| | |
07.10.2009 12:23 -
Re: Co menit po 8mi letech a 60.000 km ?
|
1107154
|
|
tomc
|
|
|
cena není tak patná v nakupu od banneru za 1600,- v BX jezdím 100ah a uplná pohoda i vnejvětích mrazech supr starty.auto mám na jedění a ne aby stalo zaváté v zavěji a čekalo na jaro v kufru vozím jiný proviant tak na baterku u není místo a ta delka kablu by taky nebyla nejrozumějí
cena není tak patná v nakupu od banneru za 1600,- v BX jezdím 100ah a uplná pohoda i vnejvětích mrazech supr starty.auto mám na jedění a ne aby stalo zaváté v zavěji a čekalo na jaro :-)) v kufru vozím jiný proviant tak na baterku u není místo:-( a ta delka kablu by taky nebyla nejrozumějí :-o
|
|
07.10.2009 13:06 -
|
1107155
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
a co ti přináí za výhody, taková mega aku?
a co ti přináí za výhody, taková mega aku?
|
|
07.10.2009 14:23 -
|
1107161
|
|
tomc
|
|
|
přijdu sednu a jedu za kadého počasí.etřit na autě mue jen pokud ma kably a stojí u suprmarketu ale v lese nic jiného nezbývá ne mít autí a stroje v cajku.
přijdu sednu a jedu :-p za kadého počasí.etřit na autě mue jen pokud ma kably a stojí u suprmarketu ale v lese nic jiného nezbývá ne mít autí a stroje v cajku.
|
|
07.10.2009 15:43 -
|
1107165
|
|
netlife
|
Město: Gibraltar, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 55 |
|
|
Nj, moje predchozi Pajero melo baterie dve, kazda cca 80Ah ... tak se mi jedna 60 Ah zda malo
No ale vazne ... jednou jsem cca v rozmezi 12ti hodin asi 30x vlezl do auta (takze se aktivoval motor na srovnani vysky, svetla ve dverich, palubni pocitac atd.), dal jsem si dobit note (cca 3h pres 220V prevodnik) a rano to nechtelo ani startovat, az asi na 10te otoceni klicku se zacal snazit starter a asi na 15te to nastartovalo. No a ted nevim, jestli jsem vybil baterku, jestli to je opravdu velky odber, nebo muze byt baterka spatna (pisou na ni rok 2008, ale uz od poledu se mi nelibi, jakasi noname), nebo muze byt spatne dobijeni?
Btw. normalne se mi ukazatel dobijeni pohybuje nad stredem stupnice, kdyz neco zapnu, tak jde mirne pod stred, jen dnes pri stani na volnobeh + klima naplno + radio sel ukazatel pod minimum a pocitac napsal cosi o baterii (tvrdila manzelka, nebyl jsem v aute).
Nj, moje predchozi Pajero melo baterie dve, kazda cca 80Ah ... tak se mi jedna 60 Ah zda malo :-d
No ale vazne ... jednou jsem cca v rozmezi 12ti hodin asi 30x vlezl do auta (takze se aktivoval motor na srovnani vysky, svetla ve dverich, palubni pocitac atd.), dal jsem si dobit note (cca 3h pres 220V prevodnik) a rano to nechtelo ani startovat, az asi na 10te otoceni klicku se zacal snazit starter a asi na 15te to nastartovalo. No a ted nevim, jestli jsem vybil baterku, jestli to je opravdu velky odber, nebo muze byt baterka spatna (pisou na ni rok 2008, ale uz od poledu se mi nelibi, jakasi noname), nebo muze byt spatne dobijeni?
Btw. normalne se mi ukazatel dobijeni pohybuje nad stredem stupnice, kdyz neco zapnu, tak jde mirne pod stred, jen dnes pri stani na volnobeh + klima naplno + radio sel ukazatel pod minimum a pocitac napsal cosi o baterii (tvrdila manzelka, nebyl jsem v aute).
|
|
07.10.2009 16:03 -
|
1107167
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
nechápu.....to jako e s 74Ah, ne?
