| | |
12.04.2013 16:57 -
Re: Vnějí zpětná zrcátka
|
2566359
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tady jsem psal, jak jsem to udělal já.. .link.
Tady jsem psal, jak jsem to udělal já.. ;) http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2352037-zaklapovaci-zpetna-zrcatka/#.UWggrnObWgs
|
|
12.04.2013 19:58 -
|
2566424
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Třeba tě pomůe toto.
Edit: Po demontái skla, u jen vycvakne ty zobáčky toho plastového krytu.
Třeba tě pomůe toto. :nevim
Edit: Po demontái skla, u jen vycvakne ty zobáčky toho plastového krytu.
Přílohy: demontá.JPG ( 63475b ) - |
|
15.04.2013 00:25 -
|
2567036
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak jsem rozebral a koukal proc se zrcatko sklapi az na okno....jsou tam dve packy plastovy a ty jsou ulomeny..od ty rany co to dostalo...oprava nemozna..jen novy zrcatko...takze hura sklapet az na okno
tak jsem rozebral a koukal proc se zrcatko sklapi az na okno....jsou tam dve packy plastovy a ty jsou ulomeny..od ty rany co to dostalo...oprava nemozna..jen novy zrcatko...takze hura sklapet az na okno:D
|
|
24.06.2014 13:14 -
pravé zrcátko, kde koupit
|
2709115
|
|
cortez
|
Město: Litvínov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Zdravím kolegové
Sháním pravé zrcátko a na internetu jsou dvě. Za 900,- a za 1500,- Vyplatí se připlatit si?
Nesehnal jsem zrcátko u nás na Ustecku
Nebo kdyby jste vedeli, klidne koupim.
To moje je utrzeny
díky!
Zdravím kolegové :-)
Sháním pravé zrcátko a na internetu jsou dvě. Za 900,- a za 1500,- Vyplatí se připlatit si?
Nesehnal jsem zrcátko u nás na Ustecku
Nebo kdyby jste vedeli, klidne koupim.
To moje je utrzeny
díky!
|
|
24.06.2014 14:14 -
Re: pravé zrcátko, kde koupit
|
2709137
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Měl bys alespoň napsat, jestli má sklápěcí a vyhřívaný, jestli chce i s drákem, do laku nebo černý ...
Měl bys alespoň napsat, jestli má sklápěcí a vyhřívaný, jestli chce i s drákem, do laku nebo černý ...
|
|
10.08.2014 14:23 -
|
2723394
|
|
karneval
|
|
|
Servus, máme pekné počasie a nič na práci, chcel by som demontova zrkadlo a vyčisti, prípadne namaza ten mechanizmus sklápania lebo to dos vre a zadrháva pri kadom zamknutí auta a u mi to lezie na nervy. Lene neviem presný postup a nechcem niečo domrvi
Zrkadlo u mám na stole aby sa mi lepie robilo. Mám ís podža návodu vyie a teda najprv da dole zrkadlo skrutkovačom? Intinkt mi vraví aby som pod zrkadlo nepchal nič
Zrkadlo je sklápatežné, vyhrievané. Dikes
Servus, máme pekné počasie a nič na práci, chcel by som demontova zrkadlo a vyčisti, prípadne namaza ten mechanizmus sklápania lebo to dos vre a zadrháva pri kadom zamknutí auta a u mi to lezie na nervy. Lene neviem presný postup a nechcem niečo domrvi :)
Zrkadlo u mám na stole aby sa mi lepie robilo. Mám ís podža návodu vyie a teda najprv da dole zrkadlo skrutkovačom? Intinkt mi vraví aby som pod zrkadlo nepchal nič :D
Zrkadlo je sklápatežné, vyhrievané. Dikes :)
|
|
10.08.2014 15:49 -
|
2723425
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No, já jsem si tuhle práci uetřil a jednodue jsem bez demontáe přímo na autě prostříkal teflonovým sprayem tu mezeru mezi pohyblivou a pevnou částí zrcadla. Od té doby mám pokoj u několik let. Synovi to taky pomohlo a taky u několik let jezdí bez vrzání. Práce na minutu a účinnek na roky.
