| | |
21.03.2010 16:25 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
1807232
|
|
miut
|
Město: Přelouč , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj vem. Koukal jsem na návod na otevřeni okna patych dveří. Jsem asi uplně blbej ale kde přesně spojit luty a černy drat. Oba jsou pouze zalitý v levém spodním rohu na skle.U tlačitka na otvirani adný neni. Předem dik za radu.
Ahoj vem. Koukal jsem na návod na otevřeni okna patych dveří. Jsem asi uplně blbej ale:nevim kde přesně spojit luty a černy drat. Oba jsou pouze zalitý v levém spodním rohu na skle.U tlačitka na otvirani adný neni. Předem dik za radu.
|
|
21.03.2010 19:19 -
|
1807242
|
|
jumep
|
|
|
jo, este poznmenam ze kostra je spolocna z vyhrievanim okna, moze sa stat ze sa aj ta prerusi (dole do vypinaca idu zo skla 2 kable, jeden je to napajanie, druhy je to vyhrievanie)
jo, este poznmenam ze kostra je spolocna z vyhrievanim okna, moze sa stat ze sa aj ta prerusi (dole do vypinaca idu zo skla 2 kable, jeden je to napajanie, druhy je to vyhrievanie)
|
|
28.03.2010 13:11 -
|
2340429
|
|
Boris
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Môe mi niekto poradi s mojím problémom? Akonáhle otvorím ktorékožvek bočné dvere, otvorí sa mi okno 5. dverí. Nefunguje ostrekovač, stierač a rozmrazovanie. ava do toho vraj ide, tak mi aspoň povedal mechanik. Poslal ma do citroenu, e asi zblbol počítač. Nemám s toho dobrý pocit, e sa mi v tom bude vŕta nejaký trulo vo firemných montérkach. U som to dva krát zail a bolo mi na grcku.
Môe mi niekto poradi s mojím problémom? Akonáhle otvorím ktorékožvek bočné dvere, otvorí sa mi okno 5. dverí. Nefunguje ostrekovač, stierač a rozmrazovanie. ava do toho vraj ide, tak mi aspoň povedal mechanik. Poslal ma do citroenu, e asi zblbol počítač. Nemám s toho dobrý pocit, e sa mi v tom bude vŕta nejaký trulo vo firemných montérkach. U som to dva krát zail a bolo mi na grcku.
|
|
28.03.2010 13:46 -
|
2340434
|
|
jumep
|
|
|
mas klasicky problem breaku - zlomene / predrate kable v krku iducom do dveri
mas klasicky problem breaku - zlomene / predrate kable v krku iducom do dveri
|
|
28.03.2010 14:07 -
|
2340435
|
|
Boris
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ďakujem za radu, dúfam e má pravdu. Zajtra na to vlietnem. U si túto dobrotu rieil?
Ďakujem za radu, dúfam e má pravdu. Zajtra na to vlietnem. U si túto dobrotu rieil?:-))
|
|
28.03.2010 14:21 -
|
2340436
|
|
jumep
|
|
|
to sa tu riesilo nespocetne krat, je to max bezna vec, odporucam zohnat kvalitne kable a prehodit to vo vnutry dveri a v aute nech v tom ohybe su kvalitnejsie kable
to sa tu riesilo nespocetne krat, je to max bezna vec, odporucam zohnat kvalitne kable a prehodit to vo vnutry dveri a v aute nech v tom ohybe su kvalitnejsie kable
|
|
07.04.2010 08:48 -
|
2341162
|
|
chard
|
Město: Plzeň, Auto: | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Prosím o radu,v diskuzi jsou popsány snad vechny moné-nemoné problémy s otvíráním zadního okna.Problém se nevyhnul ani mě.Po demontái krytky jsem se dostal k mikrospínači a ten nějak zadrhává,jeho funkci sem se pokusil prověřit tak, e jsem nařízl modrý i lutý drát a krátce je propojil a okno se otevřelo,tím předpokládám e je vadný mikrospínač.Má otázka je jak sundat ten plastový kryt co je zdruhé strany okna,po obvodu nějak nedrí a nevím zda to brát silou nebo jsou někde nějaké zobáčky nerad bych je utrhl.Vechny fotky které jsem zde nalezl jsou u se sundaným krytem ale bohuel nikde není popsáno jak ho sundat.Předpokládám e tam pod tím plastem bude nějaký konektor kde končí ty dva dráty.Nebo je to celé trvale propojené s tím zapeklitým drátem po obvodu okna?Někdo tu psal e mikrospínač se dá objednat jako náhradní díl v ceně cca 13 Euro tak to by nebylo tak hrozné.To okno sice málokdy pouiji,ale kdy to tam je tak a to funguje
Prosím o radu,v diskuzi jsou popsány snad vechny moné-nemoné problémy s otvíráním zadního okna.Problém se nevyhnul ani mě.Po demontái krytky jsem se dostal k mikrospínači a ten nějak zadrhává,jeho funkci sem se pokusil prověřit tak, e jsem nařízl modrý i lutý drát a krátce je propojil a okno se otevřelo,tím předpokládám e je vadný mikrospínač.Má otázka je jak sundat ten plastový kryt co je zdruhé strany okna,po obvodu nějak nedrí a nevím zda to brát silou nebo jsou někde nějaké zobáčky nerad bych je utrhl.Vechny fotky které jsem zde nalezl jsou u se sundaným krytem ale bohuel nikde není popsáno jak ho sundat.Předpokládám e tam pod tím plastem bude nějaký konektor kde končí ty dva dráty.Nebo je to celé trvale propojené s tím zapeklitým drátem po obvodu okna?Někdo tu psal e mikrospínač se dá objednat jako náhradní díl v ceně cca 13 Euro tak to by nebylo tak hrozné.To okno sice málokdy pouiji,ale kdy to tam je tak a to funguje:-(
|
|
07.04.2010 10:30 -
|
2341171
|
|
Barlow
|
|
|
Opravoval jsem to o vikendu a podle navodu je to brnkacka. Takze diky za navody.
