| | |
09.10.2017 20:08 -
Re: Vyhřívání sedadel / C5 I, II
|
3100616
|
|
jumep
|
|
|
docane vytiahni poistku vyhrevu (F40)
a inak bude najskor prerazene ovladanie v sedacke (bud jednotka alebo kolecko)
docane vytiahni poistku vyhrevu (F40)
a inak bude najskor prerazene ovladanie v sedacke (bud jednotka alebo kolecko)
|
|
09.10.2017 20:24 -
|
3100625
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Děkuji za velice rychlou odpověď. Mohl bych se jetě zeptat na lokalizaci pojistky f40?
Děkuji za velice rychlou odpověď. Mohl bych se jetě zeptat na lokalizaci pojistky f40?
|
|
09.10.2017 20:31 -
|
3100629
|
|
jumep
|
|
|
v tej radovej poistkovke nad BSI (skrinka vedla volantu ked sa odklopi hore)
v tej radovej poistkovke nad BSI (skrinka vedla volantu ked sa odklopi hore)
|
|
09.10.2017 21:29 -
|
3100706
|
|
cjeky
|
|
|
Tak pojistka vyndána, sedadlo přestalo topit zaráí mě e není osazena pojistka g39 pro spolujezdce, ale sedačka topí. Jsou moduly vyhřívání stejné u spolujezdce? Je zaměnitelná s jednotkou u řidiče? Abych zjistil v čem je závada. Přecijen začíná být zima a vyhřívání je neocenitelné.
Tak pojistka vyndána, sedadlo přestalo topit :palec zaráí mě e není osazena pojistka g39 pro spolujezdce, ale sedačka topí. Jsou moduly vyhřívání stejné u spolujezdce? Je zaměnitelná s jednotkou u řidiče? Abych zjistil v čem je závada. Přecijen začíná být zima a vyhřívání je neocenitelné.
|
|
09.10.2017 21:38 -
|
3100713
|
|
jumep
|
|
|
vyhrev pri C5 2 ma len jednu poistku pre obe sedacky
mali by byt rovnake
vyhrev pri C5 2 ma len jednu poistku pre obe sedacky
mali by byt rovnake
|
|
10.10.2017 11:24 -
|
3100898
|
|
cjeky
|
|
|
Aaaaaha,tak v tom je ta zrada. Ikdy v manuálu na dvojku zde z klubu je seznam pojistek kde figuruje i pojistka pro spolujezdce proto mě to zarazilo. No spolujezdec bude muset dret basu a kdy nebude v teple pozadí mé, tak ani jeho. Ledae bych si přismail stehýnka a jak je to tedy s tou záměnou? Lze pouít jednotku od spolujezdce?
Aaaaaha,tak v tom je ta zrada. Ikdy v manuálu na dvojku zde z klubu je seznam pojistek kde figuruje i pojistka pro spolujezdce :nevim proto mě to zarazilo. No spolujezdec bude muset dret basu a kdy nebude v teple pozadí mé, tak ani jeho. Ledae bych si přismail stehýnka :-( a jak je to tedy s tou záměnou? Lze pouít jednotku od spolujezdce?
|
|
07.01.2018 17:38 -
|
3123014
|
|
cjeky
|
|
|
Taaaake. Po delí době jsem zpět s výsledkem.
Proměřeny vypínače ovládání vyhřívání na obou sedadlech a porovnány údaje (obě stejné). Na řadu přily tedy jednotky. U při uchopení jednotky u řidiče dolo téměř k popálení. Následovala demontá jednotky u spolujezdce a montá k řidiči. Vechno lapalo jak mělo. Výsledek tedy ten, e jsem sehnal dalí jednotku a u jsou v teple hezky obě pozadí
Taaaake. Po delí době jsem zpět s výsledkem.
