| | |
31.07.2013 20:25 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2603983
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Tak u jsem taky dělal "drát okna"
Jen to prosím nikdo nedělejte tak blbě jak já - kdy jsem sundaval ten plastový černý kryt co je na skle u pantu(co je pod ním ten nějaký "silikon" ) tak jsem při jeho odrejpávání odtrhl i drát na vyhřívání okna . Určitě je lepí jak někde píe jumep - napojit se na ty dráty jetě před tímto krytem
Tak u jsem taky dělal "drát okna"
Jen to prosím nikdo nedělejte tak blbě jak já - kdy jsem sundaval ten plastový černý kryt co je na skle u pantu(co je pod ním ten nějaký "silikon" ) tak jsem při jeho odrejpávání odtrhl i drát na vyhřívání okna . Určitě je lepí jak někde píe jumep - napojit se na ty dráty jetě před tímto krytem
|
|
28.09.2013 12:15 -
|
2622427
|
|
Isaspider
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím chlapy.Mám opačný problém.Zadní okno se mi docela dost často otvírá.Nevíte co s tím??Díky za kadou radu
Zdravím chlapy.Mám opačný problém.Zadní okno se mi docela dost často otvírá.Nevíte co s tím??Díky za kadou radu:nevim
|
|
28.09.2013 12:34 -
|
2622444
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Pravděpodobně spínač okna na dveřích. Můe být vadný, nebo je v něm mokro.
Pravděpodobně spínač okna na dveřích. Můe být vadný, nebo je v něm mokro.
|
|
28.09.2013 22:22 -
|
2622773
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Jak říká Mikra, měl jsem stejný problém a pomohlo výměna spínače.
Kupoval jsem tento spínač:
.link.
Jak říká Mikra, měl jsem stejný problém a pomohlo výměna spínače.
Kupoval jsem tento spínač:
http://www.gme.cz/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici/mikrospinac-zippy-dw-n2s-00e1-ea018a-z-p630-262/
|
|
29.09.2013 11:38 -
|
2622892
|
|
Isaspider
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Pánové děkuji.Zkusím to nejdříve prostříkat WD40 a uvidím.Pokud to nepomůe,nastoupí operace s výměnou spínače.Jinak děkuji za odkaz...bude se hodit.Doufám jen,e to nebude s výměnou taková patálie jako se havičkama)
Pánové děkuji.Zkusím to nejdříve prostříkat WD40 a uvidím.Pokud to nepomůe,nastoupí operace s výměnou spínače.Jinak děkuji za odkaz...bude se hodit.Doufám jen,e to nebude s výměnou taková patálie jako se havičkama:-))):palec
|
|
29.09.2013 11:49 -
|
2622894
|
|
jumep
|
|
|
co chces riesit WDckom?
WDcko nie je vseliek a skor to uskodi
v tom spinaci sa zlomila pruzinka a akykolvek mierny otras ho zoplne, pripadne je stale zopnuty a preto otvori pri kazdom otvoreni inych dveri a pod (odblokovanie zamykania)
co chces riesit WDckom?
WDcko nie je vseliek a skor to uskodi
v tom spinaci sa zlomila pruzinka a akykolvek mierny otras ho zoplne, pripadne je stale zopnuty a preto otvori pri kazdom otvoreni inych dveri a pod (odblokovanie zamykania)
|
|
29.09.2013 13:50 -
|
2622964
|
|
Isaspider
|
|
|
Jasně,to chápu...jen mi to začalo dělat předevčírem,kdy byl mrazík.Uvidím dnes.Je lepí počasí a třeba tam opravdu byla voda.Pokud ne,měl by jsi nějaký návod,jak co nejetrněji a nejrychleji spínač vyměnit??
Jasně,to chápu...jen mi to začalo dělat předevčírem,kdy byl mrazík.Uvidím dnes.Je lepí počasí a třeba tam opravdu byla voda.Pokud ne,měl by jsi nějaký návod,jak co nejetrněji a nejrychleji spínač vyměnit??
|
|
29.09.2013 13:53 -
|
2622965
|
|
jumep
|
|
|
ked otvoris okno, zospodu toho drziaku je diera, do nej zatlacis nejakym tenkym srobovakom a stiahnes vrchnu krytku
vycvaknes vypinac a, ustrihnes dratky, naletujes novy a nacvaknes to a zlozis
ked otvoris okno, zospodu toho drziaku je diera, do nej zatlacis nejakym tenkym srobovakom a stiahnes vrchnu krytku
vycvaknes vypinac a, ustrihnes dratky, naletujes novy a nacvaknes to a zlozis
|
|
29.09.2013 14:04 -
|
2622971
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
To Isaspider. Nic neře, udělej co ti radí. Mě se to začalo otevírat v létě za jízdy. Jak píe Jumep, uhnilá pruina mikropstínače.
To Isaspider. Nic neře, udělej co ti radí. Mě se to začalo otevírat v létě za jízdy. Jak píe Jumep, uhnilá pruina mikropstínače.
|
|
29.09.2013 20:19 -
|
2623063
|
|
Isaspider
|
|
|
Jetě maličkost...ten spínač je přímo v tom zámku na okně,e ano??Není dole v zadních dveřích??
Jetě maličkost...ten spínač je přímo v tom zámku na okně,e ano??Není dole v zadních dveřích??:-))
|
|
21.10.2013 20:00 -
|
2628772
|
|
lukdo
|
|
|
lukdo napsal(a): Já mám problém s oknem trochu jiný, nefungovalo otevírání a tak jsem lutý drát propojil s černým u spínače. Spínač sice funguje, ale místo otevření okénka mi otevírá celý kufr a okno nic. Nevím jak to řeit, nemáte někdo podobnou zkuenost? Spínač prostě funguje jako spínač dveří. Ovem servo na otevírání okna je funkční, to jsem odzkouel, kdy jsem do něj pustil proud. Poraďte prosím
Prosím, nikde jsem nenael výe popsaný problém a jeho řeení. Má s tímto někdo zkuenost?
