| | |
13.02.2008 14:36 -
Zatékání do auta u spolujezdce
|
166511
|
|
beefeater1
|
Město: Pisek, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím Vás, kdy zajedu do myčky, tak mi začne vytékat voda u spolujezdce pod příhrádkou. V citroenu mi řekli, e to můe dělat to, e se voda při mití podvozku natáhne do větráku a pak to někde vyteče, co si myslím, e je blbost, protoe i při deti mi to začne kapat. Někdy to vytéká i u spolujezdce jak fouká větrák, ale stále více to začíná téci pod tou přihrádkou. Chci se zeptat, dělá Vám to také? ne pojedu zase do citroenu a platit za nesmyslné opravy........, které nikam nevedou......děkuji moc, mám Citroen C5 break 2.0 Hdi 2001
Zdravím Vás, kdy zajedu do myčky, tak mi začne vytékat voda u spolujezdce pod příhrádkou. V citroenu mi řekli, e to můe dělat to, e se voda při mití podvozku natáhne do větráku a pak to někde vyteče, co si myslím, e je blbost, protoe i při deti mi to začne kapat. Někdy to vytéká i u spolujezdce jak fouká větrák, ale stále více to začíná téci pod tou přihrádkou. Chci se zeptat, dělá Vám to také? ne pojedu zase do citroenu a platit za nesmyslné opravy........, které nikam nevedou......děkuji moc, mám Citroen C5 break 2.0 Hdi 2001
|
|
13.02.2008 19:47 -
Re: Zatékání do auta u spolujezdce
|
166512
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Vzhladom na rocnik tvojho auta predpokladam ze nie si jeho prvy majitel. Takze moj predpoklad je, ze predchadzajuci majitel menil celne sklo v hodne lacnom servise. Ja som mal ten isty problem v mojom predchadzajucom aute (fiat Croma). V sklo-servise jednoducho odflakly pripravu (odmastnenie skla). Sklo nebolo prilepene po celom obvode a na mycke alebo pri vacsom dazdi tiekla do auta voda. Neprilepene miesto bolo mozne vidiet pri potlaceni skla z vnutra smerom von.
Vzhladom na rocnik tvojho auta predpokladam ze nie si jeho prvy majitel. Takze moj predpoklad je, ze predchadzajuci majitel menil celne sklo v hodne lacnom servise. Ja som mal ten isty problem v mojom predchadzajucom aute (fiat Croma). V sklo-servise jednoducho odflakly pripravu (odmastnenie skla). Sklo nebolo prilepene po celom obvode a na mycke alebo pri vacsom dazdi tiekla do auta voda. Neprilepene miesto bolo mozne vidiet pri potlaceni skla z vnutra smerom von.
|
|
16.03.2009 10:53 -
|
659327
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Zdravím,mám ten samý problém ,e mi zatéká do auta ze strany spolujezdce.Objevý se to po delím deti.Je moné ,aby to nateklo skrz dveře,myslím tím kolem obloení.Není to nějak hrozné ta voda zůstává v tom lábku těsnící gumy dole na prahu ,ale i tak mě to tve.
Zdravím,mám ten samý problém ,e mi zatéká do auta ze strany spolujezdce.Objevý se to po delím deti.Je moné ,aby to nateklo skrz dveře,myslím tím kolem obloení.Není to nějak hrozné ta voda zůstává v tom lábku těsnící gumy dole na prahu ,ale i tak mě to tve.:-((((
|
|
16.03.2009 12:04 -
|
659330
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahoj, kámo kdysi po bouračce řeil to samé, taky mu teklo u spolujezdce.. Kdy se otevře haupna, tak u spodní části okna je černá plastová lita tu myslím sundaval a pod ní něco podlepoval nějakým spel lepidlem proti vodě. Tím byl problém vyřeen. To je ve co si pamatuji.
