| | |
13.02.2013 12:30 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2547913
|
|
jumep
|
|
|
ne, z vyrobi ma tu vrstvu, ale aby ich nemuseli menit tak proste spravili navod z dratikom, kazdopadne nove okno musi chodit aj bez dratiku
ne, z vyrobi ma tu vrstvu, ale aby ich nemuseli menit tak proste spravili navod z dratikom, kazdopadne nove okno musi chodit aj bez dratiku
|
|
13.02.2013 13:42 -
|
2547951
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
taky bych ráda otevírala, kdyby to lo (u jsem to nefunkční koupila z bazáru) ..... čekám na jaro. Mám slíbenou opravu. kámo, co dělá v citro, mi to udělá jako fuku.
taky bych ráda otevírala, kdyby to lo (u jsem to nefunkční koupila z bazáru) ..... čekám na jaro:-)). Mám slíbenou opravu.;-) kámo, co dělá v citro, mi to udělá jako fuku.
|
|
13.02.2013 15:16 -
|
2547991
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Mám záruku dva roky, tak uvidím a bude tepleji.
Mám záruku dva roky, tak uvidím a bude tepleji.
|
|
13.02.2013 15:31 -
|
2547992
|
|
jumep
|
|
|
potom ti povedia ze to odislo casom a spravia ti dratik, takto by ti mali este raz vymenit sklo
potom ti povedia ze to odislo casom a spravia ti dratik, takto by ti mali este raz vymenit sklo
|
|
15.02.2013 10:34 -
|
2548610
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Zdravím.Otvírání okna 5.dveří jsem opravil nataením nového drátu a fungovalo to.Teď to přestalo a nejspí bude v háji ten mikrospínač,protoe kdy rozpojím ten konektor a strčím tam roubovák (abych ty kontakty spojil)tak se okno otevře.Nevíte,jak se dostat k tomu mikrospínači?Nechci to rozlámat.Díky.
Zdravím.Otvírání okna 5.dveří jsem opravil nataením nového drátu a fungovalo to.Teď to přestalo a nejspí bude v háji ten mikrospínač,protoe kdy rozpojím ten konektor a strčím tam roubovák (abych ty kontakty spojil)tak se okno otevře.Nevíte,jak se dostat k tomu mikrospínači?Nechci to rozlámat.Díky.:nevim
|
|
15.02.2013 10:44 -
|
2548615
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Kdy přečte todle vlákno od začátku , tak hned v úvodu někde najde odkaz kde jsou i fotky ... na to aby ses k němu dostal ti stačí tenkej roubovák , strčit do dírky zespodu krytky mikrospinace, a tu krytku stáhne ... stačí číst . A najde i odkaz na náhradu mikrospínače za cca 16 Kč , která lze s minimální úpravou pouít místo originálu . Já to dělal tak tři čtyři tejdny zpátky .
Kdy přečte todle vlákno od začátku , tak hned v úvodu někde najde odkaz kde jsou i fotky ... na to aby ses k němu dostal ti stačí tenkej roubovák , strčit do dírky zespodu krytky mikrospinace, a tu krytku stáhne ... stačí číst . A najde i odkaz na náhradu mikrospínače za cca 16 Kč , která lze s minimální úpravou pouít místo originálu . Já to dělal tak tři čtyři tejdny zpátky .
|
|
15.02.2013 11:35 -
|
2548629
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Dík za radu.U to mám opravený.Byla tam voda.Stačilo vyčistit.
Dík za radu.U to mám opravený.Byla tam voda.Stačilo vyčistit.:-d
|
|
05.03.2013 18:50 -
|
2554145
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ve má zde někde ve vlákně
Ve má zde někde ve vlákně :-))
|
|
05.03.2013 19:50 -
|
2554160
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze len citroen, vypinac staci odpojit a bude si myslet ze je to zavrete
myslim ze len citroen, vypinac staci odpojit a bude si myslet ze je to zavrete
|
|
05.03.2013 20:54 -
|
2554184
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Lidi,díky.U jsem objednal novej za 16 korun.O víkendu ho přivezou a pak ho vyměním.Ten starej je kaput.Vůbec necvaká a teče z něj voda.
Lidi,díky.U jsem objednal novej za 16 korun.O víkendu ho přivezou a pak ho vyměním.Ten starej je kaput.Vůbec necvaká a teče z něj voda.
|
|
05.03.2013 21:39 -
|
2554199
|
|
DrMarvin
|
|
|
taky jsem ho dneska menil:=)zima mu moc neprospela..nejdriv sam od sebe otviral a pak uz nesel vubec
vymena na 15minut...a je lepsi sundat celej mechanismus s okna adelat to na stole....nebo mi to prijde lepsi
taky jsem ho dneska menil:=)zima mu moc neprospela..nejdriv sam od sebe otviral a pak uz nesel vubec:D
vymena na 15minut...a je lepsi sundat celej mechanismus s okna adelat to na stole....nebo mi to prijde lepsi
|
|
05.03.2013 22:01 -
|
2554205
|
|
jumep
|
|
|
mno, s tym nesuhlasim, mas skor stastie ze si mohol sundat stierac ....
