zadním stěračem je tlačítko,nicméně se u některých
dovezených aut stávalo,e
i kdy jsou namontované tlumiče skla,nelo otvírání nakonfigurovat - výbava
SX.Proto tuto funkci
ani neuvádíme ve vybavení vozu.
Mne napsal servis tohle
pod zadním stěračem je tlačítko,nicméně se u některých
dovezených aut stávalo,e
i kdy jsou namontované tlumiče skla,nelo otvírání nakonfigurovat - výbava
SX.Proto tuto funkci
ani neuvádíme ve vybavení vozu.
Mne napsal servis tohle:-o:-o:-o:-o:nevim
|
|
18.01.2011 17:15 -
|
2370194
|
|
jumep
|
|
|
dokonca sedan z 2001 tam ma v bsi tuto moznost ...
tos ale istej osobe povedali ze aj zapnutie dennych svetiel sa da len pri lepsej vybave ...
odborny servis sa vzdy pozna (skor ma udivuje ze este v dnesnej dobe dokaze niekto taky blud pustit)
dokonca sedan z 2001 tam ma v bsi tuto moznost ...
tos ale istej osobe povedali ze aj zapnutie dennych svetiel sa da len pri lepsej vybave ...
odborny servis sa vzdy pozna (skor ma udivuje ze este v dnesnej dobe dokaze niekto taky blud pustit)
|
|
09.02.2011 18:34 -
|
2372655
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jen pro zajímavost co dokáe vadný mikrospínač - při odemčení dálkou se otevřelo i zadní okno; zabouchnutí dveří také otevřelo zadní okno; po dovření okna zase odskočilo; poklepání a manipulace se stěračem toté; přejetí díry v silnici toté
Jen pro zajímavost co dokáe vadný mikrospínač - při odemčení dálkou se otevřelo i zadní okno; zabouchnutí dveří také otevřelo zadní okno; po dovření okna zase odskočilo; poklepání a manipulace se stěračem toté; přejetí díry v silnici toté :-d
|
|
09.02.2011 18:47 -
|
2372656
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Trochu jsem hraboil na netu, jedná se o tento mikrospínač BURGRESS F6, ale pravděpodobně dělané pouzdro na zakázku, tady je katalog .link. Měla by být náhrada od OMRON, typ D2HW, katalog je k mání taky na netu. Oba spínače stojí cca 55 Kč. Museli by se trochu upravit uchycovací trny nebo ten díl u stěrače kde je originál upevněn. HOWG.
Trochu jsem hraboil na netu, jedná se o tento mikrospínač BURGRESS F6, ale pravděpodobně dělané pouzdro na zakázku, tady je katalog http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=10&ved=0CGoQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.wagnergmbh.de%2Fdownloads%2FSaia_Miniatur-_und_Mikrosch.pdf&ei=xEVSTdOPDcqqhAebjdiiCQ&usg=AFQjCNEOf5KmXzqL4cw_z68emL3eEkyU5g. Měla by být náhrada od OMRON, typ D2HW, katalog je k mání taky na netu. Oba spínače stojí cca 55 Kč. Museli by se trochu upravit uchycovací trny nebo ten díl u stěrače kde je originál upevněn. HOWG.
|
|
23.03.2011 19:38 -
|
2380050
|
|
Mamlas
|
|
|
Kabelá do patých dveří si kontroloval? Prodřená kabelá do patých dveří - to je asi hlavní důvod vech problémů u patých dveří.
Kabelá do patých dveří si kontroloval? Prodřená kabelá do patých dveří - to je asi hlavní důvod vech problémů u patých dveří.
|
|
23.03.2011 20:20 -
|
2380060
|
|
jumep
|
|
|
presne, kabelaz v krku dveri a pripadne este zateceny spinac na okne
stiahni tu gumu a skontroluj
presne, kabelaz v krku dveri a pripadne este zateceny spinac na okne
stiahni tu gumu a skontroluj
|
|
23.03.2011 21:40 -
|
2380078
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jo, taky mi to v lednu v mrazech začalo dělat (dálkáč při odemykání otevřel okno), ale jak se oteplilo, tak to zase přestalo, tak opravu pořád odkládám (otvírací okno nepotřebuju)
Jo, taky mi to v lednu v mrazech začalo dělat (dálkáč při odemykání otevřel okno), ale jak se oteplilo, tak to zase přestalo, tak opravu pořád odkládám (otvírací okno nepotřebuju) :-d
|
|
30.03.2011 16:40 -
|
2381345
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
nejde mi otevírat zadní sklo tak jsem zkusil obejít ten titěny spoj v okně jak bylo doporučeno v předchozích článcích a stejně to nejde tak nevím kde je zrada mám propálené asi 3 vlákna na rozmraování okna ale to stím nemá asi nic společného e??
