| | |
08.11.2013 17:02 -
Re: Ostřikovače světel / C5 II
|
2635296
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vysouvají se tlakem vody. To ve tvém případě znamená, e čerpadlo funguje a tlak jde a k tryskám. Jediný co nefunguje jsou samotný trysky.
Vysouvají se tlakem vody. To ve tvém případě znamená, e čerpadlo funguje a tlak jde a k tryskám. Jediný co nefunguje jsou samotný trysky.
|
|
08.11.2013 19:11 -
|
2635366
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Mikra napsal(a): Vysouvají se tlakem vody. To ve tvém případě znamená, e čerpadlo funguje a tlak jde a k tryskám. Jediný co nefunguje jsou samotný trysky.
A co mam snimi robit? Daju sa dako rozobrat?
A co mam snimi robit? Daju sa dako rozobrat?
|
|
09.11.2013 19:44 -
|
2635814
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Moná je čerpadlo u slabý a nedává tak vysoký tlak, aby to vysunulo trysky a na konec. Myslím, e stříkají, a kdy vyjedou na doraz. To by se dalo vyzkouet, kdyby ti někdo pomohl. Jeden by zmáčknul ostřik a druhý by trysku, která povyjede, vytáhl rukou a na doraz. Pokud by to stříklo, bylo by jasný, e je to čerpadlem.
Moná je čerpadlo u slabý a nedává tak vysoký tlak, aby to vysunulo trysky a na konec. Myslím, e stříkají, a kdy vyjedou na doraz. To by se dalo vyzkouet, kdyby ti někdo pomohl. Jeden by zmáčknul ostřik a druhý by trysku, která povyjede, vytáhl rukou a na doraz. Pokud by to stříklo, bylo by jasný, e je to čerpadlem.
|
|
11.08.2014 22:15 -
|
2723888
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím, tak jsem kuchnul motorek ostřiku světel, to kdyby to někoho zajímalo, vloil jsem tu PDFko.
Zdravím, tak jsem kuchnul motorek ostřiku světel, to kdyby to někoho zajímalo, vloil jsem tu PDFko.
;-)
Přílohy: Vysokotlaký motorek ostřiku světel.pdf ( 1171743b ) - Popis rozebraného motorku ostřiku světel! |
|
25.10.2014 05:32 -
|
2744983
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak u se mi definitivně odporoučel motorek ostřikovače světel a budu ho muset vyměnit. Mám AFIL, není tam nějaký pek při sundavání nárazníku, nebo se postup nelií od standardního?
Tak u se mi definitivně odporoučel motorek ostřikovače světel a budu ho muset vyměnit. Mám AFIL, není tam nějaký pek při sundavání nárazníku, nebo se postup nelií od standardního?
|
|
25.10.2014 08:21 -
|
2744989
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nedávno jsem sundaval,stačí opatrně sundat krytky odstřikovačů,zespoda ve odroubovat,nezapomenout na kadé straně kola po jednom roubu spoj nárazník - blatník,stačí pootočit o 90 stupňů a nárazník povytáhnout dopředu,elektrika má dostatečně dlouhé kabílky tak stačí odpojit konektory a po sundání nárazníku,take postup standartní.
Nedávno jsem sundaval,stačí opatrně sundat krytky odstřikovačů,zespoda ve odroubovat,nezapomenout na kadé straně kola po jednom roubu spoj nárazník - blatník,stačí pootočit o 90 stupňů a nárazník povytáhnout dopředu,elektrika má dostatečně dlouhé kabílky tak stačí odpojit konektory a po sundání nárazníku,take postup standartní.;-)
|
|
25.10.2014 09:17 -
|
2744998
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Asi teda jak u kterého auta,u mého byly dostatečně dlouhé,odpojoval jsem a kdy nárazník leel před autem na zemi.
Asi teda jak u kterého auta,u mého byly dostatečně dlouhé,odpojoval jsem a kdy nárazník leel před autem na zemi. :nevim
|
|
25.10.2014 10:12 -
|
2745005
|
|
jumep
|
|
|
on sa pytal na naraznik a nie na podblatnik
sundat naraznik je klasicky, krytky dole, srobky dole a sundat
potrebujes TX30 a plochy srobovak (pokial tam teda nemas nejaky tunning)
on sa pytal na naraznik a nie na podblatnik
sundat naraznik je klasicky, krytky dole, srobky dole a sundat
potrebujes TX30 a plochy srobovak (pokial tam teda nemas nejaky tunning)
|
|
25.10.2014 12:53 -
|
2745035
|
|
63zdenda
|
|
|
Pravda,ten je vlastně v levém podblatníku,proto nebyl problém s kabeláí,jinak já pouíval více torxů,klíčů i roubováků,majitel přede mnou byl asi kutil a stále něco vylepoval.
