| | |
18.11.2012 17:05 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2523355
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak jo kdy blbost tak blbost...
Mě to dělal Mistr Růička junior a já také jen pokuřoval,funguje to výborně -okno se otvírá pohybem nahoru a zavírá pohybem dolů
Tak jo kdy blbost tak blbost...:-))))
Mě to dělal Mistr Růička junior a já také jen pokuřoval,funguje to výborně -okno se otvírá pohybem nahoru a zavírá pohybem dolů :-))))
|
|
18.11.2012 17:28 -
|
2523360
|
|
jumep
|
|
|
teraz troska k veci
mal som tu jedno auto kde som to robil asi 2 roky dozadu a zasa to neslo ....
zoberem merak ci je na vypinaci +12, bolo ...
nebola kostra, tak som pre istotu tahal este aj kostru
teraz troska k veci
mal som tu jedno auto kde som to robil asi 2 roky dozadu a zasa to neslo ....
zoberem merak ci je na vypinaci +12, bolo ...
nebola kostra, tak som pre istotu tahal este aj kostru :)
|
|
18.11.2012 19:16 -
|
2523402
|
|
Mamlas
|
|
|
Pri oprave jsem nove natazeny kabel prilepil cernou izolackou. Bohuzel, kdyz se ta izolacka v lete zahrala tak se odlepila. Uz jsem to dvakrat predelaval a stejne to nedrzi.
Nemate nekdo lepsi zpusob jak ten kablik prilepit? Premyslel jsem nad tavnou pistoli.
Pri oprave jsem nove natazeny kabel prilepil cernou izolackou. Bohuzel, kdyz se ta izolacka v lete zahrala tak se odlepila. Uz jsem to dvakrat predelaval a stejne to nedrzi.
Nemate nekdo lepsi zpusob jak ten kablik prilepit? Premyslel jsem nad tavnou pistoli.
|
|
18.11.2012 19:23 -
|
2523405
|
|
jumep
|
|
|
tavna spravi to iste - roztece sa ked na to zasvieti slnko ...
odporucam cierny silikon, overene a da sa to aj pekne spravit
tavna spravi to iste - roztece sa ked na to zasvieti slnko ...
odporucam cierny silikon, overene a da sa to aj pekne spravit
|
|
17.01.2013 23:46 -
|
2539750
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Zdravím,
U mne se zase objevila jiná závada.
Včera po odemknutí auta se mi otevřelo páté okno. Tak jsem to zabouchl, nastartoval a odjel.
Kdy jsem pak zastavil a otevřel dveře, cvak a páté okno zase otevřelo.
Nevím zdali to nějak souvisí se závadou která se objevila současně s touto.
Ale to u je do jiné diskuzi.
Nemáte nápad?
Zdravím,
U mne se zase objevila jiná závada.
Včera po odemknutí auta se mi otevřelo páté okno. Tak jsem to zabouchl, nastartoval a odjel.
Kdy jsem pak zastavil a otevřel dveře, cvak a páté okno zase otevřelo.
Nevím zdali to nějak souvisí se závadou která se objevila současně s touto.
Ale to u je do jiné diskuzi.
Nemáte nápad?
|
|
18.01.2013 00:00 -
|
2539755
|
|
jumep
|
|
|
bud kable v krku alebo samotny mikrospinac .. troska citaj skor ako zacnes pisat
bud kable v krku alebo samotny mikrospinac .. troska citaj skor ako zacnes pisat
|
|
18.01.2013 00:07 -
|
2539757
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Mikrospínač je nový měněn v létě minulý rok.
Taky mne napadlo e by to mohli dělat kabely ale proč v tu samou dobu přestal fungovat zadní stěrač i ostřikování zadního okna ale pře BSI ten stěrač spustím?
No je to veselé kdy vdy kdy odemknu auto nebo po kadé jízdě otevřu dveře a otevře se i páté okno .-)
Mikrospínač je nový měněn v létě minulý rok.
Taky mne napadlo e by to mohli dělat kabely ale proč v tu samou dobu přestal fungovat zadní stěrač i ostřikování zadního okna ale pře BSI ten stěrač spustím?
