14.07.2009 09:30 -
Re: motor 2,0HPi slabý v nízkých otáčkách a vysoká spotřeba
|
873813
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tohle asi nebude svickama... ..zajed na diag
tohle asi nebude svickama...;) ..zajed na diag
|
|
14.07.2009 16:58 -
|
873822
|
|
Leovy
|
Město: Chotěboř, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Chystám se na to, ale nevím jetě kam, protoe prej o těch motorech moc neví. Servis Citroen mám okolo sebe v Kutné Hoře, Jihlava, Nové Veselý nebo Pardubice Potřebuju opravit něco v motoru a ne vyměnit půl auta
Chystám se na to, ale nevím jetě kam, protoe prej o těch motorech moc neví. Servis Citroen mám okolo sebe v Kutné Hoře, Jihlava, Nové Veselý nebo Pardubice :nevim Potřebuju opravit něco v motoru a ne vyměnit půl auta :-))
|
|
14.07.2009 20:53 -
|
873826
|
|
jumep
|
|
|
inu autorizovany servis moc netusi o ziadnom motore
na svokrinej 1.8i mi na moj dotaz (davnejsie) povedali ze by sa to muselo prevlozkovat ... to ze ten motor zere olej normalne nepovedali a to zeby to malo tiect cez ventili ich ani nenapadlo ...
a toboz by som sa im vyhybal s HPI
Asi by som na tvojom mieste siel do Holetina nech sa Robert trapi - posli mu link nech si kupi kluc svieckovi alebo si spravil vylet za autodiagom
inu autorizovany servis moc netusi o ziadnom motore
na svokrinej 1.8i mi na moj dotaz (davnejsie) povedali ze by sa to muselo prevlozkovat ... to ze ten motor zere olej normalne nepovedali a to zeby to malo tiect cez ventili ich ani nenapadlo ...
a toboz by som sa im vyhybal s HPI
Asi by som na tvojom mieste siel do Holetina nech sa Robert trapi - posli mu link nech si kupi kluc svieckovi :) alebo si spravil vylet za autodiagom
|
|
| |