| | |
22.12.2009 08:27 -
Re: Nemrznúca zmes do ostrekovačov
|
1429661
|
|
Darja
|
|
|
Jo sheron, i ten zamrzá, řeila jsem to skoro před rokem .link. zamrzala mi vytékající nemrzka z nádobky (a to ani moc nemrzlo a nemrzka do -20)
přitom v druhém autě, kde je směska letní a zimní nevímjaké značky, ani jednou nezamrzla, jen se z ní udělala hustá věc, no nějako jako shake od mekáče
Jo sheron, i ten zamrzá, řeila jsem to skoro před rokem http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-386403/cur-1.html zamrzala mi vytékající nemrzka z nádobky (a to ani moc nemrzlo a nemrzka do -20)
přitom v druhém autě, kde je směska letní a zimní nevímjaké značky, ani jednou nezamrzla, jen se z ní udělala hustá věc, no nějako jako shake od mekáče :-)
|
|
22.12.2009 16:34 -
|
1429674
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
ahoj , můe nejak souviset rozsvicení kontrolky service s nedostatkem kapaliny v ostřikovačích? svítila pár vteřin a ádná hláka na pal.pc se neobjevila nebo jsem si neviml. pak zhasla a u nesvítí , kapalinu jsem doplnil. ádna hláka tam není
ahoj , můe nejak souviset rozsvicení kontrolky service s nedostatkem kapaliny v ostřikovačích? svítila pár vteřin a ádná hláka na pal.pc se neobjevila nebo jsem si neviml. pak zhasla a u nesvítí , kapalinu jsem doplnil. ádna hláka tam není :nevim
|
|
22.12.2009 17:19 -
|
1429675
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Ano, jistě můe. Zejména pokud jsi těsně před tím ostřikoval. Po chvíli to samo zmizí. Píi tady o tom v jiném vláknu a dalí se přidali - i kdy je kapaliny dost, tak po sputění motorku se u některých objeví na chvíli pokyn k doplnění a po chvíli to zmizí i se zhasnutím Service.
Ano, jistě můe. Zejména pokud jsi těsně před tím ostřikoval. Po chvíli to samo zmizí. Píi tady o tom v jiném vláknu a dalí se přidali - i kdy je kapaliny dost, tak po sputění motorku se u některých objeví na chvíli pokyn k doplnění a po chvíli to zmizí i se zhasnutím Service.
|
|
22.12.2009 17:31 -
|
1429676
|
|
pajauchy
|
|
|
Díky za odpověd , ostřikoval jsem těsně předtím a jak jsem popojel pár desítek metru tak to zhaslo a doma jsem hned dolil a zatím je to ready
Díky za odpověd , ostřikoval jsem těsně předtím a jak jsem popojel pár desítek metru tak to zhaslo a doma jsem hned dolil a zatím je to ready:-d
|
|
22.12.2009 18:33 -
|
1429680
|
|
jumep
|
|
|
aky mas display? ak ten viacriadkovy, je tam take ze check control, ked na to nabehnes a podrzis tlacitko vypise ti to poslednu chybu - teda myslim ze aj tieto docasne pokial su v platnosti
aky mas display? ak ten viacriadkovy, je tam take ze check control, ked na to nabehnes a podrzis tlacitko vypise ti to poslednu chybu - teda myslim ze aj tieto docasne pokial su v platnosti :)
|
|
22.12.2009 22:24 -
|
1429683
|
|
pajauchy
|
|
|
jumep : to jsem samozřejmě zkusil a počítač mlčí take asi ok
jumep : to jsem samozřejmě zkusil a počítač mlčí take asi ok :palec
|
|
22.12.2009 22:25 -
|
1429684
|
|
jumep
|
|
|
jo, ono to pipne, napise ze malo vody v ostrekovaci, svieti servis chvilu a potom zhasne az do dalsieho striekania na okno kedy sa proces opakuje
jo, ono to pipne, napise ze malo vody v ostrekovaci, svieti servis chvilu a potom zhasne az do dalsieho striekania na okno kedy sa proces opakuje
|
|
22.12.2009 22:38 -
|
1429688
|
|
pajauchy
|
|
|
hláka na displeji jsem si nevim ale po dolití a nasledujícím ostříknutím- několikrát- u nic nesvítilo ani nepíplo
hláka na displeji jsem si nevim ale po dolití a nasledujícím ostříknutím- několikrát- u nic nesvítilo ani nepíplo
|
|
23.12.2009 19:49 -
|
1429729
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
No tak já mám taky zajímavou zkuenost: Před zimou jsem pro jistotu dolil nemrzku-nevěděl jsem kolik jí tam jetě je-velo se cca 0,5 litru a byla plná. No a od té doby se po kadém ostříknutí skla rozsvítí "service", napíe to tuím "top up washer fluid"(nebo něco na ten způsob) a po cca 20ti vteřinách to ve zase samo zmizí Do doby, ne jsem to doli to nedělalo
No tak já mám taky zajímavou zkuenost: Před zimou jsem pro jistotu dolil nemrzku-nevěděl jsem kolik jí tam jetě je-velo se cca 0,5 litru a byla plná. No a od té doby se po kadém ostříknutí skla rozsvítí "service", napíe to tuím "top up washer fluid"(nebo něco na ten způsob) a po cca 20ti vteřinách to ve zase samo zmizí:-) Do doby, ne jsem to doli to nedělalo:-))))
|
|
23.12.2009 22:25 -
|
1429735
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Něco podobného se tu u řeilo , já sám jsem to teď u nově koupeného starího vozu řeil taky. Měl jsem jednak prasklou nádrku ostřikovačú a to co odkapávalo mi teklo přes kontakty snímače hladiny v nádobce a ty byly tou srajdou úplně oddělaný, vyměnili mi nádobku i snímač a je klid.
