| | |
11.06.2012 20:24 -
Re: Mechanizmus stahování oken
|
2483444
|
|
jumep
|
|
|
najskor tam nieco poskodil ked to zatlacil, lanko skocilo alebo nieco podobne
zadna stahovacka je nitovana, a moc s nou asi nespravis, je jednoduchsie zohnat starsiu a vymenit alebo to neriesit, ak nepouzivas to okno, tak to isto neriesit
najskor tam nieco poskodil ked to zatlacil, lanko skocilo alebo nieco podobne
zadna stahovacka je nitovana, a moc s nou asi nespravis, je jednoduchsie zohnat starsiu a vymenit alebo to neriesit, ak nepouzivas to okno, tak to isto neriesit
|
|
11.06.2012 22:25 -
|
2483497
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kdy ti někdo rozbije okno,tak se ty malinký střípky,co z toho kalenýho skla vzniknou,dostanou úplně vude a nikdy u se jich nezbaví. Samozřejmě můou napadat(a větinou jako naschvál napadaji) i do stahovačky,která je tím pádem ko.
A ta cena za stahovačku? .link. + práce na hoďku i s pauzou na cígo? Je tak?
Kdy ti někdo rozbije okno,tak se ty malinký střípky,co z toho kalenýho skla vzniknou,dostanou úplně vude a nikdy u se jich nezbaví. Samozřejmě můou napadat(a větinou jako naschvál napadaji) i do stahovačky,která je tím pádem ko.
A ta cena za stahovačku? http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBpzY/uwUPbN+8f9TwBPWwDlBEmlyZdkdTR91xlTemTJRUsMmCwgTiwyTI4I1AdjedEsAUqVMVIQkjChKGKjuwMGhuxQD7BFVD3vMSlccLgPIyJFxxZQhzk/vrgO66UtWIUp6RKn6NRHV3wYLDUL7WnkZIFEwi3AV76r2uugLZbKKcZ5H5Wne9Oz1BnZxxetdjew== + práce na hoďku i s pauzou na cígo? Je tak?
|
|
12.06.2012 21:52 -
|
2483682
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
OK, poslechnu si nejdřív, co to dělá (jetě jsem neměl čas vyzvednout to ze servisu) a uvidim.
e to jenom blbě vyčistili je asi blbost, co? A kdy, tak u je to stejně rozstrkaný po celý tý stahovačce...
Díky za rady.
OK, poslechnu si nejdřív, co to dělá (jetě jsem neměl čas vyzvednout to ze servisu) a uvidim.
e to jenom blbě vyčistili je asi blbost, co? A kdy, tak u je to stejně rozstrkaný po celý tý stahovačce...
Díky za rady.
|
|
12.06.2012 22:27 -
|
2483684
|
|
Hanz 397
|
|
|
myneur napsal(a): OK, poslechnu si nejdřív, co to dělá (jetě jsem neměl čas vyzvednout to ze servisu) a uvidim.
Díky za rady.
Bude to jakoby pravidelně chroupat,kdy se bude pohybovat. A vyčistit nejde ani kdy je otevřená,nato kdy je zanýtovaná. Já se jí vdycky pokusím zachránit tak,e ne s ní pohnu,tak jí pořádně vyfoukám vzduchem a to docela funguje,ale jen asi u těch otevřených
Bude to jakoby pravidelně chroupat,kdy se bude pohybovat. A vyčistit nejde ani kdy je otevřená,nato kdy je zanýtovaná. Já se jí vdycky pokusím zachránit tak,e ne s ní pohnu,tak jí pořádně vyfoukám vzduchem a to docela funguje,ale jen asi u těch otevřených :nevim
|
|
28.03.2013 15:23 -
|
2560859
|
|
Viky
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Odela mi stahovačka ve dveřích u řidiče. Cena nové 7000,- Take se lehce prohnu :-/
Odela mi stahovačka ve dveřích u řidiče. Cena nové 7000,- Take se lehce prohnu :-/
|
|
28.03.2013 15:27 -
|
2560860
|
|
jumep
|
|
|
ak nemas namotane lana a ponicene tak skus pozret tie plasty na .link.
teda konkretne tu: .link.
ak nemas namotane lana a ponicene tak skus pozret tie plasty na http://www.romix.pl
teda konkretne tu: http://www.spinkisamochodowe.pl/
|
|
28.03.2013 18:21 -
|
2560886
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
já měl taky zlomený ten plast, koupil jsem nový a ve O.K.
já měl taky zlomený ten plast, koupil jsem nový a ve O.K.
|
|
29.03.2013 09:58 -
|
2561000
|
|
Viky
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Vyřeil jsem to tak e mě to nic stát nebude ale zaráí mě ta cena. Dělaj mi to v servisu Audi (kamarád) a nejdraí na Audinu prej stojí kolem 2000,-
Vyřeil jsem to tak e mě to nic stát nebude ale zaráí mě ta cena. Dělaj mi to v servisu Audi (kamarád) a nejdraí na Audinu prej stojí kolem 2000,- :-D
|
|
29.03.2013 10:34 -
|
2561003
|
|
tlaskal
|
Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Já jsem v polsku koupil celou stahovačku včetně motorku po celkové renovaci za 1800,-
Já jsem v polsku koupil celou stahovačku včetně motorku po celkové renovaci za 1800,-
|
|
19.04.2013 01:10 -
|
2569163
|
|
Morgan011
|
Město: Vajkovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím.
Chcem sa opýta, ako dosta dole tapacír vodičových dverí, aby som sa pozrel, čo sa vôbec stalo?
Zdravím.
