| | |
13.07.2015 20:43 -
Re: Ostřikovače světel / C5 II
|
2840438
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
jojo to tak je, skonci ostrik oken a jeste jednou foukne na svetla. Pokud motorek slysis tak bud odesel motorek - vrtulky vevnitr a nanatlaci vodu a nebo to tece jinam ale to by si asi videl rotoze to tece pekne silnyma hadicema takze te vody by vyteklo dost.
jojo to tak je, skonci ostrik oken a jeste jednou foukne na svetla. Pokud motorek slysis tak bud odesel motorek - vrtulky vevnitr a nanatlaci vodu a nebo to tece jinam ale to by si asi videl rotoze to tece pekne silnyma hadicema takze te vody by vyteklo dost.
|
|
13.07.2015 22:17 -
|
2840580
|
|
jumep
|
|
|
tie motorky su zle snad na kazdej a poistka zla nemusi byt
tie motorky su zle snad na kazdej a poistka zla nemusi byt
|
|
13.07.2015 23:30 -
|
2840609
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Na passate mi tiez klakol, avsak tam to bolo koli mrazu, kedze som sa vratil z teplych krajin, no a doma mraz. Clovek na vsetko nemysli a tak praskol. Myslim, ze podobne tomu bude aj u citroenu. A ak neni prasknuty, tak bude vrtula v tahu...
Na passate mi tiez klakol, avsak tam to bolo koli mrazu, kedze som sa vratil z teplych krajin, no a doma mraz. Clovek na vsetko nemysli a tak praskol. Myslim, ze podobne tomu bude aj u citroenu. A ak neni prasknuty, tak bude vrtula v tahu...
|
|
14.07.2015 09:47 -
|
2840685
|
|
jumep
|
|
|
nie, u citroenu je normalne ze pretece voda do neho a totalne zhrdzavie, kazdopadne nezmenil si si od vcera profil, mam pocit ze som tam videl C5 2
pri X7 je to zasa mierne iny pripad, tam uz je iny motorcek a su tam plastove trubicky na vodu
nie, u citroenu je normalne ze pretece voda do neho a totalne zhrdzavie, kazdopadne nezmenil si si od vcera profil, mam pocit ze som tam videl C5 2
pri X7 je to zasa mierne iny pripad, tam uz je iny motorcek a su tam plastove trubicky na vodu
|
|
14.07.2015 10:19 -
|
2840697
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Mam C5 r.v. 2012.
Chyba uz najdena
Na aute asi po nehode (nosniky su nedotknute, viem co hovorim, kedze Francuzske Peugeot/Citroen zvarovne poznam velmi dobre, som tam skoro ako doma, a tak viem aj o novych modeloch daco, alebo o pripravovanych novinkach/faceliftoch), ale k veci...
Na aute nemam ostrikovace, proste fyzicky tam nie su. Motorcek ostrikovacov je na nadrzke a funkcny, avsak hadicky a vysuvny mechanizmus tam neni...
Takze uloha do najblizsej doby, je zohnat si potrebne veci (nechanizmus ostrekov, hadice) a uviest veci na spravnu mieru.
Mam C5 r.v. 2012.
Chyba uz najdena :-d
Na aute asi po nehode (nosniky su nedotknute, viem co hovorim, kedze Francuzske Peugeot/Citroen zvarovne poznam velmi dobre, som tam skoro ako doma, a tak viem aj o novych modeloch daco, alebo o pripravovanych novinkach/faceliftoch), ale k veci...
Na aute nemam ostrikovace, proste fyzicky tam nie su. Motorcek ostrikovacov je na nadrzke a funkcny, avsak hadicky a vysuvny mechanizmus tam neni... :-((((
Takze uloha do najblizsej doby, je zohnat si potrebne veci (nechanizmus ostrekov, hadice) a uviest veci na spravnu mieru.
|
|
14.07.2015 11:19 -
|
2840723
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hoi máme tam 2 motorky (zadek-předek) bo jeden zmákne oboje? Na zadek mi to stříká parádně, na předek to jen jako plive, 1x z 10ti pokusí to stříká jak má.... Na jaře to etě hrálo fajn, ale vím, e nic netrvá vječně
hoi máme tam 2 motorky (zadek-předek) bo jeden zmákne oboje? Na zadek mi to stříká parádně, na předek to jen jako plive, 1x z 10ti pokusí to stříká jak má.... :nevim Na jaře to etě hrálo fajn, ale vím, e nic netrvá vječně :-(
|
|
14.07.2015 12:15 -
|
2840736
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
je tam jeden na světla a jeden na skla (na obě). jaký sklo to ostřikuje ovlivňuje takovej malej gumovo-plastovej váleček co je v motorku, u něj sem měl tu gumu nabobtnanou e to nestříkalo vůbec a nebo to jen trochu plivlo. Tu gumu sem zaříznul a od tý doby to je OK.
