| | |
15.08.2008 11:29 -
Sklápění zrcátek II
|
166751
|
|
Jeffrey
|
|
|
Ahoj, poraďte někdo, jak se dá setelovat chod sklápění zrcátka. Levé mi zavírá a do okna. Ani nevím, jak se do toho dostat, tak ne něco začnu, jestli s tím někdo nemáte zkuenosti. Díky
Ahoj, poraďte někdo, jak se dá setelovat chod sklápění zrcátka. Levé mi zavírá a do okna. Ani nevím, jak se do toho dostat, tak ne něco začnu, jestli s tím někdo nemáte zkuenosti. Díky
|
|
09.09.2008 21:53 -
Re: Sklápění zrcátek II
|
166752
|
|
m.sanchez
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Mám stejnýproblém, ale s pravým, tak mi jde a do skel. Nedej boe zamknout a pak zavřít teprve okna. To by bylo asi drahý.
Mám stejnýproblém, ale s pravým, tak mi jde a do skel. Nedej boe zamknout a pak zavřít teprve okna. To by bylo asi drahý.
|
|
21.10.2008 23:49 -
|
166753
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Jak vidím je to problém u vícero vozů. Mě to dělá levé zrcátko. Sluně odřené od zavírajícího okna.Nebyli mi schopni odpovědět ani v Citroen servisu.
Jak vidím je to problém u vícero vozů. Mě to dělá levé zrcátko. Sluně odřené od zavírajícího okna.Nebyli mi schopni odpovědět ani v Citroen servisu. :-(
|
|
26.10.2008 15:50 -
|
166754
|
|
assasin
|
|
|
Mal som včera rozobrané žavé zrkadlo "do róbika", bohuial čas kde je motorček pre sklápanie bola pokodená, vlastne to bol dôvod rozobratia, preto neviem ako je to vo vnútri motorčeka keď je to OK. Boli tam vylámané plastové dorazy a preto sa aj motorček dokázal krúti viac ako by mal. Túto čas som vymenil za dobrú, kúpenú na vrakovisku. Teraz obe zrkadlá pracujú bez problémov. Odhadujem, e tam má problém s týmito dorazmi.
Mal som včera rozobrané žavé zrkadlo "do róbika", bohuial čas kde je motorček pre sklápanie bola pokodená, vlastne to bol dôvod rozobratia, preto neviem ako je to vo vnútri motorčeka keď je to OK. Boli tam vylámané plastové dorazy a preto sa aj motorček dokázal krúti viac ako by mal. Túto čas som vymenil za dobrú, kúpenú na vrakovisku. Teraz obe zrkadlá pracujú bez problémov. Odhadujem, e tam má problém s týmito dorazmi.
|
|
29.10.2008 14:27 -
|
166755
|
|
Jeffrey
|
|
|
Díky za info, zřejmě to bude ono. Jetě jsem to zrcátko nerozebíral, tak kdyby někdo poradil, budu moc rád.
Díky za info, zřejmě to bude ono. Jetě jsem to zrcátko nerozebíral, tak kdyby někdo poradil, budu moc rád.
|
|
29.10.2008 17:51 -
|
166756
|
|
assasin
|
|
|
na to robil návod igok a darja tu .link.
na to robil návod igok a darja tu http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-84656889
|
|
31.05.2009 12:49 -
|
661152
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ten link na návod mi nefunguje - můete mi někdo prosím poslat funkční odkaz? Dík
Ten link na návod mi nefunguje - můete mi někdo prosím poslat funkční odkaz? Dík
|
|
15.02.2012 09:32 -
|
2451526
|
|
Gesker
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím. Mám citroen C5 II 2.HDI s elektricky sklápatežnými sklami. Máte niekto návod ako rozobra spätné sklápacie zrkadlá? Pravé zrkadlo mám pokodené lebo niaký dobrák mi ho na parkovisku vyklopil ked bolo pri zamknutí sklopené a teraz sa sklápa ale nevracia spä do vyklopenej polohy a ked idem jazdi musim ho "manualne" dáva spä a je to dos otravné. Budem vdačný za akukožvek radu.
