| | |
20.08.2016 09:24 -
Re: Mechanizmus stahování oken
|
2985458
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Tak to to děláme stejně Jumepe. Problém je v tom, e kdy namotám to kolečko, tak to lanko pak u na druhé straně nenasadím.
Zkouel jsem to velijak....Postup byl, e jsem namotal na to kolečko to spodní lanko (s nejkratím bowden) a tím jsem dostal jeden unaeč do krajní spodní polohy. Zbytek kolečka jsem domotal (tak aby v kadé dráce bylo lanko) tím druhým od druhého unaeče (vychazí to na cca dvakrát dokola) a pak kdy chci ten druhý konec zastrčit do toho unaeče, tak ikdy mam obě pérka ztaená a na doraz, tak mi tam prostě 1 cm chybí
To prostřední lanko neřeim, tam není co zkazit.
lo mi o to, zdali jste se stím u někdo při pouití podobné sady nesatkal a pokud ano, tak jak jste to vyřeili?
Ve sloeném stavu jak moc jsou zmáčknuté ty dvě pruiny na té stahovačce?
Děkuji
Tak to to děláme stejně Jumepe. Problém je v tom, e kdy namotám to kolečko, tak to lanko pak u na druhé straně nenasadím.:-((((:nevim
Zkouel jsem to velijak....Postup byl, e jsem namotal na to kolečko to spodní lanko (s nejkratím bowden) a tím jsem dostal jeden unaeč do krajní spodní polohy. Zbytek kolečka jsem domotal (tak aby v kadé dráce bylo lanko) tím druhým od druhého unaeče (vychazí to na cca dvakrát dokola) a pak kdy chci ten druhý konec zastrčit do toho unaeče, tak ikdy mam obě pérka ztaená a na doraz, tak mi tam prostě 1 cm chybí:-((((
To prostřední lanko neřeim, tam není co zkazit.
lo mi o to, zdali jste se stím u někdo při pouití podobné sady nesatkal a pokud ano, tak jak jste to vyřeili?
Ve sloeném stavu jak moc jsou zmáčknuté ty dvě pruiny na té stahovačce?
Děkuji
:nevim:nevim
|
|
20.08.2016 10:03 -
|
2985469
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
-bud to mas blbe natazene
-nebo mas spatny postup
.nebo mas nevhodne lanka
uz jsem ti to psal: nasad pojezdy,nasad lanka na kladky,namotej unasec,dej bovdeny na sve misto a nakonec vloz unasec do pouzdra
-bud to mas blbe natazene
-nebo mas spatny postup
.nebo mas nevhodne lanka ;)
uz jsem ti to psal: nasad pojezdy,nasad lanka na kladky,namotej unasec,dej bovdeny na sve misto a nakonec vloz unasec do pouzdra
|
|
23.08.2016 16:48 -
|
2986743
|
|
jumep
|
|
|
obe nasadene a natocene a potom nasilu pretocit (nasponovat) - tiez mi to na prvy krat neslo
potom som to tam namontoval, 2x presiel hore dole s tym mechanizmom a aj vola tam bola, rucne sa to totiz moc dobre nenamota
obe nasadene a natocene a potom nasilu pretocit (nasponovat) - tiez mi to na prvy krat neslo
potom som to tam namontoval, 2x presiel hore dole s tym mechanizmom a aj vola tam bola, rucne sa to totiz moc dobre nenamota
|
|
20.05.2017 06:25 -
|
3067203
|
|
Pali1979
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Ahojte.
Keďe som som to rieil a hladal a naiel som.
Rieenie tak ako JUMEP cez ebay cena 19 plus posta za obe sady.
Tento pan posiela zo Slovenska ale za 35 kus ale má tu návod na montá.
.link.
Pekný deň.
Ahojte.
Keďe som som to rieil a hladal a naiel som.
Rieenie tak ako JUMEP cez ebay cena 19 plus posta za obe sady.
Tento pan posiela zo Slovenska ale za 35 kus ale má tu návod na montá.
http://www.stahovacky.com/kategoria/stahovanie-okien/citroen/c5/c5-novy-model-predny-set/
Pekný deň.:-))))
|
|
31.05.2017 19:24 -
|
3071059
|
|
Pali1979
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Bohuial chalan to u za kodoval.
Ma to niekto nafotene ako to má by ?
Lebo zhodit som zhodil no 1 lanko mi nesedí
Bohuial chalan to u za kodoval.
Ma to niekto nafotene ako to má by ?
