| | |
14.05.2011 19:15 -
Re: Ostřikovače světel / C5 II
|
2390534
|
|
Jeffrey
|
|
|
Tak já té vystupuji z klubu "nestříkačů" po dvou letech si ostřikovače daly říct. Mno, asi tam byl nějakej suk nebo co
Tak já té vystupuji z klubu "nestříkačů" ;-) po dvou letech si ostřikovače daly říct. Mno, asi tam byl nějakej suk nebo co:-))))
|
|
30.05.2011 23:43 -
|
2393384
|
|
stejskli
|
|
|
Ehm, jen tak mimochodem - jak zjistim, jestli mam pod krytkou na narazniku skutecne ty ostrikovace??
Mam vybavu SX a do nadrze na ostrikovaci kapalinu jsem nalil jen neco pres 4 litry. Navod rika, ze ostrikovac pracuje vzdy, kdyz se strika na predni sklo pri zapnutych svetlometech. Mne tehdy na svetla ale asi nic nestrika...
Ehm, jen tak mimochodem - jak zjistim, jestli mam pod krytkou na narazniku skutecne ty ostrikovace??
Mam vybavu SX a do nadrze na ostrikovaci kapalinu jsem nalil jen neco pres 4 litry. Navod rika, ze ostrikovac pracuje vzdy, kdyz se strika na predni sklo pri zapnutych svetlometech. Mne tehdy na svetla ale asi nic nestrika... ;-)
|
|
30.05.2011 23:46 -
|
2393386
|
|
jumep
|
|
|
SX vybava to standartne nema, staci skusit podobrat krytku, ak sa hybe a ide vytiahnut, znemane ato ze tam su, ak sa nehybe, je to len deklik na diere a na 99% ich tam nemas (1% = ze niekto to zalepil)
SX vybava to standartne nema, staci skusit podobrat krytku, ak sa hybe a ide vytiahnut, znemane ato ze tam su, ak sa nehybe, je to len deklik na diere a na 99% ich tam nemas (1% = ze niekto to zalepil)
|
|
31.05.2011 07:42 -
|
2393395
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ostřikovače světel jsou nutné pouze u xenonů. Nádr na kapalinu s xenonama má 6l. Take nejspí nemá.
Ostřikovače světel jsou nutné pouze u xenonů. Nádr na kapalinu s xenonama má 6l. Take nejspí nemá. :-(
|
|
26.04.2012 21:24 -
|
2472178
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
tímto se hlásím do klubu "nestříkačů", nebo ostřikovače světel nejdou a pojistka na pozici F4 v mot. prostoru má nějak osmahlé noe. Zkusil jsem ji vyměnit za jinou, ale bez výsledku. Mimochodem v manuálu je uvedeno, e tam má být pojistka 10 A a já tam mám 20 A. A koukal jsem, e i divisl tam má 20 A. Dá se sehnat motorek i z druhovýroby nebo musím do citroenu? Koukal jsem, e motorek ostřikovačů na skla se takhle sehnat dá, ale tenhle na světla jsem nenael.
tímto se hlásím do klubu "nestříkačů", nebo ostřikovače světel nejdou a pojistka na pozici F4 v mot. prostoru má nějak osmahlé noe. Zkusil jsem ji vyměnit za jinou, ale bez výsledku. Mimochodem v manuálu je uvedeno, e tam má být pojistka 10 A a já tam mám 20 A. A koukal jsem, e i divisl tam má 20 A. Dá se sehnat motorek i z druhovýroby nebo musím do citroenu? Koukal jsem, e motorek ostřikovačů na skla se takhle sehnat dá, ale tenhle na světla jsem nenael.
|
|
26.04.2012 22:07 -
|
2472206
|
|
jumep
|
|
|
tento je vysokotlaky (ked vytahujes tie ostrekovace rucne kvoli krytkam, tak citis aky tlak musi prekonat ta kvapalina) a druhovyrobu sme nenasli a starsi nema zmysel, zatece don voda, vyhrdzavie az sa zadre a potom lieta poistka
tento je vysokotlaky (ked vytahujes tie ostrekovace rucne kvoli krytkam, tak citis aky tlak musi prekonat ta kvapalina) a druhovyrobu sme nenasli a starsi nema zmysel, zatece don voda, vyhrdzavie az sa zadre a potom lieta poistka
|
|
26.04.2012 22:17 -
|
2472212
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak to budu muset do citroenu. Divný je, e mně ta pojistka nevylítla, jenom má trochu opálené ty noe. A jakou tu pojistku? Mám tam dát tu co je tam z fabriky nebo tu co je uvedená v manuálu?
