| | |
22.11.2009 11:30 -
Superzamykání / C5 I/II
|
1428301
|
|
Lubik
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na následující věc.
Má kadá C5 superzamykání?
Jde mi o to, e si myslím, e z počátku nelo auto zvenku otevřít bylo zapnuté superzamykání) a teď otevřít jde. Asi jsem musel nějakým způsobem superzamykání deaktivovat. Lze ho nějak znovu aktivovat?
Díky za odpovědi.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na následující věc.
Má kadá C5 superzamykání?
Jde mi o to, e si myslím, e z počátku nelo auto zvenku otevřít bylo zapnuté superzamykání) a teď otevřít jde. Asi jsem musel nějakým způsobem superzamykání deaktivovat. Lze ho nějak znovu aktivovat?
Díky za odpovědi.
|
|
22.11.2009 12:28 -
Re: Superzamykání / C5 I/II
|
1428302
|
|
Darja
|
|
|
Superzamykání nemá kadá C5, bylo za příplatek.
Superzamykání znamená, e pokud auto zavře DO, tak nejde ani zevnitř otevřít. Pokud by ti někdo rozbil okénko, kličkou z interiéru si nepomůe. Superzamykání je součástí alarmu.
To co ty popisuje je spí problém zámků, ne? Pokud jde auto otevřít, i kdy ho zamke.
Superzamykání nemá kadá C5, bylo za příplatek.
Superzamykání znamená, e pokud auto zavře DO, tak nejde ani zevnitř otevřít. Pokud by ti někdo rozbil okénko, kličkou z interiéru si nepomůe. Superzamykání je součástí alarmu.
To co ty popisuje je spí problém zámků, ne? Pokud jde auto otevřít, i kdy ho zamke.
|
|
22.11.2009 12:28 -
|
1428303
|
|
Mamlas
|
|
|
Neni nahodou superzamykani pouze to ze kdyz zamknes auto dalkovym tak ho nelze otevrit zevnitr klikou nebo ani spinacem u radia?
Trochu pozde ale prece.
Neni nahodou superzamykani pouze to ze kdyz zamknes auto dalkovym tak ho nelze otevrit zevnitr klikou nebo ani spinacem u radia?
Trochu pozde ale prece.
|
|
22.11.2009 17:05 -
|
1428317
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Superzamykání manual strana 9.
Superzamykání manual strana 9.:-)
|
|
22.11.2009 20:16 -
|
1428325
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Kdy u se to tady nakouslo s tím odemknutím kličkou zevnitř. Co jsi o tom myslíte? Stále říkám, e taková Octavii si můe nechat jenom zdát o výbavě C5, ale kdy jsem u Octavie zamkl auto, tak to nikdo zevnitř neotevřel, tudí by to po případném rozbití okna ztíilo zlodějům se dostat do vozidla, ale moje C5 ač s navi, parkováky po celém autě a spoustě elektronických vychytávek, se po zataení za vnitřní kličku vesele rozbliká a celá otevře! nelo by to nějak přeprogramovat nebo jiná vychytávka? Někde jsem četl, e okna C5ky jsou nějak tvrzena, ale rozbít to musí jít určitě, třeba kvůli nehodě. Take jak vy jste na tom?
Kdy u se to tady nakouslo s tím odemknutím kličkou zevnitř. Co jsi o tom myslíte? Stále říkám, e taková Octavii si můe nechat jenom zdát o výbavě C5, ale kdy jsem u Octavie zamkl auto, tak to nikdo zevnitř neotevřel, tudí by to po případném rozbití okna ztíilo zlodějům se dostat do vozidla, ale moje C5 ač s navi, parkováky po celém autě a spoustě elektronických vychytávek, se po zataení za vnitřní kličku vesele rozbliká a celá otevře! nelo by to nějak přeprogramovat nebo jiná vychytávka? Někde jsem četl, e okna C5ky jsou nějak tvrzena, ale rozbít to musí jít určitě, třeba kvůli nehodě. Take jak vy jste na tom?:-o
|
|
22.11.2009 20:37 -
|
1428326
|
|
Darja
|
|
|
Vechno zaleí na výbavě auta.
Kdy má superzamykání, tak se snad dá i vypnout. A nebo zamkne auto klíčem, a nezapne se. Já mám povrzeno, e kdy se auto zamkne, zevnitř neotevře
Vechno zaleí na výbavě auta.
Kdy má superzamykání, tak se snad dá i vypnout. A nebo zamkne auto klíčem, a nezapne se. Já mám povrzeno, e kdy se auto zamkne, zevnitř neotevře :-)
|
|
22.11.2009 21:39 -
|
1428327
|
|
Ales
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Je to skutečně tak jak psala Darja.
