| | |
31.10.2010 21:50 -
Re: Při zahřátém motoru nestartuje
|
2361040
|
|
jruze
|
|
|
Na té elektronice střiků(jak jsou přepady) jsou čísílka- opi nebo nafo a dej sem kdy chce střiky.
Na té elektronice střiků(jak jsou přepady) jsou čísílka- opi nebo nafo a dej sem kdy chce střiky.
|
|
01.11.2010 18:54 -
|
2361102
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Aha, mrknu na to.
To Mamlas: po zkusenosti ti reknu jen to, ze strikacka na prvnim striku byla plna behem chvilicky, ostatni tri nemely za tu dobu poradne zakryty ani dno.
Aha, mrknu na to.
To Mamlas: po zkusenosti ti reknu jen to, ze strikacka na prvnim striku byla plna behem chvilicky, ostatni tri nemely za tu dobu poradne zakryty ani dno.
|
|
28.11.2010 12:21 -
|
2364568
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Vstřiky vyměněny, auto chyta bez problemu a hned.
Vstřiky vyměněny, auto chyta bez problemu a hned.
|
|
09.01.2011 15:11 -
|
2368973
|
|
JirkaSei
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Mám podobný problém. Ale skutečně jen při velmi zahřátém motoru. Musím potom dlouho točit a nakonec naskočí. Pomůou opravdu vstřiky ?
Mám podobný problém. Ale skutečně jen při velmi zahřátém motoru. Musím potom dlouho točit a nakonec naskočí. Pomůou opravdu vstřiky ?
|
|
09.01.2011 15:17 -
|
2368976
|
|
jumep
|
|
|
pisal si o EGR, kludne moze byt v tom, mal by si zajst za niekym kto to auto pozna / vie ako sa skutocne pouziva diagnostika
pisal si o EGR, kludne moze byt v tom, mal by si zajst za niekym kto to auto pozna / vie ako sa skutocne pouziva diagnostika
|
|
09.01.2011 15:57 -
|
2368982
|
|
SWOBY
|
|
|
Můj problém začal tak, e jsem jel tak cca. 50 km, postavil auto cumakem do kopce, max. pul hodky stal bez motoru a pak se snazil odjet. nejprve to udelalo obcas, pak to bylo pravidlo, a nakonec mi to delalo kdykoliv a kdekoliv, zkus premerit vstriky. urcite ti nekdo poradi vic, ja to laicky popisu takto: ctyri vetsi injecni strikacky (jen ty spodni casti), ctyri hadicky, vyndej prepady, nasad misto nich hadicky a na ne strikacky, natoc motor (spis nekdo at ti ho natoci), pokud se nektera strikacka bude rychle plnit, chyba je tam.
Můj problém začal tak, e jsem jel tak cca. 50 km, postavil auto cumakem do kopce, max. pul hodky stal bez motoru a pak se snazil odjet. nejprve to udelalo obcas, pak to bylo pravidlo, a nakonec mi to delalo kdykoliv a kdekoliv, zkus premerit vstriky. urcite ti nekdo poradi vic, ja to laicky popisu takto: ctyri vetsi injecni strikacky (jen ty spodni casti), ctyri hadicky, vyndej prepady, nasad misto nich hadicky a na ne strikacky, natoc motor (spis nekdo at ti ho natoci), pokud se nektera strikacka bude rychle plnit, chyba je tam.
|
|
03.04.2011 21:37 -
|
2382417
|
|
fred
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Takze abych se podelil ... starty jsou uz v pohode, vymenene vstriky (podle servisaka byly urcite dva v r..i, treti nejspis nacatej a jeden asi v poho tak jsem nechal vymenit vsechny), nicmene jak jsem uz psal starty jsou v pohode, ale ... prijde mi ze se zvedla spotreba a auto subjektivne "min tahne", proste je to takovy divny spis jsem cekal opak, nemate s tim nekdo zkusenost?
Takze abych se podelil ... starty jsou uz v pohode, vymenene vstriky (podle servisaka byly urcite dva v r..i, treti nejspis nacatej a jeden asi v poho tak jsem nechal vymenit vsechny), nicmene jak jsem uz psal starty jsou v pohode, ale ... prijde mi ze se zvedla spotreba a auto subjektivne "min tahne", proste je to takovy divny spis jsem cekal opak, nemate s tim nekdo zkusenost?
|
|
03.04.2011 21:55 -
|
2382425
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
nove vstriky jsi dal nebo repas ? nakolik to vyslo ?
nove vstriky jsi dal nebo repas ? nakolik to vyslo ?
|
|
03.04.2011 21:59 -
|
2382427
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Zkuenost mám stejnou. Staré vstřiky dávaly patnou dávku. Sice ádný extrém jak u tebe, e by se motor klepal nebo neel startovat, i korekce volnoběhu byly ok, poznal jsem to jenom podle zvuku. Ale nafty tam lo občas asi o hodně víc ne mělo, poněvad kola prohrábly i na trojku (a to mám 1,6) Spotřeba byla normální.
Po výměně vstřiků u to na trojku nehrabe a prvních snad 500km ukazoval PP o 1-2l větí spotřebu. Asi ne si nastavila ECU korekce atd...
Zkuenost mám stejnou. Staré vstřiky dávaly patnou dávku. Sice ádný extrém jak u tebe, e by se motor klepal nebo neel startovat, i korekce volnoběhu byly ok, poznal jsem to jenom podle zvuku. Ale nafty tam lo občas asi o hodně víc ne mělo, poněvad kola prohrábly i na trojku (a to mám 1,6):-)) Spotřeba byla normální.
