| | |
11.06.2017 15:14 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
3073586
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
ZDravím,
kde seenu na internetu ten mikrospínač? sháněl jsem ho ale nemůu nikde najít podobný.
Děkuji
ZDravím,
kde seenu na internetu ten mikrospínač? sháněl jsem ho ale nemůu nikde najít podobný.
Děkuji
|
|
11.06.2017 17:40 -
|
3073684
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
.link.
https://www.gme.cz/mikrospinac-zippy-adw-n2s-00e1-ea002-z
|
|
11.06.2017 23:22 -
|
3073799
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky jsem ze zadního okna vedle sebe. Je to rok a něco, co mi v citroenu dávali nový okno. A u nechodí. Nereaguje na spínač. Kabely v krku jsem prohmatal a ponatahoval, nenael jsem nic zvlátního, vechny se tvářej jako nový. Spínač cvaká, ale nemám jistotu, jestli spíná. Kdy propojím oba kablíky ke spínači, tak se nic neděje. Take to asi vypadá na přeruený vedení na skle. Ale na takhle novým skle? Nemáte někdo radu, jak to otestovat? Jak najít to bolavý místo?
Taky jsem ze zadního okna vedle sebe. Je to rok a něco, co mi v citroenu dávali nový okno. A u nechodí. Nereaguje na spínač. Kabely v krku jsem prohmatal a ponatahoval, nenael jsem nic zvlátního, vechny se tvářej jako nový. Spínač cvaká, ale nemám jistotu, jestli spíná. Kdy propojím oba kablíky ke spínači, tak se nic neděje. Take to asi vypadá na přeruený vedení na skle. Ale na takhle novým skle? Nemáte někdo radu, jak to otestovat? Jak najít to bolavý místo?
|
|
12.06.2017 07:23 -
|
3073808
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem pouil zkouečku a jehlu nebo pendlík.
Já jsem pouil zkouečku a jehlu nebo pendlík.
|
|
17.07.2017 22:01 -
C 5 II Break r.2006
|
3083279
|
|
dic
|
|
|
Zdravím vechny a mám dotaz. Potřebuji vyměnit plynovou vzpěru zadního okna. Padají mi dveře na hlavu.
Musí se stále postupovat tak, e stropnice musí dolů? A je moné, e otevírání okna v 5. dveřích je heknuté přes počítač? Proudy tam nějaký jdou, spínač u paty stěrače je funkční, ale stejně neotevřu. Pro boha proč to nejde?....
Zdravím vechny a mám dotaz. Potřebuji vyměnit plynovou vzpěru zadního okna. Padají mi dveře na hlavu:-).
Musí se stále postupovat tak, e stropnice musí dolů?:-d A je moné, e otevírání okna v 5. dveřích je heknuté přes počítač? Proudy tam nějaký jdou, spínač u paty stěrače je funkční, ale stejně neotevřu. Pro boha proč to nejde?....:-(
|
|
28.10.2018 13:58 -
|
3188024
|
|
budo
|
Město: Soutice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj. Máme C5 II Break 2.0i r.v. 2005.
Před hoďkou přila ena k autu a bylo vysklené zadní sklo.
Někdo prý viděl padat větev ze stromu, pod kterým auto stálo. Co se ale stalo se pořádně u nedozvíme.
Před cca 14 dny na autě autoelektrikář opravoval ovládání mikrospínače zadního skla.
Vyřeili jsme to extra drátkem, který jsme táhli po okraji skla zevnitř, na pár místech jsme ho přikápli vteřiňákem a přelepil jsem ho pomocí stříbrné Duct-Tape. Jeden ze roubů elektrikář odvrtal, protoe se protikus (asi nějaká matka) protáčel. Byl to levý ze dvou roubů na plechu zevnitř pod otevřeným zadním sklem. Ten roub drel krycí plech, pod kterým je elektrika. Pak tam u ádný roub nevrátil s tím, e prý není potřeba, protoe "to drí jetě tady, tady, tady a tady".
Nevím, co si mám teď myslet.