Poradil mi to kdysi sám předseda.
No, já jsem si tuhle práci uetřil a jednodue jsem bez demontáe přímo na autě prostříkal teflonovým sprayem tu mezeru mezi pohyblivou a pevnou částí zrcadla. Od té doby mám pokoj u několik let. Synovi to taky pomohlo a taky u několik let jezdí bez vrzání. Práce na minutu a účinnek na roky.
Poradil mi to kdysi sám předseda. :palec
|
|
10.08.2014 16:21 -
|
2723429
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ahoj,co je teflonový sprej? Ptal jsem se u dost lidi a nikdo to nezná...
Kde se to kupuje a na co se to standardně pouívá? Díky
Ahoj,co je teflonový sprej? Ptal jsem se u dost lidi a nikdo to nezná...
Kde se to kupuje a na co se to standardně pouívá? Díky
|
|
10.08.2014 18:11 -
|
2723458
|
|
Mikra
|
|
|
Já ho koupil v AutoKelly.
Jinak zkus zagooglit.
.link.
.link.
Já ho koupil v AutoKelly.
Jinak zkus zagooglit.
http://www.tesmat.cz/siga-stavebni-a-prumyslova-chemie/siga-teflonovy-sprej-400ml
http://www.vseprohobby.cz/spray-teflonovy-400-ml-430006.htm
|
|
11.08.2014 06:39 -
|
2723529
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Přesně tak, taky jsem řeil u C5 I a taky bez demontáe. U nevím, co jsem tam cpal, asi nějaký olejíček.
Ale nejspolehlivějí je natřít ty styčné plochy vteřinovým lepidlem, pak to přestane vrzat úplně
Přesně tak, taky jsem řeil u C5 I a taky bez demontáe. U nevím, co jsem tam cpal, asi nějaký olejíček.
Ale nejspolehlivějí je natřít ty styčné plochy vteřinovým lepidlem, pak to přestane vrzat úplně :-)
|
|
11.08.2014 16:24 -
|
2723657
|
|
karneval
|
|
|
Chalani, dal som si s tým kopec roboty a ten posledný čierny plast som aj tak nedal dolu, iba čo som mal dokatované prsty. Tie plastové spony sú u strane krehké a lámu sa jedna rados tak som to znova poskladal a dal nazad skúsim to vyfúka poriadne kompresorom tie medzierky a dám na vae odporúčania, streknem tam ten teflon.
Chalani, dal som si s tým kopec roboty a ten posledný čierny plast som aj tak nedal dolu, iba čo som mal dokatované prsty. Tie plastové spony sú u strane krehké a lámu sa jedna rados tak som to znova poskladal a dal nazad :D skúsim to vyfúka poriadne kompresorom tie medzierky a dám na vae odporúčania, streknem tam ten teflon.
|
|
13.09.2015 10:40 -
|
2861204
|
|
muppet
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Můe mi prosím někdo poradit, jak sundat vnějí kryt zrcátka, ten lakovaný kus na C5 III , nerad bych ho roztípal.
Můe mi prosím někdo poradit, jak sundat vnějí kryt zrcátka, ten lakovaný kus na C5 III , nerad bych ho roztípal.
|
|
13.09.2015 19:57 -
|
2861593
|
|
muppet
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
jruze : stačí ,moc děkuju
jruze : stačí ,moc děkuju
|
|
06.03.2016 18:02 -
|
2926031
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Čaute kolegovia
Neviete niekto kde by sa dal zohna takýto chromovy kryt na spatne zrkadla C5 III ??? Dá sa to vôbec, alebo sa musí kupi cele spätné??? a kožko by to stálo??? vopred dakujem
Čaute kolegovia :)
Neviete niekto kde by sa dal zohna takýto chromovy kryt na spatne zrkadla C5 III ??? Dá sa to vôbec, alebo sa musí kupi cele spätné??? a kožko by to stálo??? :D vopred dakujem :)
Přílohy: Snímka.JPG ( 12239b ) - |
|
06.03.2016 20:52 -
|
2926276
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
normalne v citroene
skusenejsi ti povedia PN, ja mam pocit ze by to mohlo byt 9425.AY
.link.
