| | |
06.08.2012 19:02 -
Re: Ostřikovače světel / C5 II
|
2497541
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ty mlhovky nemusí zapínat. To bylo jen vysvětlení, kdy se dá ověřit, e nemá jen automatický denní svícení, ale skutečně zapnutý světla páčkou. Při automatickým denním svícení nemusí jít bez sníené viditelnosti mlhovky ani dálkový světla a taky nemusí při ostřiku zapínat ostřik světel. Take světla zapnout páčkou a ostřikovat. Pokud neostříkne světla, tak: 1) pojistka - 2) vypnuto v diagnostice - 3) motorek - 4) chybějící trysky (nikdy neví, v jakým stavu to do bazaru někdo strčil).
To Rumy:
Pokud nejsou xenony, není ani ostřik světel. Take vypnout diagnostikou jdou jedině v případě xenonů.
:-) Ty mlhovky nemusí zapínat. To bylo jen vysvětlení, kdy se dá ověřit, e nemá jen automatický denní svícení, ale skutečně zapnutý světla páčkou. Při automatickým denním svícení nemusí jít bez sníené viditelnosti mlhovky ani dálkový světla a taky nemusí při ostřiku zapínat ostřik světel. Take světla zapnout páčkou a ostřikovat. Pokud neostříkne světla, tak: 1) pojistka - 2) vypnuto v diagnostice - 3) motorek - 4) chybějící trysky (nikdy neví, v jakým stavu to do bazaru někdo strčil).
To Rumy:
Pokud nejsou xenony, není ani ostřik světel. Take vypnout diagnostikou jdou jedině v případě xenonů. :-)
|
|
06.08.2012 19:07 -
|
2497542
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
take ne jit kupovat motorek tak jetě zajit mrkout na diagnostiku jestli nejni vypnuto. Nemáteněkdo kontakt na autodiagnostika icq, tel email? Jsem to zkouel v otočenem stavu zapnuto na páčce světel a střikaji jenom ostřikovače čelního skla ale světel nee.
take ne jit kupovat motorek tak jetě zajit mrkout na diagnostiku jestli nejni vypnuto. Nemáteněkdo kontakt na autodiagnostika icq, tel email? Jsem to zkouel v otočenem stavu zapnuto na páčce světel a střikaji jenom ostřikovače čelního skla ale světel nee.
|
|
06.08.2012 19:22 -
|
2497546
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
a jetě jak je to moc velkej průser při dovozové STK? asi neprojdu e dokud to nedám do kupi. byvaji tam aji jinči zavady jak rozbytej čerpadylko ostřikovačů?
a jetě jak je to moc velkej průser při dovozové STK? asi neprojdu e :-( dokud to nedám do kupi. byvaji tam aji jinči zavady jak rozbytej čerpadylko ostřikovačů?
|
|
06.08.2012 19:28 -
|
2497547
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím e nejvíc zkueností s dovozem a STK bude mít LukiC5. Napi mu SZ. A ostřikovače mladýmu při dovozu proly. Nevimli si.
Myslím e nejvíc zkueností s dovozem a STK bude mít LukiC5. Napi mu SZ. A ostřikovače mladýmu při dovozu proly. Nevimli si. :palec
|
|
06.08.2012 19:30 -
|
2497548
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Mikra napsal(a): C5II - facelift.
Kontakt na autodiagnostika zkus sehnat tady - .link.
Promiň ale uniká mi souvislost.
Promiň ale uniká mi souvislost.
|
|
06.08.2012 19:34 -
|
2497550
|
|
Mikra
|
|
|
C5II - facelift myslím neměla verze s ostřikovačema bez xenonů.
A ten kontakt byl mylen pro michala. Kontakt na autodiagnostika.
C5II - facelift myslím neměla verze s ostřikovačema bez xenonů.