Ahoj, kámo kdysi po bouračce řeil to samé, taky mu teklo u spolujezdce.. Kdy se otevře haupna, tak u spodní části okna je černá plastová lita tu myslím sundaval a pod ní něco podlepoval nějakým spel lepidlem proti vodě. Tím byl problém vyřeen. To je ve co si pamatuji.
|
|
16.03.2009 15:55 -
|
659336
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
bo taky můe bejt ucpanej odtok děový vody kanálkem pod auto, větinou listí a ták ( pod oknem v motorovým prostoru v rohu to bejvá ), kámoe to takhle vyplavilo v myčce, e mu skoro nestačily gumofky...
bo taky můe bejt ucpanej odtok děový vody kanálkem pod auto, větinou listí a ták ( pod oknem v motorovým prostoru v rohu to bejvá ), kámoe to takhle vyplavilo v myčce, e mu skoro nestačily gumofky...
|
|
16.03.2009 19:57 -
|
659341
|
|
Darja
|
|
|
Buchta: no nevim, jestli auta bez sibru maji nejaky odtok hadickama...
Bytldzus: jdi proste po stopach vody. Suchym ubrouskem zjistis, kde je to vlhke a stopuj. Muze to byt fakt pitomost, jako odchliple tesneni
Buchta: no nevim, jestli auta bez sibru maji nejaky odtok hadickama...
Bytldzus: jdi proste po stopach vody. Suchym ubrouskem zjistis, kde je to vlhke a stopuj. Muze to byt fakt pitomost, jako odchliple tesneni
|
|
16.03.2009 20:08 -
|
659343
|
|
jumep
|
|
|
jedine odtoky co som nasiel na darcovskom aute su vpredu pod plastom predneho okna a vyustuju hadicami dole pod plastovym podblatnikom .... ked nieco zateka tak najskor okolo gumy kade idu kable alebo tesniaca guma je zle nasadena a vtedy to vie pretiect, inak ma nic nenapada... mozem to troska viac nastudovat ak nezabudnem
jedine odtoky co som nasiel na darcovskom aute su vpredu pod plastom predneho okna a vyustuju hadicami dole pod plastovym podblatnikom .... ked nieco zateka tak najskor okolo gumy kade idu kable alebo tesniaca guma je zle nasadena a vtedy to vie pretiect, inak ma nic nenapada... mozem to troska viac nastudovat ak nezabudnem :)
|
|
24.03.2009 16:49 -
|
659638
|
|
Beatldus
|
|
|
Zdravím.Tak jsem nael místo,kudy mi do C5 teče.Skrz dveře a voda vytejka u repra.Nemáte někdo foto odstrojených dveří a mám alespoň představu co mě čeká nebo jak to pod obloením vypadá.Jetě nikdy jsem to nesundaval.Díky
Zdravím.Tak jsem nael místo,kudy mi do C5 teče.Skrz dveře a voda vytejka u repra.Nemáte někdo foto odstrojených dveří a mám alespoň představu co mě čeká nebo jak to pod obloením vypadá.Jetě nikdy jsem to nesundaval.Díky
|
|
24.03.2009 17:00 -
|
659639
|
|
Darja
|
|
|
tady jsou tri navody
.link.
.link.
.link.
je to tam velmi pekne udelane, za to muzeme dekovat Corso03, ze udelal tak pekne navody!
tady jsou tri navody
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-84141291.html
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-84065292.html
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-93580484.html
je to tam velmi pekne udelane, za to muzeme dekovat Corso03, ze udelal tak pekne navody!
|
|
24.03.2009 17:42 -
|
659640
|
|
stano1
|
|
|
.link.
Tu je pár obrázkov,mono ti to pomôe
http://www.c5club.cz/index.php?gal=155354342&kod=32&ids=stano1#pc
Tu je pár obrázkov,mono ti to pomôe :-)
|
|
24.03.2009 17:54 -
|
659641
|
|
Beatldus
|
|
|
Děkuju moc,a se to počasí trochu zlepí tak se do toho pustím.
