| | |
27.07.2010 23:12 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2351227
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Senzory sice mám, ale nefungují . Zrcátka na couvání pouzivam, ale na sidlisti, kde jsou vsechny okraje obsypany autama (vcetne zatacek) a mezi auty je cca 3m, si pripadam s nepruhlednym zadnim oknem dost nejiste.
Otvirani zadniho okna taky nefunguje, ale to nejak nepotrebuju. Jediny co funguje je sterac a brzdove svetlo.
Pokud by byla prerusena kostra, nebo ten cerveny s 12V, fungoval by sterac?
Senzory sice mám, ale nefungují :-)). Zrcátka na couvání pouzivam, ale na sidlisti, kde jsou vsechny okraje obsypany autama (vcetne zatacek) a mezi auty je cca 3m, si pripadam s nepruhlednym zadnim oknem dost nejiste.
Otvirani zadniho okna taky nefunguje, ale to nejak nepotrebuju. Jediny co funguje je sterac a brzdove svetlo.
|
|
28.07.2010 07:07 -
|
2351239
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
standacer napsal(a): Senzory sice mám, ale nefungují . Zrcátka na couvání pouzivam, ale na sidlisti, kde jsou vsechny okraje obsypany autama (vcetne zatacek) a mezi auty je cca 3m, si pripadam s nepruhlednym zadnim oknem dost nejiste.
motor sterace ma privod tazeny jinudy, je ve spodni casti dveri
motor sterace ma privod tazeny jinudy, je ve spodni casti dveri
|
|
12.08.2010 13:06 -
|
2352719
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
nejde mi take oteírat okno 5 dveří, mikrospínač cvaká, tak kde je problém?
nejde mi take oteírat okno 5 dveří, mikrospínač cvaká, tak kde je problém?:nevim
|
|
12.08.2010 13:48 -
|
2352726
|
|
jumep
|
|
|
to ze ho pocujes, neznamena ze spina, a ono povacsine je problem v tom vodici na okne ( .link. )
to ze ho pocujes, neznamena ze spina, a ono povacsine je problem v tom vodici na okne ( http://c5.jumep.com/oknobreak )
|
|
12.08.2010 17:50 -
|
2352767
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No pozor při postupech uvedených v tomto vláknu. Jsem ikovný ale občas blbec a kdy jsem odhaloval dráty u levého pantu, tak se ozvalo cink a měl jsem okno ve vlasech, v kufru, plný trávník... občas to nechce moc. Take okno mám funkční - ale nové. Cenu u citrónů ani nechtějte vědět, dá se asi sehnat levněji jinde, ale chvátal jsem, aby mi auto nestálo na ulici a značkoví hoi mi to převzali hned a druhý den předali.
No pozor při postupech uvedených v tomto vláknu. Jsem ikovný ale občas blbec a kdy jsem odhaloval dráty u levého pantu, tak se ozvalo cink a měl jsem okno ve vlasech, v kufru, plný trávník... občas to nechce moc. Take okno mám funkční - ale nové. Cenu u citrónů ani nechtějte vědět, dá se asi sehnat levněji jinde, ale chvátal jsem, aby mi auto nestálo na ulici a značkoví hoi mi to převzali hned a druhý den předali.
