| | |
19.10.2014 17:06 -
Re: Mechanizmus stahování oken
|
2742998
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Ahoj,
nevyjídí mi zadní pravé okno, vyjede tak do půlky a pak ho musím rukou naklonit dopředu, aby vyjelo a nahoru. Trochu jsem ho prostříkl, ale pomohlo to na chvíli. Take budu muset vyměnit ten plastový bazmek. Hoďte mi sem prosím někdo návod na sundání tapecu ze service.citroen... Je tam nějaký nerozebíratelný spoj? Mám si nějaký montání materiál koupit předem? Díky
Ahoj,
nevyjídí mi zadní pravé okno, vyjede tak do půlky a pak ho musím rukou naklonit dopředu, aby vyjelo a nahoru. Trochu jsem ho prostříkl, ale pomohlo to na chvíli. Take budu muset vyměnit ten plastový bazmek. Hoďte mi sem prosím někdo návod na sundání tapecu ze service.citroen... Je tam nějaký nerozebíratelný spoj? Mám si nějaký montání materiál koupit předem? Díky
Přílohy: plastový bazmek.jpg ( 20562b ) - |
|
19.10.2014 18:03 -
|
2743043
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
mám kompletní stahovačku kdyby jsi chtěl
mám kompletní stahovačku kdyby jsi chtěl
|
|
19.10.2014 21:24 -
|
2743236
|
|
jumep
|
|
|
najprv si pozri ci len nemas skrutenu gumu ktoru vidno zvonku
nieco to musi brzdit, vacsinou to je len ta vodiaca guma / nieco zapadnute
najprv si pozri ci len nemas skrutenu gumu ktoru vidno zvonku
|
|
19.10.2014 22:01 -
|
2743291
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
jruze napsal(a): Je to přinejtované - odvrtat a buď z5. přinýtovat a nebo roubky.
Take abych se k tomu dostal musím vyndat stahovačku nebo jde ten plast vyměnit přímo na ní? Kdy jsem sundaval tapec u Xantie, tak jsem vdy ulámal nějaké ty plastové cvočky, podle obrázku by to mělo být č.70, kolik jich tam je?
jumep napsal(a): najprv si pozri ci len nemas skrutenu gumu ktoru vidno zvonku
Na to jsem koukal s baterkou a kam vidím, vypadá to v pořádku.
tezkac napsal(a): mám kompletní stahovačku kdyby jsi chtěl
Asi to prvně rozeberu a v nejhorím případě budu jezdit chvíli bez tapecu, stejně ty dveře jsou nejméně pouívané. Pak uvidíme, co bude třeba opravit nebo koupit.
Asi to prvně rozeberu a v nejhorím případě budu jezdit chvíli bez tapecu, stejně ty dveře jsou nejméně pouívané:-d. Pak uvidíme, co bude třeba opravit nebo koupit.
|
|
19.10.2014 22:18 -
|
2743304
|
|
jumep
|
|
|
stahovacke nic nebude (to by to okno nechodilo vobec)
co sa tyka tapecu, ten je pomerne jednoduchy, ale je rozumnejsie to robit este ked je akotak teplo, alebo si teda rovno kupit tie plastove cuple
inak treba len klucku povolit, madlo rozpolit a vysrobovat sroby a reprak a 2 sroby pod nim a mozes zospodu strhnut a dohora vytiahnut
pozor na tu penu co je odhlucnenie / parozabrana, to lepidlo sa strasne zle sundava, pouzivam ostry noz a rezem
stahovacke nic nebude (to by to okno nechodilo vobec)
co sa tyka tapecu, ten je pomerne jednoduchy, ale je rozumnejsie to robit este ked je akotak teplo, alebo si teda rovno kupit tie plastove cuple
inak treba len klucku povolit, madlo rozpolit a vysrobovat sroby a reprak a 2 sroby pod nim a mozes zospodu strhnut a dohora vytiahnut
pozor na tu penu co je odhlucnenie / parozabrana, to lepidlo sa strasne zle sundava, pouzivam ostry noz a rezem
|
|
20.12.2014 16:14 -
Re: Demontá tapecírungu předních dveří / C5 III
|
2766499
|
|
POPCORNcz
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím,přestalo se mi stahovat okno u spolujezdce.Motorek slyím ale okno se nehýbe.Chtěl bych se tedy zeptat v čem bývá nejčastěji problém se stahováním okna,ne se do toho pustím.Vidím podle příspěvku nademnou 6e to nebude tak lehký jak u C5 II,nebo Xantie,co?Díky
Zdravím,přestalo se mi stahovat okno u spolujezdce.Motorek slyím ale okno se nehýbe.Chtěl bych se tedy zeptat v čem bývá nejčastěji problém se stahováním okna,ne se do toho pustím.Vidím podle příspěvku nademnou 6e to nebude tak lehký jak u C5 II,nebo Xantie,co?Díky
|
|
20.12.2014 17:22 -
|
2766513
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
je tu jetě jedno vlákno na tohle téma: .link.