nechápu.....to jako e s 74Ah, ne?:nevim
|
|
22.10.2009 20:46 -
|
1107891
|
|
netlife
|
|
|
autodiag: tak servis nezklamal - mechanicke prace na vybornou, vymenil jsem rozvodak, klinak, svicky, naplne , filtry, LDS, u prednich kol zterele hadicky. Bohuzel pocitac pro ne predstavuje velkou neznamou, aspon jak se k nemu stavi - zpusob cvicena opicka. Kdyz vi co hledat, tak se to snazi najit, ale aby nacetli a snazili se z toho neco vycist, to je prilis. Nicmene neco nasli, nejake zavady dvei hlasi kvuli neorigo dilum, zavada na vstupu anteny pry hlasi i nove auta, a nejaka klapka klimatizace je otevrena (coz je zavada), ale ta muze byt zpusobena tim, ze tu klimu predtim opravoval neatorizovany servis, tak mozna jen odpojili konektor od te klapky, protoze klima vesele funguje. Omlouvam se za nepresne vyrazy, mam to cele ve spanelstine. Nicmene pocitac kilometru hledali dlouho, resp. v menu toho pocitace, nasli to jen na jakesi strance kde jsou jen ctyri hodnoty prvni jsou dve spotreby, treti je Kilometraje total a ctvrta je zase spotreba. Muze to byt ono? Myslim ty celkove kilometry najete timto autem? Jen pro upresneni, program pouzivai verzi 3, nazev jsem videl ale ted zrovna zapomel, jen tu trojku si ted vzpominam.
autodiag: tak servis nezklamal - mechanicke prace na vybornou, vymenil jsem rozvodak, klinak, svicky, naplne , filtry, LDS, u prednich kol zterele hadicky. Bohuzel pocitac pro ne predstavuje velkou neznamou, aspon jak se k nemu stavi - zpusob cvicena opicka. Kdyz vi co hledat, tak se to snazi najit, ale aby nacetli a snazili se z toho neco vycist, to je prilis. Nicmene neco nasli, nejake zavady dvei hlasi kvuli neorigo dilum, zavada na vstupu anteny pry hlasi i nove auta, a nejaka klapka klimatizace je otevrena (coz je zavada), ale ta muze byt zpusobena tim, ze tu klimu predtim opravoval neatorizovany servis, tak mozna jen odpojili konektor od te klapky, protoze klima vesele funguje. Omlouvam se za nepresne vyrazy, mam to cele ve spanelstine. Nicmene pocitac kilometru hledali dlouho, resp. v menu toho pocitace, nasli to jen na jakesi strance kde jsou jen ctyri hodnoty prvni jsou dve spotreby, treti je Kilometraje total a ctvrta je zase spotreba. Muze to byt ono? Myslim ty celkove kilometry najete timto autem? Jen pro upresneni, program pouzivai verzi 3, nazev jsem videl ale ted zrovna zapomel, jen tu trojku si ted vzpominam.
|
|
22.10.2009 20:50 -
|
1107893
|
|
jumep
|
|
|
klima: typicka chyba, pretestuj si to
daj si teplotu na 28, pusti ventilator naplno a po chvili pretoc na 16 stupnov, ak to nezacne chladit tak: .link.
klima: typicka chyba, pretestuj si to
daj si teplotu na 28, pusti ventilator naplno a po chvili pretoc na 16 stupnov, ak to nezacne chladit tak: http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=15137109
|
|
22.10.2009 21:16 -
|
1107896
|
|
netlife
|
|
|
jumep napsal(a): klima: typicka chyba, pretestuj si to
daj si teplotu na 28, pusti ventilator naplno a po chvili pretoc na 16 stupnov, ak to nezacne chladit tak: .link.
to mam docela strach otestovat, klimu tady potrebuju vic nez topeni a kdyz se to nevrati, tak se z toho pos...
to mam docela strach otestovat, klimu tady potrebuju vic nez topeni a kdyz se to nevrati, tak se z toho pos... :-o
|
|
22.10.2009 21:19 -
|
1107897
|
|
jumep
|
|
|
da sa to presunut ked das fukanie na najnizsie a pocvicis s tym tak to prejde ...
da sa to presunut ked das fukanie na najnizsie a pocvicis s tym tak to prejde ...