Pravda,ten je vlastně v levém podblatníku,proto nebyl problém s kabeláí,jinak já pouíval více torxů,klíčů i roubováků,majitel přede mnou byl asi kutil a stále něco vylepoval. :-))
|
|
25.10.2014 13:56 -
|
2745045
|
|
jruze
|
|
|
Tak já jsem to vzal tak e to někdo dělá jako já - já si jen svěsím část podběhu a pokud je AFIL tak sundám celej aby neteklo do čidel - nárazník poodtáhnu jen po zaráku(to krytky vydrí a vyměním motorky tak - je to rychlejí) a dělám to spodem jen si vytahnu motorky dolů a vyměním.
Tak já jsem to vzal tak e to někdo dělá jako já - já si jen svěsím část podběhu a pokud je AFIL tak sundám celej aby neteklo do čidel;-) - nárazník poodtáhnu jen po zaráku(to krytky vydrí a vyměním motorky tak - je to rychlejí) a dělám to spodem jen si vytahnu motorky dolů a vyměním.:palec
|
|
25.10.2014 14:03 -
|
2745048
|
|
jumep
|
|
|
podla mna tych 16 srobov a 2 stuple nestoji zato aby som sa tam v uzkych priestoroch tlacil a macal, takto ho vytiahnem, prstom zapcham dieru, nachystam si druhy motor a nasunem, popri tom este vymenim ziarovky ked uz su dostupne
podla mna tych 16 srobov a 2 stuple nestoji zato aby som sa tam v uzkych priestoroch tlacil a macal, takto ho vytiahnem, prstom zapcham dieru, nachystam si druhy motor a nasunem, popri tom este vymenim ziarovky ked uz su dostupne :)
|
|
25.10.2014 15:42 -
|
2745053
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
No a to budu dělat, tak mám v plánu ho sundat komplet, protoe bych jetě chtěl opravit packy na pravém xenonu, kde jsou ulomené. Vezmu to ve najednou i s tím motorkem, moná jetě vyčistím plovák, protoe ten také nefunguje.
Jinak tuning mám, mám za mříkou hliníkový rot proti listí a ten bude muset taky dolů jinak nejdou rozpojit kabely od parkovacího asistenta
No a to budu dělat, tak mám v plánu ho sundat komplet, protoe bych jetě chtěl opravit packy na pravém xenonu, kde jsou ulomené. Vezmu to ve najednou i s tím motorkem, moná jetě vyčistím plovák, protoe ten také nefunguje.
Jinak tuning mám, mám za mříkou hliníkový rot proti listí a ten bude muset taky dolů jinak nejdou rozpojit kabely od parkovacího asistenta ;-)
|
|
25.10.2014 18:36 -
|
2745114
|
|
jumep
|
|
|
plavak nevycistis, ten mozes len vymenit
plavak nevycistis, ten mozes len vymenit
|
|
01.11.2014 17:09 -
|
2747326
|
|
BlueSeven
|
|
|
Tak dnes opravena krytka ostřikovačů světel. Pouil jsem 0,5mm tlustý hliníkový plech a dvouslokový epoxid na kovy a tvrdé plasty jako je ABS. S tím plechem to byla troku piplačka, ale po opravě to krásně drí, více fotky.
Tak dnes opravena krytka ostřikovačů světel. Pouil jsem 0,5mm tlustý hliníkový plech a dvouslokový epoxid na kovy a tvrdé plasty jako je ABS. S tím plechem to byla troku piplačka, ale po opravě to krásně drí:-d, více fotky.
Přílohy: krytka_1.jpg ( 79124b ) - krytka_2.jpg ( 88140b ) - krytka_3.jpg ( 83554b ) - |
|
01.11.2014 18:16 -
|
2747370
|
|
Mikra
|
|
|
Perfektní práce. Přesně tohle mám v úmyslu u asi 3 roky. Od té doby, co jsem prvně sundával nárazník. Ale mezi tím jsem ho měl dole u několikrát a pořád to na jednom zobáčku drí, tak mě nic nenutí to opravit.
Perfektní práce. Přesně tohle mám v úmyslu u asi 3 roky. Od té doby, co jsem prvně sundával nárazník. Ale mezi tím jsem ho měl dole u několikrát a pořád to na jednom zobáčku drí, tak mě nic nenutí to opravit. :-d
|
|
07.11.2014 09:33 -
|
2748607
|
|
63zdenda
|
|
|
BlueSeven napsal(a): Tak dnes opravena krytka ostřikovačů světel. Pouil jsem 0,5mm tlustý hliníkový plech a dvouslokový epoxid na kovy a tvrdé plasty jako je ABS. S tím plechem to byla troku piplačka, ale po opravě to krásně drí , více fotky.
Má to hezky udělané, něco podobného mne také čeká, akorát z těch fotek není jasné z kolika dílů je to vyrobené a jak je to sloené, mohl bys to popsat?
Má to hezky udělané, něco podobného mne také čeká, akorát z těch fotek není jasné z kolika dílů je to vyrobené a jak je to sloené, mohl bys to popsat? ;-)
|
|
| |
|
|