|
|
10.09.2010 18:36 -
|
2355363
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jen pro zajímavost, sousedka má PEUGEOT 407 a ve středu mi říkala, e jí nejde otevřít okno 5 dveří. Z DO to jde normálně, mikrospínač je slyet při promáčknutí. Koukal jsem na měchaniku stěrače a spínače, je to toté jako nae. Take asi na 95% to bude stejná chyba. Byla prý 3x ve značkovém sevise, nevědí si s tím rady a jen platila a platila. Řekl jsem a ukázal jak to máme u nás vyřeeno a poslal jsem ji za dobrým garáovým elektrikářem. Jo značkové servisy a auta z téměř jedné fabriky, to je paráda
Jen pro zajímavost, sousedka má PEUGEOT 407 a ve středu mi říkala, e jí nejde otevřít okno 5 dveří. Z DO to jde normálně, mikrospínač je slyet při promáčknutí. Koukal jsem na měchaniku stěrače a spínače, je to toté jako nae. Take asi na 95% to bude stejná chyba. Byla prý 3x ve značkovém sevise, nevědí si s tím rady a jen platila a platila. Řekl jsem a ukázal jak to máme u nás vyřeeno a poslal jsem ji za dobrým garáovým elektrikářem. Jo značkové servisy a auta z téměř jedné fabriky, to je paráda :-))))
|
|
16.12.2010 23:01 -
|
2366128
|
|
dan72
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Hoj, vem, kterým se nevotvírá zadní vokno, závidím. Mě se bohuel otvírá u týden samo, hned jak otevřu auto, a dálkou, nebo ručně, při stání, i během jízdy. Kdy chci zamknout, musím okno zabouchnout a rychle zamknout, kdy to nestihnu, zámek se zase otevře. Neví někdo, čím to je. Díky za radu, bo kdy je teď -20, musim topit naplno, a to jezdim denně 100-200km.
Hoj, vem, kterým se nevotvírá zadní vokno, závidím. Mě se bohuel otvírá u týden samo, hned jak otevřu auto, a dálkou, nebo ručně, při stání, i během jízdy. Kdy chci zamknout, musím okno zabouchnout a rychle zamknout, kdy to nestihnu, zámek se zase otevře. Neví někdo, čím to je. Díky za radu, bo kdy je teď -20, musim topit naplno, a to jezdim denně 100-200km.
|
|
16.12.2010 23:33 -
|
2366129
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
dan72 napsal(a): Hoj, vem, kterým se nevotvírá zadní vokno, závidím. Mě se bohuel otvírá u týden samo, hned jak otevřu auto, a dálkou, nebo ručně, při stání, i během jízdy. Kdy chci zamknout, musím okno zabouchnout a rychle zamknout, kdy to nestihnu, zámek se zase otevře. Neví někdo, čím to je. Díky za radu, bo kdy je teď -20, musim topit naplno, a to jezdim denně 100-200km.
Ahoj, teď jsem řeil toté. Voda v mikrospínači na otevírání. Otevřel, vysuil, zakonzervoval mikrospínač vazelínou, a je klid.
Ahoj, teď jsem řeil toté. Voda v mikrospínači na otevírání. Otevřel, vysuil, zakonzervoval mikrospínač vazelínou, a je klid.
|
|
16.12.2010 23:35 -
|
2366130
|
|
dan72
|
|
|
Dík, zkusím, jezdim po umavě, zadek zasněenej, tak je to moný.
Dík, zkusím, jezdim po umavě, zadek zasněenej, tak je to moný. :palec
|
|
17.12.2010 09:31 -
|
2366156
|
|
jumep
|
|
|
skor ako sa budem stazovat hladam - je tu este jedna pricina, predrate kable v tom krku medzi dverami a karoseriou, ak nepomoze ten vypinac
skor ako sa budem stazovat hladam - je tu este jedna pricina, predrate kable v tom krku medzi dverami a karoseriou, ak nepomoze ten vypinac
|
|
19.12.2010 19:05 -
|
2366420
|
|
scamp
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
dan72 napsal(a): Hoj, vem, kterým se nevotvírá zadní vokno, závidím. Mě se bohuel otvírá u týden samo, hned jak otevřu auto, a dálkou, nebo ručně, při stání, i během jízdy. Kdy chci zamknout, musím okno zabouchnout a rychle zamknout, kdy to nestihnu, zámek se zase otevře. Neví někdo, čím to je. Díky za radu, bo kdy je teď -20, musim topit naplno, a to jezdim denně 100-200km.
