| | |
14.11.2011 20:40 -
Re: Nemrznúca zmes do ostrekovačov
|
2425132
|
|
jumep
|
|
|
je to myslim 5 litrov ...
je to myslim 5 litrov ...
|
|
14.11.2011 20:43 -
|
2425134
|
|
jumep
|
|
|
a to si meral, ked si mal uplne prazdnu?
ono su totiz 3 druhy nadrzok
mala, kde je len ostrek predneho skla
vacsia, kde je predne a zadne
najvacsia, kde su ostrekovace svetiel
nejsom si isty rozdielom medzi vacsie a najvacsia, mozno su rovnake len s viac dierami
ja tam kazdopadne pri nie plne prazdnej nadrzke dam 4.5l, uplne prazdnu som este nenalieval
a to si meral, ked si mal uplne prazdnu?
ono su totiz 3 druhy nadrzok
mala, kde je len ostrek predneho skla
vacsia, kde je predne a zadne
najvacsia, kde su ostrekovace svetiel
nejsom si isty rozdielom medzi vacsie a najvacsia, mozno su rovnake len s viac dierami
ja tam kazdopadne pri nie plne prazdnej nadrzke dam 4.5l, uplne prazdnu som este nenalieval
|
|
14.11.2011 20:45 -
|
2425135
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě se vejde 6l.
Mě se vejde 6l.
|
|
15.11.2011 06:34 -
|
2425190
|
|
Mamlas
|
|
|
No stalo by za to udelat nejaky pokus pri kolika stupnich zamrza letni smes. Rekl bych, ze to nebude hned kolem nuly. Asi bude zalezet z ceho se ta letni sklada - voda a nejaky ten sapon. Pripadne jaky pomer letni a zimni staci k nezamrznuti pri prvnich mrazicich.
Neco jako zdejsi "alchymista" pres naftu, ted nevim kdo to psal o pokusech se zamrzanim nafty.
No stalo by za to udelat nejaky pokus pri kolika stupnich zamrza letni smes. Rekl bych, ze to nebude hned kolem nuly. Asi bude zalezet z ceho se ta letni sklada - voda a nejaky ten sapon. Pripadne jaky pomer letni a zimni staci k nezamrznuti pri prvnich mrazicich.
Neco jako zdejsi "alchymista" :-d pres naftu, ted nevim kdo to psal o pokusech se zamrzanim nafty.
|
|
15.11.2011 10:48 -
|
2425211
|
|
.45acp
|
|
|
V hadičkách a tryskách voda/letní směs zamrzne brzy. Vím, e i při teplotě těsně nad nulou u bývají namrzlá okna. V nádrce to nejspí vydrí trochu dýl. Ale kdy má zamrzlý hadičky a trysky stejně nestříká.
V hadičkách a tryskách voda/letní směs zamrzne brzy. Vím, e i při teplotě těsně nad nulou u bývají namrzlá okna. V nádrce to nejspí vydrí trochu dýl. Ale kdy má zamrzlý hadičky a trysky stejně nestříká.
|
|
15.11.2011 11:01 -
|
2425214
|
|
Nesebr
|
|
|
Jeste ve starych autech jsem na leto daval cistou vodu s primesi ruznych saponatu, co dum dal, ale po doliti nemrzkou se mi nektere ty saponaty srazely na takovy aspik a delalo to bordel.
Radeji ted pouzivam nemrzku celou zimu a pokud mozno s e saponatem nemicham. V lete se mi osvedcila letni s "tekutymi steraci" pri aplikaci "RainOff" nebo jak se to presne jmenuje na vsechny skla. Voda se steka do kulicek, strhava ji proud vzduchu a je videt i bez zaplych steracu. Davam to i na zpetne zrcatka, je v nich pri desti lepe videt.
Super na starsi poskrabane celni skla, guma steracu lehceji klouze a hmyz se tolik nezazira, jde lehceji umyt.
Jeste ve starych autech jsem na leto daval cistou vodu s primesi ruznych saponatu, co dum dal, ale po doliti nemrzkou se mi nektere ty saponaty srazely na takovy aspik a delalo to bordel.
Radeji ted pouzivam nemrzku celou zimu a pokud mozno s e saponatem nemicham. V lete se mi osvedcila letni s "tekutymi steraci" pri aplikaci "RainOff" nebo jak se to presne jmenuje na vsechny skla. Voda se steka do kulicek, strhava ji proud vzduchu a je videt i bez zaplych steracu. Davam to i na zpetne zrcatka, je v nich pri desti lepe videt.
Super na starsi poskrabane celni skla, guma steracu lehceji klouze a hmyz se tolik nezazira, jde lehceji umyt.
|
|
15.11.2011 21:25 -
|
2425345
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Mamlas napsal(a): No stalo by za to udelat nejaky pokus pri kolika stupnich zamrza letni smes. Rekl bych, ze to nebude hned kolem nuly. Asi bude zalezet z ceho se ta letni sklada - voda a nejaky ten sapon. Pripadne jaky pomer letni a zimni staci k nezamrznuti pri prvnich mrazicich.
Neco jako zdejsi "alchymista" pres naftu, ted nevim kdo to psal o pokusech se zamrzanim nafty.
Sheron Rain Off uvádí odolnost do -5°C. Podle mě vydrí i víc. Ráno bylo -4°C a stříkalo to bez ztráty kytičky. No ale stejně u jsem ji pro sichr naředil zimní...
Sheron Rain Off uvádí odolnost do -5°C. Podle mě vydrí i víc. Ráno bylo -4°C a stříkalo to bez ztráty kytičky. No ale stejně u jsem ji pro sichr naředil zimní...
|
|
22.11.2011 20:24 -
|
2426713
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
u mám plný tank zimní+mix s vodkou a světe div se nemrzne
u mám plný tank zimní+mix s vodkou a světe div se nemrzne :palec
|
|
12.10.2013 15:35 -
|
2626351
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
U vech pump jsou venku galony luté letní směsi, ale modrou zimní aby člověk pohledal. Nakonec jsem nael malou dvoulitrovku uvnitř jedné pumpy. Inu máme půlku října, tak je nutné se předzásobit letní směsí
U vech pump jsou venku galony luté letní směsi, ale modrou zimní aby člověk pohledal. Nakonec jsem nael malou dvoulitrovku uvnitř jedné pumpy. Inu máme půlku října, tak je nutné se předzásobit letní směsí :-)
|
|
| |
|
|