27.06.2009 21:52 -
1.8i rezonovanie v hlave
|
873233
|
|
jumep
|
|
|
Neviem ako by som to naj popisal
Znie to ako keby bol volny vyfuk a ten rezonoval niekde o karoseriu ... taky plechovy zvuk. .. najprv som myslel ze je to vyfuk volny, ale dnes po skumani sme zistili ze to ide z hlavy ...
Povodne som myslel ze nejaka retaz tam je, ale omyl - podla manualov ziadna retaz
Po zohriati motora sa ten zvuk skoro strati .... je to taky divny zvuk, predpokladam ze to nema robit co ine ako vacka
inu, ked niekto jazdi 44700 km bez vymeny oleja a motor polosuchy ... neni sa comu divit ....
P.S.: 1.8i, rv. 2002
Neviem ako by som to naj popisal
Znie to ako keby bol volny vyfuk a ten rezonoval niekde o karoseriu ... taky plechovy zvuk. .. najprv som myslel ze je to vyfuk volny, ale dnes po skumani sme zistili ze to ide z hlavy ...
Povodne som myslel ze nejaka retaz tam je, ale omyl - podla manualov ziadna retaz
Po zohriati motora sa ten zvuk skoro strati .... je to taky divny zvuk, predpokladam ze to nema robit co ine ako vacka
inu, ked niekto jazdi 44700 km bez vymeny oleja a motor polosuchy ... neni sa comu divit ....
P.S.: 1.8i, rv. 2002
|
|
28.06.2009 23:27 -
Re: 1.8i rezonovanie v hlave
|
873262
|
|
číslo 5
|
|
|
To jsem řeil před týdnem přesně jak to popisuje, začal jsem pod autem a oahával výfuk, různé plechy atd. a skončil jsem v motoru u hlavy a zjistil e se klepe plastový kryt motoru. Vyřeili to gumové podloky pod ty plastové roubky co ten plast drí. Já mám sice 2.0i, ale nemyslím e tam velký rozdíl nebude.
To jsem řeil před týdnem přesně jak to popisuje, začal jsem pod autem a oahával výfuk, různé plechy atd. a skončil jsem v motoru u hlavy a zjistil e se klepe plastový kryt motoru. Vyřeili to gumové podloky pod ty plastové roubky co ten plast drí. Já mám sice 2.0i, ale nemyslím e tam velký rozdíl nebude.
|
|
28.06.2009 23:30 -
|
873264
|
|
jumep
|
|
|
len ja ked sa chytim toho plastu tak sa nic nedeje, ziadna zmena ... zhodim ten plast dole a uvidim, je to tam aj nejake otecene ....
len ja ked sa chytim toho plastu tak sa nic nedeje, ziadna zmena ... zhodim ten plast dole a uvidim, je to tam aj nejake otecene ....
|
|
29.06.2009 11:43 -
|
873275
|
|
burpa
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Mám stejný problém.Po nastartování se ozívá plechový zvuk při ohřátí motoru se postupně ztrácí.Protoe jsem měnil celý výfuk+katalyzátor,skončili jsme u svodů od motoru.Mají prý v sobě přepáky pro lepí chlazení výfukových plynůTak to bude asi ten problém.Zatím jsem to neřeil.
Mám stejný problém.Po nastartování se ozívá plechový zvuk při ohřátí motoru se postupně ztrácí.Protoe jsem měnil celý výfuk+katalyzátor,skončili jsme u svodů od motoru.Mají prý v sobě přepáky pro lepí chlazení výfukových plynů:-oTak to bude asi ten problém.Zatím jsem to neřeil.
|
|
| |