| | |
26.01.2010 13:46 -
Re: Problémy se startováním - C5 I 2,2HDi
|
1802965
|
|
jumep
|
|
|
optimum je v strede, ale ukaz mi baterku ktora v tejto zime nedostane po hube
ked sa po dlhsej ceste ustali na strede neries ...
edit: jo a pokial to pomalsie toci / nechyti na prvy krat aj ked napr. o jedno pretocenie naviac, malo by sa to povazovat za problem a zacat riesit
1. nabit baterku nabijackou cez noc
2. skontrolovat / opravit starter
3. skontrolovat / vymenit zhavice
bod 2 a 3 medzi sebou prehodit podla toho co je lahsie komu pristupne alebo to dat do servisu
optimum je v strede, ale ukaz mi baterku ktora v tejto zime nedostane po hube :)
ked sa po dlhsej ceste ustali na strede neries ...
edit: jo a pokial to pomalsie toci / nechyti na prvy krat aj ked napr. o jedno pretocenie naviac, malo by sa to povazovat za problem a zacat riesit
1. nabit baterku nabijackou cez noc
2. skontrolovat / opravit starter
3. skontrolovat / vymenit zhavice
bod 2 a 3 medzi sebou prehodit podla toho co je lahsie komu pristupne alebo to dat do servisu
|
|
26.01.2010 14:38 -
|
1802977
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Auto stálo venku 3dny zrovna jak byly ty největí mrazy no a po 3 dnech jsem 4-5 sek nahavil a na jednu otočku chytlo bez problémů. mám najeto 220tis a servis Citroen Hodonín od nového auta
Auto stálo venku 3dny zrovna jak byly ty největí mrazy no a po 3 dnech jsem 4-5 sek nahavil a na jednu otočku chytlo bez problémů. mám najeto 220tis a servis Citroen Hodonín:palec od nového auta
|
|
26.01.2010 15:05 -
|
1802979
|
|
Barlow
|
|
|
to jumep>>>
No ja to mam na te 5te hodine stabilne. Baterka nevyzkazuje zadny subjetivni abnormality. Toci pekne atd., ale ve skutecnosti nevim co se skryva pod plastem. Vim ze C5 zvlast I phase jsou na baterku haklivy. Jde me o to jestli to resit akutne nebo to vyrazne monitorovat a pri naznaku problemu to resit vymenou. Pripadne jestli nemate rovnou typ na baterku asi 74mAH ktera tam rozmerove pujde bez bastleni (na foru jsem se uz dival, ale konkretni result tam neni) Abych byl pripravnej.
to jumep>>>
No ja to mam na te 5te hodine stabilne. Baterka nevyzkazuje zadny subjetivni abnormality. Toci pekne atd., ale ve skutecnosti nevim co se skryva pod plastem. Vim ze C5 zvlast I phase jsou na baterku haklivy. Jde me o to jestli to resit akutne nebo to vyrazne monitorovat a pri naznaku problemu to resit vymenou. Pripadne jestli nemate rovnou typ na baterku asi 74mAH ktera tam rozmerove pujde bez bastleni (na foru jsem se uz dival, ale konkretni result tam neni) Abych byl pripravnej. :)
|
|
26.01.2010 15:14 -
|
1802982
|
|
jumep
|
|
|
zozenes vartu spravnych rozmerov, ale celkovo sem sa da dat bez bastlenia aj o nieco vacsia baterka - odmeraj si max sirku aby si vedel ...
a mne tak baterka vydrzala asi pol roka co rucicku vychylovalo, potom chcipla
takze sleduj a pri naznaku men
zozenes vartu spravnych rozmerov, ale celkovo sem sa da dat bez bastlenia aj o nieco vacsia baterka - odmeraj si max sirku aby si vedel ...
a mne tak baterka vydrzala asi pol roka co rucicku vychylovalo, potom chcipla
takze sleduj a pri naznaku men :)
|
|
26.01.2010 17:42 -
|
1802987
|
|
MirekN
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Móc prosím, nějak nás "doběhly" mrazy a přes vcelku bezproblémové startování se dnes, po asi 3 dnech stání v brutálním mrazu u prostě motoru nechtělo. Ikona havení sice zhasla, ale startér se jen několikrát líně otočil a jetě displej hodil hláku něco jako engine imobiliser, či co a teď nevím, myslíte, e bude stačit nabít baterku nebi prubnout kabely?Díky
Móc prosím, nějak nás "doběhly" mrazy a přes vcelku bezproblémové startování se dnes, po asi 3 dnech stání v brutálním mrazu u prostě motoru nechtělo. Ikona havení sice zhasla, ale startér se jen několikrát líně otočil a jetě displej hodil hláku něco jako engine imobiliser, či co a teď nevím, myslíte, e bude stačit nabít baterku nebi prubnout kabely?Díky
|
|
26.01.2010 23:17 -
|
1803109
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
MirekN napsal(a): Móc prosím, nějak nás "doběhly" mrazy a přes vcelku bezproblémové startování se dnes, po asi 3 dnech stání v brutálním mrazu u prostě motoru nechtělo. Ikona havení sice zhasla, ale startér se jen několikrát líně otočil a jetě displej hodil hláku něco jako engine imobiliser, či co a teď nevím, myslíte, e bude stačit nabít baterku nebi prubnout kabely?Díky
Jo to bude asi baterka
|
|
27.01.2010 16:18 -
|
1803175
|
|
Barlow
|
|
|
Tak jak se Vam dnes pri -24°C startovalo?
