| | |
17.04.2009 16:42 -
zasekl se automat
|
660128
|
|
Tom K
|
|
|
Dávám se m dalí problémek co se mi stal dnes, jsem zastavil a el něco koupit a kdy jsem přiel a chtě se rozjed, tak řadící páka mi nela z pozice P prostě se neoblokovala, tak jsem musel rozdělat přísluenství u adící páky a zámek jsem musel odemknout ručně abych někam dojel domu, ted mi to pořád hlásí automatic gear fault ( automacká převodovka má chybu) nevíte někdo co to můe být???
Dávám se m dalí problémek co se mi stal dnes, jsem zastavil a el něco koupit a kdy jsem přiel a chtě se rozjed, tak řadící páka mi nela z pozice P prostě se neoblokovala, tak jsem musel rozdělat přísluenství u adící páky a zámek jsem musel odemknout ručně abych někam dojel domu, ted mi to pořád hlásí automatic gear fault ( automacká převodovka má chybu) nevíte někdo co to můe být???
|
|
17.04.2009 18:07 -
Re: zasekl se automat
|
660131
|
|
tief
|
|
|
No najskor ten zamok priamo na pake, skus ho rozmontovat a vycistit.
No najskor ten zamok priamo na pake, skus ho rozmontovat a vycistit.
|
|
17.04.2009 18:21 -
|
660133
|
|
Tom K
|
|
|
no ale ten zámek jde lehce jedním prstem ho odklopím
no ale ten zámek jde lehce jedním prstem ho odklopím
|
|
17.04.2009 20:17 -
|
660136
|
|
jumep
|
|
|
nema to nakonec suvis s tym tvojim motorovym problemom?
mas tu uz otvorenych par vlakien a straca sa tu prehlad
nema to nakonec suvis s tym tvojim motorovym problemom?
mas tu uz otvorenych par vlakien a straca sa tu prehlad
|
|
18.04.2009 08:00 -
|
660139
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag napsal(a): vymen si brzdovy spinac
Myslí e to je brzdový spínač??? Mě to taky napadlo ale dá se to nějak zjistit jestli je to on? A ten brzdový spínač zapříčinil e pc oznámil tuto chybu a uato ten skoro ani nejede???
vymen si brzdovy spinac
Myslí e to je brzdový spínač??? Mě to taky napadlo ale dá se to nějak zjistit jestli je to on? A ten brzdový spínač zapříčinil e pc oznámil tuto chybu a uato ten skoro ani nejede???
|
|
18.04.2009 09:08 -
|
660140
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Otazka:
Tom K napsal(a): Dávám se m dalí problémek co se mi stal dnes, jsem zastavil a el něco koupit a kdy jsem přiel a chtě se rozjed, tak řadící páka mi nela z pozice P prostě se neoblokovala
odpoved na otazku (nic min nic vic,zadne jine spekulace u tebe obvykle):
autodiag napsal(a): vymen si brzdovy spinac
Otazka:
|
|
18.04.2009 09:42 -
|
660141
|
|
Tom K
|
|
|
jasně já ho vyměním ale neví kolik asi stoji???? HMMM ale stejně bych rád věděl zda to je jen ten spínač, chtěl bych vědět to kdy jsem zapnul kliček a začal mi blikat automat na přístrojové des. a pc hlásí e je chyba automatu a kdy ten zámek odemknu ručně tak to pořád hlásí a auto nejede, ono se jako rozjede ale straně pomalu a pak to auto jede klidně 180 km/hod ani bych cítil nějaké řazení
Jen mi stačí kdy jetě napíe jestli to je on, chci mít jen jistotu chápe? Asi se ptám hloupě a vícekrát ale jen chci mít jistotu
jasně já ho vyměním ale neví kolik asi stoji???? HMMM ale stejně bych rád věděl zda to je jen ten spínač, chtěl bych vědět to kdy jsem zapnul kliček a začal mi blikat automat na přístrojové des. a pc hlásí e je chyba automatu a kdy ten zámek odemknu ručně tak to pořád hlásí a auto nejede, ono se jako rozjede ale straně pomalu a pak to auto jede klidně 180 km/hod ani bych cítil nějaké řazení
Jen mi stačí kdy jetě napíe jestli to je on, chci mít jen jistotu chápe? Asi se ptám hloupě a vícekrát ale jen chci mít jistotu
|
|
18.04.2009 10:38 -
|
660143
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
brzdový spínač stojí 120Kč, kdy začne od něho, tak je to nejlevnějí a nejjednoduí co můe udělat.
brzdový spínač stojí 120Kč, kdy začne od něho, tak je to nejlevnějí a nejjednoduí co můe udělat.;-)
|
|
18.04.2009 11:07 -
|
660144
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag : a prosím tě můu s tím jezdit, neudělá to nějakou dalí paseku??
autodiag : a prosím tě můu s tím jezdit, neudělá to nějakou dalí paseku??
|
|
18.04.2009 11:58 -
|
660146
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Tom K napsal(a): autodiag : a prosím tě můu s tím jezdit, neudělá to nějakou dalí paseku??