normalne v citroene
skusenejsi ti povedia PN, ja mam pocit ze by to mohlo byt 9425.AY
http://www.ebay.com/itm/Citroen-DS3-NEW-C5-Chrome-Mirror-Caps-Covers-New-and-Genuine-9425AY-/121856505127?hash=item1c5f36b527:g:3qsAAOSwcu5UL9CQ
Přílohy: notice_9425.AY.pdf ( 281861b ) - |
|
06.03.2016 23:16 -
|
2926423
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Za ty prachy bych si to radi nalakoval
.link.
Za ty prachy bych si to radi nalakoval :D
http://citroeny.eu/c3-druhe-generace-/1192-sada-dvou-chromovych-krytu-zrcatek-pro-c3-c5-a-ds3-original-citroen.html
|
|
07.03.2016 19:08 -
|
2926760
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
tak dakujem za typy... a s tým nalakovaním by to nebol zly nápad mono ked bude čas tak to skúsim
tak dakujem za typy... a s tým nalakovaním by to nebol zly nápad :D mono ked bude čas tak to skúsim :D
|
|
17.03.2016 12:56 -
|
2929621
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Zavadil jsem zrcátkem a celý se samo otáčelo protoe vevnitř asi něco prasklo, celý sem ho rozebral zjistil jsem e v motorku je takový černý krouek s výstupky a ten byl celej rozpadlej.
Mě ale zajímá jestli se dá nějak vytáhnout kabel z tý části kde je motorek (mám jedno rozlámaný zrcátko kde tu plastovou věc mám OK, ale je bohuel levý). Kabel vede z auta do dráku, a u motorku plastovou trubičkou nahoru,a přes jeho kryt dál jene v tím krytem motorku se nedají protáhnout konektory,tak jde to nějak opačně? nebo jedině vyměnit celej drák i s motorkem? díky
Edit: Tak jsem zjistil e je dole zlomená ta trubička na který se to otáčí,take asi jiná monost ne vyměnit celý zrcátko není e?
Zavadil jsem zrcátkem a celý se samo otáčelo protoe vevnitř asi něco prasklo, celý sem ho rozebral zjistil jsem e v motorku je takový černý krouek s výstupky a ten byl celej rozpadlej.
Mě ale zajímá jestli se dá nějak vytáhnout kabel z tý části kde je motorek (mám jedno rozlámaný zrcátko kde tu plastovou věc mám OK, ale je bohuel levý). Kabel vede z auta do dráku, a u motorku plastovou trubičkou nahoru,a přes jeho kryt dál jene v tím krytem motorku se nedají protáhnout konektory,tak jde to nějak opačně? nebo jedině vyměnit celej drák i s motorkem? díky
Edit: Tak jsem zjistil e je dole zlomená ta trubička na který se to otáčí,take asi jiná monost ne vyměnit celý zrcátko není e? :(
|
|
07.04.2016 17:51 -
|
2937571
|
|
1David1
|
|
|
Zdravim kolegovia prosim Vás potrebujem súrne pomôc .... dnes ked som montoval krytky spätnych zrkadiel tak sa mi podarilo zlomi uchytky na tomto motorčeku..... čie u mi nema čo dra zrkadlo. :/ myslite e by sa to dalo niekde zohna..... popripade neviete nejaku stranku :/ alebo neviete ako to tam mam zatial prichiti .... zajtra ma čaka dlha cesta... a bez spatnych zrkadiel to bude masaker :/
Zdravim kolegovia :) prosim Vás potrebujem súrne pomôc .... dnes ked som montoval krytky spätnych zrkadiel tak sa mi podarilo zlomi uchytky na tomto motorčeku..... čie u mi nema čo dra zrkadlo. :/ myslite e by sa to dalo niekde zohna..... popripade neviete nejaku stranku :/ alebo neviete ako to tam mam zatial prichiti .... zajtra ma čaka dlha cesta... a bez spatnych zrkadiel to bude masaker :/
Přílohy: Snímka.JPG ( 16486b ) - |
|
| |
|
|