Prosím, nikde jsem nenael výe popsaný problém a jeho řeení. Má s tímto někdo zkuenost?
|
|
03.01.2014 18:12 -
|
2653523
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Po výměně vzpěr pátých dveří + oknovích jsem jezdil asi týden a ve ok,včera ráno,kdy jsem vyjíděl ze zahrady na silnici,kopeček a hned zatáčka,tudí se auto mírně kroutí,se otevřelo zadní okno,bylo mokré,dnes po 20ti km. jízdy,jsem ostřikoval zadní okno,tudí zase mokré,jsem zastavil,spolupracovník vystoupil,zabouchl dveře a zadní okno se zas otevřelo,kdy je sucho,neotvírá se,můe bít zatečená voda,nebo ta pruinka na mikrospínači? Pokud voda,poradí někdo co s tím?
Po výměně vzpěr pátých dveří + oknovích jsem jezdil asi týden a ve ok,včera ráno,kdy jsem vyjíděl ze zahrady na silnici,kopeček a hned zatáčka,tudí se auto mírně kroutí,se otevřelo zadní okno,bylo mokré,dnes po 20ti km. jízdy,jsem ostřikoval zadní okno,tudí zase mokré,jsem zastavil,spolupracovník vystoupil,zabouchl dveře a zadní okno se zas otevřelo,kdy je sucho,neotvírá se,můe bít zatečená voda,nebo ta pruinka na mikrospínači? Pokud voda,poradí někdo co s tím?:nevim
|
|
03.01.2014 18:13 -
|
2653527
|
|
jumep
|
|
|
ja si myslim ze mikrospinac prdol, vymen ho
ja si myslim ze mikrospinac prdol, vymen ho
|
|
03.01.2014 18:21 -
|
2653535
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Není problem ho koupit a vyměnit,ale kdy je sucho,můu praskat dveřma jak chci a nic,otevirání toho okna za sucha i mokra také ok,tak právě nevim,jestli tam není pouze zatečená ta voda,jinak se té výměně nebránim,asi není způsob jak to s tím mikrospínačem potvrdit nebo vyvrátit,e?
Není problem ho koupit a vyměnit,ale kdy je sucho,můu praskat dveřma jak chci a nic,otevirání toho okna za sucha i mokra také ok,tak právě nevim,jestli tam není pouze zatečená ta voda,jinak se té výměně nebránim,asi není způsob jak to s tím mikrospínačem potvrdit nebo vyvrátit,e?
|
|
03.01.2014 18:33 -
|
2653538
|
|
jumep
|
|
|
jedine zeby ti zatekalo priamo do toho vypinaca alebo bol prasknuty kablik ... ale skor si myslim ze je ten vypinac nacaty
jedine zeby ti zatekalo priamo do toho vypinaca alebo bol prasknuty kablik ... ale skor si myslim ze je ten vypinac nacaty
|
|
03.01.2014 18:39 -
|
2653540
|
|
63zdenda
|
|
|
Zítra sundám tu krytku mikrospínače a omrknu to,jetli budou kabliky v pořádku,tak má pravdu,e zbývá u jenom samotný mikrospínač,pokud něco objevim,dám vědět,díky.
Zítra sundám tu krytku mikrospínače a omrknu to,jetli budou kabliky v pořádku,tak má pravdu,e zbývá u jenom samotný mikrospínač,pokud něco objevim,dám vědět,díky.
|
|
03.01.2014 20:32 -
|
2653570
|
|
Mamlas
|
|
|
Byt tebou tak bych to vubec neresil a mikrospinac rovnou vymenil. Beztak na nem neni nic poznat. Vymena je rychlejsi nez jeho zkoumani.
Na jare jsem to taky resil a pul dne jsem hledal a kontroloval. Nakonec jsem mikrospinac vymenil behem pul hodiny a bylo vyreseno.
Byt tebou tak bych to vubec neresil a mikrospinac rovnou vymenil. Beztak na nem neni nic poznat. Vymena je rychlejsi nez jeho zkoumani.
Na jare jsem to taky resil a pul dne jsem hledal a kontroloval. Nakonec jsem mikrospinac vymenil behem pul hodiny a bylo vyreseno.
|
|
03.01.2014 20:41 -
|
2653577
|
|
63zdenda
|
|
|
No akorát jsem byl venku a u nejde ani otevřít,nevíte někdo,jak má vye link standacer,zda se dá koupit v elektře,nebo má pouze speciálka? Jasně,vyměním,psal jsem,e se tomu nebránim,pouze jsem chtěl zjistit,jestli není načlej ten kabílek,nebo zda tam není voda,samotná výměna je brnkačka,díky.
No akorát jsem byl venku a u nejde ani otevřít,nevíte někdo,jak má vye link standacer,zda se dá koupit v elektře,nebo má pouze speciálka? Jasně,vyměním,psal jsem,e se tomu nebránim,pouze jsem chtěl zjistit,jestli není načlej ten kabílek,nebo zda tam není voda,samotná výměna je brnkačka,díky.
|
|
03.01.2014 20:58 -
|
2653591
|
|
Mamlas
|
|
|
Nejjednodussi asi bude to objednat na tom GME a nechat si to poslat. Mozna by ho nekde meli i jinde, ale pochybuju.
Nejjednodussi asi bude to objednat na tom GME a nechat si to poslat. Mozna by ho nekde meli i jinde, ale pochybuju.
|
|
| |
|
|