Děkuju moc,a se to počasí trochu zlepí tak se do toho pustím.:palec
|
|
12.04.2009 23:03 -
|
660029
|
|
Barnie
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdarvim ! Ja mam tiez tento istý problém.Keď som bol na mičke ,vyiel som von a zistil som ze na koberceku pod vodicom bol potocik.Moc som toho nevidel ,ale tá voda ila niekde od plynového pedálu.Prosím nevie mi niekdo pomoct?
Zdarvim !:-d Ja mam tiez tento istý problém.Keď som bol na mičke ,vyiel som von a zistil som ze na koberceku pod vodicom bol potocik.Moc som toho nevidel ,ale tá voda ila niekde od plynového pedálu.Prosím nevie mi niekdo pomoct? :-))
|
|
12.04.2009 23:08 -
|
660030
|
|
jumep
|
|
|
plynovy pedal a spolujazdec????
plynovy pedal a spolujazdec????
|
|
13.09.2009 19:15 -
|
1105616
|
|
jumep
|
|
|
tak nasiel som zaujimavu vec pri tomto pripade, voda nejde zvonku ale z klimatizacie
pripadne moze ist aj z vonku (vid dokumenty)
tak nasiel som zaujimavu vec pri tomto pripade, voda nejde zvonku ale z klimatizacie
pripadne moze ist aj z vonku (vid dokumenty)
Přílohy: voda_v_kabine.pdf ( 147657b ) - voda_v_kabine_2.pdf ( 481652b ) - |
|
19.11.2010 18:35 -
|
2363438
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj. Mam podobný problém. Po delích detěch se mi silně orosilo čelní sklo, co se mi jetě nestalo. Pak jsem sáhl pod kaslík a pod plasty středového panelu a bylo tam vlhko. Nejvíc pod tím kaslíkem.... Klimatizace mi nefunguje. Budu muset nějak prolést
Ahoj. Mam podobný problém. Po delích detěch se mi silně orosilo čelní sklo, co se mi jetě nestalo. Pak jsem sáhl pod kaslík a pod plasty středového panelu a bylo tam vlhko. Nejvíc pod tím kaslíkem.... :nevim Klimatizace mi nefunguje. Budu muset nějak prolést :-(
|
|
19.11.2010 19:41 -
|
2363459
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
uz jsem to tu nekde psal,pravdepodobne ti tece pres sani vetilatoru v mezistene motoroveho prostoru
bud mas ucpane odtokove diry nebo ti netesni plast pod oknem a stekajici voda natece primo do sani
uz jsem to tu nekde psal,pravdepodobne ti tece pres sani vetilatoru v mezistene motoroveho prostoru
bud mas ucpane odtokove diry nebo ti netesni plast pod oknem a stekajici voda natece primo do sani
|
|
19.11.2010 20:52 -
|
2363470
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
.link. ..... je to asi niečo podobné
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2362617-re-voda-vzadu-pod-nohami/ ..... je to asi niečo podobné ;)
|
|
19.11.2010 21:50 -
|
2363484
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Trochu se bojím toho netěsnícího plastu pod oknem. Ta černá lita dole na skle nevypadá moc přilehle a myslím e je sklo měněný a bůch ví jak si dali záleet. Dá se to případně opravit svépomocí?? Jinak moc dík za rady
Trochu se bojím toho netěsnícího plastu pod oknem. Ta černá lita dole na skle nevypadá moc přilehle a myslím e je sklo měněný a bůch ví jak si dali záleet. Dá se to případně opravit svépomocí?? Jinak moc dík za rady :palec
|
|
19.11.2010 22:33 -
|
2363491
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bohuzel na sklo se musi dolu nalepit lista (cca 300kc ) do ktere se zacvakne ten plast....pokud ji tam nedas pri lepeni okna,mas smulu (tak jsem to mel na aute i ja)
bohuzel na sklo se musi dolu nalepit lista (cca 300kc ) do ktere se zacvakne ten plast....pokud ji tam nedas pri lepeni okna,mas smulu (tak jsem to mel na aute i ja)
|
|
| |
|
|