Lebo zhodit som zhodil no 1 lanko mi nesedí
|
|
22.08.2017 11:21 -
|
3090530
|
|
risomas
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Ahojte, Vcera vecer sa mi to lanko roztrhlo a kedze som nemohol cakat na ebay ani na celu sadu z CR tak som kupil tu sadu za35e. Navod co tam ma je ten isty co je tu ak by niekto chcel poslem mu ho. Najtazsie je dat dole tapecirung tak aby sa nepolamali tie biele kolecka zvysok uz je celkom v pohode. Treba najprv nasadit vsetky konce a kladky a nakoniec to namotat na to kolecko a zasunut ho do jamky. To mi trvalo tiez celkom dost ale potom som to zapacil srobovakom a uz to tam skocilo.
Cele mi to trvalo asi 3h.
Ahojte, Vcera vecer sa mi to lanko roztrhlo a kedze som nemohol cakat na ebay ani na celu sadu z CR tak som kupil tu sadu za35e. Navod co tam ma je ten isty co je tu ak by niekto chcel poslem mu ho. Najtazsie je dat dole tapecirung tak aby sa nepolamali tie biele kolecka zvysok uz je celkom v pohode. Treba najprv nasadit vsetky konce a kladky a nakoniec to namotat na to kolecko a zasunut ho do jamky. To mi trvalo tiez celkom dost ale potom som to zapacil srobovakom a uz to tam skocilo.
Cele mi to trvalo asi 3h.
|
|
22.08.2017 20:01 -
|
3090603
|
|
risomas
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Ako to preprogramovat? Smerom dole ide pekne ale smerom hore sa to vzdy pohne len o 5cm.
Ako to preprogramovat? Smerom dole ide pekne ale smerom hore sa to vzdy pohne len o 5cm.
|
|
30.05.2018 14:39 -
|
3160241
|
|
mufikus
|
Město: Semily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj ve spolek, nemáte tu někdo link na celý popis té výměny prosím? Mám ji sundaný tapec a ve s tím spojené, doma u náhradní sadu a teď mě čeká samotná výměna. Tak hledám nějaký návod, abych si během výměny ukrátil zbytečné trápení pokus omyl. Děkuji za případné návody.
Ahoj ve spolek, nemáte tu někdo link na celý popis té výměny prosím? Mám ji sundaný tapec a ve s tím spojené, doma u náhradní sadu a teď mě čeká samotná výměna. Tak hledám nějaký návod, abych si během výměny ukrátil zbytečné trápení pokus omyl. Děkuji za případné návody.;-)
|
|
21.12.2018 16:14 -
Mechanizmus stahování oken X7
|
3197936
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj, prasklo mi lanko stahovačky předního levého okna, nějak jsem se ucvaknul a koupil jsem si opravnou sadu, místo celého kompletu. Kdy u to mám doma, tak to vyměním. Nemáte někdo návod na výměnu? Předpokládám e k výměně musí celý komplet stahování ze dveří ven, spodní roub vodící lity - té u pantů, je schovaný pod reprem? Mám toto: .link.
Díky za kadou radu
Ahoj, prasklo mi lanko stahovačky předního levého okna, nějak jsem se ucvaknul a koupil jsem si opravnou sadu, místo celého kompletu. Kdy u to mám doma, tak to vyměním. Nemáte někdo návod na výměnu? Předpokládám e k výměně musí celý komplet stahování ze dveří ven, spodní roub vodící lity - té u pantů, je schovaný pod reprem? Mám toto: https://www.citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier-4290/opravna-sada-stahovani-leveho-predniho-okna-pro-citroen-c5-x7-od-rv-2008-stahovacka.html
Díky za kadou radu
|
|
21.12.2018 22:32 -
|
3197974
|
|
jumep
|
|
|
ano, pod reprakom, vrtam tam dieru aby som ho vybral
ano, pod reprakom, vrtam tam dieru aby som ho vybral
|
|
16.02.2021 10:18 -
|
3300786
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Zdar. Neví někdo jak vyřeit pamě stahování oken? Měl jsem prasklé sklo, dal jsem nové a nemůu ho to teď naučit zavřít. Kdy dojede nahoru, tak zase sjede dolů a pořád si to pamatuje takhle i po odpojení baterie na celou noc. Po odpojení to ádné okna nezapomněli. Pořád to jezdí samo bez "cukání" a kdy chci tlačítko podret v horní poloze, vdy to sjede o 10 cm dolů...( Pomalu dockukám nahoru ale v okamiku kdy to podrím déle okamitě se rozjede o 10 cm ní)
Ono se s tím dá ít, zavřít to jde pomalým kouskováním. Ale je blbý e kdy zamykám a omylem podrím tlačítko déle tak zadní okno se spustí o 10cm. Potřeboval bych se dostat do fáze "naučení" ale nejsem schopen to docílit reset.