Tak jak se Vam dnes pri -24°C startovalo?
|
|
27.01.2010 17:20 -
|
1803180
|
|
tief
|
|
|
Bez problemov, jedno nazhavenie, prva kompresia a uz to vrcalo A to mame na krku hodne moc cez 300 000km a auto tyzden stalo pred barakom. Nie je nad 1.7diesel turbo
Bez problemov, jedno nazhavenie, prva kompresia a uz to vrcalo :-D A to mame na krku hodne moc cez 300 000km a auto tyzden stalo pred barakom. Nie je nad 1.7diesel turbo :-P
|
|
27.01.2010 17:27 -
|
1803183
|
|
Brzda
|
|
|
po vymene baterky jako novy
po vymene baterky jako novy :-p
|
|
27.01.2010 17:52 -
|
1803184
|
|
Mamlas
|
|
|
V pohode. Dvakrat jsem nazhavil, odrikal dva otcenase (pro jistotu po zjisteni venkovni teploty ) a motor chytil na prvni skrtnuti.
V pohode. Dvakrat jsem nazhavil, odrikal dva otcenase (pro jistotu po zjisteni venkovni teploty :-d) a motor chytil na prvni skrtnuti.
|
|
27.01.2010 18:25 -
|
1803186
|
|
DOUFAK
|
|
|
standa34 napsal(a): Tak docela jsem to nepochopil já nemám nic společného s plasty.
Já se omlouvám,patně jsem to napsal= myslel jsem jakej pán takovej krám, (protoe jsi psal,jak ti krásně po třech dnech stání na mrazu naskočil motor,take je vidět,e to má v absolutním cajku)co se nedá řící o tom druhém "kolegovi" co si stěuje na vrzající plasty a jetě je rád,e se C5 zbavil,take by si měl vzít z Tebe příklad.
Já se omlouvám,patně jsem to napsal= myslel jsem jakej pán takovej krám, (protoe jsi psal,jak ti krásně po třech dnech stání na mrazu naskočil motor,take je vidět,e to má v absolutním cajku)co se nedá řící o tom druhém "kolegovi" co si stěuje na vrzající plasty a jetě je rád,e se C5 zbavil,take by si měl vzít z Tebe příklad.:-((((:-))
|
|
27.01.2010 20:22 -
|
1803206
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
No, mě to nechytlo, 4 krát jsem zahavil, jeden delí pokus, pak baterka klekla a bylo. Pak následovali startovací kabely, točilo to ale taky nic, pak jsem tam dolil naftu s aditivem a na podruhý chytlo. Byl to boj. U se mi to stalo před týdnem na horách, sice chytlo ale a na po pátý a ze záčátku to tlouklo(asi na dva válce) e jsem myslel, e to vyskočí z auta ven. Jinak za normálního počasí (do mínus cca 6) to startuje dobře. Tak co mam na svém voze napravit??
No, mě to nechytlo, 4 krát jsem zahavil, jeden delí pokus, pak baterka klekla a bylo. Pak následovali startovací kabely, točilo to ale taky nic, pak jsem tam dolil naftu s aditivem a na podruhý chytlo. Byl to boj. U se mi to stalo před týdnem na horách, sice chytlo ale a na po pátý a ze záčátku to tlouklo(asi na dva válce) e jsem myslel, e to vyskočí z auta ven. Jinak za normálního počasí (do mínus cca 6) to startuje dobře. Tak co mam na svém voze napravit?? :nevim
|
|
27.01.2010 20:30 -
|
1803209
|
|
jumep
|
|
|
Pawell: zhavice
to auto nema problem do zhruba -5 bez nich natocit ...
to ze si ty zhavil a cakal neznamena ze to zhavi ...
na 2.0 sa menia velmi lahko ... tak sup do toho
Pawell: zhavice
to auto nema problem do zhruba -5 bez nich natocit ...
to ze si ty zhavil a cakal neznamena ze to zhavi ...
na 2.0 sa menia velmi lahko ... tak sup do toho
|
|
27.01.2010 20:46 -
|
1803218
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
C5 chytla celkem sluně, zato firemní Ford Ranger ani neblafl. Od 7 od rána jsem ho nabíjel a nahříval v dílně. Rozmrzl a ve 3 odpoledne.
C5 chytla celkem sluně, zato firemní Ford Ranger ani neblafl. Od 7 od rána jsem ho nabíjel a nahříval v dílně. Rozmrzl a ve 3 odpoledne. :-p
|
|
28.01.2010 08:51 -
|
1803271
|
|
tief
|
|
|
neviem ako na c5 ale u bx stacila "'prstova diagnostika",prilozis prst na zhavic a ked si ho spalis tak zhavi
neviem ako na c5 ale u bx stacila "'prstova diagnostika",prilozis prst na zhavic a ked si ho spalis tak zhavi :)
|
|
| |
|
|