je tam jeden na světla a jeden na skla (na obě). jaký sklo to ostřikuje ovlivňuje takovej malej gumovo-plastovej váleček co je v motorku, u něj sem měl tu gumu nabobtnanou e to nestříkalo vůbec a nebo to jen trochu plivlo. Tu gumu sem zaříznul a od tý doby to je OK.
|
|
14.07.2015 13:08 -
|
2840751
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
wow tzn nárazník dolů, vykubnout motorek, rozebrat, skouknout, opravit a z8?
wow tzn nárazník dolů, vykubnout motorek, rozebrat, skouknout, opravit a z8?
|
|
14.07.2015 13:37 -
|
2840782
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
přesně tak. pokud nějak není patnej přímo ten motorek, to pak koupit novej (před necelým rokem co jsem to řeil stál asi 200,-)
přesně tak. pokud nějak není patnej přímo ten motorek, to pak koupit novej (před necelým rokem co jsem to řeil stál asi 200,-)
|
|
14.07.2015 14:07 -
|
2840786
|
|
Buchta
|
|
|
bo skříplá hadička...... teda estli se to někde cestou můe stát..... na XA se mi to asi taky stalo.... páč na zadek to stříká jak zběsilý, omrknu to
bo skříplá hadička...... teda estli se to někde cestou můe stát..... na XA se mi to asi taky stalo.... páč na zadek to stříká jak zběsilý, omrknu to
|
|
14.07.2015 19:26 -
|
2840943
|
|
eisy811
|
|
|
Ak by niekto vedel o dakych ostrekoch aj s hadickami a nadrzkou, bol by som rad. Zrovna z Citroenu sa mi to brat moc nechce
A este prosba, ak by v tom niekto sprtal, tak by velmi potesili aspon fotky ako su tie hadicky ovladane.
Dik.
Ak by niekto vedel o dakych ostrekoch aj s hadickami a nadrzkou, bol by som rad. Zrovna z Citroenu sa mi to brat moc nechce :-o
A este prosba, ak by v tom niekto sprtal, tak by velmi potesili aspon fotky ako su tie hadicky ovladane.
Dik. :palec
|
|
15.07.2015 11:39 -
|
2841160
|
|
trinity102
|
Město: Semily, Auto: Peugeot 307 break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
čerpadlo na světla dá při ostřikování čelního skla 2 dávky po sobě (při rosvícených světlech) a je to nezávislé na tom jak dlouho drím páčku stisknutou. Stačí stisknout krátce a čerpadlo musí 2x zavrčet. Pojistka F4 je v BSM (ta skříňka vedle baterky)
čerpadlo na světla dá při ostřikování čelního skla 2 dávky po sobě (při rosvícených světlech) a je to nezávislé na tom jak dlouho drím páčku stisknutou. Stačí stisknout krátce a čerpadlo musí 2x zavrčet. Pojistka F4 je v BSM (ta skříňka vedle baterky)
|
|
26.07.2015 11:26 -
|
2844466
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Tak jsem včera namontoval čerpadlo z Octavie II podle návodu Trinity102 a hlásím úspěch. Ostřikovače světel fungují na jedničku. Cena čerpadla byla i s potovným 450,- Kč.
Tak jsem včera namontoval čerpadlo z Octavie II podle návodu Trinity102 a hlásím úspěch. Ostřikovače světel fungují na jedničku. :palec Cena čerpadla byla i s potovným 450,- Kč. :-)
|
|
26.07.2015 12:13 -
|
2844475
|
|
eisy811
|
|
|
A co tie ventilky, na co su tam vlastne??? Myslim tie blbosti pri motorcekoch s tymi tenkymi hadickami...
A co tie ventilky, na co su tam vlastne??? Myslim tie blbosti pri motorcekoch s tymi tenkymi hadickami...
|
|
01.08.2015 06:15 -
|
2846705
|
|
fkon
|
Město: Svitavy, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj včera jsem zjistil, e mi asi taky odely motorky a nael jsem tohle .link. nemáte s tím někdo zkuenost?
Ahoj včera jsem zjistil, e mi asi taky odely motorky a nael jsem tohle http://www.dilycitroen.eu/cerpadla-ostrikovacu/45322-vodni-cerpadlo-ostrikovace-cisteni-skel-vodni-cerpadlo-ostrikovace-cisteni-svetlometu-febi.html nemáte s tím někdo zkuenost?
|
|
01.08.2015 10:57 -
|
2846760
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Jestli ti nefunguje ostřikování čelního skla, pak je tento motůrek v pohodě. Pokud ale potřebuje ostřikovat světlomety, bude ti tento motůrek k ničemu. Musí toti koupit motůrek na ostřikovače světlometů.
Jestli ti nefunguje ostřikování čelního skla, pak je tento motůrek v pohodě. Pokud ale potřebuje ostřikovat světlomety, bude ti tento motůrek k ničemu. Musí toti koupit motůrek na ostřikovače světlometů.
|
|
| |
|
|