| | |
25.01.2011 16:41 -
Re: Vyhřívání sedadel / C5 I, II
|
2371118
|
|
DOUFAK
|
|
|
Směju se jako blázen,kdy čtu od TomasT - sedačka v Oktávce - tvrdé,jak lavička v parku... Přijde mi to směné a ta sedadla jsou opravdu ílená.Kolega ji má a vlastně i Nový Superb a tvrdé jako prkno.
Směju se jako blázen,kdy čtu od TomasT - sedačka v Oktávce - tvrdé,jak lavička v parku... Přijde mi to směné a ta sedadla jsou opravdu ílená.Kolega ji má a vlastně i Nový Superb a tvrdé jako prkno. :-d
|
|
18.09.2011 15:49 -
|
2414559
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj vem,
nevíte někdo zda v C5 II je Alcantra přilepená, nebo se dá jednodue sundat a vloit pod ní vyhřívání?
Díky Michal
Ahoj vem,
nevíte někdo zda v C5 II je Alcantra přilepená, nebo se dá jednodue sundat a vloit pod ní vyhřívání?
Díky Michal
|
|
18.09.2011 17:18 -
|
2414565
|
|
jumep
|
|
|
vzdy je to prilepene ...
vzdy je to prilepene ...
|
|
11.10.2011 21:04 -
|
2418462
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Dobrý večer,
Tak ja som robil vyhrievanie na viacerých autách, ale na C5 som začal na sedadle spolujazdca a tam som aj skončil. U keď som to začal trha tak som to dokončil, ale je vidie e to bolo pekne nalepené a teraz je to ako plachta na tej sedačke. Aj u brata na xare je to prilepené, ale tam sa to dalo pekne doladi, ale na tomto aute je na prd. Ete ma napadlo skúsi to pekne prilepi nejakým čaluníckym lepidlom, ale mono to je nezmysel.
Tak e mám v aute vyhrievané len jedno sedadlo
Robil som to napr. Aj na dodávke Peugeot Boxer a čistá práca krásne to funguje ale tu je to trápenie bohuiaž.
Aj keď som si webasto rozíril o originál hodiny, tak niekedy to zabudnem nastavi a ráno by sa to vyhrievanie hodilo.
Dobrý večer,
Tak ja som robil vyhrievanie na viacerých autách, ale na C5 som začal na sedadle spolujazdca a tam som aj skončil. U keď som to začal trha tak som to dokončil, ale je vidie e to bolo pekne nalepené a teraz je to ako plachta na tej sedačke. Aj u brata na xare je to prilepené, ale tam sa to dalo pekne doladi, ale na tomto aute je na prd. Ete ma napadlo skúsi to pekne prilepi nejakým čaluníckym lepidlom, ale mono to je nezmysel.
Tak e mám v aute vyhrievané len jedno sedadlo :-))
Robil som to napr. Aj na dodávke Peugeot Boxer a čistá práca krásne to funguje ale tu je to trápenie bohuiaž.
Aj keď som si webasto rozíril o originál hodiny, tak niekedy to zabudnem nastavi a ráno by sa to vyhrievanie hodilo.
|
|
11.10.2011 21:08 -
|
2418463
|
|
jumep
|
|
|
preto je lepsie weabasto na dialkove ...
bohuzial, ako sme uz pisali, jeden sikovny calunik by mohol spravit cely novy sedak aj s vyhrievanim
preto je lepsie weabasto na dialkove ...
bohuzial, ako sme uz pisali, jeden sikovny calunik by mohol spravit cely novy sedak aj s vyhrievanim
|
|
11.10.2011 21:21 -
|
2418466
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
jumep viem len toto dorábanie bolo dos drahé lebo to webasto nemalo ani obehové čerpadlo ani relátka a podobne a to diažkové je tie poloka, ale pozeral som to na ebay a da sa to tam kúpi do 150. Teda myslím telestart napr 70tka. Otec má ten ovláda s tým displejom a stal cca 300 čo je dos palba. Tak ak sa mi podarí niečo vydrai budem najspokojnejí.
jumep viem len toto dorábanie bolo dos drahé lebo to webasto nemalo ani obehové čerpadlo ani relátka a podobne a to diažkové je tie poloka, ale pozeral som to na ebay a da sa to tam kúpi do 150. Teda myslím telestart napr 70tka. Otec má ten ovláda s tým displejom a stal cca 300 čo je dos palba. Tak ak sa mi podarí niečo vydrai budem najspokojnejí.
|
|
15.10.2011 13:53 -
|
2419037
|
|
Kláyč
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj, taky mi netopi leva sedacka, zkusim to promerit, zatim sem kouknul termokamerou na tu pravou, docela zajimavy, omlouvam se za kvalitu fotek...