No je to veselé kdy vdy kdy odemknu auto nebo po kadé jízdě otevřu dveře a otevře se i páté okno .-)
|
|
18.01.2013 00:10 -
|
2539760
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
bobe napsal(a): No je to veselé kdy vdy kdy odemknu auto nebo po kadé jízdě otevřu dveře a otevře se i páté okno .-)
kable, kable,kable,kable,kable,kable zkrat a prostě kable a věř, jestli by to náhodou nebyly káble, tak to budou káble , návody tady jsou, pohledej
a nemusí za svým příspěvkem dělat dalí, dej editovat a můe ho doplnit, nebo upravit ... dole zmáčkne uloit změny
kable, kable,kable,kable,kable,kable zkrat a prostě kable a věř, jestli by to náhodou nebyly káble, tak to budou káble , návody tady jsou, pohledej
a nemusí za svým příspěvkem dělat dalí, dej editovat a můe ho doplnit, nebo upravit ... dole zmáčkne uloit změny
|
|
24.01.2013 20:01 -
|
2541929
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak já opět nějak vyčnívám z davu , protoe u mě "neotvírání" pátýho okna bylo ( zatím je ) způsobeno právě mikrospínačem .
Dnes jsem neotevřel , tak jsem pouil "Hledat" a přečetl vech 11 stránek . Chtěl jsem okno otevřít jak se píe e po demontái čalounění na dveřích ... bla , bla ... jak je popsáno . No mě to nelo . Hejbal jsem s tím bílým plastovým táhlem a nic . Moná jsem nenael to správné bílé něco , musím se jetě kouknout znovu na zde umístěný fotky . Pak mě napadlo zkusit jestli je na spínači vůbec napětí . Propíchl jsem izolace drátů před mikrospínačem a naměřil . Propojil jsem oba dráty a cvak - okno se otevřelo . Tak jsem rozdělal mikrospínač - byl v něm "uhnilej" ten prunej kontakt . Ucvakl jsem ho , abych podle něj koupil nějakou náhradu , jak zde byl odkaz na mikrospínač ZIPPY . A teď kdy na to koukám , tak si říkám e bych ho i opravil , nápad je , ale mám ustřiený ty dráty , tak asi prvně zkusím koupit náhradu za těch pár kaček .
Tak já opět nějak vyčnívám z davu , protoe u mě "neotvírání" pátýho okna bylo ( zatím je ) způsobeno právě mikrospínačem .
Dnes jsem neotevřel , tak jsem pouil "Hledat" a přečetl vech 11 stránek . Chtěl jsem okno otevřít jak se píe e po demontái čalounění na dveřích ... bla , bla ... jak je popsáno . No mě to nelo . Hejbal jsem s tím bílým plastovým táhlem a nic . Moná jsem nenael to správné bílé něco , musím se jetě kouknout znovu na zde umístěný fotky . Pak mě napadlo zkusit jestli je na spínači vůbec napětí . Propíchl jsem izolace drátů před mikrospínačem a naměřil . Propojil jsem oba dráty a cvak - okno se otevřelo . Tak jsem rozdělal mikrospínač - byl v něm "uhnilej" ten prunej kontakt . Ucvakl jsem ho , abych podle něj koupil nějakou náhradu , jak zde byl odkaz na mikrospínač ZIPPY . A teď kdy na to koukám , tak si říkám e bych ho i opravil , nápad je , ale mám ustřiený ty dráty , tak asi prvně zkusím koupit náhradu za těch pár kaček .
Přílohy: mikro.jpg ( 316628b ) - mikro2.jpg ( 581857b ) - |
|
24.01.2013 20:16 -
|
2541945
|
|
jumep
|
|
|
aj spinac je normalna vec a niekde je tu k nemu popis, v GM sa da kupit podobny a usposobit
a mal som tu uz par pripadov ked som musel natahovat k vypinacu aj kostru
(vypinac overis lahko - ked stlacis, nebudes ho pocut tuknut)
aj spinac je normalna vec a niekde je tu k nemu popis, v GM sa da kupit podobny a usposobit
a mal som tu uz par pripadov ked som musel natahovat k vypinacu aj kostru
(vypinac overis lahko - ked stlacis, nebudes ho pocut tuknut)
|
|
24.01.2013 20:23 -
|
2541947
|
|
M.P
|
|
|
Jasně ... vím o tom z GM , vak to mám tady pročtený .
A teď u vím i proč mi nelo okno otevřít "nouzově" tím bílým pístkem . Já ho tahal dolů jako do toho el. pohonu , musí se vysunovat ...
Jasně ... vím o tom z GM , vak to mám tady pročtený .
