| | |
01.01.2010 15:47 -
C 5 Zlomená vnitř. klička otevírání u řidiče
|
1430148
|
|
gustav
|
|
|
Tak jsem se přiřadil k těm smolařů co jim ulítla vnitřní klička u dveří řidiče. Dobré due z tohoto fora mi poradily na koho se mám obrátit, abych nemusel kupovat novou, (co s opravou v servisu je pěkně mastné). Výsledek jsem nafotil (respektive moje paní), podívejte se.
Podrobný fotonávod jak rozebrat dveře zatím připravuji.
Nějak se mi nedaří poslat to foto, omlouvám se !!
Tak jsem se přiřadil k těm smolařů co jim ulítla vnitřní klička u dveří řidiče. Dobré due z tohoto fora mi poradily na koho se mám obrátit, abych nemusel kupovat novou, (co s opravou v servisu je pěkně mastné). Výsledek jsem nafotil (respektive moje paní), podívejte se.
Podrobný fotonávod jak rozebrat dveře zatím připravuji.
Nějak se mi nedaří poslat to foto, omlouvám se !!
|
|
01.01.2010 22:05 -
Re: C 5 Zlomená vnitř. klička otevírání u řidiče
|
1430192
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ahoj Gustave, vítej v klubu "klikařů" . Já jsem vyuil fotek od Igoka na to rozebírání čalounění dveří a koupil originální díl, který u je oproti původnímu lépe vyroben... zesílen. Take celá "sranda" mě vyla na těch 1310 kč.... ale snad je to naposledy co jsem ji u řidiče měnil. Něco více u mi tady přátelé k tomu napsali v tomhle tématu : .link.
jsou tam i dalí odkazy na fotografie... ( kličky zlomené, nová zesílená, rozebírání dveří )
Ahoj Gustave, vítej v klubu "klikařů" :-)))) . Já jsem vyuil fotek od Igoka na to rozebírání čalounění dveří a koupil originální díl, který u je oproti původnímu lépe vyroben... zesílen. Take celá "sranda" mě vyla na těch 1310 kč.... ale snad je to naposledy co jsem ji u řidiče měnil. Něco více u mi tady přátelé k tomu napsali v tomhle tématu : http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-1429383/cur-1.html
jsou tam i dalí odkazy na fotografie... ;-) ( kličky zlomené, nová zesílená, rozebírání dveří )
|
|
02.02.2010 18:32 -
Re: zlomená vnitřní klika dveří u řidiče
|
1803569
|
|
Zurmaj
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
zlomil jsem zadní za řidičem,koupil ji v citroenu za 850,kompletní výměna v teple za 30min
zlomil jsem zadní za řidičem,koupil ji v citroenu za 850,kompletní výměna v teple za 30min
|
|
02.02.2010 18:58 -
|
1803571
|
|
Jeffrey
|
|
|
tady jí prodává .link.
tady jí prodává http://www.c5club.cz/page/kod-21/show-94.html
|
|
02.02.2010 20:06 -
|
1803573
|
|
DOUFAK
|
|
|
Vechny ty kliky za rádoby uetřený peníz jsou na nic,z druhé ruky a velijakých vrakáčů atp.jeliko jsou ji pouívané a unavené a nikdo neví ani jak dlouho byly pouívané,take to můe prasknout za 14 dní a práce se opakuje.TO JE NA NIC.
Vechny ty kliky za rádoby uetřený peníz jsou na nic,z druhé ruky a velijakých vrakáčů atp.jeliko jsou ji pouívané a unavené a nikdo neví ani jak dlouho byly pouívané,take to můe prasknout za 14 dní a práce se opakuje.TO JE NA NIC.:-(
|
|
16.02.2010 01:31 -
|
1804409
|
|
kocicirada
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj .... tak se přidávám .... ulomila se mi klička u řidiče ..... chci se zeptat jestli neni nějaké telefoní číslo na toho pána který ty kličky opravuje .... nebo alespon nějaký kontakt ... například zde SZ .... nechce se mi naslepo mu posat kličku kdy ani nevim jestli to jetě dělá a bude ochoten..... děkuji moc za odpověd
Ahoj .... tak se přidávám .... ulomila se mi klička u řidiče ..... chci se zeptat jestli neni nějaké telefoní číslo na toho pána který ty kličky opravuje .... nebo alespon nějaký kontakt ... například zde SZ .... nechce se mi naslepo mu posat kličku kdy ani nevim jestli to jetě dělá a bude ochoten..... děkuji moc za odpověd
|
|
16.02.2010 18:43 -
|
1804423
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Doufak: koukám reaguje na dotaz kocicirada... více by prozradilo, kdyby v profilu u sebe měl alespoň jednu fotku vozu... Moná si jen spletl rok výroby s rokem uvedení do provozu, protoe například u toho mého vozu jsem zjistlil podle VINu, e (a podle vechmoných títků uvnitř vozu) e vyroben byl sice Červenec/Srpen 2004, dodán do Citroenu Orlová v Září 2004 kde bylo jako předváděcí, ALE uvedení do provozu v techničáku je a při prodeji 1. majitelce ke konci Prosince 2004 co mě mylně vedlo k mylence e budu mít C5 II.... (u se dělala v září 2004)
Take moná kocicirada má rok uvedení do provozu 2005... Jinak, tak mě napadá, nebude rychlejí obětovat cca 1300 kč za koupení nového dílu ? Bude jistota e u vydrí . Sám jsem se o tom přesvědčil před 2-ma měsíci... Koukni na fotky a pozná rozdíl mezi starým a novým vylepeným dílem. Opravovaný starý díl... upřímně nevím na jak dlouho by byl dobrý. A ty 2-3 dny kdy jsem si velijak otevíral dveře... stačilo mi to... fotky : .link.