Mohlo to sklo prasknout nějakým pnutím po 14 dnech jedění kvůli tomu, e tam nebyl tenhle roubek? Přitom ale ani předtím tenhle roubek nic nemohl pořádně dret, protoe se protáčel a byl jakoby navolno.
Nebo mám hledat nějakého vandala?
Nebo zjiovat, jestli fakt větev?
Na 99% viník neexistuje nebo i kdyby to někdo vysklil, tak stejně nikoho nenajdeme. Zajímá mne, jestli to mohlo prasknout nějak samo.
A zároveň budu potřebovat sehnat náhradní sklo. Ideálně pouité za nízkou cenu. A fachmana, který to dělá kvalitně. Díky za případné názory a rady.
Ahoj. Máme C5 II Break 2.0i r.v. 2005.
Před hoďkou přila ena k autu a bylo vysklené zadní sklo.
Někdo prý viděl padat větev ze stromu, pod kterým auto stálo. Co se ale stalo se pořádně u nedozvíme.
Před cca 14 dny na autě autoelektrikář opravoval ovládání mikrospínače zadního skla.
Vyřeili jsme to extra drátkem, který jsme táhli po okraji skla zevnitř, na pár místech jsme ho přikápli vteřiňákem a přelepil jsem ho pomocí stříbrné Duct-Tape. Jeden ze roubů elektrikář odvrtal, protoe se protikus (asi nějaká matka) protáčel. Byl to levý ze dvou roubů na plechu zevnitř pod otevřeným zadním sklem. Ten roub drel krycí plech, pod kterým je elektrika. Pak tam u ádný roub nevrátil s tím, e prý není potřeba, protoe "to drí jetě tady, tady, tady a tady".
Nevím, co si mám teď myslet.
Mohlo to sklo prasknout nějakým pnutím po 14 dnech jedění kvůli tomu, e tam nebyl tenhle roubek? Přitom ale ani předtím tenhle roubek nic nemohl pořádně dret, protoe se protáčel a byl jakoby navolno.
Nebo mám hledat nějakého vandala?
Nebo zjiovat, jestli fakt větev?
Na 99% viník neexistuje nebo i kdyby to někdo vysklil, tak stejně nikoho nenajdeme. Zajímá mne, jestli to mohlo prasknout nějak samo.
A zároveň budu potřebovat sehnat náhradní sklo. Ideálně pouité za nízkou cenu. A fachmana, který to dělá kvalitně. Díky za případné názory a rady.
|
|
28.10.2018 15:48 -
|
3188059
|
|
jumep
|
|
|
vsetky sroby to sklo nejako drzia
k elektrike sa da dostat bez akejkolvek destrukcie
tym ako ste ho natahovali sa mohlo nahnut a usadit inak (treba si dat vzdy pozor aby bolo vycentrovane a nikde sa neopieralo)
inak to sklo vie prasknut takto samo (mikrovi sa to stalo takto v garazi)
vsetky sroby to sklo nejako drzia
k elektrike sa da dostat bez akejkolvek destrukcie
tym ako ste ho natahovali sa mohlo nahnut a usadit inak (treba si dat vzdy pozor aby bolo vycentrovane a nikde sa neopieralo)
inak to sklo vie prasknut takto samo (mikrovi sa to stalo takto v garazi)
|
|
28.10.2018 16:08 -
|
3188062
|
|
budo
|
|
|
Mám to teď zamotané strečovou fólií. Můu vás poprosit o fotku toho plechu a roubů pod otevřeným sklem?
Mám to teď zamotané strečovou fólií. Můu vás poprosit o fotku toho plechu a roubů pod otevřeným sklem?
|
|
28.10.2018 17:31 -
|
3188100
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Zadní sklo mi bouchlo za jízdy a prostě zmizelo ......bez nějakého důvodu. Kdo to má pojitěné nemá problém, pojitovna zaplatila ve.
Zadní sklo mi bouchlo za jízdy a prostě zmizelo ......bez nějakého důvodu. Kdo to má pojitěné nemá problém, pojitovna zaplatila ve.
|
|
29.10.2018 10:11 -
|
3188277
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Trochu ot, ale prasknulo uz nekdy nekomu u X7, ja jenom jestly to tam odchazi stejne jako u starsich typu.
