| | |
03.01.2011 17:23 -
Re: Problémy se startováním - C5 I 2,2HDi
|
2368035
|
|
TomasH
|
Město: Pribram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Dobrý podvečer,
já u své C5ky, jsem vyměnil haviče, aku, nafta pouze z OMV a startuje v létě / zimě stejně, cca. 3-4s točí a blafne. Nikdy se mi nestalo, aby auto blaflo po prvním otočení startérem. Auto mám od srpna 2010 a chová se pořád stejně. Kdy je motor ohřátý na provozní teplotu, tak je ta doba cca o 1 sekundu kratí.
Tomá
Dobrý podvečer,
já u své C5ky, jsem vyměnil haviče, aku, nafta pouze z OMV a startuje v létě / zimě stejně, cca. 3-4s točí a blafne. Nikdy se mi nestalo, aby auto blaflo po prvním otočení startérem. Auto mám od srpna 2010 a chová se pořád stejně. Kdy je motor ohřátý na provozní teplotu, tak je ta doba cca o 1 sekundu kratí.
Tomá
|
|
03.01.2011 19:14 -
|
2368041
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
TomasH
To mně, pokud je třeba 5 st. to chytne okamitě, na drc. Asi bude problém fakt v pastorku startéru, e se nevysouvá hned, ale urve se a třeba na 4 pokus. Jen bych nerad opakovaným točením něco odpálil...
TomasH
To mně, pokud je třeba 5 st. to chytne okamitě, na drc. Asi bude problém fakt v pastorku startéru, e se nevysouvá hned, ale urve se a třeba na 4 pokus:nevim. Jen bych nerad opakovaným točením něco odpálil...
|
|
03.01.2011 20:20 -
|
2368057
|
|
jumep
|
|
|
kontrolka zhavenia svieti po dobu nutnu pre nastartovanie
hdi tuto dobu ma velmi kratku a aj pri -8 to svieti len kratucko
ze to svieti dlhsie som si fakt vsimol az pri -15
kontrolka zhavenia svieti po dobu nutnu pre nastartovanie
hdi tuto dobu ma velmi kratku a aj pri -8 to svieti len kratucko
ze to svieti dlhsie som si fakt vsimol az pri -15
|
|
04.01.2011 09:16 -
|
2368085
|
|
doktor
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zdravim vsechny citroenaky v novem roce. Dnes rano jsem mel problem se startovanim,auto bylo v garazi (-1 pod nulou) a hrozne dlouho tocilo nez chytlo,potom motor chytil a bezel pravidelne.Stalo se mi to poprve,takove problemy jsem nemel ani v tech nejvetsich mrazech na horach.Je mozne,ze by pres noc odesly zhavicky? Daji se nejakym zpusobem promerit aniz bych je doloval z motoru? Nebo je problem v necem jinem?
Dekuji za Vase rady a poznatky.
Zdravim vsechny citroenaky v novem roce. Dnes rano jsem mel problem se startovanim,auto bylo v garazi (-1 pod nulou) a hrozne dlouho tocilo nez chytlo,potom motor chytil a bezel pravidelne.Stalo se mi to poprve,takove problemy jsem nemel ani v tech nejvetsich mrazech na horach.Je mozne,ze by pres noc odesly zhavicky? Daji se nejakym zpusobem promerit aniz bych je doloval z motoru? Nebo je problem v necem jinem?
Dekuji za Vase rady a poznatky.
|
|
04.01.2011 09:41 -
|
2368086
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
napadaji me narychlo asi tak tri ,ctyri problemu mimo svicek,kvuli kterym to nenastartuje,nebo obtizneu auta nejsem takze ti presne nereknu
napadaji me narychlo asi tak tri ,ctyri problemu mimo svicek,kvuli kterym to nenastartuje,nebo obtizneu auta nejsem takze ti presne nereknu
|
|
04.01.2011 10:27 -
|
2368089
|
|
doktor
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Dik za odpoved.Mam kamarada v Citroenu(Autoport na Praze 10)zajedu k nemu na diagnostiku.Muzu te pozadat,jestli nas navedes na ty dalsi tri,ctyri priciny tech problemu se startovanim.Dekuji za odpoved.
Dik za odpoved.Mam kamarada v Citroenu(Autoport na Praze 10)zajedu k nemu na diagnostiku.Muzu te pozadat,jestli nas navedes na ty dalsi tri,ctyri priciny tech problemu se startovanim.Dekuji za odpoved.
|
|
04.01.2011 11:12 -
|
2368098
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud jedes na diag tak by slovek kteri u ni stoji mel mit predstavu kam se podivat ne ?
-klapka
-zhavice
-solenoid
-vstriky
-snimac na klice
-nafta
pokud jedes na diag tak by slovek kteri u ni stoji mel mit predstavu kam se podivat ne ?:)
-klapka
-zhavice
-solenoid
-vstriky
-snimac na klice
-nafta
|
|
12.01.2011 16:48 -
|
2369409
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mam problem ohledne startu, nekdy nastartuje ihned na prvni tuknuti a nekdy starter toci motorem, ale nenastartuje a to treba az na po-10-te. Je mozne ze jsem natankoval spatnou naftu? Dela to pri studenem i zahratem motoru.