Doufak: koukám reaguje na dotaz kocicirada... více by prozradilo, kdyby v profilu u sebe měl alespoň jednu fotku vozu... Moná si jen spletl rok výroby s rokem uvedení do provozu, protoe například u toho mého vozu jsem zjistlil podle VINu, e (a podle vechmoných títků uvnitř vozu) e vyroben byl sice Červenec/Srpen 2004, dodán do Citroenu Orlová v Září 2004 kde bylo jako předváděcí, ALE uvedení do provozu v techničáku je a při prodeji 1. majitelce ke konci Prosince 2004 co mě mylně vedlo k mylence e budu mít C5 II.... (u se dělala v září 2004)
Take moná kocicirada má rok uvedení do provozu 2005... Jinak, tak mě napadá, nebude rychlejí obětovat cca 1300 kč za koupení nového dílu ? Bude jistota e u vydrí . Sám jsem se o tom přesvědčil před 2-ma měsíci... Koukni na fotky a pozná rozdíl mezi starým a novým vylepeným dílem. Opravovaný starý díl... upřímně nevím na jak dlouho by byl dobrý. A ty 2-3 dny kdy jsem si velijak otevíral dveře... :nevim stačilo mi to... fotky : http://www.c5club.cz/profiles/Jirka%D8.html?kod=32&ids=Jirka%D8&gal=27864228
|
|
16.02.2010 18:50 -
|
1804424
|
|
jumep
|
|
|
on to ten chalan opravoval pekne a myslim ze aj s vydrzou to je dobre, a za 200 ....
presny datum vyrobi sa da zistit podla OPR ktore mas na nalepke na stlpiku
on to ten chalan opravoval pekne a myslim ze aj s vydrzou to je dobre, a za 200 ....
presny datum vyrobi sa da zistit podla OPR ktore mas na nalepke na stlpiku
|
|
17.02.2010 20:00 -
|
1804490
|
|
Radwy
|
|
|
mam levou predni kdyby nekdo chtel. nebo muzu sehnat s vrakace s uk tady to maji za pusinku cc20liber
mam levou predni kdyby nekdo chtel. nebo muzu sehnat s vrakace s uk tady to maji za pusinku cc20liber
|
|
17.02.2010 20:20 -
|
1804491
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Kocicirada : jinak ten kontakt na opraváře kliček tady vzpomínala Darja... a je : Josef Stacho, J.Fučíka 60/70, 79501 Rýmařov. (do balicku prihodte treba 100-200,-kc na energie,postovne,apod). Abych byl k věci tvého dotazu...
Kocicirada : jinak ten kontakt na opraváře kliček tady vzpomínala Darja... a je : Josef Stacho, J.Fučíka 60/70, 79501 Rýmařov. (do balicku prihodte treba 100-200,-kc na energie,postovne,apod). Abych byl k věci tvého dotazu... :);-)
|
|
02.04.2011 13:46 -
Otvírání dverí - ulomená vnitrní klička
|
2382112
|
|
Sokamot
|
|
|
Ahoj vichni, kdo mě prosím pomůze, ulomila se mi vnitrní klička otvírání dverí u ridiče, dá se sehnat treba někde z vrakáče nebo jinde, co jsem se ptal u nás v servisu tak origo (náhrada prý není) necelých 1200 kč. Dík.
Ahoj vichni, kdo mě prosím pomůze, ulomila se mi vnitrní klička otvírání dverí u ridiče, dá se sehnat treba někde z vrakáče nebo jinde, co jsem se ptal u nás v servisu tak origo (náhrada prý není) necelých 1200 kč. Dík.
|
|
02.04.2011 13:58 -
Re: Otvírání dverí - ulomená vnitrní klička
|
2382113
|
|
máca
|
|
|
Najdi si ve vyhledávači,je tam někdo, kdo je slepuje.Já s tím lepením nemám zkuenosti, ale lidi to tam chválí.Mně se taky ulomila, ale nechala jsem si ji vyměnit, neměla jsem čas vymontovat ji, a pak někam posílat.
Jinak ve foru se to ji řeilo, tak hledej.
Najdi si ve vyhledávači,je tam někdo, kdo je slepuje.Já s tím lepením nemám zkuenosti, ale lidi to tam chválí.Mně se taky ulomila, ale nechala jsem si ji vyměnit, neměla jsem čas vymontovat ji, a pak někam posílat.