To Chard>>>Ten konektor jesamozrejme pod tim krycim plastem. Ten sundas jednoduse. Jsou tam 4 zobacky nahore dva a dole dva, Chtnes kryta zmacnes ho po obvodu a lehkym kroutivym pohybem ze strany na stranu sem a tam ho vlastne vyhaknes z tech hacku. Neboj se jde to dolu dobre. Mozna to jde i nekde zapacit, ale ja to della takhle.
Opravoval jsem to o vikendu a podle navodu je to brnkacka. Takze diky za navody. :)
To Chard>>>Ten konektor jesamozrejme pod tim krycim plastem. Ten sundas jednoduse. Jsou tam 4 zobacky nahore dva a dole dva, Chtnes kryta zmacnes ho po obvodu a lehkym kroutivym pohybem ze strany na stranu sem a tam ho vlastne vyhaknes z tech hacku. Neboj se jde to dolu dobre. Mozna to jde i nekde zapacit, ale ja to della takhle.
|
|
07.04.2010 10:31 -
|
2341172
|
|
jumep
|
|
|
Su tam haciky, co nejde silou ide este vacsou silou, daval som to dole len 2x takze si to estra nepamatam, ale krut a tahaj
Ak dobre vidim tak ten plast je 16E, takze ak ho nahodou zlomis tak to neni tragedia
Tych 13E co pozeram je ten vypinac na svetlo a nejako neviem najst ten spinac okna.
Su tam haciky, co nejde silou ide este vacsou silou, daval som to dole len 2x takze si to estra nepamatam, ale krut a tahaj :)
Ak dobre vidim tak ten plast je 16E, takze ak ho nahodou zlomis tak to neni tragedia :)
Tych 13E co pozeram je ten vypinac na svetlo a nejako neviem najst ten spinac okna.
|
|
07.04.2010 11:55 -
|
2341183
|
|
chard
|
|
|
Děkuji za rady,teď na kufr svítí sluníčko tak ten plast snese více hrubí síly A přijdu z práce tak se pokusím neutrhnout háčky ,jetě jednou děkuji za radu kolegům z klubu C5
Děkuji za rady,teď na kufr svítí sluníčko tak ten plast snese více hrubí síly :-p A přijdu z práce tak se pokusím neutrhnout háčky :-(,jetě jednou děkuji za radu kolegům z klubu C5
|
|
07.04.2010 17:27 -
|
2341214
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Ahoj,taky se chystám na zadní okno,vechno o těch drátech jsem tady u četl.Myslim ale e dráty budu mít dobrý spí mám podezření na ten spínač protoe přes diagnostiku to otevřít i zavřít jde.Kdyby byly přeruený dráty asi by to nelo ani přes diag.Co myslíte?
Ahoj,taky se chystám na zadní okno,vechno o těch drátech jsem tady u četl.Myslim ale e dráty budu mít dobrý spí mám podezření na ten spínač protoe přes diagnostiku to otevřít i zavřít jde.Kdyby byly přeruený dráty asi by to nelo ani přes diag.Co myslíte?