Superzamykání je jen na některých autech a pokud je tam, nelze po zamčení otevřít kličkou zevnitř.
Stalo se mi, e jsem měl porouchaný zámek na zadních dveřích a po zamčení mi ly normálně otevřít dveře protoe je to nezamklo a auto se rozblikalo.
Vyměnil jsem zámek, ale protoe nový v servisu stojí skoro 4k Kč rozhodl jsem se ho sehnat z vrakáče starí, nicméně nebyl z auta se superzamykáním a tak mi ty jedny dveře po zamčení jdou otevřít zevniř.
Taky to je vidět na ceně, protoe ten se superzamykáním je o něco draí.
Je to skutečně tak jak psala Darja.
Superzamykání je jen na některých autech a pokud je tam, nelze po zamčení otevřít kličkou zevnitř.
Stalo se mi, e jsem měl porouchaný zámek na zadních dveřích a po zamčení mi ly normálně otevřít dveře protoe je to nezamklo a auto se rozblikalo.:nevim
Vyměnil jsem zámek, ale protoe nový v servisu stojí skoro 4k Kč:-o rozhodl jsem se ho sehnat z vrakáče starí, nicméně nebyl z auta se superzamykáním a tak mi ty jedny dveře po zamčení jdou otevřít zevniř.
Taky to je vidět na ceně, protoe ten se superzamykáním je o něco draí.
|
|
22.11.2009 22:39 -
|
1428332
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Teda já myslím, e superzamykání nemám páč nemám alarm, ale po zamčení DO mi otevřít zevnitř nejde-kdy to zkusím, nic se nerozbliká.
Jinak taky jsem měl porouchaný zámek u dveří za řidičem (u kdy jsem auto kupoval, take jsem dostal zdarma jinej-taky z vrakáče ) a jak tak koukám, u je nás několik, kdo měl porouchanej zrovna tento zámek...divný
Teda já myslím, e superzamykání nemám páč nemám alarm, ale po zamčení DO mi otevřít zevnitř nejde-kdy to zkusím, nic se nerozbliká.
Jinak taky jsem měl porouchaný zámek u dveří za řidičem (u kdy jsem auto kupoval, take jsem dostal zdarma jinej-taky z vrakáče:-) ) a jak tak koukám, u je nás několik, kdo měl porouchanej zrovna tento zámek...divný:nevim
|
|
22.11.2009 23:37 -
|
1428340
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Ja som mal klucky nachylne na lamanie sa. Vodicova a spolujazdcova sa uplne odlomili. Ked som vystupoval z auta, postupoval som opacne ako zlodej. Teda okno som nerozbil ale stiahol a otvoril dvere z vonka. A pritom som nemal pocit, ze som tie klucky nejak silno tahal.
Ja som mal klucky nachylne na lamanie sa. Vodicova a spolujazdcova sa uplne odlomili. Ked som vystupoval z auta, postupoval som opacne ako zlodej. Teda okno som nerozbil ale stiahol a otvoril dvere z vonka. A pritom som nemal pocit, ze som tie klucky nejak silno tahal.
|
|
23.11.2009 08:50 -
|
1428345
|
|
tief
|
|
|
Froggy: skus ine dvere ( spolujazdec, zadne ... )
Rafmartin: tak toto zo superzamykanim naozaj nema nic spolocne
Froggy: skus ine dvere ( spolujazdec, zadne ... )
Rafmartin: tak toto zo superzamykanim naozaj nema nic spolocne :-D
|
|
25.11.2009 22:01 -
|
1428560
|
|
Ales
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Froggy: abys to vyzkouel, musí sedět uvnitř, zavřít dálkáčem a pokusit se otevřít vechny dveře zevnitř.
1. Kdy ti nejdou ádné dveře otevřít a ven se nedostane jinak ne e pouije dálkáč, nebo vyleze oknem (pokud teda jde u zamčenýho auta ovládat - to jsem nezkouel) ==> má superzamykání
2. Kdy se ti podaří některé otevřít a jiné ne má asi v těch co otevře vyměněný zámek za levnějí verzi bez superzamykání (jako to mám já)
3. Pokud má alarm, má vlevo vedle rádia knoflík co ten alarm vypíná pokud uvnitř auta chce zamknout např. zvíře a asi po 20 sec od zamčení se zapnou čidla, co hlídají vnitřní prostor a otevření dveří a kdy se začne hýbat nebo otevře ty dveře co jdou otevřít ==> auto se ti rozbliká.
Froggy: abys to vyzkouel, musí sedět uvnitř, zavřít dálkáčem a pokusit se otevřít vechny dveře zevnitř.
