| | |
08.06.2012 20:38 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2483016
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Zdravim majstri setko som skusil a zistil ze do zlteho nejde prud teda ide ale slaby 0,98 volta ... poprosim kde najdem koniec toho zlteho by som ho nahradil druhym pevnejsim kablom popripade poceste premerat ci tam nie je tych 5v dakujem
Zdravim majstri setko som skusil a zistil ze do zlteho nejde prud teda ide ale slaby 0,98 volta ... poprosim kde najdem koniec toho zlteho by som ho nahradil druhym pevnejsim kablom popripade poceste premerat ci tam nie je tych 5v dakujem :)
|
|
09.06.2012 19:58 -
|
2483110
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Chtěl bych namontovat spínač na litu osvětlení SPZ,jak mám připojit elektriku?Mám to natáhnout zpod toho krytu co je na okně?
Chtěl bych namontovat spínač na litu osvětlení SPZ,jak mám připojit elektriku?Mám to natáhnout zpod toho krytu co je na okně?
|
|
11.06.2012 22:30 -
|
2483499
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Tak mám také problém se samovolně se otvírajícím oknem. Zatím to není moc často, ale asi se to bude zhorovat.
Přečetl jsem si diskuzi ale nenael jsem nějaký spolehlivý recept jak poznat, jestli jsou to káble v krku, nebo mikrospínač. Dá se to nějak rozeznat?
Tak mám také problém se samovolně se otvírajícím oknem. Zatím to není moc často, ale asi se to bude zhorovat.
Přečetl jsem si diskuzi ale nenael jsem nějaký spolehlivý recept jak poznat, jestli jsou to káble v krku, nebo mikrospínač. Dá se to nějak rozeznat?
|
|
11.06.2012 22:32 -
|
2483500
|
|
jumep
|
|
|
jednoducho rozpoj na okne kablik (pod tou plastovou krytkou) co ide na spinac, ak to prestane, je to jasny vypinac
(ak to je inak vypinac, staci po nom poklepat a okno cvakne, ale nie vzdy)
jednoducho rozpoj na okne kablik (pod tou plastovou krytkou) co ide na spinac, ak to prestane, je to jasny vypinac
(ak to je inak vypinac, staci po nom poklepat a okno cvakne, ale nie vzdy)
|
|
11.06.2012 22:56 -
|
2483505
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
takze zaklad je merak kupil som a viem co a ako ...
u mna bol preruseny kabel pri vypinaci ten modry a to tak ze pukla buzirka a to vlhko sosobilo to ze sa vo vnutri med uplne rozpadla na zeleny prach ! takze premerat kable odstrihnut pri vypinaci premerat ci ide ak ano drzim palce pri prepchavani kablikov najlepsie to ide z vonku dovnutra pod stieracom ...
mal som preruseny vodic aj na skle potom postup ako hore ...
mimochodom bol som v citrone predava sa iba komplet sada kabliky, vypinac a plast za 45 zmrdi !
este som chcel dodat jemne sa da odklonit ten plast kde su zaliate vodice a popod neho potiahnut kabel lepsie to drzi ... inac aku pasku tam davat mne tam specialna z baumaxu nechce drzat
takze zaklad je merak kupil som a viem co a ako ...
u mna bol preruseny kabel pri vypinaci ten modry a to tak ze pukla buzirka a to vlhko sosobilo to ze sa vo vnutri med uplne rozpadla na zeleny prach ! takze premerat kable odstrihnut pri vypinaci premerat ci ide ak ano drzim palce pri prepchavani kablikov najlepsie to ide z vonku dovnutra pod stieracom ...
mal som preruseny vodic aj na skle potom postup ako hore ...
mimochodom bol som v citrone predava sa iba komplet sada kabliky, vypinac a plast za 45 zmrdi !
este som chcel dodat jemne sa da odklonit ten plast kde su zaliate vodice a popod neho potiahnut kabel lepsie to drzi ... inac aku pasku tam davat mne tam specialna z baumaxu nechce drzat :(
|
|
11.06.2012 22:57 -
|
2483506
|
|
jumep
|
|
|
keby si viac cital, dozvies sa ze mame vypinace
keby si viac cital, dozvies sa ze mame vypinace :P
|
|
11.06.2012 23:00 -
|
2483507
|
|
masloxy
|
|
|
nenasiel som de ? ak myslis toto nevedel som sa vysomarit z toho
.link.
nenasiel som de ? ak myslis toto nevedel som sa vysomarit z toho
http://www.wagnergmbh.de/downloads/Saia_Miniatur-_und_Mikrosch.pdf
|
|
11.06.2012 23:04 -
|
2483508
|
|
jumep
|
|
|
nie, asi v bordeli ktory tu s oblubou robia ludia to je v inom vlakne, bol tam link priamo na GME (a som lenivy to teraz hladat)
nie, asi v bordeli ktory tu s oblubou robia ludia to je v inom vlakne, bol tam link priamo na GME (a som lenivy to teraz hladat)
|
|
12.06.2012 23:55 -
|
2483698
|
|
masloxy
|
|
|
neviem ho naist by som kupel do zasoby ...
neviem ho naist by som kupel do zasoby ...
|
|
13.06.2012 11:54 -
|
2483721
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.gme.sk/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici/mikrospinac-zippy-dw-n2s-00e1-ea018a-z-p630-262/
|
|
02.07.2012 23:41 -
|
2489628
|
|
masloxy
|
|
|
inac doporucujem lepit kabel na okno tavnou pistolou dnes som to urobil lebo izolacka sa odliepa a drzi to paradne
inac doporucujem lepit kabel na okno tavnou pistolou dnes som to urobil lebo izolacka sa odliepa a drzi to paradne :)
|
|
22.09.2012 16:39 -
|
2507045
|
|
Losapa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj, u mám taky opraveno pouíváme to teďka furt Díky za návod.