A teď u vím i proč mi nelo okno otevřít "nouzově" tím bílým pístkem . Já ho tahal dolů jako do toho el. pohonu , musí se vysunovat ...
|
|
25.01.2013 23:37 -
|
2542187
|
|
M.P
|
|
|
Tak hotovo . Spínač za 16 kaček z GM , chvilka práce , a u zase otvírám ... můu frajeřit před éfem jak tu někdo psal k čemu e to otvírání okna je .
Tak hotovo . Spínač za 16 kaček z GM , chvilka práce , a u zase otvírám ... můu frajeřit před éfem jak tu někdo psal k čemu e to otvírání okna je .
|
|
29.01.2013 19:04 -
|
2542990
|
|
M.P
|
|
|
Tak teprve dnes jsem si viml , e na mojem skle je ji provedena oprava v Citroenu , tak jak je v pdf příloze co sem dával jumep v příspěvku na straně 4 ( 17.12.2009 ). Take se to podělalo ji majiteli v Belgii a dělali to tam . Je to tak hezky udělaný e si toho tenkého drátečku po kraji skla ani nevimnete , a je celej schovanej pod černou fólií .
Tak teprve dnes jsem si viml , e na mojem skle je ji provedena oprava v Citroenu , tak jak je v pdf příloze co sem dával jumep v příspěvku na straně 4 ( 17.12.2009 ). Take se to podělalo ji majiteli v Belgii a dělali to tam . Je to tak hezky udělaný e si toho tenkého drátečku po kraji skla ani nevimnete , a je celej schovanej pod černou fólií .
|
|
29.01.2013 19:23 -
|
2542993
|
|
jumep
|
|
|
daval som aj ja lakovany drot, ale nejako to nevydrzalo, asi trafo lakovany drot nebol dobry
davam tam utp kabel a ako som pisal, uz 2x bolo treba aj kostriaci kabel a ten twist sa tam potom krasne oplati pouzit a je to dost tenke ze sa to da pekne schovat pod silikon a ked sa cloveku s tym chce hrat tak to spravi ze to neni tiez vidiet
daval som aj ja lakovany drot, ale nejako to nevydrzalo, asi trafo lakovany drot nebol dobry :)
davam tam utp kabel a ako som pisal, uz 2x bolo treba aj kostriaci kabel a ten twist sa tam potom krasne oplati pouzit a je to dost tenke ze sa to da pekne schovat pod silikon a ked sa cloveku s tym chce hrat tak to spravi ze to neni tiez vidiet
|
|
12.02.2013 18:09 -
|
2547725
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Dnes mi měnili okno pátých dveří, samo se mi vysypalo.Nové okno a el.otvírání nefunguje, u starého okna u to bylo řeené tím překlenutím dvěma vodiči.Je moné e u na novém okně je to nefunkční ??
Spí jen pro zajímavost, já to stejně nikdy nepouíval a nevadí mi kdy to nebude otvírací.
Dnes mi měnili okno pátých dveří, samo se mi vysypalo.Nové okno a el.otvírání nefunguje, u starého okna u to bylo řeené tím překlenutím dvěma vodiči.Je moné e u na novém okně je to nefunkční ??
Spí jen pro zajímavost, já to stejně nikdy nepouíval a nevadí mi kdy to nebude otvírací.
|
|
12.02.2013 20:48 -
|
2547770
|
|
jumep
|
|
|
tak to reklamuj, zozaciatku sa tie okna menili kvoli tomu, potom zacali robit dratik
ps. nechapem ako niekto to moze nevyuzivat )
tak to reklamuj, zozaciatku sa tie okna menili kvoli tomu, potom zacali robit dratik
ps. nechapem ako niekto to moze nevyuzivat :)))
|
|
13.02.2013 04:53 -
|
2547871
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Začali robi dratik, jakoe u z výroby to okno má drátky nalepené na okně ??
Začali robi dratik, jakoe u z výroby to okno má drátky nalepené na okně ??
|
|
13.02.2013 05:31 -
|
2547872
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No já jsem byl před dvěma lety ikovný. Nelo mi otevírání okna, tak jsem se rýpal roubovákem kolem těch drátků a vysypalo se mi na hlavu. Vyměnili ve značkovém servisu za nové a ve funguje normálně - take jak psáno včera - reklamovat.
No já jsem byl před dvěma lety ikovný. Nelo mi otevírání okna, tak jsem se rýpal roubovákem kolem těch drátků a vysypalo se mi na hlavu. Vyměnili ve značkovém servisu za nové a ve funguje normálně - take jak psáno včera - reklamovat.
|
|
| |
|
|