mno, s tym nesuhlasim, mas skor stastie ze si mohol sundat stierac ....
|
|
05.03.2013 23:28 -
|
2554224
|
|
DrMarvin
|
|
|
jumep napsal(a): mno, s tym nesuhlasim, mas skor stastie ze si mohol sundat stierac ....
stěrač jsem dával před rokem novej a ne jsem ho tam dal jsem to prostřík konkorem a neutáhl nadoraz...ale s citem...stěrač jsem sundal úplně v pohodě:=)
Kadopádně za něj člověk nesmí brát jak vůl....jemně od hrany nadzvedávat, a povolí:=)
stěrač jsem dával před rokem novej a ne jsem ho tam dal jsem to prostřík konkorem a neutáhl nadoraz...ale s citem...stěrač jsem sundal úplně v pohodě:=)
Kadopádně za něj člověk nesmí brát jak vůl....jemně od hrany nadzvedávat, a povolí:=)
|
|
14.04.2013 18:51 -
|
2566911
|
|
ivanivan
|
|
|
Drátek + jsem vyměnil loni, mikrospínač taky a dneska okno zas nechodí . Taky nejde vyhřívání. Můe to být mínusem, nebo se vrátila původní závada?
Drátek + jsem vyměnil loni, mikrospínač taky a dneska okno zas nechodí :nevim . Taky nejde vyhřívání. Můe to být mínusem, nebo se vrátila původní závada?
|
|
14.04.2013 19:13 -
|
2566915
|
|
Mamlas
|
|
|
Privodni kabely v ohybu mezi karoserii a dverma jsi kontroloval?
Privodni kabely v ohybu mezi karoserii a dverma jsi kontroloval?
|
|
14.04.2013 22:13 -
|
2567013
|
|
ivanivan
|
|
|
To jsem zapomněl napsat . Tam jsem kouk hned. 3 byly v pr... a musel jsem je opravit. Projdu je znova a snad máte pravdu .
Vlákna čtu, proto otravuju, jen kdy to nenajdu. A tady větinou najdu.
To jsem zapomněl napsat :-d . Tam jsem kouk hned. 3 byly v pr... a musel jsem je opravit. Projdu je znova a snad máte pravdu :-( .
Vlákna čtu, proto otravuju, jen kdy to nenajdu. A tady větinou najdu.
|
|
22.04.2013 17:59 -
|
2570991
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Tak u mám taky problém s tím oknem...
Proel jsem to celé, ve je v pořádku. plochý vodič nahrazen drátkem nalepeným na okně. Na spojce k mikrospínači mi to otvírá, tak jsem se pustil do mikrospínače, jeliko na spojce mi nedával při zmáčknutí zkrat. Nejdřív jsem ho ale zkusil prozvonit mikrospínač. Ten mi po napíchnutí drátků hned u něj dává zkrat, take je funkční. Pak jsem prozvonil oba vodiče a modrý je hluchý(přeruený). Jal jsem se tedy sundat stěrač, e vyměním ten modrý vodič od mikrospínače ke spojce , ale nejde mi ani za boha sundat. Prostříkal jsem ho uvolňovačem a pořád nic. A to jsem pouil i mírné násilí. Mám strach, e rozstřelím okno.
Tak u mám taky problém s tím oknem...
Proel jsem to celé, ve je v pořádku. plochý vodič nahrazen drátkem nalepeným na okně. Na spojce k mikrospínači mi to otvírá, tak jsem se pustil do mikrospínače, jeliko na spojce mi nedával při zmáčknutí zkrat. Nejdřív jsem ho ale zkusil prozvonit mikrospínač. Ten mi po napíchnutí drátků hned u něj dává zkrat, take je funkční. Pak jsem prozvonil oba vodiče a modrý je hluchý(přeruený). Jal jsem se tedy sundat stěrač, e vyměním ten modrý vodič od mikrospínače ke spojce , ale nejde mi ani za boha sundat. Prostříkal jsem ho uvolňovačem a pořád nic. A to jsem pouil i mírné násilí. Mám strach, e rozstřelím okno.
|
|
23.04.2013 13:06 -
|
2571226
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak ostatní kabely v krku byly OK, ale stejně jsem je vechny ustříhal a vyměnil. Mám uhnilý komplet kabely na okně (levý horní roh). Jde tam tlustý červený a černý a ten na ovládání okna. Asi je to součást okna. Asi to nepůjde nějak opravit - přiletovat? Nedělal to někdo?
Tak ostatní kabely v krku byly OK, ale stejně jsem je vechny ustříhal a vyměnil. Mám uhnilý komplet kabely na okně (levý horní roh). Jde tam tlustý červený a černý a ten na ovládání okna. Asi je to součást okna. Asi to nepůjde nějak opravit - přiletovat? Nedělal to někdo?
|
|
| |
|
|