shiftlock je deaktivovan pomoci brzdy (brzdoveho spinace) pokud je vadny nesviti ti vetsinou ani brzdove svetla ,spinac je nasazen za dve minuty to mas vymeneno
v zadosti o radu jsi psal ze ti nejde shiftlock ,nepsal jsi ze ti neco sviti na palubovce a ze ti skrin blbne to jsi dopsal az ted a to spinacem rozhodne nebude,ja ti radil pouze na to co jsi se ptal..na problem se skrini tiodpovim asi nasledujici : vymena oleje,diagnostika,zakladni nastaveni ..kdyz porad chyba skrin ven
shiftlock je deaktivovan pomoci brzdy (brzdoveho spinace) pokud je vadny nesviti ti vetsinou ani brzdove svetla ,spinac je nasazen za dve minuty to mas vymeneno
v zadosti o radu jsi psal ze ti nejde shiftlock ,nepsal jsi ze ti neco sviti na palubovce a ze ti skrin blbne to jsi dopsal az ted :nevim a to spinacem rozhodne nebude,ja ti radil pouze na to co jsi se ptal..na problem se skrini tiodpovim asi nasledujici : vymena oleje,diagnostika,zakladni nastaveni ..kdyz porad chyba skrin ven
|
|
18.04.2009 14:07 -
|
660153
|
|
Tom K
|
|
|
Tom K napsal(a): Dávám se m dalí problémek co se mi stal dnes, jsem zastavil a el něco koupit a kdy jsem přiel a chtě se rozjed, tak řadící páka mi nela z pozice P prostě se neoblokovala, tak jsem musel rozdělat přísluenství u adící páky a zámek jsem musel odemknout ručně abych někam dojel domu, ted mi to pořád hlásí automatic gear fault ( automacká převodovka má chybu) nevíte někdo co to můe být???
Tady jsem to psal, hele ja jsem laik co to je jako skrin??? a co ma spolecneho vymena oleje s tim problemem? Je pravda ze ten olej je hodne jetej no ale ......
Tady jsem to psal, hele ja jsem laik co to je jako skrin??? a co ma spolecneho vymena oleje s tim problemem? Je pravda ze ten olej je hodne jetej no ale ......
|
|
18.04.2009 14:12 -
|
660154
|
|
jumep
|
|
|
k tomu spinacu - je tam len nasunuty, mna na C5 -1 kde ich mam este dva stali troska viac (700 + 500), mozne je ze tento je ale lacnejsi
ak si zaradil rychlost bez brzdy mohlo to sposobit chybu (to nejsom si isty, ale ak si to kontroluje ci je brzda zopnuta pri zaradeni a ma vyhodnotene ze neni a ty vrazis rychlost .... to je len moj odhad, mozno nespravny)
k tomu spinacu - je tam len nasunuty, mna na C5 -1 kde ich mam este dva stali troska viac (700 + 500), mozne je ze tento je ale lacnejsi
ak si zaradil rychlost bez brzdy mohlo to sposobit chybu (to nejsom si isty, ale ak si to kontroluje ci je brzda zopnuta pri zaradeni a ma vyhodnotene ze neni a ty vrazis rychlost .... to je len moj odhad, mozno nespravny)
|
|
18.04.2009 14:54 -
|
660157
|
|
autodiag
|
|
|
skrin=prevodovka
kvalita oleje ma sakra vliv na funkci
pokud ji nekdo pred tebou 250 000 zanedbaval tak ti asi ani vymena nepomuze
skrin=prevodovka
kvalita oleje ma sakra vliv na funkci
pokud ji nekdo pred tebou 250 000 zanedbaval tak ti asi ani vymena nepomuze
|
|
18.04.2009 16:19 -
|
660160
|
|
Tom K
|
|
|
Kdy jsem chtěl dnes vyměnit olej, tak mi tam zdělili e mi teče z turba olej co bude asi celý problém co tady píu, ale teď co s tím? To je docela vany ne??
Kdy jsem chtěl dnes vyměnit olej, tak mi tam zdělili e mi teče z turba olej co bude asi celý problém co tady píu, ale teď co s tím? To je docela vany ne??
|
|
18.04.2009 17:13 -
|
660162
|
|
autodiag
|
|
|
uff prosim te zavez auto nekam do servisu (ale do poradneho kde maji diag a autum rozumi) protoze dle meho co tu takhle ruzne po vlaknech pises si nadelil paradni kasicku...a radeji uz se neptej...olej v motoru a olej v prevodovce opravdu nejsou spojene nadoby a naplne nejsou stejne
uff prosim te zavez auto nekam do servisu (ale do poradneho kde maji diag a autum rozumi) protoze dle meho co tu takhle ruzne po vlaknech pises si nadelil paradni kasicku...a radeji uz se neptej...olej v motoru a olej v prevodovce opravdu nejsou spojene nadoby a naplne nejsou stejne
|
|
18.04.2009 17:53 -
|
660165
|
|
Tom K
|
|
|
v pondeli to vezu do Prahy a muzu s ti jed? dojedu tam?
v pondeli to vezu do Prahy a muzu s ti jed? dojedu tam?
|
|
18.04.2009 22:35 -
|
660176
|
|
capricorn
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Připojím jetě drobný dotázek, máte někdo následující zkuenost?:Jednou za čas mi příjde, e automatu se nechce z polohy P (stalo se asi 4 x) , neříkám, e se s nim musím přetlačovat, ale jindy jde z polohy P prostě lehčeji (téměř bez odporu) ... asi to nic není ... ale proč se nezeptat ... děkuji za reakce
Připojím jetě drobný dotázek, máte někdo následující zkuenost?:Jednou za čas mi příjde, e automatu se nechce z polohy P (stalo se asi 4 x) , neříkám, e se s nim musím přetlačovat, ale jindy jde z polohy P prostě lehčeji (téměř bez odporu) ... asi to nic není ... ale proč se nezeptat ... děkuji za reakce
|
|
18.04.2009 23:14 -
|
660178
|
|
tief
|
|
|
capricorn: jednoduche, pred zaradenim Pcka pri parkovani zatiahni rucnu brzdu. Pak nebude cela vaha auta vysiet na zarazke v automate.
capricorn: jednoduche, pred zaradenim Pcka pri parkovani zatiahni rucnu brzdu. Pak nebude cela vaha auta vysiet na zarazke v automate.
|
|
| |
|
|