|
|
07.04.2010 18:58 -
|
2341232
|
|
jumep
|
|
|
ty mas problem s vedenim na okne tymtopadom,
spinac byva vo velmi malo pripadoch problem
ty mas problem s vedenim na okne tymtopadom,
spinac byva vo velmi malo pripadoch problem
|
|
07.04.2010 20:33 -
|
2341249
|
|
chard
|
|
|
Tak oprava úspěně hotova,ale ta cena mikrospínače v Citroenu Plzeň-Letná1040,-s dph,prodává se to prý jen s tím spodním kusem plastu s nalisovaným kovovým kroukem který jsem vůbec nepotřeboval.Fakt bomba za mikrospímač v ceně několika destikorun takovou dardu.Aspoň to měli skladem a neoriginál jsem nikde nenael.Ach jo,ale za ten pocit e to funguje a opravil jsem to sám s pomocí naeho fóra to snad stálo.V servisu by si účtovali dalí dardu za práci tak aspoň něco uetřeno
Tak oprava úspěně hotova,ale ta cena mikrospínače v Citroenu Plzeň-Letná:-(1040,-s dph,prodává se to prý jen s tím spodním kusem plastu s nalisovaným kovovým kroukem který jsem vůbec nepotřeboval.Fakt bomba za mikrospímač v ceně několika destikorun takovou dardu.Aspoň to měli skladem a neoriginál jsem nikde nenael.Ach jo,ale za ten pocit e to funguje a opravil jsem to sám s pomocí naeho fóra to snad stálo.V servisu by si účtovali dalí dardu za práci tak aspoň něco uetřeno:nevim
|
|
07.04.2010 21:33 -
|
2341252
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Měl jsi to raději rozebrat a mikrospínač porovnat s nabídkou v obchodě s elekrosoučástkami (třeba gme.cz), určitě bys nějaký vyhovující nael. Ceny od 3 do 40Kč.
Měl jsi to raději rozebrat a mikrospínač porovnat s nabídkou v obchodě s elekrosoučástkami (třeba gme.cz), určitě bys nějaký vyhovující nael. Ceny od 3 do 40Kč.:-d
|
|
23.04.2010 17:53 -
|
2343312
|
|
Mates78
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ahoj přestalo mi jít otevírat okno u kufru.Tak bych potřeboval poradit jak na to,abych to dal zase do kupy.
Ahoj přestalo mi jít otevírat okno u kufru.Tak bych potřeboval poradit jak na to,abych to dal zase do kupy.:nevim
|
|
23.04.2010 18:06 -
|
2343316
|
|
JirkaŘ
|
|
|
návod najde tady.
.link.
Zkus prosím trochu hledat na fóru. Je to častá závada na Breaku a řeí se to v přísluném tématu
.link.
tady má počtení na 5 stran...
návod najde tady.
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/oprava-otevirani-okna-5-tych-dveri-u-c5-break
Zkus prosím trochu hledat na fóru. Je to častá závada na Breaku a řeí se to v přísluném tématu
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/167283-okno-patych-dveri-break/
tady má počtení na 5 stran... ;-)
|
|
24.04.2010 04:39 -
|
2343331
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mates78 napsal(a): Ahoj přestalo mi jít otevírat okno u kufru.Tak bych potřeboval poradit jak na to,abych to dal zase do kupy.
Jetě se mrkni, v jakém stavu je microswitch, který spíná otevírání okna. Stačí sejmout krytku na trnu ramínka stěrače. Pokud je switch ok, zdravě cvaká a není pokozená kolébka, je to pravděpodobně problém zlomeného vodiče v přechodu do zadních dveří nebo přeruené vedení, které je taeno spolu s vyhříváním okna a můe být někde přeruené. Pokud by bylo přeruené vedení po skle, lze to opravit vodivým lakem (záleí na rozsahu pokození) nebo varianta "b" a to je nataení klasického vodiče po okraji okna a přelepení např. černou páskou.
Jetě se mrkni, v jakém stavu je microswitch, který spíná otevírání okna. Stačí sejmout krytku na trnu ramínka stěrače. Pokud je switch ok, zdravě cvaká a není pokozená kolébka, je to pravděpodobně problém zlomeného vodiče v přechodu do zadních dveří nebo přeruené vedení, které je taeno spolu s vyhříváním okna a můe být někde přeruené. Pokud by bylo přeruené vedení po skle, lze to opravit vodivým lakem (záleí na rozsahu pokození) nebo varianta "b" a to je nataení klasického vodiče po okraji okna a přelepení např. černou páskou.;-)
|
|
26.07.2010 23:51 -
|
2351148
|
|
jumep
|
|
|
ak mas exclusive, mas senzory a v c5 nejako pouzivam na cuvanie bocne zrkadla ...
vyhrievanie, v tej buzirke co ide k plastu na okno su 3 kable
cerveny a cierny hruby - cierny je kostra, presviet ho ...
cerveny je +12
ten tenky je otvaranie okna
ak ti ide otvaranie okna, cierny / kostra je ok a je mozne ze mas na skle odtrhnuty ten cerveny (ak je v nom +12 pri zapnutom vyhrievani)
ak nie ... daj vedet, poviem co dalej
ak mas exclusive, mas senzory a v c5 nejako pouzivam na cuvanie bocne zrkadla ...
vyhrievanie, v tej buzirke co ide k plastu na okno su 3 kable
cerveny a cierny hruby - cierny je kostra, presviet ho ...
cerveny je +12
ten tenky je otvaranie okna
ak ti ide otvaranie okna, cierny / kostra je ok a je mozne ze mas na skle odtrhnuty ten cerveny (ak je v nom +12 pri zapnutom vyhrievani)
ak nie ... daj vedet, poviem co dalej
|
|
| |
|
|