Tak to budu muset do citroenu. Divný je, e mně ta pojistka nevylítla, jenom má trochu opálené ty noe. A jakou tu pojistku? Mám tam dát tu co je tam z fabriky nebo tu co je uvedená v manuálu?
|
|
06.07.2012 11:36 -
|
2490264
|
|
karneval
|
|
|
Treba mi motorček ostrekovačov, je toto správy model? Ostrek predného a zadného okna a svetiel, predpokladám e je to ten vysokotlaký? Inak niekto tu spomínal e sa prípadne dá kúpi aj za menej (280czk)?
.link.
Treba mi motorček ostrekovačov, je toto správy model? Ostrek predného a zadného okna a svetiel, predpokladám e je to ten vysokotlaký? Inak niekto tu spomínal e sa prípadne dá kúpi aj za menej (280czk)?
http://www.autodielyshop.sk/autodielyshop/eshop/4-1-Citroen/1048-3-packy-vypinace-stierace/5/2548-Citroen-C5-10-04-1-08-motorcek-ostrekovaca-stieracou
|
|
06.07.2012 13:27 -
|
2490324
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ne, tento je jen na okna. Na světla je vysokotlaký a druhovýroba se nedá sehnat. Koupit se dá v citroenu. A stojí kolem 60
Ne, tento je jen na okna. Na světla je vysokotlaký a druhovýroba se nedá sehnat. Koupit se dá v citroenu. A stojí kolem 60
|
|
10.07.2012 00:08 -
|
2491072
|
|
karneval
|
|
|
Tak dnes iiel dolu nárazník a zistil som e motorčeky sú tam dva. Doteraz som il v tom e je tam len jeden (a e autá s xenonmi majú tú vysokotlakú variantu). Take mi stačí vymeni ten na predné a zadné okno (na foto v krúku) a teda objedna ten .link. ? Ostrek svetiel funguje v pohode.
Tak dnes iiel dolu nárazník a zistil som e motorčeky sú tam dva. Doteraz som il v tom e je tam len jeden (a e autá s xenonmi majú tú vysokotlakú variantu). Take mi stačí vymeni ten na predné a zadné okno (na foto v krúku) a teda objedna ten http://www.autodielyshop.sk/autodielyshop/eshop/4-1-Citroen/1048-3-packy-vypinace-stierace/5/2548-Citroen-C5-10-04-1-08-motorcek-ostrekovaca-stieracou ? Ostrek svetiel funguje v pohode.
Přílohy: P10807432.jpg ( 311693b ) - |
|
10.07.2012 07:59 -
|
2491086
|
|
jumep
|
|
|
Ano, vysokotlaky je ten modry napredu. Preto som ti hovoril ze ti staci kupit a vymenit a vsetko OK a stoji par drobnych
Ano, vysokotlaky je ten modry napredu. Preto som ti hovoril ze ti staci kupit a vymenit a vsetko OK a stoji par drobnych
|
|
13.07.2012 16:22 -
|
2491881
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak se také podělím o mé zkuenosti s ostřikem světel.
U týden patřím mezi nestříkače, take dnes kdy jsem přijel domů mrknu na pojistky a ve OK. Vyndal a zandal jsem F4 a nic. Zkusil jsem jetě vyndat a zandat F3 (ostřikovač předního a zadního skla) a světe div se, ostřikovač světel se rozjel. Je to podobné jako u Xantie, tam tohle také pomáhalo (vyndat sousední pojistky a pak je vrátit)
U zase stříkám
Tak se také podělím o mé zkuenosti s ostřikem světel.
