| | |
15.07.2011 13:11 -
Re: zlomená vnitřní klika dveří u řidiče
|
2401826
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já jsem táhlo ve dveřích měnil vloni. Teď mám trochu jiný problém - kdy je moc teplo, tak mi často nejdou dveře otevřít z venku a občas i zevnitř. Byl jsem s tím dnes v servisu, kde zámek "potelovali", ale údajně u jsou v něm dost vůle a pomalu abych se poohlíel po jiném
Dá se vyměnit zámek ve dveřích, ani bych měnil klíč? Je zámek univerzální nebo mám čekat typické francouzské "co kus, to originál"?
Já jsem táhlo ve dveřích měnil vloni. Teď mám trochu jiný problém - kdy je moc teplo, tak mi často nejdou dveře otevřít z venku a občas i zevnitř. Byl jsem s tím dnes v servisu, kde zámek "potelovali", ale údajně u jsou v něm dost vůle a pomalu abych se poohlíel po jiném :-((((
Dá se vyměnit zámek ve dveřích, ani bych měnil klíč? Je zámek univerzální nebo mám čekat typické francouzské "co kus, to originál"?
|
|
15.07.2011 13:27 -
|
2401837
|
|
jruze
|
|
|
Je rozdíl normál - superzamikání a s klíčem nemá nic společného.
Je rozdíl normál - superzamikání a s klíčem nemá nic společného.
|
|
31.07.2011 12:56 -
páka na otevírání dveří u řidiče
|
2403977
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahoj vem jak jsem psal mám C5 2.2 hdi a hned za týden se mě ulomila páka na otevírání dveří u řidiče. No nezbylo nic jiného neli demontovat dveře zadní a přehodit otvírání . Tedy otázka sháním páčku otvírání do zadu nevíte kde sehnat?
Ahoj vem jak jsem psal mám C5 2.2 hdi a hned za týden se mě ulomila páka na otevírání dveří u řidiče. No nezbylo nic jiného neli demontovat dveře zadní a přehodit otvírání . Tedy otázka sháním páčku otvírání do zadu nevíte kde sehnat?:nevim
|
|
31.07.2011 13:15 -
Re: páka na otevírání dveří u řidiče
|
2403985
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Co má za auto vidíme v podpisu.
Co má za problém jsme si přečetli.
Co má udělat jsi nepochopil.
HLEDAT - .link.
Co má za auto vidíme v podpisu. :-)
Co má za problém jsme si přečetli. :-) :-)
Co má udělat jsi nepochopil. :-((((
HLEDAT - http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1429383-zlomena-vnitrni-klika-dveri-u-ridice/
:palec
|
|
31.07.2011 13:59 -
Re: páka na otevírání dveří u řidiče
|
2403995
|
|
Pavel C5
|
|
|
1:vrakac hladat niekde v okoli
2:cin,pajku,kyselinu chlorovodikovu a zacinovat,ja to mam a drzi tok jak nove,ale cin a pajka co sa pouziva na klanpiarcinu a zatavit
1:vrakac hladat niekde v okoli
2:cin,pajku,kyselinu chlorovodikovu a zacinovat,ja to mam a drzi tok jak nove,ale cin a pajka co sa pouziva na klanpiarcinu:palec a zatavit
|
|
20.08.2011 22:42 -
|
2408228
|
|
jope
|
Město: Cheb, Auto: | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Mám stejnou zkuenost.
Přesně ne stejném místě prasklá klička u spolujezdce.
Zavolal jsem do K.Varů.
Příětí týdn si pro ni jedu,cena 1283 kč.Samozřejmě,celý mechanizmus.
Take mě taky čeká "rozborka a zborka.
Mám stejnou zkuenost.
Přesně ne stejném místě prasklá klička u spolujezdce.
Zavolal jsem do K.Varů.
Příětí týdn si pro ni jedu,cena 1283 kč.Samozřejmě,celý mechanizmus.
Take mě taky čeká "rozborka a zborka.
|
|
21.08.2011 12:33 -
|
2408245
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Já kličku koupil za tři kila na vrakáči a výměna trvala asi půl hodiny není to nic sloitýho
Já kličku koupil za tři kila na vrakáči a výměna trvala asi půl hodiny není to nic sloitýho:-d
|
|
31.08.2011 11:56 -
|
2410734
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak jsme vcera vymenil tahlo na klicku - preventivne a koukal jsem, ze je nejspis uplne stejny. Porovnaval jsme ho asi 5x a fakt na mm stejny. Po smontovani klicka jde stejne, zacne zabirat jakoby ve druhe tretine cca.
Je mozny, ze by ve 2003 byly uz zkraceny tahla ? Rozhodne jsem byl ve dverich prvni.....