Chcem sa opýta, ako dosta dole tapacír vodičových dverí, aby som sa pozrel, čo sa vôbec stalo?:nevim
|
|
19.04.2013 06:31 -
|
2569191
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Podívej se na obrázek, jestli ti to pomůe... lity jsou nacvakovací, pak je tam určitě i záslepka a pod ní budou rouby.
Podívej se na obrázek, jestli ti to pomůe... lity jsou nacvakovací, pak je tam určitě i záslepka a pod ní budou rouby.
Přílohy: dveře C5 III.jpg ( 52574b ) - čalounění dveří obloení dveří C5 III.jpg ( 41161b ) - obloení dveří - lity, madla |
|
19.04.2013 08:14 -
|
2569259
|
|
Morgan011
|
Město: Vajkovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Vežmi Ti ďakujem. Len čo sa troku ku obedu oteplí, tak na to nabehnem. A chcem sa ete opýta, ak môem, viacerí uvádzate odkazy na obrázky. Ide o nejaký manuál? Ako by som sa vedel k nemu dosta?
Ďakujem.
Vežmi Ti ďakujem. Len čo sa troku ku obedu oteplí, tak na to nabehnem. A chcem sa ete opýta, ak môem, viacerí uvádzate odkazy na obrázky. Ide o nejaký manuál? Ako by som sa vedel k nemu dosta?;-)
Ďakujem.
|
|
19.04.2013 11:36 -
|
2569385
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tady se zaregistruj - .link.
Jenom jako soukromá osoba, ne jako opravce. Je to zadarmo, ale nedostane se úplně ke vemu. Třeba elektrický schémata a nějaký jiný odborný postupy. Za to bys musel platit. Ale náhradní díly, čísla, ceny... to vechno si tam najde podle VIN přesně na svoje auto. Vybere si jazyk, a můe to pouívat.
Tady se zaregistruj - http://service.citroen.com/
Jenom jako soukromá osoba, ne jako opravce. Je to zadarmo, ale nedostane se úplně ke vemu. Třeba elektrický schémata a nějaký jiný odborný postupy. Za to bys musel platit. Ale náhradní díly, čísla, ceny... to vechno si tam najde podle VIN přesně na svoje auto. Vybere si jazyk, a můe to pouívat.
|
|
20.04.2013 23:17 -
|
2570036
|
|
Morgan011
|
|
|
Ďakujem vetkým.
Zistil som závadu - roztrhnuté lanko v mechanizme. Pokúal som sa ho vymeni (3x), ale stále mi ho zhadzovalo. Asi je "bubon" na navíjanie lanka pokodený, alebo jeho teleso. Stalo sa to u niekomu? Ako to riei? Nový mechanizmus?
Ďakujem vetkým.
Zistil som závadu - roztrhnuté lanko v mechanizme. Pokúal som sa ho vymeni (3x), ale stále mi ho zhadzovalo. Asi je "bubon" na navíjanie lanka pokodený, alebo jeho teleso. Stalo sa to u niekomu? Ako to riei? Nový mechanizmus?:nevim
|
|
22.04.2013 07:54 -
|
2570823
|
|
Viky
|
|
|
Nedávno jsem vyměnil stahovačku ve dveřích řidiče a co se nestalo, včera jsem nestáhl okno u spolujezdce. To fakt na.... :-/
Nedávno jsem vyměnil stahovačku ve dveřích řidiče a co se nestalo, včera jsem nestáhl okno u spolujezdce. To fakt na.... :-/
|
|
23.04.2013 09:59 -
|
2571185
|
|
Morgan011
|
|
|
Tak a je to vyrieené. Lanko som skrátil a tak, e pri úplne stlačenej pruine jedným smerom je druhá pruina u mierne (cca 2mm) stlačená. A pre istotu som vyrobil ete z pruinového krycieho plechu loí strojov krytku "bubna", aby pri prípadnom roztrhnutí ostalo lanko navinuté na "bubne".
Tak a je to vyrieené. Lanko som skrátil a tak, e pri úplne stlačenej pruine jedným smerom je druhá pruina u mierne (cca 2mm) stlačená. A pre istotu som vyrobil ete z pruinového krycieho plechu loí strojov krytku "bubna", aby pri prípadnom roztrhnutí ostalo lanko navinuté na "bubne".:-))))
|
|
19.06.2013 17:23 -
|
2590884
|
|
Mamlas
|
|
|
Tak mi take jezdi mechanizmus stahovani, ale okno se nehne. Koukal jsem dovnitr dveri, ale ten zajistovaci cep okna jsem ve dverich nenasel. Takze koupit novy cep a okno zajistit v mechanizmu. Kdyz jsem na to koukal, tak jsem se divil, ze sklo zustalo porad nahore. Sklo jde v tech vodicich listach hodne ztuha a proto se asi rozpadl ten zajistovaci cep. Neresil jste to nekdo?
Tak mi take jezdi mechanizmus stahovani, ale okno se nehne. Koukal jsem dovnitr dveri, ale ten zajistovaci cep okna jsem ve dverich nenasel. Takze koupit novy cep a okno zajistit v mechanizmu. Kdyz jsem na to koukal, tak jsem se divil, ze sklo zustalo porad nahore. Sklo jde v tech vodicich listach hodne ztuha a proto se asi rozpadl ten zajistovaci cep. Neresil jste to nekdo?
|
|
19.06.2013 22:03 -
|
2590933
|
|
jumep
|
|
|
je to uplne normalne a ten cap stoji par centov (bezna vec, bola na to aj informacia, niekde to tu je)
je to uplne normalne a ten cap stoji par centov (bezna vec, bola na to aj informacia, niekde to tu je)
|
|
| |
|
|