A ten kontakt byl mylen pro michala. Kontakt na autodiagnostika. :-)
|
|
06.08.2012 19:38 -
|
2497551
|
|
jumep
|
|
|
myslis zle, ale neva
myslis zle, ale neva :)
|
|
06.08.2012 19:41 -
|
2497555
|
|
Mikra
|
|
|
Tak sorry, myslím zle a není to poprvé. A bohuel určitě ani naposled.
Tak sorry, myslím zle a není to poprvé. A bohuel určitě ani naposled. :-(((( :-(
|
|
06.08.2012 22:36 -
|
2497614
|
|
vikicv
|
|
|
Zalezi na STK. Je to normalni auto, takze nemaji duvod neco resit navic nez pri bezne STK. Proste si toho nemusi vsimnout. Mne pred 14dny pri dovozove STK nestrikal ani tak dlouho, aby vyjel ostrik svetel.
Co ho enorme zajimalo, byly pneumatiky.
Za co se pri dovozove STK plati navic, je vyplneni nekolika protokolu, ktere jsou opisem udaju z puvodniho technicaku ze zeme odkud jsi dovezl. Tyto protokoly budes mit pro schvaleni technicke zpusobilosti na urade.
V.
michal napsal(a): a jetě jak je to moc velkej průser při dovozové STK? asi neprojdu e dokud to nedám do kupi. byvaji tam aji jinči zavady jak rozbytej čerpadylko ostřikovačů?
Zalezi na STK. Je to normalni auto, takze nemaji duvod neco resit navic nez pri bezne STK. Proste si toho nemusi vsimnout. Mne pred 14dny pri dovozove STK nestrikal ani tak dlouho, aby vyjel ostrik svetel.
Co ho enorme zajimalo, byly pneumatiky.
Za co se pri dovozove STK plati navic, je vyplneni nekolika protokolu, ktere jsou opisem udaju z puvodniho technicaku ze zeme odkud jsi dovezl. Tyto protokoly budes mit pro schvaleni technicke zpusobilosti na urade.
V.
|
|
23.08.2012 19:22 -
|
2500963
|
|
kyblikovi
|
Město: Beroun, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak takté vstupuji do klubu nestříkačů Po pečlivém přečtení diskuze jsem se vrhnul nejprve na pojistku a byla přepálena , osadil jsem druhou a dopadla stejne Prosím o radu co by to mohlo být. Osobne to tipuji na choas nekde v el. protoze zacal zlobit i parkovací senzor vetsinou naskoci ale hned spadne a pocitac hlasi chybu , na diagnostuki jsem objednany na stredu tak uvidime. Diky vem za komenty a rady
Tak takté vstupuji do klubu nestříkačů :-( Po pečlivém přečtení diskuze jsem se vrhnul nejprve na pojistku a byla přepálena , osadil jsem druhou a dopadla stejne :-(((( Prosím o radu co by to mohlo být. Osobne to tipuji na choas nekde v el. protoze zacal zlobit i parkovací senzor vetsinou naskoci ale hned spadne a pocitac hlasi chybu , na diagnostuki jsem objednany na stredu tak uvidime. Diky vem za komenty a rady :palec
:palec
|
|
23.08.2012 20:58 -
|
2500986
|
|
jumep
|
|
|
pletes dve veci a nemaju spolu nic spolocne
ak by si dobre cital, vies ze poistku vyraza motorcek ostrekovacov svetieli, druhovyroba sa nedodava a stoji okolo 1800 ci kolko ...
(senzori, rovnaka vec, su dost zle riesene a zatiekol ti, zistit ktory to je a vymenit - bude najskor niektory predny, ale to si najdi vlakno k tomu)
pletes dve veci a nemaju spolu nic spolocne
ak by si dobre cital, vies ze poistku vyraza motorcek ostrekovacov svetieli, druhovyroba sa nedodava a stoji okolo 1800 ci kolko ...