Tak jsme vcera vymenil tahlo na klicku - preventivne a koukal jsem, ze je nejspis uplne stejny. Porovnaval jsme ho asi 5x a fakt na mm stejny. Po smontovani klicka jde stejne, zacne zabirat jakoby ve druhe tretine cca.
Je mozny, ze by ve 2003 byly uz zkraceny tahla ? Rozhodne jsem byl ve dverich prvni.....
|
|
31.08.2011 13:37 -
|
2410751
|
|
jumep
|
|
|
ano, ono tie skratene nie su nijak inak oznacovane, len ako novy diel, cize od isteho datumu su danej dlzky
ano, ono tie skratene nie su nijak inak oznacovane, len ako novy diel, cize od isteho datumu su danej dlzky
|
|
02.09.2011 15:49 -
|
2411365
|
|
chico_bk
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
JirkaŘ napsal(a): Kocicirada : jinak ten kontakt na opraváře kliček tady vzpomínala Darja... a je : Josef Stacho, J.Fučíka 60/70, 79501 Rýmařov. (do balicku prihodte treba 100-200,-kc na energie,postovne,apod). Abych byl k věci tvého dotazu...
Nemáte prosím někdo na pana Stacha mail nebo telefon?? Ne polu, tak se chci zeptat zda to jetě spravuje... Děkuji. ( hledal jsem poctivě, ale nenael - moná patně....)
Kocicirada : jinak ten kontakt na opraváře kliček tady vzpomínala Darja... a je : Josef Stacho, J.Fučíka 60/70, 79501 Rýmařov. (do balicku prihodte treba 100-200,-kc na energie,postovne,apod). Abych byl k věci tvého dotazu... :);-)
Nemáte prosím někdo na pana Stacha mail nebo telefon?? Ne polu, tak se chci zeptat zda to jetě spravuje... Děkuji. ( hledal jsem poctivě, ale nenael - moná patně....)
|
|
22.02.2012 13:33 -
|
2453086
|
|
ivanivan
|
|
|
Prosím dejte vědět, jestli je jetě aktivní oprava klik. Asi se hodí vem
Prosím dejte vědět, jestli je jetě aktivní oprava klik. Asi se hodí vem ;-)
|
|
31.05.2012 07:09 -
|
2481341
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
ahoj, tak u mi taky praskla, jak je to s tou opravou, nějaké zkuenosti?
ahoj, tak u mi taky praskla, jak je to s tou opravou, nějaké zkuenosti?
|
|
31.05.2012 09:36 -
|
2481373
|
|
jumep
|
|
|
ano, v pohode funguju opravene, pokual teda neprdne v nevhodnom mieste ze to tam malo zaleje
ano, v pohode funguju opravene, pokual teda neprdne v nevhodnom mieste ze to tam malo zaleje
|
|
31.05.2012 11:29 -
|
2481381
|
|
amirinda
|
|
|
a jak jí opravit nebo ten kontakt na toho pána? bohuel jsem nic nenael kdo to dělá?
a jak jí opravit nebo ten kontakt na toho pána? bohuel jsem nic nenael kdo to dělá?
|
|
31.05.2012 12:12 -
|
2481383
|
|
amirinda
|
|
|
na citroen.cz jsem se dočetl, e to lze zapájet velko pájkou - normálně cínem?
na citroen.cz jsem se dočetl, e to lze zapájet velko pájkou - normálně cínem?
|
|
31.05.2012 12:49 -
|
2481385
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/single/1429391-re-zlomena-vnitrni-klika-dveri-u-ridice/
|
|
31.05.2012 12:53 -
|
2481387
|
|
jumep
|
|
|
ja ich nahrejem teplovzuskou a normalnou pajkou zaliat a staci to
odporucam este do toho dat na vystuzenie nejake 2 draty
ja ich nahrejem teplovzuskou a normalnou pajkou zaliat a staci to
odporucam este do toho dat na vystuzenie nejake 2 draty
|
|
31.05.2012 17:58 -
|
2481407
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Mám dotaz po odstrojení předních i zadních dveří jsem nael dva volné kabely i konektory na co slouí ?? Vzadu mi to přilo jako kdyby to bylo na výkáč? Dva piny...ale vepředu je to větí konektor..jaká je vyí vybavenost dveří ...není to na osvětlení uloného prostoru dveří??Díky za odpovědi ..... jo a taky mi prdla klika
Mám dotaz po odstrojení předních i zadních dveří jsem nael dva volné kabely i konektory na co slouí ?? Vzadu mi to přilo jako kdyby to bylo na výkáč? Dva piny...ale vepředu je to větí konektor..jaká je vyí vybavenost dveří ...není to na osvětlení uloného prostoru dveří??Díky za odpovědi ..... jo a taky mi prdla klika :-(
|
|
| |
|
|