21.07.2008 21:41 -
vůle sedadel
|
166439
|
|
georgis
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Nevíte kdo by uměl pořeit vůli v sedadle. Mám el.seř.sedadla a viklou se lupou, křupou, molkuje se Alcantara-jedním slovem "děs". U jsem měl sedadlo řidiče venku -podotahoval jsem co lo, ale je to k ničemu. Sem hledal i na netu,ale nic...
Vtipná odpověď v servise C - si je dejte co neníe: tam je vůle minimální
Nevíte kdo by uměl pořeit vůli v sedadle. Mám el.seř.sedadla a viklou se lupou, křupou, molkuje se Alcantara-jedním slovem "děs". U jsem měl sedadlo řidiče venku -podotahoval jsem co lo, ale je to k ničemu. Sem hledal i na netu,ale nic...
Vtipná odpověď v servise C - si je dejte co neníe: tam je vůle minimální
|
|
22.07.2008 21:14 -
Re: vůle sedadel
|
166440
|
|
tief
|
|
|
Zial to nevyriesis, ak myslis vule v nastaveni polohy sedacky zial je to dane vekom - ten mechanizmus je proste vybehany. Mozno keby sa mechanizmus namazal velmi silnou vazelinou tak by to pomohlo ale dost pochybujem.
Zial to nevyriesis, ak myslis vule v nastaveni polohy sedacky zial je to dane vekom - ten mechanizmus je proste vybehany. Mozno keby sa mechanizmus namazal velmi silnou vazelinou tak by to pomohlo ale dost pochybujem.
|
|
23.07.2008 15:42 -
|
166441
|
|
georgis
|
|
|
Hmm..., sem to reklamoval po 1/2 roce (koupeno nové) take slovo "vybehaný" není na místě (ale to jsi nemohl vědět). Myslím si e to je zmetek u od své konstrukce...Jsem měl Xsaru s manuálním posuvem a prodával jsem ji s téměř 200.000 a sedadla se neviklaly.
Hmm..., sem to reklamoval po 1/2 roce (koupeno nové) take slovo "vybehaný" není na místě (ale to jsi nemohl vědět). Myslím si e to je zmetek u od své konstrukce...Jsem měl Xsaru s manuálním posuvem a prodával jsem ji s téměř 200.000 a sedadla se neviklaly.
|
|
23.07.2008 16:35 -
|
166442
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Já se sice nevyklal, ale jednoho krásného rána jsem usedl za volant, ozvalo se křupnutí a zbytek dne jsem si v autě připadal jak na horské dráze. Urval se jeden spoj v mechanizmu. Nejsem ádnej hubeňour, ale vozej se i daleko těí lidi. Večer la sedačka ven a musel jsem to "zakápnout"
Já se sice nevyklal, ale jednoho krásného rána jsem usedl za volant, ozvalo se křupnutí a zbytek dne jsem si v autě připadal jak na horské dráze. Urval se jeden spoj v mechanizmu. Nejsem ádnej hubeňour, ale vozej se i daleko těí lidi. Večer la sedačka ven a musel jsem to "zakápnout" :)
|
|
30.07.2008 20:38 -
|
166443
|
|
georgis
|
|
|
Tak jsem to celé znovu rozmontoval a zjistil, e u lévé strany je velká vůle mezi kolejnicí a posuvem. U pravé strany se to dalo seřídit u levé se roubek protáčí (to je ten problém). Dodal jsem si odvahy a zeptal se na cenu orig.dílu (obě kolejnice s unaeči - bez motorků) a cena 10.800,- málem mě ten prodavač zvedal ze země. Pro jistotu jsem se zeptal na cenu kompletního sedadla ..............48.300,- ......bylo mu dost trapně a velijak to omlouval....
Tak jsem to celé znovu rozmontoval a zjistil, e u lévé strany je velká vůle mezi kolejnicí a posuvem. U pravé strany se to dalo seřídit u levé se roubek protáčí (to je ten problém). Dodal jsem si odvahy a zeptal se na cenu orig.dílu (obě kolejnice s unaeči - bez motorků) a cena 10.800,- málem mě ten prodavač zvedal ze země. Pro jistotu jsem se zeptal na cenu kompletního sedadla ..............48.300,- ......bylo mu dost trapně a velijak to omlouval....
|
|
18.10.2010 18:42 -
|
2358871
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
oh tak to je masakr!!!! materiál za zhruba 3 tisíce a prodávaj to skoro za 50 litrů...e jim ani trochu není blbě...
oh tak to je masakr!!!! materiál za zhruba 3 tisíce a prodávaj to skoro za 50 litrů...e jim ani trochu není blbě...
|
|
18.10.2010 22:03 -
|
2358896
|
|
C5stepan
|
|
|
Tyjo! Ovádi! Ale na druhou stranu - někde se přece toho 3/4 melounu za auto naskládat musí! Bedýnka od rajčat, řádně přiroubovat k podlaze a jedem...!
Tyjo! Ovádi! Ale na druhou stranu - někde se přece toho 3/4 melounu za auto naskládat musí! Bedýnka od rajčat, řádně přiroubovat k podlaze a jedem...;-)!
|
|
| |