Ahoj, taky mi netopi leva sedacka, zkusim to promerit, zatim sem kouknul termokamerou na tu pravou, docela zajimavy, omlouvam se za kvalitu fotek...
Přílohy: P1020394.JPG ( 3050886b ) - P1020395.JPG ( 2304828b ) - |
|
22.01.2012 21:07 -
|
2443402
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak jsem si pročetl celé vlákno,dokonce dvakrát a nějak mi uniklo tohle: v tom potahu teda je,nebo není ten vyhřívací element,kdy to origo vyhřívání nemá? Jde mi o to,e já taky nemám vyhřívání,moje enská pačkuje,kdy si vezme sukni,e jí to studí,tak jsem ho chtěl dodělat,ale nechce se mi tam pastit nějaký uni,ani to rozebírat a rozčesávat,abych to zjistil. A u nás to v tom potahu je vetkaný vdycky,a to vyhřívání má,nebo je to socka,co má jen troubu bez grilu...
Tak jsem si pročetl celé vlákno,dokonce dvakrát a nějak mi uniklo tohle: v tom potahu teda je,nebo není ten vyhřívací element,kdy to origo vyhřívání nemá? Jde mi o to,e já taky nemám vyhřívání:-(,moje enská pačkuje,kdy si vezme sukni,e jí to studí,tak jsem ho chtěl dodělat,ale nechce se mi tam pastit nějaký uni,ani to rozebírat a rozčesávat,abych to zjistil. A u nás to v tom potahu je vetkaný vdycky,a to vyhřívání má,nebo je to socka,co má jen troubu bez grilu...
|
|
22.01.2012 21:16 -
|
2443406
|
|
Darja
|
|
|
i kdyby to tam měly vechny v přípravě, s největí pravděpodobností to bude prosezené a bude muset dokoupit svazek el. regulace a el. jednotku k tomu.
la bych cestou bastlu, ten se chvíli neprosedí.
i kdyby to tam měly vechny v přípravě, s největí pravděpodobností to bude prosezené a bude muset dokoupit svazek el. regulace a el. jednotku k tomu.
la bych cestou bastlu, ten se chvíli neprosedí.
|
|
22.01.2012 21:22 -
|
2443407
|
|
Hanz 397
|
|
|
No nic,v zimě bude nosit kalhoty. Z těch dodělávek nemám dobrej pocit a jsem moooc línej to "nějak" vymýlet...
S tou elektrikou jsem počítal,to by nebyl problém...
No nic,v zimě bude nosit kalhoty:-d. Z těch dodělávek nemám dobrej pocit a jsem moooc línej to "nějak" vymýlet...
S tou elektrikou jsem počítal,to by nebyl problém...