|
|
22.10.2009 21:22 -
|
1107898
|
|
netlife
|
|
|
ale motor ted slape uplne jinak, na vykonu je to poznat docela dost, je videt, ze servisni prohlidku ve 30 nikdo neudelal, naplne a filtry byly urcite puvodni
ale motor ted slape uplne jinak, na vykonu je to poznat docela dost, je videt, ze servisni prohlidku ve 30 nikdo neudelal, naplne a filtry byly urcite puvodni
|
|
22.10.2009 21:40 -
|
1107899
|
|
netlife
|
|
|
jinak jeste nejaka zavada zpetneho zrcatka kdyby to nekoho moc zajimalo
Defecto permanente
Retrovisor - salida deshelado Circuito abierto
jeste snimac uhlu volantu a chybu ovladani svicek - nepritomnost jiskry, coz je docela zajimavy, protoze motor ma hladky chod a svicky jsou ted vymeneny, asi tam ta chyba visela nekdy od predtim, ted to vymazali co slo, tak priste se uvidi ... ale vzhledem k tomu, jaci jsou s pocitacem experti a mazali chyby po jedne, tak nevim
jinak jeste nejaka zavada zpetneho zrcatka :) kdyby to nekoho moc zajimalo
Defecto permanente
Retrovisor - salida deshelado Circuito abierto
jeste snimac uhlu volantu a chybu ovladani svicek - nepritomnost jiskry, coz je docela zajimavy, protoze motor ma hladky chod a svicky jsou ted vymeneny, asi tam ta chyba visela nekdy od predtim, ted to vymazali co slo, tak priste se uvidi ... ale vzhledem k tomu, jaci jsou s pocitacem experti a mazali chyby po jedne, tak nevim
|
|
23.10.2009 21:57 -
|
1108063
|
|
netlife
|
|
|
jumep napsal(a): da sa to presunut ked das fukanie na najnizsie a pocvicis s tym tak to prejde ...
Tebe jeste jednou poslechnu sem to zkusil a malem sem uhorel zaziva, prava strana reaguje normalne, leva zustala viset na horku a za tech 15 minut, nez jsem s tim pocvicil a nez to zareagovalo, sem se vykoupal v potu. Takze pricina jasna, dik za navod, co s tim budu delat jeste nevim, topeni nepotrebuju, tak mne to tak netrapi. Mozna kdyz bude dost casu tak to zkusim spravit.
Tebe jeste jednou poslechnu :-)))):-)))):-)))) sem to zkusil a malem sem uhorel zaziva, prava strana reaguje normalne, leva zustala viset na horku a za tech 15 minut, nez jsem s tim pocvicil a nez to zareagovalo, sem se vykoupal v potu. Takze pricina jasna, dik za navod, co s tim budu delat jeste nevim, topeni nepotrebuju, tak mne to tak netrapi. Mozna kdyz bude dost casu tak to zkusim spravit.
|
|
23.10.2009 22:22 -
|
1108064
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
To:netlife Nie si sám vypni automatickú klímu nechaj len manual lebo to má hned spä .Ináč oprava je zábava
To:netlife Nie si sám vypni automatickú klímu nechaj len manual lebo to má hned spä .Ináč oprava je zábava:-d
|
|
23.10.2009 22:38 -
|
1108066
|
|
netlife
|
|
|
Co ten novej motorek muze stat? A da se to objednat podle toho cisla 6447 TK nebo potrebuju jeste neco jineho?
btw. nevite nekdo, jak co nejlevneji sehnat tyhle dva dily? co jsou na prilozenem obrazku barevne zvyraznene
Co ten novej motorek muze stat? A da se to objednat podle toho cisla 6447 TK nebo potrebuju jeste neco jineho?
btw. nevite nekdo, jak co nejlevneji sehnat tyhle dva dily? co jsou na prilozenem obrazku barevne zvyraznene
Přílohy: c5_tubo.jpg ( 82126b ) - Dily |
|
24.10.2009 08:18 -
|
1108094
|
|
tief
|
|
|
1) neni nahodov problem v klapkach a nie v motorku ?
2) tie trubkohadice mozes bud zohnat v citroene a platit alebo si ich nechat spravit u niekoho - nejaka firma co ti na metraz preda hadice + nalisuje konce ...
1) neni nahodov problem v klapkach a nie v motorku ?
2) tie trubkohadice mozes bud zohnat v citroene a platit alebo si ich nechat spravit u niekoho - nejaka firma co ti na metraz preda hadice + nalisuje konce ...
|
|
| |
|
|