| | |
23.02.2016 22:33 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2921537
|
|
ivanivan
|
|
|
Kdy shnije, tak ho vyměníme
Kdy shnije, tak ho vyměníme :palec
|
|
07.04.2016 01:51 -
oprava otvirani okna patych dveri
|
2937455
|
|
fopikk
|
|
|
Ahoj.mam uplne rozpadlou kliku na okně u patych dveří a nedaříse mi sehnat jiná.da se to nějakopravit?mam upadnuty i nějakýten magnet co je na 2 drátkách.
Ahoj.mam uplne rozpadlou kliku na okně u patych dveří a nedaříse mi sehnat jiná.da se to nějakopravit?mam upadnuty i nějakýten magnet co je na 2 drátkách.
|
|
07.04.2016 08:17 -
|
2937488
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Zkus vrakovitě. A ten "magnet na drátkách" je mikro spínač otevírání okna.
Zkus vrakovitě. A ten "magnet na drátkách" je mikro spínač otevírání okna. ;-)
|
|
07.04.2016 10:13 -
|
2937502
|
|
jumep
|
|
|
co mas na tom aute dobre?
neviem ci sa ti podari dobre na vrakovisku, byva to rychlo rozpredane a nikdy nevies stav, vzdy sa to da kupit nove v citroene
co mas na tom aute dobre?
neviem ci sa ti podari dobre na vrakovisku, byva to rychlo rozpredane a nikdy nevies stav, vzdy sa to da kupit nove v citroene
|
|
07.04.2016 20:01 -
|
2937600
|
|
fopikk
|
|
|
Jak to oddělám od toho okna?to se musí menit s oknem?.díky
Jak to oddělám od toho okna?to se musí menit s oknem?.díky
|
|
07.04.2016 20:30 -
|
2937631
|
|
jumep
|
|
|
pod ramienkom je matica a potom to cele ide dole
pod ramienkom je matica a potom to cele ide dole
|
|
10.04.2016 12:48 -
|
2939294
|
|
fopikk
|
|
|
Dekuju za .odpovědibudu shánět.diky.
Dekuju za .odpovědibudu shánět.diky.
|
|
01.04.2017 19:30 -
|
3055284
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Tak jsem se dnes konečně odhodlal zjistit proč mi okno pátých dveří nejde otvírat spínačem, kdy se mi samovolně otvírá při odemnknutí auta (jen občas v zimě) a měli jste pravdu, je to mikrospínač. Uhnil mi ten kontaktní plíek a ne upadl úplně, spínal si jak se mu chtělo. Objednal jsem si hned dva, píete tu e moc dlouho nevydrí.
.link.
Tak jsem se dnes konečně odhodlal zjistit proč mi okno pátých dveří nejde otvírat spínačem, kdy se mi samovolně otvírá při odemnknutí auta (jen občas v zimě) a měli jste pravdu, je to mikrospínač. Uhnil mi ten kontaktní plíek a ne upadl úplně, spínal si jak se mu chtělo. Objednal jsem si hned dva, píete tu e moc dlouho nevydrí.
https://www.gme.cz/mikrospinac-zippy-adw-n2s-00e1-ea002-z
|
|
01.04.2017 20:30 -
|
3055298
|
|
Zed
|
Město: Praha východ, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dnes jsem se pustil do opravy otevírání okna pátých dveří formou výměny.Vzal jsem okno z jiného vozu osazené a plně funkční.Montá i demontá proběhla v poho a ejhle při pokusu otevřít se otevřou vdy celé páté dveře,ale okno drí.Má někdo zkuenost a radu
Dnes jsem se pustil do opravy otevírání okna pátých dveří formou výměny.Vzal jsem okno z jiného vozu osazené a plně funkční.Montá i demontá proběhla v poho a ejhle při pokusu otevřít se otevřou vdy celé páté dveře,ale okno drí.Má někdo zkuenost a radu
|
|
02.04.2017 14:18 -
|
3055474
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
To já dneska zkusil prostrikat kontakty od toho okna, promazal zámek a zatím funguje. Okno fungovalo jak se mu chtělo, tudí jsem usoudil, e problém v kanálech asi nebude, pak jedině mikrospínač, ale to ukáe čas, zda-li to půjde nebo ne. Děkuji za fotky uivatelů
To já dneska zkusil prostrikat kontakty od toho okna, promazal zámek a zatím funguje. Okno fungovalo jak se mu chtělo, tudí jsem usoudil, e problém v kanálech asi nebude, pak jedině mikrospínač, ale to ukáe čas, zda-li to půjde nebo ne. Děkuji za fotky uivatelů :palec
|
|
02.04.2017 19:47 -
|
3055502
|
|
Zed
|
Město: Praha východ, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dnes jsem opět celý den trávil hledáním problému otevírání okna,vyzkouel jsem snad u ve co mě napadalo a stále při zmáčknutí spínače okna se otevřou vdy celé dveře, .Přitom na mé druhé C5 funguje absolutně v poho a výměnu okna jsem dělal s kompletním osazením funkčních komponentů.U netuím kde hledat zakopaného psa,prosím o radu,díky.