Trochu ot, ale prasknulo uz nekdy nekomu u X7, ja jenom jestly to tam odchazi stejne jako u starsich typu. :nevim
|
|
29.10.2018 10:20 -
|
3188279
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
To okno umí v pohodě prasknout i samo.Stalo se mi to taky ale v tomhle případě bych si tipnul na to vteřinové lepidlo, vteřinové lepidlo nesmí přijít na sklo jinak sklo praskne i kdy si přilepíte zpětné zrcátko k čelnímu sklu vteřinovým lepidlem popraská vám přední sklo okolo toho zrcátka
To okno umí v pohodě prasknout i samo.Stalo se mi to taky ale v tomhle případě bych si tipnul na to vteřinové lepidlo, vteřinové lepidlo nesmí přijít na sklo jinak sklo praskne i kdy si přilepíte zpětné zrcátko k čelnímu sklu vteřinovým lepidlem popraská vám přední sklo okolo toho zrcátka
|
|
28.11.2018 20:47 -
|
3193753
|
|
budo
|
|
|
Tak nakonec mi okno sehnal a vyměnil jruze. Tímto mu děkuji.
Tak nakonec mi okno sehnal a vyměnil jruze. Tímto mu děkuji.
|
|
10.05.2019 16:50 -
|
3221741
|
|
ivanivan
|
|
|
Prosím má někdo číslo drátu v krku k otvírání okna pátých dveří C5II? Díky.
Prosím má někdo číslo drátu v krku k otvírání okna pátých dveří C5II? Díky.
|
|
10.05.2019 22:04 -
|
3221840
|
|
jumep
|
|
|
je v tom trocha chaos
ale mal by to byt 6297
je v tom trocha chaos
ale mal by to byt 6297
|
|
04.06.2019 12:41 -
|
3224782
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj lidi, prosím o radu. Byl jsem tonovat skla a potřeboval jsem otevřít páté okno. Po sundání tapeciru lo, protoe jinak nejde, ale to u vím dlouho. Při startování z garáe mi naskočil economy mod a e mám otevřené páté dveře. Přijel jsem k naim, cca 2 minuty jízdy a kufr i okno zavřené, jene auto nelo zamknout. Tak jsem to zamykal klíčem. Kdy jsem dorazil domů a zkusil to , dělalo to pořád. A napadlo mě promazat ten zobáček od toho okna. Jene kdy jsem ho zatlačil jako by, zamčeno, nejde mi to vrátit zpět :/ tahal jsem za táhlo a nic.
Ahoj lidi, prosím o radu. Byl jsem tonovat skla a potřeboval jsem otevřít páté okno. Po sundání tapeciru lo, protoe jinak nejde, ale to u vím dlouho. Při startování z garáe mi naskočil economy mod a e mám otevřené páté dveře. Přijel jsem k naim, cca 2 minuty jízdy a kufr i okno zavřené, jene auto nelo zamknout. Tak jsem to zamykal klíčem. Kdy jsem dorazil domů a zkusil to , dělalo to pořád. A napadlo mě promazat ten zobáček od toho okna. Jene kdy jsem ho zatlačil jako by, zamčeno, nejde mi to vrátit zpět :/ tahal jsem za táhlo a nic.
|
|
04.06.2019 19:56 -
|
3224843
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Prosím o pomoc, vůbec nevím co s tím. Můete mi někdo poslat fotku toho mechanismu, jestli ten černý kousek plastu má být pod tím zobákem nebo je to jinak ? Mám to toti zavřené a nejde to povolit. Děkuji,
Prosím o pomoc, vůbec nevím co s tím. Můete mi někdo poslat fotku toho mechanismu, jestli ten černý kousek plastu má být pod tím zobákem nebo je to jinak ? Mám to toti zavřené a nejde to povolit. Děkuji,
Přílohy: IMG_20190604_195120.jpg ( 3535955b ) - |
|
| |
|
|