U týden patřím mezi nestříkače, take dnes kdy jsem přijel domů mrknu na pojistky a ve OK. Vyndal a zandal jsem F4 a nic. Zkusil jsem jetě vyndat a zandat F3 (ostřikovač předního a zadního skla) a světe div se, ostřikovač světel se rozjel. Je to podobné jako u Xantie, tam tohle také pomáhalo (vyndat sousední pojistky a pak je vrátit) :nevim
U zase stříkám:-d
|
|
13.07.2012 18:19 -
|
2491901
|
|
jumep
|
|
|
hmm, my co vieme co je realna pricina ti len povieme ze to je cista nahoda
hmm, my co vieme co je realna pricina ti len povieme ze to je cista nahoda :)
|
|
06.08.2012 17:45 -
|
2497527
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
zdravím odedneka jsem majitelem C5 akorad jsem si blbec nevyzkouel ostřikovače a doma byl jsem pro auto v německu po technické stránce je ok ale tohle jsem přehlidnul asi bude potřeba to vyměnit celi motorek na kolik přijde a udělami to někdo v olomouci a za kolik? pojístka F4 v motorovém prostoru je ok Dík moc zítra mám jit na techniskou a asi neprojdu pokud nee tak mám do konce týdne čas to dát do kupi děkuji moc za radu
zdravím odedneka jsem majitelem C5 akorad jsem si blbec nevyzkouel ostřikovače a doma byl jsem pro auto v německu po technické stránce je ok ale tohle jsem přehlidnul asi bude potřeba to vyměnit celi motorek na kolik přijde a udělami to někdo v olomouci a za kolik? pojístka F4 v motorovém prostoru je ok Dík moc zítra mám jit na techniskou a asi neprojdu pokud nee tak mám do konce týdne čas to dát do kupi děkuji moc za radu
|
|
06.08.2012 17:49 -
|
2497528
|
|
Mikra
|
|
|
Motorek koupí jedině v citroenu. Druhovýroba není. Stojí kolem 1400,- Kč. Vyměnit ho dokáe sám, pokud umí sundat nárazník. Ale doporučil bych nejdřív ověřit, jestli tam má trysky. Abys nekoupil motorek a nebylo to chybějícíma tryskama.
A technickou zkus. Někdy si nevimnou, e světla neostřikuje.
Motorek koupí jedině v citroenu. Druhovýroba není. Stojí kolem 1400,- Kč. Vyměnit ho dokáe sám, pokud umí sundat nárazník. Ale doporučil bych nejdřív ověřit, jestli tam má trysky. Abys nekoupil motorek a nebylo to chybějícíma tryskama.
A technickou zkus. Někdy si nevimnou, e světla neostřikuje.
|
|
06.08.2012 18:07 -
|
2497530
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
patnej popis je to C5 II s bi-xenonama take si myslím e trysky tam budou a jak sundám ty krytky kdy mi nejdou vyjet a abych to neurval? nemáte to někdo nafocený nebo návod na sundání blatníku dík
patnej popis je to C5 II s bi-xenonama take si myslím e trysky tam budou a jak sundám ty krytky kdy mi nejdou vyjet a abych to neurval? nemáte to někdo nafocený nebo návod na sundání blatníku dík
|
|
06.08.2012 18:25 -
|
2497532
|
|
jumep
|
|
|
zaklad je - ak neni vyrazena F4 poistka, svetla mas zapate packou (nie denne svietenie - automaticky zapnute po nastartovani) - musia ist zapnut aj hmlovky a nestrieka to
1. bud je to vypnute v diagnostike
2. odideny motorcek
krytky sa vytahuju tak ze ich podpacit a vytiahnes rukou a odvesis potom
zaklad je - ak neni vyrazena F4 poistka, svetla mas zapate packou (nie denne svietenie - automaticky zapnute po nastartovani) - musia ist zapnut aj hmlovky a nestrieka to
1. bud je to vypnute v diagnostike
2. odideny motorcek
krytky sa vytahuju tak ze ich podpacit a vytiahnes rukou a odvesis potom
|
|
06.08.2012 18:35 -
|
2497533
|
|
michal
|
|
|
take to odzkouím tak e nastartuji motor zapnu světla otočením na páčce a zapnu mlhovky přední a pustim ostřik a mělo by to fungovat jestli jsem to pochopil zprávně? a nebo to mue být vypnuté diagnotikou? to jsem nevěděl e se to dá taky vypnout ostřikovače
take to odzkouím tak e nastartuji motor zapnu světla otočením na páčce a zapnu mlhovky přední a pustim ostřik a mělo by to fungovat jestli jsem to pochopil zprávně? a nebo to mue být vypnuté diagnotikou? to jsem nevěděl e se to dá taky vypnout ostřikovače:-o
|
|
06.08.2012 18:35 -
|
2497534
|
|
Rumy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Taky mi od koupě nefungují ostřikovače světel. Mohou být vypnuté diagnostikou i v případě xenonů?
Taky mi od koupě nefungují ostřikovače světel. Mohou být vypnuté diagnostikou i v případě xenonů?
|
|
06.08.2012 18:41 -
|
2497535
|
|
michal
|
|
|
ja mám taky bi-xenony
ja mám taky bi-xenony
|
|
| |
|
|