Dnes jsem opět celý den trávil hledáním problému otevírání okna,vyzkouel jsem snad u ve co mě napadalo a stále při zmáčknutí spínače okna se otevřou vdy celé dveře, :nevim .Přitom na mé druhé C5 funguje absolutně v poho a výměnu okna jsem dělal s kompletním osazením funkčních komponentů.U netuím kde hledat zakopaného psa,prosím o radu,díky.
|
|
02.04.2017 22:03 -
|
3055533
|
|
jumep
|
|
|
mno, podla mna je niekde prepojeny kabel ze okno otvara dvere
skontroluj ten konektor co je pod tapacirom a kable
mno, podla mna je niekde prepojeny kabel ze okno otvara dvere
skontroluj ten konektor co je pod tapacirom a kable
|
|
02.04.2017 23:24 -
|
3055543
|
|
Zed
|
|
|
ok mrknu na konektor popřípadě zkusím rovnou vyměnit,dokonce jsem zkouel vyměnit i celý mechanizmus a také bez úspěchu.
ok mrknu na konektor popřípadě zkusím rovnou vyměnit,dokonce jsem zkouel vyměnit i celý mechanizmus a také bez úspěchu.
|
|
03.04.2017 17:02 -
|
3055847
|
|
jumep
|
|
|
mechanizmus s tym isto nic nema
tam bude len zly povel, mozno bol zlomeny kabel v krku na dverach a niekto nieco poprepajal zle
chce to len prekontrolovat ten zadok a potom ked sa nic nenajde mat uz zakladne info a hladat dalej
mechanizmus s tym isto nic nema
tam bude len zly povel, mozno bol zlomeny kabel v krku na dverach a niekto nieco poprepajal zle
chce to len prekontrolovat ten zadok a potom ked sa nic nenajde mat uz zakladne info a hladat dalej
|
|
03.04.2017 18:20 -
|
3055951
|
|
Berry
|
Město: Zbiroh, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj,
poslední dva týdny jsem měl podobní problém - při odemčení auta centrálem se automaticky otevřelo i okno. Při tom u mi samostatně nejde otevřít asi dva roky - neřeil jsem to... Koncem týdne u se otevíralo i samo jen tak cca 1x za půl hodiny na zahradě bylo okno odskočené. Dělalo to jen, kdy bylo auto odemčené.... Zkrátím to, prolezl jsem celou kabelá, rozpojil prostříkal konektory, ...nic ... nakonec jsem se rozhodl při té příleitosti opravit 3.brzdové světlo, pár ledek nesvítilo, a světe div se, jakmile jsem ho odpojil, bylo po problému, okno se přestalo samo otevírat... Vykuchal jsem světlo, polovina spojů bylo shnilých nebo zkorodovaných. Vyměnil jsem vadné ledky, prodrátoval znovu vechny spoje, světlo poskládal a vrátil funkční zpět. A vechno funguje jak má...
Ahoj,
poslední dva týdny jsem měl podobní problém - při odemčení auta centrálem se automaticky otevřelo i okno. Při tom u mi samostatně nejde otevřít asi dva roky - neřeil jsem to... Koncem týdne u se otevíralo i samo jen tak cca 1x za půl hodiny na zahradě bylo okno odskočené. Dělalo to jen, kdy bylo auto odemčené.... Zkrátím to, prolezl jsem celou kabelá, rozpojil prostříkal konektory, ...nic ... nakonec jsem se rozhodl při té příleitosti opravit 3.brzdové světlo, pár ledek nesvítilo, a světe div se, jakmile jsem ho odpojil, bylo po problému, okno se přestalo samo otevírat... Vykuchal jsem světlo, polovina spojů bylo shnilých nebo zkorodovaných. Vyměnil jsem vadné ledky, prodrátoval znovu vechny spoje, světlo poskládal a vrátil funkční zpět. A vechno funguje jak má...
|
|
03.04.2017 21:22 -
|
3056149
|
|
jumep
|
|
|
budes mat zly spinac na okne, to samootvaranie sa ti pravdepodobne vrati
budes mat zly spinac na okne, to samootvaranie sa ti pravdepodobne vrati
|
|
05.04.2017 15:31 -
|
3056716
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
jumep napsal(a): budes mat zly spinac na okne, to samootvaranie sa ti pravdepodobne vrati
Taky myslím, dělalo mi to samé, pak klid a za čas znovu, měl jsem vyhnilý ten mikrospínač.
Dnes dorazil nový, přikládám fotku společně se starým pro porovnání
Taky myslím, dělalo mi to samé, pak klid a za čas znovu, měl jsem vyhnilý ten mikrospínač.
Dnes dorazil nový, přikládám fotku společně se starým pro porovnání
Přílohy: DSC_2265.JPG ( 2858319b ) - |
|
| |
|
|