1. Kdy ti nejdou ádné dveře otevřít a ven se nedostane jinak ne e pouije dálkáč, nebo vyleze oknem (pokud teda jde u zamčenýho auta ovládat - to jsem nezkouel) ==> má superzamykání :-d
2. Kdy se ti podaří některé otevřít a jiné ne má asi v těch co otevře vyměněný zámek za levnějí verzi bez superzamykání (jako to mám já)
3. Pokud má alarm, má vlevo vedle rádia knoflík co ten alarm vypíná pokud uvnitř auta chce zamknout např. zvíře a asi po 20 sec od zamčení se zapnou čidla, co hlídají vnitřní prostor a otevření dveří a kdy se začne hýbat nebo otevře ty dveře co jdou otevřít ==> auto se ti rozbliká.
|
|
26.11.2009 19:53 -
|
1428623
|
|
malej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
u nocé CIII mi v Citroenu říkali, e superzamikání se aktivuje na dákláči dvojím zmáčknutím.... jednou zamkne normal, podruhé zamkne na superzamikání, tzn. nejde jak píete odemknout zevnitř kličkou. take u auta co jsou tímto vypabené si muete vybrat jak zamknout, zda máčknete jednou nebo dvakrát, u C5II nevím zda je to odlieno počtem zmáčknutí na dálce.
Osobně jsem to jetě ze vnitř nezkouel, moná o víkendu, ale je pravda, e při druhém máčknutí to asi něco dělá po víkendu dám vědět.
Malej
u nocé CIII mi v Citroenu říkali, e superzamikání se aktivuje na dákláči dvojím zmáčknutím.... jednou zamkne normal, podruhé zamkne na superzamikání, tzn. nejde jak píete odemknout zevnitř kličkou. take u auta co jsou tímto vypabené si muete vybrat jak zamknout, zda máčknete jednou nebo dvakrát, u C5II nevím zda je to odlieno počtem zmáčknutí na dálce.
Osobně jsem to jetě ze vnitř nezkouel, moná o víkendu, ale je pravda, e při druhém máčknutí to asi něco dělá :) po víkendu dám vědět.
Malej
|
|
26.10.2012 17:35 -
|
2515527
|
|
hegisek
|
|
|
ahojda jen dotaz mam superzamykání a dočetl jsem se tu e součástí je alarm mám tam spousta čidel ale alarm jsem nezaregistroval je moné aby to bilo vyplé? dííík
ahojda jen dotaz mam superzamykání a dočetl jsem se tu e součástí je alarm mám tam spousta čidel ale alarm jsem nezaregistroval je moné aby to bilo vyplé? dííík
|
|
26.10.2012 17:36 -
|
2515530
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Alarm není součástí superzamykání.
Alarm není součástí superzamykání.
|
|
26.10.2012 20:09 -
|
2515563
|
|
Mamlas
|
|
|
Pokud mas vlevo vedle radia tlacitko jako na fotce .link. tak alarm mas. Proc nejde zjistis asi jen diagnostice.
Pokud mas vlevo vedle radia tlacitko jako na fotce http://www.c5club.cz/showpic/citroen-c5/c5-%28-2004%29/17120851 tak alarm mas. Proc nejde zjistis asi jen diagnostice.
|
|
29.10.2012 18:19 -
|
2516267
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Mamlas napsal(a): Pokud mas vlevo vedle radia tlacitko jako na fotce .link. tak alarm mas. Proc nejde zjistis asi jen diagnostice.
Zajímavé. Tlačítko mám v obou autech, originál alarm ani v jednom. Hrál jsem si dnes trochu s diag a zjistil jsem e pokud si aktivuji superzamykání, tak se mi auto automaticky zamkne po 20 vteřinách, bez ohledu na to jestli je klíček ve spínačce nebo ne, jestli běí motor nebo ne. Prostě automaticky se zamkne. Pro mě nepouitelné, protoe vzhledem k mému HOSIPu bych nejpozději druhý den čuměl okénkem na klíče v zapalování v zavřeném autě.
Zajímavé. Tlačítko mám v obou autech, originál alarm ani v jednom. Hrál jsem si dnes trochu s diag a zjistil jsem e pokud si aktivuji superzamykání, tak se mi auto automaticky zamkne po 20 vteřinách, bez ohledu na to jestli je klíček ve spínačce nebo ne, jestli běí motor nebo ne. Prostě automaticky se zamkne. Pro mě nepouitelné, protoe vzhledem k mému HOSIPu bych nejpozději druhý den čuměl okénkem na klíče v zapalování v zavřeném autě.
|
|
| |
|
|