Jinak ve foru se to ji řeilo, tak hledej.
;-)
|
|
02.04.2011 14:00 -
|
2382114
|
|
máca
|
|
|
zlomená vnitřní klika dveří u řidiče - toto zadej do vyhledávače a hned ti vyskočí forum a můe pročítat
zlomená vnitřní klika dveří u řidiče - toto zadej do vyhledávače a hned ti vyskočí forum a můe pročítat
|
|
02.04.2011 20:28 -
|
2382196
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ahoj, probíralo se to tady ve vlákně : .link.
najde tam odkazy na postup výměny, monosti opravy, kontakt... atd.
Ahoj, probíralo se to tady ve vlákně : http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1429383-zlomena-vnitrni-klika-dveri-u-ridice/
najde tam odkazy na postup výměny, monosti opravy, kontakt... atd.
|
|
02.04.2011 21:38 -
|
2382223
|
|
stano1
|
|
|
ahojte mám jednu novú klučku z origo servisu dal som za nu 35 ale potom zistil e sa to dá zaletova,a tak mi zostala ak niekto chce tak ju predám,môem prinies za zraz.
ahojte mám jednu novú klučku z origo servisu dal som za nu 35 ale potom zistil e sa to dá zaletova,a tak mi zostala ak niekto chce tak ju predám,môem prinies za zraz.
|
|
06.04.2011 23:18 -
|
2382825
|
|
Jindra48
|
|
|
Tak dnes jsem o ni také přiel, zůstala manelce v ruce. Zkouel ji někdo nějak lepit případně letovat a vyztuit? Před zlomením kliky, minulé léto si manelka občas stěovala, e jdou dveře patně otvírat, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Přes zimu bez problémů, ale teď .... Chtělo to asi zavčasu vyměnit táhlo
Tak dnes jsem o ni také přiel, zůstala manelce v ruce. Zkouel ji někdo nějak lepit případně letovat a vyztuit? Před zlomením kliky, minulé léto si manelka občas stěovala, e jdou dveře patně otvírat, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Přes zimu bez problémů, ale teď .... Chtělo to asi zavčasu vyměnit táhlo :-(
|
|
06.04.2011 23:20 -
|
2382826
|
|
jumep
|
|
|
klucka s tiahlom nema nic spolocne
a klucky letujem jedna radost ... velka letovacka, tvrdy cin, kyselina
klucka s tiahlom nema nic spolocne :)
a klucky letujem jedna radost ... velka letovacka, tvrdy cin, kyselina
|
|
06.04.2011 23:38 -
|
2382830
|
|
Jindra48
|
|
|
no myslel jsem, e díky tomu, e táhlo povolilo, otevírá klika dveře a v krajní poloze, kde se díky dosaení "dorazu" (pokud tam nějaký je) více namáhá a proto po nějaké době praskne. Pro letování se musí jistě demontovat druhá část kličky z toho plastu, jak je to tam řeené ?
Předpokládám, e sebelepím lepidlem by díky malé lepené ploe nebylo dosaeno poadované pevnosti - zkouel to někdo lepit ?
no myslel jsem, e díky tomu, e táhlo povolilo, otevírá klika dveře a v krajní poloze, kde se díky dosaení "dorazu" (pokud tam nějaký je) více namáhá a proto po nějaké době praskne. Pro letování se musí jistě demontovat druhá část kličky z toho plastu, jak je to tam řeené ?
Předpokládám, e sebelepím lepidlem by díky malé lepené ploe nebylo dosaeno poadované pevnosti - zkouel to někdo lepit ?
|
|
07.04.2011 06:29 -
|
2382835
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Jindra48: táhlo ti nepovolilo... já měl příznaky před prasknutím kliky stejné. Musel jsem taky jakoby více se snait táhnout za kliku, pak jsem si vimnul (2 dny před jejím exnutím) e je mírně "odchlíplá" oproti klice v druhých dveřích. Tak jsem ji "srovnal". No a za 2 dny mi zůstala v ruce... Nelepil jsem, neletoval, ale koupil novou a jen vyměnil. Rozdíl mezi klikami C5 I a z verze C5 II je podstatný. Nové provedení je zesílené, take nepraská. Jako náhradní díl se prodává provedení kliky z C5 II. Ta u zůstane nafurt. (Na věčné časy a nikdy jinak )
Jindra48: táhlo ti nepovolilo... já měl příznaky před prasknutím kliky stejné. Musel jsem taky jakoby více se snait táhnout za kliku, pak jsem si vimnul (2 dny před jejím exnutím) e je mírně "odchlíplá" oproti klice v druhých dveřích. Tak jsem ji "srovnal". No a za 2 dny mi zůstala v ruce... Nelepil jsem, neletoval, ale koupil novou a jen vyměnil. Rozdíl mezi klikami C5 I a z verze C5 II je podstatný. Nové provedení je zesílené, take nepraská. Jako náhradní díl se prodává provedení kliky z C5 II. Ta u zůstane nafurt. (Na věčné časy a nikdy jinak :-d:-p)
|
|
| |
|
|