(senzori, rovnaka vec, su dost zle riesene a zatiekol ti, zistit ktory to je a vymenit - bude najskor niektory predny, ale to si najdi vlakno k tomu)
|
|
23.08.2012 21:40 -
|
2500992
|
|
Mikra
|
|
|
Motorek stál kolem 1400,- Kč a senzor se dá najít diagnostikou.
Motorek stál kolem 1400,- Kč a senzor se dá najít diagnostikou.
|
|
24.08.2012 08:37 -
|
2501012
|
|
frmax
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Taky jsem byl v klubu nestříkačů, ale ji je opraveno. Motorek z vrakáče za 500kč - funkčí. Jenom se to blbě shání. (Majitel přede mnou asi pozapoměl na zimu zimní směs, nojo jsme jen lidi. )
Taky jsem byl v klubu nestříkačů, ale ji je opraveno. Motorek z vrakáče za 500kč - funkčí. Jenom se to blbě shání. (Majitel přede mnou asi pozapoměl na zimu zimní směs, nojo jsme jen lidi. )
|
|
24.08.2012 10:11 -
|
2501025
|
|
jumep
|
|
|
motorcek odchadza pre svoju konstrukciu
je tam jedna velka gumicka, cez ktoru ide hriadel samotneho motorceku na vrtulku, tato sa opotrebuje a pretecie postupne cez nu voda, cely motorcek potom zvnutra skoroduje a ide do skratu (zopar som ich rozpitval, vzdy rovnako) - ostane totalne zaseknuty, ak niekomu vyrazilo poistku a tu potom vymenil a zasa to ide, je to len chvilkove, tj. kym sa to zasa nezaplni vodou
motorcek odchadza pre svoju konstrukciu
je tam jedna velka gumicka, cez ktoru ide hriadel samotneho motorceku na vrtulku, tato sa opotrebuje a pretecie postupne cez nu voda, cely motorcek potom zvnutra skoroduje a ide do skratu (zopar som ich rozpitval, vzdy rovnako) - ostane totalne zaseknuty, ak niekomu vyrazilo poistku a tu potom vymenil a zasa to ide, je to len chvilkove, tj. kym sa to zasa nezaplni vodou
|
|
11.02.2013 14:23 -
|
2547187
|
|
kyblikovi
|
Město: Beroun, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
AHOJ jen dotaz dostanu se k motorku ostřiku světel i jinak ne sundáním nárazníku? S mojí "ikovností" se mi do toho moc nechce
AHOJ jen dotaz dostanu se k motorku ostřiku světel i jinak ne sundáním nárazníku? S mojí "ikovností" se mi do toho moc nechce :-)):-))
|
|
11.02.2013 14:26 -
|
2547188
|
|
Mikra
|
|
|
Jde to i po sundání pravýho předního podběhu, ale přístup je horí. A pokud má AFIL, tak je to jetě trochu horí.
Jde to i po sundání pravýho předního podběhu, ale přístup je horí. A pokud má AFIL, tak je to jetě trochu horí.
|
|
11.02.2013 14:28 -
|
2547189
|
|
jumep
|
|
|
a to dostanie sa k tomu po sundani podbehu je dost odveci a neprakticke
a to dostanie sa k tomu po sundani podbehu je dost odveci a neprakticke
|
|
11.02.2013 14:31 -
|
2547190
|
|
Mikra
|
|
|
Ano, souhlas. A sundání nárazníku by si kadý měl vyzkouet. Je to brnkačka a bude se to nejspí občas hodit. Napoprvé je to trochu trápení, ale fakt to není sloitý. Pozor na krytky ostřikovačů světel, je to jemný a křehký a jinak by nic nemělo dělat problémy.
Ano, souhlas. A sundání nárazníku by si kadý měl vyzkouet. Je to brnkačka a bude se to nejspí občas hodit. Napoprvé je to trochu trápení, ale fakt to není sloitý. Pozor na krytky ostřikovačů světel, je to jemný a křehký a jinak by nic nemělo dělat problémy.
|
|
| |
|
|