Má li prodřenou barvu u zadního okna kde pod tou barvou jsou slabé vodiče tak ty při vlhku skratujou a to jsou vechnou ty potíe se samovolným otevíráním zadního okna.Pak je jetě problém v husím krku u zadních dveří.Tam kablíky praskají a letování nepomůe.Udělal jsem radikální řeení.Postupně jsem je ustřihal co to lo a pak jsem naletoval silnějí a hlavně novějí kablíky.
Ale jinak pozor mě v pátek bouchlo zadní sklo u brejku a prej je to podle servismana běný .Byla to rána jak z děla,koukal jsem na to jak jezevec a nemohl jsem si uvědomit co se stalo.Pak honem do servisu kde natěstí bylo jedno k mámí.Jinak jsem jezdil přes vánoce s igelitem místo okna.Proč se roztřítilo si neumím stále srovnat v hlavě.Nevím................
Má li prodřenou barvu u zadního okna kde pod tou barvou jsou slabé vodiče tak ty při vlhku skratujou a to jsou vechnou ty potíe se samovolným otevíráním zadního okna.Pak je jetě problém v husím krku u zadních dveří.Tam kablíky praskají a letování nepomůe.Udělal jsem radikální řeení.Postupně jsem je ustřihal co to lo a pak jsem naletoval silnějí a hlavně novějí kablíky.
Ale jinak pozor mě v pátek bouchlo zadní sklo u brejku a prej je to podle servismana běný .Byla to rána jak z děla,koukal jsem na to jak jezevec a nemohl jsem si uvědomit co se stalo.Pak honem do servisu kde natěstí bylo jedno k mámí.Jinak jsem jezdil přes vánoce s igelitem místo okna.Proč se roztřítilo si neumím stále srovnat v hlavě.Nevím................
|
|
19.12.2010 19:12 -
|
2366423
|
|
jumep
|
|
|
to okno buchne z dovodu osobne si myslim ze sa nevypina vyhrievanie a stale hreje, pricom chlad / voda spravi take pnutie az streli, preto ak ti ho vymenili skontroluj ci nahodu stale nehreje
to okno buchne z dovodu osobne si myslim ze sa nevypina vyhrievanie a stale hreje, pricom chlad / voda spravi take pnutie az streli, preto ak ti ho vymenili skontroluj ci nahodu stale nehreje
|
|
21.12.2010 09:29 -
|
2366537
|
|
dan72
|
|
|
Taj jsem vysuil, promazal mikrospinač, jak radil paja.lbc, ale nic. Furt se to votevírá. U to nejde ani zamknout, i kdy na to tlačim, zamkne se auto ale vokno se dá větinou klíďo votevřít. Problem bude asi někde jinde, bo kdy ho votevřu, tak furt zámek cvaká jako pako, ale ten zobáček jen občas zamkne, občas ne. Odpojil jsem i ten spínač na stěračí a je to furt stejný. Tak nevim. Počkam a se udělá teplo a pak to celý rozeberu(a u asi nedám dohromady)
Taj jsem vysuil, promazal mikrospinač, jak radil paja.lbc, ale nic. Furt se to votevírá. U to nejde ani zamknout, i kdy na to tlačim, zamkne se auto ale vokno se dá větinou klíďo votevřít. Problem bude asi někde jinde, bo kdy ho votevřu, tak furt zámek cvaká jako pako, ale ten zobáček jen občas zamkne, občas ne. Odpojil jsem i ten spínač na stěračí a je to furt stejný. Tak nevim. Počkam a se udělá teplo a pak to celý rozeberu(a u asi nedám dohromady):nevim
|
|
21.12.2010 09:45 -
|
2366541
|
|
jumep
|
|
|
uz ti tu bolo napisane - kable v krku dveri
uz ti tu bolo napisane - kable v krku dveri
|
|
21.12.2010 17:25 -
|
2366568
|
|
scamp
|
|
|
jumep napsal(a): to okno buchne z dovodu osobne si myslim ze sa nevypina vyhrievanie a stale hreje, pricom chlad / voda spravi take pnutie az streli, preto ak ti ho vymenili skontroluj ci nahodu stale nehreje
Myslím e jsem ho měl načatý nějakým odlétnutým kamínkem a síla vzpěr zad. okna vykonala ten "výbuch".