Ahoj, u mám taky opraveno pouíváme to teďka furt:) Díky za návod.
|
|
23.09.2012 22:22 -
|
2507297
|
|
beky
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Tavnou nedoporučuju. V létě se sklo rozpeklo, tavná povolila a při ochlazení chytla ke gumě okolo okna. Výsledkem bylo, e okno stejně nelo otevřít, jak bylo přilepené Teď jsem tam hodil čirý silikon a bez problémů
Tavnou nedoporučuju. V létě se sklo rozpeklo, tavná povolila a při ochlazení chytla ke gumě okolo okna. Výsledkem bylo, e okno stejně nelo otevřít, jak bylo přilepené :-d Teď jsem tam hodil čirý silikon a bez problémů
|
|
17.11.2012 19:14 -
|
2523076
|
|
michael
|
Město: Budislav, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
pěkná blbost nedělejte to podle tohoto návodu , já to udělal a nejde mi centrál ani okno. nevím co stím mám dělat.
pěkná blbost nedělejte to podle tohoto návodu , já to udělal a nejde mi centrál ani okno. nevím co stím mám dělat. :-((((
|
|
17.11.2012 20:55 -
|
2523150
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
michael napsal(a): pěkná blbost nedělejte to podle tohoto návodu , já to udělal a nejde mi centrál ani okno. nevím co stím mám dělat.
a ty si čo za Belmondo, vlítne jsem jako velká voda a tvrdí, e to nejde, ani nevíme co nejde, podle kterého návodu a jestli to nebude spíe majitelem auta - umělcem, my ostatní jsme to (jestli se teda náhodou jedná o otvírání okna 5. dveří) udělali dle tého blbého návodu a normál funguje a jinak vítej v clubu
a ty si čo za Belmondo, vlítne jsem jako velká voda a tvrdí, e to nejde, ani nevíme co nejde, podle kterého návodu a jestli to nebude spíe majitelem auta - umělcem, my ostatní jsme to (jestli se teda náhodou jedná o otvírání okna 5. dveří) udělali dle tého blbého návodu a normál funguje ;-) a jinak vítej v clubu
|
|
17.11.2012 21:02 -
|
2523161
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Pablik1 napsal(a): Henry napsal(a): michael napsal(a): pěkná blbost nedělejte to podle tohoto návodu , já to udělal a nejde mi centrál ani okno. nevím co stím mám dělat. Záleí který návod myslí?? Podle toho návodu co je tady na klubu jsem to dělal já a funguje to perfektně. Co s tím dělat??? Svěřit odborníkovi - stačí učeň 1. ročníku elektro. Hele Henry tys to dělal?Já jo a vím co je to za jebá....nu a dělal jsem to u x.krát...nejdřív okno,pak stěrač a pak zámek+přidával jsem osvětlení červené při otevření kufru(navíc bezpečnost)-foto dodám na profil.jináč jsem otvírání okna dělal jinak a funguje a bude fungovat a já u tady nebudu...hemerite
hele hele, ádná jebka to teda není, normál jsem seděl v křesílku, cígo v hubě a jeden dobrovolník zvaný BERY mi to na srazu jen tak mezi řečí spravil, včetně mikrospínače cca za 15-20minut
hele hele, ádná jebka to teda není, normál jsem seděl v křesílku, cígo v hubě a jeden dobrovolník zvaný BERY mi to na srazu jen tak mezi řečí spravil, včetně mikrospínače cca za 15-20minut :-))))
|
|
17.11.2012 22:04 -
|
2523202
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
najk napsal(a): hele hele, ádná jebka to teda není, normál jsem seděl v křesílku, cígo v hubě a jeden dobrovolník zvaný BERY mi to na srazu jen tak mezi řečí spravil, včetně mikrospínače cca za 15-20minut jákno:zlomené draty=vyměna,stěrač:zlomené dráty=výměna,zámek záhada řejmě jak jsem hýbal s dráty se to chytlo,stěrač:zlomené dráty=výměna a to není práce na 20min a to jsem vykouřil 20-30cig.ps.mikrospínač u tam je jen na ozdobu otvírám u altry zvonkovým sp.
hele hele, ádná jebka to teda není, normál jsem seděl v křesílku, cígo v hubě a jeden dobrovolník zvaný BERY mi to na srazu jen tak mezi řečí spravil, včetně mikrospínače cca za 15-20minut :-)))) já:okno:zlomené draty=vyměna,stěrač:zlomené dráty=výměna,zámek záhada řejmě jak jsem hýbal s dráty se to chytlo,stěrač:zlomené dráty=výměna a to není práce na 20min a to jsem vykouřil 20-30cig.ps.mikrospínač u tam je jen na ozdobu otvírám u altry zvonkovým sp.
|
|
17.11.2012 22:05 -
|
2523204
|
|
Henry
|
|
|
To: Pablik1
Najk byl rychlejí.
Dělal jsem to jen jednou, protoe C5 mám jen jednu. Nejsem tak rychlý jak Bery, ale za 45 minut nebylo co dělat. Jenom jsem ten drát zalepil černou samolepkou původně určenou na "B" stloupek Favorita. Drí jako "býk"
To: Pablik1
Najk byl rychlejí. :palec
Dělal jsem to jen jednou, protoe C5 mám jen jednu. :-o Nejsem tak rychlý jak Bery, ale za 45 minut nebylo co dělat. :-o Jenom jsem ten drát zalepil černou samolepkou původně určenou na "B" stloupek Favorita. Drí jako "býk";-)
|
|
| |
|
|