|
|
22.01.2012 22:37 -
|
2443440
|
|
jumep
|
|
|
ten vyhrev tam isto neni, tak ako nebyva kabelaz na sedacky, uzlen by tam bol vyhrev predpripraveny
vsetko co som mal moznost vidiet, nic tam nebolo
ten vyhrev tam isto neni, tak ako nebyva kabelaz na sedacky, uzlen by tam bol vyhrev predpripraveny :))
vsetko co som mal moznost vidiet, nic tam nebolo
|
|
23.01.2012 21:17 -
|
2443609
|
|
Hanz 397
|
|
|
No,to mi připomnělo,e jsem v práci v katalogu přísluenství k X6 nael potahy z beránčí koeiny. To jsou takový ty chlupatý... No moc hezký . Nebudu vyhřívat,auto sluně topí
No,to mi připomnělo,e jsem v práci v katalogu přísluenství k X6 nael potahy z beránčí koeiny. To jsou takový ty chlupatý... No moc hezký :-p . Nebudu vyhřívat,auto sluně topí;-)
|
|
23.01.2012 21:47 -
|
2443611
|
|
Darja
|
|
|
No, co člověku brání si tu ofčí houni koupit a dát si ji na sedačku? Pak máte auto v kůi a v chlupech
No, co člověku brání si tu ofčí houni koupit a dát si ji na sedačku? :D :D Pak máte auto v kůi a v chlupech :D
|
|
24.01.2012 21:19 -
|
2443828
|
|
Darja
|
|
|
Kůe je prostě jen pro ty votrlejí jedince.. v zimě zima, v létě zapařeno
Kůe je prostě jen pro ty votrlejí jedince.. v zimě zima, v létě zapařeno :-))
|
|
02.04.2013 18:03 -
|
2562842
|
|
lami
|
Město: Netolice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 29 |
|
|
U mé C5 III mi přestalo fungovat vyhřívání sedačky řidiče, u spolujezdce funguje. Díval jsem se do návodu a nikde jsem nenael pojistky vyhřívání sedaček. Můj dotaz je, kde se pojistky nachází, zda má kadá sedačka vlastní a jaké čísla pojistek to jsou. Předem děkuji.
U mé C5 III mi přestalo fungovat vyhřívání sedačky řidiče, u spolujezdce funguje. Díval jsem se do návodu a nikde jsem nenael pojistky vyhřívání sedaček. Můj dotaz je, kde se pojistky nachází, zda má kadá sedačka vlastní a jaké čísla pojistek to jsou. Předem děkuji.
|
|
16.06.2013 19:57 -
|
2589877
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak jsem objednán na přečalounění sedačky, dají mi tam nové dečky, protoe mi topí jen sedák a ne opěrák. Pak si to chci zapojit sám, a tak mě zajímá, co který drát na obrázku dělá a jestli si to myslím správně
Hlavní konektor:
Oranový tlustý - napájení +12
Zelenolutý tlustý - země
lutý tenký - obvod do přepínače
Zelený tenký - obvod do přepínače
Jak je napájené podvětlení?
Opěrák:
Černý 2x - obvod do opěráku
Sedák:
Hnědý, edivý a 2x lutý obvod do sedáku - proč jsou tam 4 dráty a ne 2, je tam jetě dečka na přítomnost řidiče?
Nemá někdo schéma, sedačky jsou komplet v elektrice včetně AFIL. Díky
Přidal jsem jetě schéma, aby to bylo jasnějí o co mi jde.
Tak jsem objednán na přečalounění sedačky, dají mi tam nové dečky, protoe mi topí jen sedák a ne opěrák. Pak si to chci zapojit sám, a tak mě zajímá, co který drát na obrázku dělá a jestli si to myslím správně
Hlavní konektor:
Oranový tlustý - napájení +12
Zelenolutý tlustý - země
lutý tenký - obvod do přepínače
Zelený tenký - obvod do přepínače
Jak je napájené podvětlení?
Opěrák:
Černý 2x - obvod do opěráku
Sedák:
Hnědý, edivý a 2x lutý obvod do sedáku - proč jsou tam 4 dráty a ne 2, je tam jetě dečka na přítomnost řidiče?
Nemá někdo schéma, sedačky jsou komplet v elektrice včetně AFIL. Díky
Přidal jsem jetě schéma, aby to bylo jasnějí o co mi jde.
Přílohy: schema.jpg ( 43246b ) - sedacka.jpg ( 158831b ) - |
|
06.07.2013 18:14 -
|
2596804
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Nemá někdo k dispozici elektrické schéma sedačky? Kdy vlezu do systému, tak pohořím na tom, e se mi nezobrazují SVG soubory, viz obrázky.
Nemá někdo k dispozici elektrické schéma sedačky? Kdy vlezu do systému, tak pohořím na tom, e se mi nezobrazují SVG soubory, viz obrázky.
Přílohy: elektrika1.jpg ( 59881b ) - elektrika2.jpg ( 43749b ) - |
|
| |
|
|