Něco podobného se tu u řeilo , já sám jsem to teď u nově koupeného starího vozu řeil taky. Měl jsem jednak prasklou nádrku ostřikovačú a to co odkapávalo mi teklo přes kontakty snímače hladiny v nádobce a ty byly tou srajdou úplně oddělaný, vyměnili mi nádobku i snímač a je klid.
|
|
15.10.2011 15:23 -
Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače
|
2419060
|
|
C5stepan
|
|
|
Mám opačný problém - takřka plnou nádrku letní směsi. Čím ji mohu upravit na zimní? Slivovice je mi líto, stačil by čistý líh? Nezničím něco?
Mám opačný problém - takřka plnou nádrku letní směsi. Čím ji mohu upravit na zimní? Slivovice je mi líto, stačil by čistý líh? Nezničím něco?
|
|
15.10.2011 15:24 -
Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače
|
2419062
|
|
jumep
|
|
|
vystriekaj aspon do polovice a potom kup silnu zimnu zmes (-80)
vystriekaj aspon do polovice a potom kup silnu zimnu zmes (-80)
|
|
13.11.2011 09:48 -
|
2424833
|
|
Darja
|
|
|
Nejhorí je takový to blátíčko, na jiní spojce pak ostřikuju pořád, protoe to straně zapiní sklo. hlavně ostřik světel taky zvýí spotřebu vody do ostřiků.
Nejhorí je takový to blátíčko, na jiní spojce pak ostřikuju pořád, protoe to straně zapiní sklo. hlavně ostřik světel taky zvýí spotřebu vody do ostřiků.
|
|
13.11.2011 14:46 -
|
2424866
|
|
Darja
|
|
|
Přes den je nad nulou, tak stříkej přes den, ono to stačí chvíli dret a s ostřikem světel to mizí rychle.. Já u týden dolévám do -20... a v servisu se u v říjnu začala dolévat zimní.
Přes den je nad nulou, tak stříkej přes den, ono to stačí chvíli dret a s ostřikem světel to mizí rychle.. Já u týden dolévám do -20... a v servisu se u v říjnu začala dolévat zimní.
|
|
13.11.2011 16:41 -
|
2424875
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Jsem na to stejně, ale před 14 dny jsem na čelní sklo stříkal jak blázen, abych tu letní směs dostal ven.
Jsem na to stejně, ale před 14 dny jsem na čelní sklo stříkal jak blázen, abych tu letní směs dostal ven.
|
|
13.11.2011 17:02 -
|
2424882
|
|
Darja
|
|
|
tak si kup koncentrát, tu malou flatičku, a udělej z letní zimní Tolik způsobů, stačí si jen vybrat
tak si kup koncentrát, tu malou flatičku, a udělej z letní zimní :D Tolik způsobů, stačí si jen vybrat :)
|
|
13.11.2011 20:11 -
|
2424922
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Pablik1: Otevři kapotu, postav se z pravé strany (u spolujezdce) a blízko pantu kapoty najde napojenou hadičku na plastový přechod. Ten pak vede do těsnící lity na kapotě a dále vede k tryskám. stačí jen oddělat plastovou spojku s hadičky, tu jsem nasměroval směrem ke sklu (aby stěrače nejely na sucho po skle), sednul za volant a do 1 minuty jsem měl zbytek kapaliny z ostřikovače vyputěný. (Dělal jsem to takhle začátkem Října). Pak u jen zacvaknout zpět a dolít novou nemrznoucí kapalinu do ostřikovače.
Pablik1: Otevři kapotu, postav se z pravé strany (u spolujezdce) a blízko pantu kapoty najde napojenou hadičku na plastový přechod. Ten pak vede do těsnící lity na kapotě a dále vede k tryskám. stačí jen oddělat plastovou spojku s hadičky, tu jsem nasměroval směrem ke sklu (aby stěrače nejely na sucho po skle), sednul za volant a do 1 minuty jsem měl zbytek kapaliny z ostřikovače vyputěný. (Dělal jsem to takhle začátkem Října). Pak u jen zacvaknout zpět a dolít novou nemrznoucí kapalinu do ostřikovače.
|
|
13.11.2011 20:17 -
|
2424925
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Borci, a co starej fyzikální princip o vycucání kapaliny hadičkou z výe umístěné nádoby někam ní, tj. třeba do flaky a nechat to v komoře na jaro?
Teda podle mnoství v nádrce.
Kdo etří má.....někdy lejno, co? Já vím
Borci, a co starej fyzikální princip o vycucání kapaliny hadičkou z výe umístěné nádoby někam ní, tj. třeba do flaky a nechat to v komoře na jaro?:nevim
Teda podle mnoství v nádrce.
Kdo etří má.....někdy lejno, co? Já vím:-d
|
|
| |
|
|