Zavolej na číslo 737 046 256, ten ti komplet stahovačku pole na dobírku. Jinak bacha při montái, dle mého mechanika v té sadě schází asi 2 podloky. Docela se s tím natrápil, ne na to přiel.
je tu jetě jedno vlákno na tohle téma: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2343761-stahovani-okna-ridice/4/#.VJWhKF4Dc
Zavolej na číslo 737 046 256, ten ti komplet stahovačku pole na dobírku. Jinak bacha při montái, dle mého mechanika v té sadě schází asi 2 podloky. Docela se s tím natrápil, ne na to přiel.
|
|
20.12.2014 18:36 -
|
2766521
|
|
POPCORNcz
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Supr chlapi diky,zítra podumám,kdy tak písnu.
Supr chlapi diky,zítra podumám,kdy tak písnu.:palec
|
|
20.12.2014 21:17 -
|
2766556
|
|
jumep
|
|
|
ja som kupoval z ebayu teraz .link.
jo a sklada sa to fakt nafigu
ja som kupoval z ebayu teraz http://www.ebay.com/itm/291131437560
jo a sklada sa to fakt nafigu
|
|
22.12.2014 12:20 -
|
2766990
|
|
POPCORNcz
|
|
|
Hojte,za linky dík,zatim jsem si s tím poradil po kutilsku CZ.Opravdu bylo ruplé lanko,urezlo.Vdy to u bylo u Xantii a vida nic se nezměnilo.No neva.Lanko jsem měl,tak jem si ho udělal znovu,a jede to.Větí lopota bylo demontovat tapecírunk.Návody viz vie super,pomohli,ale nejsou tam detaili a rada,pořidte si příchytky tapecu!Jetě jena finta,něli odvrtávat drák reproduktoru,tak mi bylo milejí odvrtat plast,abych se dostal ke spodnímu roubu stahovačky,viz foto.A na konec mě dostali ty ,,vloky´´ či co?Pěkně nasáté vodou,boe to je výmysl ! U jsem je tam nedal.Tak jsem vyfotil pár detailů,kde zatlačit a kde to drí,snad budou někomu k pomoci.
Hojte,za linky dík,zatim jsem si s tím poradil po kutilsku CZ.Opravdu bylo ruplé lanko,urezlo.Vdy to u bylo u Xantii a vida nic se nezměnilo.No neva.Lanko jsem měl,tak jem si ho udělal znovu,a jede to.Větí lopota bylo demontovat tapecírunk.Návody viz vie super,pomohli,ale nejsou tam detaili a rada,pořidte si příchytky tapecu!Jetě jena finta,něli odvrtávat drák reproduktoru,tak mi bylo milejí odvrtat plast,abych se dostal ke spodnímu roubu stahovačky,viz foto.A na konec mě dostali ty ,,vloky´´ či co?Pěkně nasáté vodou,boe to je výmysl ! :-(((( U jsem je tam nedal.Tak jsem vyfotil pár detailů,kde zatlačit a kde to drí,snad budou někomu k pomoci. :palec
Přílohy: Klika.JPG ( 831621b ) - Madlo.jpg ( 1079024b ) - Prichytka.JPG ( 321403b ) - Sroub.JPG ( 813763b ) - P1010643.JPG ( 802849b ) - |
|
27.04.2015 17:19 -
|
2815316
|
|
Nesebr
|
|
|
je přední stahovačka u řidiče stejná u c5 I a II ???
jak drí sklo v přední stahovačce, vzadu byl plastovy valecek ?
je přední stahovačka u řidiče stejná u c5 I a II ???
jak drí sklo v přední stahovačce, vzadu byl plastovy valecek ?
|
|
27.04.2015 22:48 -
|
2815514
|
|
jumep
|
|
|
vpredu je nacvaknute plastovym zobacikom, zozadu odtiahnes a vytiahnes ho
drzi na 2ch miestach
vpredu je nacvaknute plastovym zobacikom, zozadu odtiahnes a vytiahnes ho
drzi na 2ch miestach
|
|
07.05.2015 19:45 -
|
2818562
|
|
Nesebr
|
|
|
je přední stahovačka u řidiče stejná u c5-I a c5-II ???
je přední stahovačka u řidiče stejná u c5-I a c5-II ???
|
|
13.07.2015 13:58 -
|
2840148
|
|
jumep
|
|
|
u x7 tie stahovacky sa trhaju normalne
da sa kupit sada lan za 16eur
u x7 tie stahovacky sa trhaju normalne
da sa kupit sada lan za 16eur
|
|
13.07.2015 14:35 -
|
2840174
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
jruze napsal(a): Úplně něco jiného - ale to se před koupí asi má zkontrolovat nebo né?
Jasne mal som si to skontrolova ale napadlo by a v novembri (-11) skusa otvára okna?
Jasne mal som si to skontrolova ale napadlo by a v novembri (-11) skusa otvára okna?
|
|
| |
|
|