Zdravím. Mám citroen C5 II 2.HDI s elektricky sklápatežnými sklami. Máte niekto návod ako rozobra spätné sklápacie zrkadlá? Pravé zrkadlo mám pokodené lebo niaký dobrák mi ho na parkovisku vyklopil ked bolo pri zamknutí sklopené a teraz sa sklápa ale nevracia spä do vyklopenej polohy a ked idem jazdi musim ho "manualne" dáva spä a je to dos otravné. Budem vdačný za akukožvek radu.
|
|
25.06.2013 21:35 -
|
2592761
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
nastal mi problém se zrcátky. Jednou se zničeho nic samy po zavření dveří samy zavřely, u nereagovaly na klíček (zamknout-odemknout), tak jsme je museli násilím otevřít , protoe bez zrcadel se v zahraničí a celá treka domů nedá jet. Motorky od té chvíle ani neuknou. Ví někdo, kde se zakopal pes? Nenala jsem k tomu nic konkrétního, kdo by měl stejnou potí. Dík za info.
nastal mi problém se zrcátky. Jednou se zničeho nic samy po zavření dveří samy zavřely, u nereagovaly na klíček (zamknout-odemknout), tak jsme je museli násilím otevřít :-((((, protoe bez zrcadel se v zahraničí a celá treka domů nedá jet. Motorky od té chvíle ani neuknou. Ví někdo, kde se zakopal pes? Nenala jsem k tomu nic konkrétního, kdo by měl stejnou potí. Dík za info.
|
|
25.06.2013 21:43 -
|
2592762
|
|
jumep
|
|
|
ak nereaguju na tlacitko tak tazko povedat, skusil by som si pozicat druhy ovladaci panel a ak nepomoze tak asi budes muset niekoho navstivit
ak nereaguju na tlacitko tak tazko povedat, skusil by som si pozicat druhy ovladaci panel a ak nepomoze tak asi budes muset niekoho navstivit
|
|
26.06.2013 09:34 -
|
2592900
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
ta kára si opravdu ije vlastní ivot! Dnes jsem ráno zkusila to nejjednoduí, co mne napadlo. Zkusit to oním knoflíkem na ovládání zrcátek. A ono to zabralo! Tak se mi uíčka opět zavírají! Moná, e tam bude někde jetě něco, protoe občas odmítne poslunost okýnko, ale prozatím problém vyřeen. . Díky za infa.
ta kára si opravdu ije vlastní ivot! Dnes jsem ráno zkusila to nejjednoduí, co mne napadlo. Zkusit to oním knoflíkem na ovládání zrcátek. A ono to zabralo! Tak se mi uíčka opět zavírají! Moná, e tam bude někde jetě něco, protoe občas odmítne poslunost okýnko, ale prozatím problém vyřeen. ;) :palec. Díky za infa.
|
|
26.06.2013 18:57 -
|
2593056
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ahoj vichni,chtěl bych se zeptat,u mojí C5 II funguje sklápění zrcátek při otevření a zavření dálkovym ovládačem,kamarád má C5 I,jemu se to odklápí a vloí klíček a zapne zapalování,s tím u to koupil,tak neví,jestli to je orginál,nebo nějaká úprava,je to dobrá vychytávka na zimu,kdy my to zapadalo sněhem a zmrzlo,myslel jsem,e to ty zrcátka nepřeijí,věci na očistu ledu jsem měl v autě,díky
Ahoj vichni,chtěl bych se zeptat,u mojí C5 II funguje sklápění zrcátek při otevření a zavření dálkovym ovládačem,kamarád má C5 I,jemu se to odklápí a vloí klíček a zapne zapalování,s tím u to koupil,tak neví,jestli to je orginál,nebo nějaká úprava,je to dobrá vychytávka na zimu,kdy my to zapadalo sněhem a zmrzlo,myslel jsem,e to ty zrcátka nepřeijí,věci na očistu ledu jsem měl v autě,díky ;-)
|
|
26.06.2013 19:24 -
|
2593062
|
|
jumep
|
|
|
to je rozdiel medzi C5 1 a 2
C5 1 = deaktivovatelne sklapanie zrkadiel, tieto sa rozklapaju az po zapnuti klucika
C5 2 = daju sa deaktivovat len diagnostikou a ked ich tam deaktivujes tak nechodi ani tlacitko
povedal by som ze upgrade k horsiemu ...
to je rozdiel medzi C5 1 a 2
C5 1 = deaktivovatelne sklapanie zrkadiel, tieto sa rozklapaju az po zapnuti klucika
C5 2 = daju sa deaktivovat len diagnostikou a ked ich tam deaktivujes tak nechodi ani tlacitko
povedal by som ze upgrade k horsiemu ...
|
|
| |
|
|