Po výměně vstřiků u to na trojku nehrabe a prvních snad 500km ukazoval PP o 1-2l větí spotřebu. Asi ne si nastavila ECU korekce atd...
|
|
03.04.2011 22:19 -
|
2382436
|
|
jumep
|
|
|
ECU je adaptabilna, to iste ak mas zly regulator tlaku a vymenis ho za novy dobry tak sa to ide zblaznit kym sa to adaptuje
niekde ide zapnut autoadaptacia kde si to nastavy nove hodnoty s tym ze mu povies ze to ma spravit, pri ktorych motoroch to ale je si nepamatam
ECU je adaptabilna, to iste ak mas zly regulator tlaku a vymenis ho za novy dobry tak sa to ide zblaznit kym sa to adaptuje
niekde ide zapnut autoadaptacia kde si to nastavy nove hodnoty s tym ze mu povies ze to ma spravit, pri ktorych motoroch to ale je si nepamatam
|
|
03.04.2011 23:44 -
|
2382442
|
|
fred
|
|
|
Sakra to je rychlost takovejch reakci...
Citronek: delal to kamos a byl to repas (ukazoval mi krabice Boshe), cenu nevim, protoze jsem mu platil za vic veci a protoze to bylo "ze znamosti" a nechtel jsem fakturu tak to nejsem shopen vycislit
c5vyskov: dik za info
jumep: predpokladam, ze se autoadaptace zapina prez "diagnostiku" takze tuhle moznost asi mit nebudu, tak asi pockam jestli si to "sedne"
Sakra to je rychlost takovejch reakci...
Citronek: delal to kamos a byl to repas (ukazoval mi krabice Boshe), cenu nevim, protoze jsem mu platil za vic veci a protoze to bylo "ze znamosti" a nechtel jsem fakturu tak to nejsem shopen vycislit
c5vyskov: dik za info
jumep: predpokladam, ze se autoadaptace zapina prez "diagnostiku" takze tuhle moznost asi mit nebudu, tak asi pockam jestli si to "sedne"
|
|
04.04.2011 09:57 -
|
2382489
|
|
jumep
|
|
|
este je tu otazka triedy striku, su 3 triedy, ak je to zle nastavene, moze to mat za nasledok teoreticky zle davkovanie
este je tu otazka triedy striku, su 3 triedy, ak je to zle nastavene, moze to mat za nasledok teoreticky zle davkovanie
|
|
04.04.2011 22:31 -
|
2382602
|
|
fred
|
|
|
jumep: nic nerikal, ze by nastavoval myslim, ze ani nema na cem
jumep: nic nerikal, ze by nastavoval myslim, ze ani nema na cem
|
|
04.04.2011 22:33 -
|
2382606
|
|
jumep
|
|
|
no na tych tvojich starych bolo nejake cislo a na "novych" je tiez ....
nastavit sa to da relativne hociakym obd (cize aj bosch)
no na tych tvojich starych bolo nejake cislo a na "novych" je tiez ....
nastavit sa to da relativne hociakym obd (cize aj bosch)
|
|
11.06.2017 12:27 -
startovani
|
3073542
|
|
xxmahonyxx
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
ahoj, umi mi nekdo poradit jaka by mohla byt ma zavada? Mam C5 2,2 hdi 98kw. Pri studenem motoru startuje v pohode, ale pri zahratem jen neco tukne v motorovem prostoru a nic se nedeje. Kdyz necham auto vychladnout, tak zase nastartujebez problemu. Predem diky za rady... Martin
ahoj, umi mi nekdo poradit jaka by mohla byt ma zavada? Mam C5 2,2 hdi 98kw. Pri studenem motoru startuje v pohode, ale pri zahratem jen neco tukne v motorovem prostoru a nic se nedeje. Kdyz necham auto vychladnout, tak zase nastartujebez problemu. Predem diky za rady... Martin :nevim:nevim:nevim
|
|
11.06.2017 12:34 -
Re: startovani
|
3073545
|
|
jruze
|
|
|
xxmahonyxx napsal(a):
Zřejmě cívka na starteru - buď celej starter (mohli by to být i uhlíky) nebo cívku novou = novej starter nestojí takovou raketu a pro klid a jistotu bych el touto cestou
Zřejmě cívka na starteru - buď celej starter (mohli by to být i uhlíky) nebo cívku novou = novej starter nestojí takovou raketu a pro klid a jistotu bych el touto cestou;-)
|
|
11.06.2017 12:40 -
|
3073546
|
|
xxmahonyxx
|
|
|
Diky za typ. Jen me mate, ze studeny start je v pohode a kdyz je auto ohraty, tak nenastartuje. Myslis tedy starter?
Diky za typ. Jen me mate, ze studeny start je v pohode a kdyz je auto ohraty, tak nenastartuje. Myslis tedy starter?:nevim
|
|
11.06.2017 12:56 -
|
3073552
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
starter u hohodle motoru dost trpi..EGR a sani na neh hazou olej a bordel..bude celej obalenej
jak pise jarda..stoji snad 2500-3500
starter u hohodle motoru dost trpi..EGR a sani na neh hazou olej a bordel..bude celej obalenej
jak pise jarda..stoji snad 2500-3500
|
|
11.06.2017 12:59 -
|
3073553
|
|
xxmahonyxx
|
|
|
Autodiag: myslis, ze na to ma vliv studeny nebo teply motor?
Autodiag: myslis, ze na to ma vliv studeny nebo teply motor?
|
|
11.06.2017 13:28 -
|
3073555
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
co si myslim ja je bezpredmetne,auto jsem nevidel...zmer to a uvidis..
pokud nevis kde a co tak sup do servisu
co si myslim ja je bezpredmetne,auto jsem nevidel...zmer to a uvidis..
pokud nevis kde a co tak sup do servisu:palec
|
|
| |
|
|