nejde mi otevírat zadní sklo tak jsem zkusil obejít ten titěny spoj v okně jak bylo doporučeno v předchozích článcích a stejně to nejde tak nevím kde je zrada mám propálené asi 3 vlákna na rozmraování okna ale to stím nemá asi nic společného e??:nevim:nevim:-(
|
|
30.03.2011 18:34 -
|
2381354
|
|
dedek
|
Město: Jeneč, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ty vlákna s tím opravdu nesouvisí......90% Breaků co u mě bylo to otvírání okna nemělo funkční.Oprava není sloitá,jen přesně vědět co se tam stalo.??Jo a kdyby Ti náhodou prasklo okno .....mám 3.kusy
Ty vlákna s tím opravdu nesouvisí......90% Breaků co u mě bylo to otvírání okna nemělo funkční.Oprava není sloitá,jen přesně vědět co se tam stalo.??Jo a kdyby Ti náhodou prasklo okno .....mám 3.kusy
|
|
30.03.2011 20:26 -
|
2381454
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
koukam ze 1.6 hdi 16v sxBreak nak nato trpikde je chyba?
koukam ze 1.6 hdi 16v sxBreak nak nato trpi:nevim:-okde je chyba?
|
|
16.04.2011 08:34 -
|
2384450
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
ty kabely co vedou do okna ne ty co vedou v krku do dveří???????
ty kabely co vedou do okna ne ty co vedou v krku do dveří???????
|
|
28.04.2011 21:30 -
|
2387249
|
|
Brety
|
Město: Střední čechy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Před měsícem jsem si koupil dvouslokovou pastu na opravu vyhřívání zadního okna. Oprava byla v pohodě a tak mě napadlo ji pouít i pro opravu otevírání zadního okna. Taky mi u nějakou dobu nefungovalo. Problém byl samozřejmě v přerueném vodiči na skle. V mém případě to bylo mezi hranou skla a plokami, kde jsou naletovány káblíky mikrospínače. Opravu jsem provedl pře týdnem a ve funguje. Jak to dlouho vydrí se uvidí
Před měsícem jsem si koupil dvouslokovou pastu na opravu vyhřívání zadního okna. Oprava byla v pohodě a tak mě napadlo ji pouít i pro opravu otevírání zadního okna. Taky mi u nějakou dobu nefungovalo. Problém byl samozřejmě v přerueném vodiči na skle. V mém případě to bylo mezi hranou skla a plokami, kde jsou naletovány káblíky mikrospínače. Opravu jsem provedl pře týdnem a ve funguje. Jak to dlouho vydrí se uvidí
Přílohy: 5_dvere_oprava.jpg ( 926123b ) - |
|
15.05.2011 20:02 -
|
2390812
|
|
barry
|
Město: Turnov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Po prostudování tohoto fóra jsem se i já pustil do opravy otevírání zadního okna. Nastavoval jsem vodiče v tom gumovém krku, ale ty měli na svědomí jen osvětlení kufru (snad). Propojil jsem kablíkem lutý vodič, který vede do zatmeleného přívodu na zadní okno s kontaktem u mikrospínače podle dříve uvedené rady, ale místo zadního okna mikrospínačem odemykám celé zadní dveře. Přívody do zadních dveří v gumovém krku vypadají OK. Má někdo takovou zkuenost?
Po prostudování tohoto fóra jsem se i já pustil do opravy otevírání zadního okna. Nastavoval jsem vodiče v tom gumovém krku, ale ty měli na svědomí jen osvětlení kufru (snad). Propojil jsem kablíkem lutý vodič, který vede do zatmeleného přívodu na zadní okno s kontaktem u mikrospínače podle dříve uvedené rady, ale místo zadního okna mikrospínačem odemykám celé zadní dveře. Přívody do zadních dveří v gumovém krku vypadají OK. Má někdo takovou zkuenost?
|
|
| |
|
|