Mam problem ohledne startu, nekdy nastartuje ihned na prvni tuknuti a nekdy starter toci motorem, ale nenastartuje a to treba az na po-10-te. Je mozne ze jsem natankoval spatnou naftu? Dela to pri studenem i zahratem motoru.:nevim
|
|
12.01.2011 17:18 -
|
2369412
|
|
tief
|
|
|
skus vic krat nazhavit
skus vic krat nazhavit
|
|
12.01.2011 18:30 -
|
2369419
|
|
jumep
|
|
|
to by som skor videl na regulator nafty, alebo cerpadlo v nadrzi (po zapati klucu ho musis pocut)
to by som skor videl na regulator nafty, alebo cerpadlo v nadrzi (po zapati klucu ho musis pocut)
|
|
12.01.2011 21:29 -
|
2369450
|
|
maxim
|
|
|
Cerpadlo po zapnuti klicku slysim, a zhaveni mi jen problikne, jelikoz parkuju v garazi a auto zhavy pry podle venkovni teploty, a navic to dela ikdyz je motor i zahraty. Ten regulator nafty by zahlasil pocitac. ??
Cerpadlo po zapnuti klicku slysim, a zhaveni mi jen problikne, jelikoz parkuju v garazi a auto zhavy pry podle venkovni teploty, a navic to dela ikdyz je motor i zahraty. Ten regulator nafty by zahlasil pocitac. ??
|
|
12.01.2011 21:38 -
|
2369452
|
|
jumep
|
|
|
chyba nemusi byt absolutne ziadna a ani nebyva, ale diagnostikou zistis dost slusne v akom stave to je
chyba nemusi byt absolutne ziadna a ani nebyva, ale diagnostikou zistis dost slusne v akom stave to je
|
|
14.01.2011 19:50 -
|
2369720
|
|
maxim
|
|
|
Tak jsem to objevil, problem je ze po zapnuti klicku neslysim pokazde cerpadlo v nadrzi , kdyz jo tak nastartuje hned. Kde to mam nechat opravit a kolik to muze stat ??
Tak jsem to objevil, problem je ze po zapnuti klicku neslysim pokazde cerpadlo v nadrzi , kdyz jo tak nastartuje hned. Kde to mam nechat opravit a kolik to muze stat ??:-((((:-(
|
|
14.01.2011 23:40 -
|
2369749
|
|
jumep
|
|
|
cerpadlo v nadrzi sa meni a jednoznacne za nove (povodne ti vydrzalo 9 rokov ...)
cena je okolo 240 EUR
cerpadlo v nadrzi sa meni a jednoznacne za nove (povodne ti vydrzalo 9 rokov ...)
cena je okolo 240 EUR
|
|
15.01.2011 14:08 -
|
2369765
|
|
maxim
|
|
|
ok diky
ok diky:palec
|
|
20.02.2011 13:29 -
|
2374441
|
|
Tissier
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Točí, nechytá. Blblo to asi měsíc, zatím vdy chytnul. Zahřátý chytal ihned. Dnes ji vůbec. Po pokusu o startování, kape pod rozvody nafta. Dost. Prosím o radu či návrhy řeení. Nemám gará. Bez hláení na palubním počítači.
Filtr rozebrán a vyčitěn, a nafta teče z vysokotlakého čerpadla zpod roubku směrem dopředu. Asi se jdu oběsit. Vydím to na odtah a 25000,- Chápu to správně, nebo někdo poradí lepí variantu , prosím...
Točí, nechytá. Blblo to asi měsíc, zatím vdy chytnul. Zahřátý chytal ihned. Dnes ji vůbec. Po pokusu o startování, kape pod rozvody nafta. Dost. Prosím o radu či návrhy řeení. Nemám gará. Bez hláení na palubním počítači.
Filtr rozebrán a vyčitěn, a nafta teče z vysokotlakého čerpadla zpod roubku směrem dopředu. Asi se jdu oběsit. Vydím to na odtah a 25000,- Chápu to správně, nebo někdo poradí lepí variantu , prosím...
|
|
20.02.2011 16:09 -
|
2374468
|
|
stano1
|
|
|
Tissier napsal(a): Točí, nechytá. Blblo to asi měsíc, zatím vdy chytnul. Zahřátý chytal ihned. Dnes ji vůbec. Po pokusu o startování, kape pod rozvody nafta. Dost. Prosím o radu či návrhy řeení. Nemám gará. Bez hláení na palubním počítači.
nafta tečie spod robku smerom dopredu... myslí robku,kde je privod do rampy vstrekov? pravdepodobne má netesný vysokotlaký okruh,nafta nemá tlak a nevstrekuje sa dobre tým pádom pri kompresii sa nevznieti lebo sa ani nerozprái
nafta tečie spod robku smerom dopredu... myslí robku,kde je privod do rampy vstrekov? pravdepodobne má netesný vysokotlaký okruh,nafta nemá tlak a nevstrekuje sa dobre tým pádom pri kompresii sa nevznieti lebo sa ani nerozprái
|
|
20.02.2011 17:54 -
|
2374492
|
|
stano1
|
|
|
Vie da foto? Máme síce rovnaké autá ale som mimo tak sa neviem pozrie a u si to nepamätám...
Vie da foto? Máme síce rovnaké autá ale som mimo tak sa neviem pozrie a u si to nepamätám...:nevim
|
|
20.02.2011 18:05 -
|
2374498
|
|
Tissier
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 18 |
|