Proměřeny vypínače ovládání vyhřívání na obou sedadlech a porovnány údaje (obě stejné). Na řadu přily tedy jednotky. U při uchopení jednotky u řidiče dolo téměř k popálení. Následovala demontá jednotky u spolujezdce a montá k řidiči. Vechno lapalo jak mělo. Výsledek tedy ten, e jsem sehnal dalí jednotku a u jsou v teple hezky obě pozadí :palec
|
|
29.03.2018 21:31 -
Příprava pro vyhřívané sedačky
|
3144082
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím,
nevíte jestli C5 II má přípravu pro vyhřívané sedačky? teďka mám el. sedačky bez vyhřívání a chtěl byt tam namontoval s vyhříváním. Tak jestli je to moné?
Děkuji
Zdravím,
nevíte jestli C5 II má přípravu pro vyhřívané sedačky? teďka mám el. sedačky bez vyhřívání a chtěl byt tam namontoval s vyhříváním. Tak jestli je to moné?
Děkuji
|
|
29.03.2018 21:51 -
Re: Příprava pro vyhřívané sedačky
|
3144083
|
|
jumep
|
|
|
ak mas elektricke tak tie maju aj kable na vyhrev, mozno bude treba osadit poistku
ak mas elektricke tak tie maju aj kable na vyhrev, mozno bude treba osadit poistku
|
|
29.03.2018 23:04 -
|
3144122
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
jsou sedačky stejné pro C5 I a C5 II?
jsou sedačky stejné pro C5 I a C5 II?
|
|
30.03.2018 12:33 -
|
3144224
|
|
jumep
|
|
|
mechanicky su rovnake, akurat airbag je iny a c5 2 ma este snimac zapnuteho pasu aj u spolujazdca a zatazove cidlo u spolujazdca
c5 2 do c5 1 v podstate uplne bez problemov prehadzujem airbag a kabel
opacne sa to da tiez, ale treba prehodit upinak pasu, elektriku a odkonfigurovat zatazovy snimac
mechanicky su rovnake, akurat airbag je iny a c5 2 ma este snimac zapnuteho pasu aj u spolujazdca a zatazove cidlo u spolujazdca
c5 2 do c5 1 v podstate uplne bez problemov prehadzujem airbag a kabel
opacne sa to da tiez, ale treba prehodit upinak pasu, elektriku a odkonfigurovat zatazovy snimac
|
|
11.01.2019 16:22 -
|
3200756
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdravím,
rozhodl jsem se opravit nefunkční vyhřívání sedáku u C5II.
Čalounická práce bude zábavná, co se dá dělat. Ale řeím otázku, jaký má odpor originální vyhřívací spirála ?
Nael jsem vloky pod čalounění s odporem 2,5 ohm a 7 ohm, tak bych se rád přiblíil originálu.
Zdravím,
rozhodl jsem se opravit nefunkční vyhřívání sedáku u C5II.
Čalounická práce bude zábavná, co se dá dělat. Ale řeím otázku, jaký má odpor originální vyhřívací spirála ?
Nael jsem vloky pod čalounění s odporem 2,5 ohm a 7 ohm, tak bych se rád přiblíil originálu.
|
|
11.04.2020 20:25 -
Re: Výměna sedadel.
|
3266243
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Pani, dorabanie vyhrievania sedadiel.
Na co by ste to zapojili? Zapalovac? Pozeram poistky tak na zapalovacovach je 15A, sedacky maju vlastnu 10A. Samozrejme, jedna na jeden druha na druhy zapalovac.
Pani, dorabanie vyhrievania sedadiel.
Na co by ste to zapojili? Zapalovac? Pozeram poistky tak na zapalovacovach je 15A, sedacky maju vlastnu 10A. Samozrejme, jedna na jeden druha na druhy zapalovac.
|
|
12.04.2020 11:11 -
|
3266276
|
|
jumep
|
|
|
nad bsi je taka poistkovka a tam su aj origo poistky na posuv a vyhrev, ja by som siel tam, priamo dorobil poistku (len je to s trvalym pripojenim, vyhrev sa da potom ovladat cez relatko z bsi)
nad bsi je taka poistkovka a tam su aj origo poistky na posuv a vyhrev, ja by som siel tam, priamo dorobil poistku (len je to s trvalym pripojenim, vyhrev sa da potom ovladat cez relatko z bsi)
|
|
| |
|
|