On skoro kadej na parkoviti v tutej sračce do hrabe a to můe kamínek odlítnout raz dva.
Myslím e jsem ho měl načatý nějakým odlétnutým kamínkem a síla vzpěr zad. okna vykonala ten "výbuch".
On skoro kadej na parkoviti v tutej sračce do hrabe a to můe kamínek odlítnout raz dva.
|
|
21.12.2010 17:26 -
|
2366569
|
|
scamp
|
|
|
dan72 napsal(a): Taj jsem vysuil, promazal mikrospinač, jak radil paja.lbc, ale nic. Furt se to votevírá. U to nejde ani zamknout, i kdy na to tlačim, zamkne se auto ale vokno se dá větinou klíďo votevřít. Problem bude asi někde jinde, bo kdy ho votevřu, tak furt zámek cvaká jako pako, ale ten zobáček jen občas zamkne, občas ne. Odpojil jsem i ten spínač na stěračí a je to furt stejný. Tak nevim. Počkam a se udělá teplo a pak to celý rozeberu(a u asi nedám dohromady)
Taky myslím na ty kable v husím krku.
Taj jsem vysuil, promazal mikrospinač, jak radil paja.lbc, ale nic. Furt se to votevírá. U to nejde ani zamknout, i kdy na to tlačim, zamkne se auto ale vokno se dá větinou klíďo votevřít. Problem bude asi někde jinde, bo kdy ho votevřu, tak furt zámek cvaká jako pako, ale ten zobáček jen občas zamkne, občas ne. Odpojil jsem i ten spínač na stěračí a je to furt stejný. Tak nevim. Počkam a se udělá teplo a pak to celý rozeberu(a u asi nedám dohromady):nevim
Taky myslím na ty kable v husím krku.
|
|
23.12.2010 21:02 -
|
2366772
|
|
dan72
|
|
|
Tak kable vypadají fajnově. Teď jsem zjistil, e kdy nastartuju motor, okno zavřu, tak to celou cestu drí, ale jakmile např. zastavím a vypnu klíček nebo otevřu dveře, tak to v zámku cvakne a zase se otevře. Tudí opět zavřít okno a pak zamknout. e by nějaký otek?
Tak kable vypadají fajnově. Teď jsem zjistil, e kdy nastartuju motor, okno zavřu, tak to celou cestu drí, ale jakmile např. zastavím a vypnu klíček nebo otevřu dveře, tak to v zámku cvakne a zase se otevře. Tudí opět zavřít okno a pak zamknout. e by nějaký otek?
|
|
23.12.2010 21:48 -
|
2366778
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nene ,zadny sotek,jak pise Jumep je to kabelez mezi dverma a karoserii
je to tu po foru popsano v ruznych vlaknech snad 100x
nene ,zadny sotek,jak pise Jumep je to kabelez mezi dverma a karoserii ;)
je to tu po foru popsano v ruznych vlaknech snad 100x
|
|
24.12.2010 10:40 -
|
2366808
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Mám podobný problém jak dan72. od doby co jsem patou koupil okno nefunguje, pres spinac nefunguje ani ted. ale jak otevru dalkacem nebo jen dvere, tak se samovolne otevira. muze to mit spojitost i s tim, ze jsem cca. pred 14 dny menil vzpery??? nicmene si nejsem vedom, ze by jsme nejakym zpusobem zasahovali do kabelaze v krku nebo ji nejak poskodili.
Mám podobný problém jak dan72. od doby co jsem patou koupil okno nefunguje, pres spinac nefunguje ani ted. ale jak otevru dalkacem nebo jen dvere, tak se samovolne otevira. muze to mit spojitost i s tim, ze jsem cca. pred 14 dny menil vzpery??? nicmene si nejsem vedom, ze by jsme nejakym zpusobem zasahovali do kabelaze v krku nebo ji nejak poskodili.
|
|
| |
|
|