Zdar. Neví někdo jak vyřeit pamě stahování oken? Měl jsem prasklé sklo, dal jsem nové a nemůu ho to teď naučit zavřít. Kdy dojede nahoru, tak zase sjede dolů a pořád si to pamatuje takhle i po odpojení baterie na celou noc. Po odpojení to ádné okna nezapomněli. Pořád to jezdí samo bez "cukání" a kdy chci tlačítko podret v horní poloze, vdy to sjede o 10 cm dolů...( Pomalu dockukám nahoru ale v okamiku kdy to podrím déle okamitě se rozjede o 10 cm ní)
Ono se s tím dá ít, zavřít to jde pomalým kouskováním. Ale je blbý e kdy zamykám a omylem podrím tlačítko déle tak zadní okno se spustí o 10cm. Potřeboval bych se dostat do fáze "naučení" ale nejsem schopen to docílit reset.:-(
:-(
|
|
16.02.2021 11:54 -
|
3300793
|
|
jumep
|
|
|
viac k tomu neni:
8. Funkce ochrany proti přiskřípnutí při zavírání oken
Jestlie je při zavírání oken zaznamenán bod odporu, okna se spustí dolů o 5 cm.
Ochrana proti přiskřípnutí je řízená moduly dveří.
8.1. Dezaktivace ochrany proti přiskřípnutí
Název :.
Do 5 s po zapnutí ochrany proti přiskřípnutí spustit okna a ke spodnímu dorazu.
Chvíli dret dál, kdy je okno ve spodní poloze.
Do 5 sekund zavřít okno, ochrana proti přiskřípnutí je dezaktivována.
8.2. Inicializace ochrany proti přiskřípnutí
Po odpojení akumulátoru je nutné znovu aktivovat ochranu proti přiskřípnutí.
Spustit okno kompletně dolů.
Aktivovat a uvolňovat spínač ovládání okna a do úplného zavření okna.
viac k tomu neni:
8. Funkce ochrany proti přiskřípnutí při zavírání oken
Jestlie je při zavírání oken zaznamenán bod odporu, okna se spustí dolů o 5 cm.
Ochrana proti přiskřípnutí je řízená moduly dveří.
8.1. Dezaktivace ochrany proti přiskřípnutí
Do 5 s po zapnutí ochrany proti přiskřípnutí spustit okna a ke spodnímu dorazu.
Chvíli dret dál, kdy je okno ve spodní poloze.
Do 5 sekund zavřít okno, ochrana proti přiskřípnutí je dezaktivována.
8.2. Inicializace ochrany proti přiskřípnutí
Po odpojení akumulátoru je nutné znovu aktivovat ochranu proti přiskřípnutí.
Spustit okno kompletně dolů.
Aktivovat a uvolňovat spínač ovládání okna a do úplného zavření okna.
|
|
16.02.2021 13:01 -
|
3300809
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jene mě se po odpojení baterie nestalo nic
Spustím dolů - jede samo a na dno. Drím knoflík okno stále otevřené na doraz ( drím třeba 10s.)A pak kdy promáčknu knoflík na druhou polohu okamitě jede okno samo rovnou nahoru,dojede a na konec a ihned jede zas o 5-10 cm dolů a zastaví se pootevřené. Kdy ho "pocvakávám" tak pomalu doskáču a do zavřené polohy ale jakmile ho tam chci knoflíkem podret jede zase dolů- o těch cca 7 cm
Dělám psí kusy a nic.
Jene mě se po odpojení baterie nestalo nic :-((((
Spustím dolů - jede samo a na dno. Drím knoflík okno stále otevřené na doraz ( drím třeba 10s.)A pak kdy promáčknu knoflík na druhou polohu okamitě jede okno samo rovnou nahoru,dojede a na konec a ihned jede zas o 5-10 cm dolů a zastaví se pootevřené. Kdy ho "pocvakávám" tak pomalu doskáču a do zavřené polohy ale jakmile ho tam chci knoflíkem podret jede zase dolů- o těch cca 7 cm:nevim
Dělám psí kusy a nic. :-((((
|
|
16.02.2021 13:52 -
|
3300812
|
|
jumep
|
|
|
ja viem, poznam to a fakt neviem ako som ti uz hovoril, ze kedy to zabudne, obcas ked menim spojku a mam otvorene okno a odpojenu baterku tak to potom zabudne, obcas nie
ja viem, poznam to a fakt neviem ako som ti uz hovoril, ze kedy to zabudne, obcas ked menim spojku a mam otvorene okno a odpojenu baterku tak to potom zabudne, obcas nie
|
|
18.02.2021 16:02 -
|
3300971
|
|
jumep
|
|
|