| | |
16.04.2009 09:16 -
motor 2.2 hdi 2001 nepravidelně vynechává po cca 1-3 s.
|
660096
|
|
Tom K
|
|
|
U jsem tady psal tento problém ale teď jsem u o něco chytřejí, servisák na tom dělal ( nedělal) skoro měsíc, prohlédl selou elektroniku a elektriku u motoru a prý pc automatu a pc auta a řídící jednotka jsou proměřené a jsou ok, mechanika motoru ok, zkouel i vyměnit vahu vzduchu a taky nic pak mu na půl dne vekeré problémy přestali a on mi chtěl volal ale kdy to chtěl projed bylo to opět patný, a on u neví co dál a taky na to nemá čas, toto asi nemůe být nějakým prodřeným drátem někde?
U jsem tady psal tento problém ale teď jsem u o něco chytřejí, servisák na tom dělal ( nedělal) skoro měsíc, prohlédl selou elektroniku a elektriku u motoru a prý pc automatu a pc auta a řídící jednotka jsou proměřené a jsou ok, mechanika motoru ok, zkouel i vyměnit vahu vzduchu a taky nic pak mu na půl dne vekeré problémy přestali a on mi chtěl volal ale kdy to chtěl projed bylo to opět patný, a on u neví co dál a taky na to nemá čas, toto asi nemůe být nějakým prodřeným drátem někde?
|
|
16.04.2009 10:10 -
Re: motor 2.2 hdi 2001 nepravidelně vynechává po cca 1-3 s.
|
660099
|
|
tief
|
|
|
Memoze byt suvoslost s tym asr a esp ? Skontrolovat vsetky uzemnenia, kabelove zvazky, bsi ... Na diagnostike by mal byt vidiet dovod vynechavania ( tlak paliva, info s cidiel, proste nejaka hodnota bude oscilovat zaroven s vynechavanim motora ... )
Memoze byt suvoslost s tym asr a esp ? Skontrolovat vsetky uzemnenia, kabelove zvazky, bsi ... Na diagnostike by mal byt vidiet dovod vynechavania ( tlak paliva, info s cidiel, proste nejaka hodnota bude oscilovat zaroven s vynechavanim motora ... )
|
|
16.04.2009 11:32 -
|
660102
|
|
Tom K
|
|
|
právě e na diagnostice je pouze e nekomunikuje řídící jednotka ale ta je ok, jinak vekeré kabely, svazky jsou zkontrolované a kazdý kabel má správnou hodnotu co má mít, mě je ale divný e to někdy jde a pak zase nejde, podtlaky tedy zkontrolované nejsou, ale zase to mi příjde jako blbost protoe kdy mám neutrál tak motor jde dobře ádný vynechávání tam není ale jakmile zařadím automat tak to začíná blbnou
právě e na diagnostice je pouze e nekomunikuje řídící jednotka ale ta je ok, jinak vekeré kabely, svazky jsou zkontrolované a kazdý kabel má správnou hodnotu co má mít, mě je ale divný e to někdy jde a pak zase nejde, podtlaky tedy zkontrolované nejsou, ale zase to mi příjde jako blbost protoe kdy mám neutrál tak motor jde dobře ádný vynechávání tam není ale jakmile zařadím automat tak to začíná blbnou
|
|
16.04.2009 13:12 -
|
660103
|
|
máca
|
|
|
Hm tak mne to silně připomíná mou závadu.Viz problémy při startu a nebo 2,0Hdi nenastartoval.Já to označila jako aritmii motoru.Jene mne se to ozývalo hlavně při startu.Po měsíci mi zatím auto funguje.Mám vyměněný palivový čerpadlo, a spoustu jiných věcí.Můu později popsat.Ale na hlavní závadu nepřili!!!!
:nevimHm tak mne to silně připomíná mou závadu.Viz problémy při startu a nebo 2,0Hdi nenastartoval.Já to označila jako aritmii motoru.Jene mne se to ozývalo hlavně při startu.Po měsíci mi zatím auto funguje.Mám vyměněný palivový čerpadlo, a spoustu jiných věcí.Můu později popsat.Ale na hlavní závadu nepřili!!!!
|
|
17.04.2009 09:32 -
|
660119
|
|
pilot C 5
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 39 |
|
|
asi na týhle china lexia-sada.jpg - 117.47kb
asi na týhle china lexia-sada.jpg - 117.47kb
|
|
17.04.2009 09:36 -
|
660120
|
|
pilot C 5
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 39 |
|
|
pilot C 5 napsal(a): asi na týhle china lexia-sada.jpg - 117.47kb
.link.
http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?action=attachment&tid=51114&pid=643304
|
|
17.04.2009 15:34 -
|
660125
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
heh tak jestli na tyhle tak se nedivim
heh tak jestli na tyhle tak se nedivim :palec
|
|
17.04.2009 16:45 -
|
660129
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag napsal(a): na jake diagnostice ?
nevím na jaké ale jestli se ptá na to e řídící jed. je ok tak tak se nechala proměřovat
na jake diagnostice ?
nevím na jaké ale jestli se ptá na to e řídící jed. je ok tak tak se nechala proměřovat
|
|
17.04.2009 20:51 -
|
660137
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Tom K napsal(a): autodiag napsal(a): na jake diagnostice ?
tak to je docela dulezite na jake co sis nechal promerit celkem neni podstatne ,podstatne a dulezite je se s jednotkou spojit v aute a diagnostikovat v cem je problem
tak to je docela dulezite na jake co sis nechal promerit celkem neni podstatne ,podstatne a dulezite je se s jednotkou spojit v aute a diagnostikovat v cem je problem
|
|
20.12.2013 06:33 -
|
2647783
|
|
Frantiek
|
Město: Neratovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Mám podobnou závadu nepravidelně 1x týdně ??? za jízdy vynechá motor na 1s. cukne a znovu naskočí ani nestačím selápnout spojku.Diagnostika odhlila pouze závadu na plynovém pedálu (omezovač rychlost)pří zapnutí hlásí servis.Cukání je i při zapnutém tempomatu.Včera dokonce motor zhasl a neel nastartovat asi 15minut po tom ve OK.
Mám podobnou závadu nepravidelně 1x týdně ??? za jízdy vynechá motor na 1s. cukne a znovu naskočí ani nestačím selápnout spojku.Diagnostika odhlila pouze závadu na plynovém pedálu (omezovač rychlost)pří zapnutí hlásí servis.Cukání je i při zapnutém tempomatu.Včera dokonce motor zhasl a neel nastartovat asi 15minut po tom ve OK.
|
|
20.12.2013 10:25 -
|
2647872
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Moná hloupost,ale zkusit to,za to nic nedá,na radu povolanějích jsem odpojil baterku,potom odpojil vechny konektory,jak v motoru,tak i v autě u pojistek,znova zapojil a je znát zlepení,jinak samozřejmě diagnostika,ta v mém případě nic neodhalila,ale po odpojení a zapojení konektorů je znát zlepení.
Moná hloupost,ale zkusit to,za to nic nedá,na radu povolanějích jsem odpojil baterku,potom odpojil vechny konektory,jak v motoru,tak i v autě u pojistek,znova zapojil a je znát zlepení,jinak samozřejmě diagnostika,ta v mém případě nic neodhalila,ale po odpojení a zapojení konektorů je znát zlepení.
|
|
20.12.2013 10:27 -
|
2647875
|
|
tief
|
|
|
fapoff / chip ?
fapoff / chip ?
|
|